De veiligheidsanalist en auteur, Gavin de Becker, heeft zojuist een fascinerend interview gegeven in Tucker Carlson Today. Hij moet wel een van de meest buitengewone levensverhalen uit de geschiedenis hebben, te beginnen met een jeugd van hoog, onvoorspelbaar drama en avontuur. Terwijl de meeste kinderen zouden zijn verpletterd door de chaos ervan, lijkt het in zijn geval zijn zintuigen te hebben aangescherpt en hem bliksemsnel ter been te hebben gemaakt, schrijft John Leake.

In de zomer van 2007 vertelde een jachtopziener uit Colorado mij over het boek van meneer de Becker, The Gift of Fear. De opzichter ging vaak undercover om steekoperaties uit te voeren bij illegale stropers, van wie sommigen betrokken waren bij meerdere criminele ondernemingen. Als wetsdienaar – alleen op het platteland met gewapende mannen terwijl hij zich voordeed als hun vriend om hen op te pakken voor stroperij – moest hij voortdurend alert zijn op tekenen dat zijn subjecten hem met argwaan begonnen te bekijken.

Hij vertelde me dat hij het boek van mijnheer de Becker nuttig had gevonden omdat het voor hem illustreerde hoe gevoelig onze intuïties zijn voor het opsporen van gevaar. Als uw intuïtie u vertelt dat u in de aanwezigheid bent van een roofzuchtige of vijandige persoon – zelfs als deze u verzekert van zijn vriendschap en genegenheid – moet u altijd naar uw intuïtie luisteren. Hoewel het niet onfeilbaar is, is het zo nauwkeurig dat we er op eigen risico aan twijfelen.

Dit principe gold ook voor de jachtopziener en de mannen die hij probeerde te arresteren, die vaak sluw en alert waren op de mogelijkheid van wetsdienaren in hun midden. Mijn vriend de jachtopziener oefende zich in het afstemmen op zijn intuïties en het vertrouwen daarin. Hij had immers te maken met gevaarlijke mensen. Omdat wij mensen top-predatoren zijn en vaak op elkaar jagen, heeft de natuur ons het vermogen bijgebracht om de aanwezigheid van een gevaarlijk mens aan te voelen, zelfs als die zich kunstmatig verbergt.

  24.526 DODEN 2.317.495 GEWONDEN na COVID-19 injecties gemeld in databank van ongewenste bijwerkingen van geneesmiddelen van de Europese Unie

Ons detectiesysteem voor bedreigingen is verschillend afgesteld voor mannen en vrouwen. Vrouwen zijn misschien dubbel zo gevoelig voor gevaar omdat zij vaak niet alleen voor zichzelf zorgen, maar ook voor de kinderen die zij onder hun hoede hebben. Dr. McCullough en ik hebben vaak opgemerkt dat de grootste soldaten van de medische vrijheidsbeweging moeders zijn die snel hebben ontdekt dat onze heersende klasse vol roofdieren zit.

Zoals de heer de Becker in zijn interview met Tucker Carlson opmerkt, is de moderne mens weliswaar geneigd zijn intuïtie in twijfel te trekken, maar is hij niettemin gemakkelijk geprogrammeerd om te vrezen wat hem door autoriteitsfiguren wordt opgedragen. Op die manier kan ons archaïsche systeem voor het detecteren van bedreigingen worden gekaapt en uitgebuit door tirannen, die altijd al angst hebben aangewakkerd om hun macht te vergroten. Wanneer wij doodsbang zijn, is ons overlevingsinstinct om te vechten of te vluchten voor de bedreiging, niet om er kritisch over na te denken.

Door constante angstzaaierij hebben onze gezondheidsinstanties en media ons geconditioneerd om:

1). Overdreven en ongedifferentieerd bang te zijn voor COVID-19, zonder rekening te houden met het feit dat het een uitgesproken risico gestratificeerde ziekte is.

2). Irrationeel bang te zijn voor vroege behandelingsmethoden zoals hydroxychloroquine en ivermectine, die (in feite) enkele van de veiligste medicijnen zijn die de mensheid kent.

Via de COVID-19 PSYOP wekten onze regering en de media een overweldigend verlangen op naar alles wat ons van het vermeende gevaar zou verlossen. Dit maakte ons op zijn beurt kwetsbaar voor de leugen dat de zogenaamde COVID-19 vaccins veilig en effectief zijn. Het resultaat van deze PSYOP was een extreme vervorming van de werkelijkheid die onze overheersers in staat stelde ons natuurlijk vermogen tot angst te kapen en te perverteren.

  Eén gezin - ZES bijwerkingen van de nepvaccins en GEEN meldingen - waaruit blijkt dat de meldingssystemen voor "vaccins" slechts een fractie registreren van de sterfgevallen en verwondingen die wereldwijd voorkomen

Zo waren we getuige van het bizarre schouwspel van zwangere moeders die de nieuwe, experimentele genoverdrachtsprik kregen, hoewel zwangere vrouwen waren uitgesloten van de proeven op mensen. Vergelijk dit met hydroxychloroquine, waarvan al tientallen jaren bekend is dat het volkomen veilig is voor zwangere vrouwen, en waarvan honderden miljoenen doses door dit cohort worden getolereerd in tropische landen waar malaria endemisch is.

In de Verenigde Staten is het al lang de norm dat zwangere vrouwen zich onthouden van het drinken van een enkel glas wijn of het eten van rauwmelkse kaas, maar veel van diezelfde vrouwen stonden in de rij om de experimentele injecties te ontvangen die met “Warp Speed” werden ontwikkeld. Dit was een duidelijk voorbeeld van de “angstprogrammering” die de heer de Becker in zijn interview toelicht.

Een andere verbluffende perversie van angst was de valse bewering dat COVID-19 een aanzienlijk risico inhield voor jonge atleten, terwijl tegelijkertijd werd volgehouden dat de mRNA COVID-19 injecties geen risico inhielden. In feite is het tegenovergestelde het geval: jonge atleten lopen vrijwel geen risico op ernstige COVID-19, maar zijn bijzonder gevoelig voor door het vaccin veroorzaakte myocarditis en pericarditis.

Ik raad ten zeerste aan het interview te bekijken en een exemplaar van het boek Cause Unknown van Ed Dowd te kopen, waarvoor de heer de Becker assisteerde bij het onderzoek en de analyse en het nawoord schreef.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De demonisering van de ongevaccineerden: Een terugblikVolg Frontnieuws op Telegram

  Als het vaccin zo goed is, waarom vallen er dan zoveel mensen dood? Hartaanvallen rijzen de pan uit, kinderen krijgen hartproblemen, voetballers storten op het veld in, ICU's overspoeld van kust tot kust

Lees meer over:

Vorig artikelNaar de hel met Oekraïne
Volgend artikelIk weet niet hoe het zit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Angst zelf is buitengewoon besmettelijk. Ik ga vaak naar buiten en de mensen die ik tegenkom zijn altijd gerelateerd in hun reflexen zonder het te weten, positief of negatief. Sommige tieners in de Hema als ik een koffie bestel lijken welk een halfjaar nodig te hebben voor ze snappen wat ik bedoel, anderen doen alles snel en effectief en ook sympathiek.
  Angst heeft meerdere verschijningsvormen, zoals de variant bluf, fatsoen, fanatisme. Ik wilde er niet weer over beginnen, maar ik had er anders ook niet zo direct uit kunnen komen. Al toen die oorlogen begonnen in Irak en Afghanistan werd er over geantwoord in Share vanuit de 7 stralen. Er zijn dingen waar ik het niet mee eens ben. Maar mensen die daar niets van weten, hebben daar ook niets aan. De VS hebben een pakket 2-6 (ziel-persoonlijkheid).
  2-4-6 zijn de oneven stralen die meer met inhoud van de vorm te maken hebben. De 2e straal is liefde-wijsheid, de straal van onderwijs (vandaar ook het begrip ‘wereldleraar’) waar de andere twee substralen van zijn. 6 is idealisme dat makkelijk in fanatisme kan overlopen bij angst, het is de straal die alle religies kenmerkt van de afgelopen duizenden jaren en die het 6e gebied kenmerkt van boven naar beneden, het astrale (emotionele). 6 komt over angst heen, anders dan 1 (wil) die geen angst ként, door intense passie. Glamours van 2 zijn angst en achterdocht. De VS onderwijzen (en wat ze onderwijzen is competitie, stress).
  Nederland is trouwens 5-7, dat zijn de meest praktische stralen, wetenschap (daarom kunnen Nederlanders meestal niet zo veel met geloof) en ceremoniële orde.

 2. We worden al decennia lang gebombardeerd met westerse propaganda, maar de cia moest er nog een schepje bovenop doen met psychologische terreurdaad van een psyop uitgevoerd door de nctv en hun ingekochte sympathisanten. Synoniem aan trollen trawanten. Regeringsleiders ,Tv ,kranten en sociale media. Vertellen het leugen narratief. Iedereen die daarin tegen gaat wordt aangepakt. Lang leve onze democratie die ze letterlijk hebben vertrapt en afgekocht. Om daarmee een dictatuur op te zetten samen met de angst steun van de geïndoctrineerde wappie bevolking.
  Terwijl de wakkeren zijn afgestempeld als geestelijk gestoorde wappies die buiten werden gesloten.
  Daarom is dit kartel kabinet door en door verrot. NSBERS regeren de EU en de meeste lidstaten.
  Zij die angst zaaien zullen angst voor zichzelf oogsten. Teveel domme mensen gaan mee in de sustainable geboden van het wef dat ons wordt opgedrongen. Je ziet allerlei bevolkingsgroepen die roepen moord en brand over klimaat nonsens
  Woke genders compleet gestoorde hormonen industrie, de Oekraïne oorlog die het westen heeft uitgelokt etc.
  In de rij gaan staan voor een experimenteel spike injectie, ga dan ook maar in de rij staan voor Russische roulette. Idioten.

 3. Is het niemand opgevallen dat de schaapuh nergens angst voor hebben?? Ze grazen gewoon door, ze denken nergens over na. Als er eentje dood neerstort gaan ze naar de begrafenis en zeggen, hij was nog zo jong! En mooie obits in de kranten, klapje op de dode schouder na. Verder maken ze zich nergens druk over. Ze namen ook spuitje na spuitje na spuitje. En ze zeggen, als ik dood val dan weet ik het niet meer. Waar is die angst? Ze willen er gewoon bij horen, met zijn allen in de massa pot pissen, dus ze doen overal aan mee, en ze brullen overal aan mee. Het staat in de openbaaaaringen, zeggen ze. Ik zie geen angst bij die 80% mafketels. Of zit ik er naast? Maar geen eentje heeft het over angst tegen me, hoor. Zal me tijd wel duren, zeggen ze.

  Blessed are the pure of heart, dus houd je goede koers aan en laat je niet kapot maken door angst. Zeg ik ook tegen mezelf.

 4. Ik zie het meer van de 2 uiterste van bij gevaar van ons onderbewustzijn die in een fractie van een seconde de keus maakt van vechten of vluchten. Diegene die voor vluchten kiest zal meestal toch het onderspit delven, want bij vluchten behoef je nergens over na te denken dan zo hard mogelijk weg te lopen van alles.

  Daar spelen de roofdieren onder de mensen graag op in. Want de roofdieren onder ons proberen met geraffineerde methodes ons te verleiden om deze roofdieren te vertrouwen op hun blauwe ogen. Dat deze roofdieren onder ons, ons zullen beschermen tegen het bedreigd gevaar in ons leven (daar is het hele hedendaagse beleid op gebaseerd). Is deze geloofsovertuiging er eenmaal, dan vertrouwen de vluchters klakkeloos de roofdieren onder ons als een soort van ideologie. Dat deze zelfde roofdieren creëren het gevaar zelf, wachten een reactie af van de vluchters. De vluchters zijn de angstige onder ons en zo gaan deze angstige mensen uiteindelijk eisen dat die roofdieren onder ons die ze in vertrouwen hebben genomen met een oplossing moeten komen, om hen te beschermen. Zo wordt op deze wijze steeds meer van de samenleving onderworpen aan deze roofdieren onder ons. Die inmiddels alles bepalen in de wereld, met toestemming van de vluchters.

  De vechters onder ons, die de roofdieren onder ons herkennen met hun werkwijzes, zijn dan ook veel alerter in de samenleving dan de vluchters. Dit kan een vechter wel proberen uit te leggen aan de vluchters. Maar de vluchters zijn te passief in hun denken en doen omdat te kunnen begrijpen. Het is dan ook letterlijk een dag en nacht verschil in hun denk en handelswijze in alles. Deze groep vluchters noemen we nu de massa of de schapen onder ons.

  Deze vluchters zijn in ons huidige onderwijs methodes zeer talentvol, omdat zij klakkeloos de lesstof aanvaarde als de enige waarheid. Omdat zelf nadenken en oplossingen bedenken bij problemen niet in hun aard liggen. Alles wordt op basis van hun leerboekje gedaan en daar wijken zij niet vanaf. Zij zijn geconditioneerd om binnen de vast gelegde kaders te denken en te handelen in gegeven door de roofdieren onder ons die de macht over ons gegrepen hebben met hun criminele acties uit het verleden. Alles wat buiten deze kaders ligt wordt afgedaan alsof het niet bestaat. Want dan gaat dat in strijd met hun wereldbeeld en dat ligt buiten hun denkvermogen. Dat maakt hun angstig voor het onbekende en precies op dit vlak kunnen de roofdieren onder ons de vluchters alles wijsmaken wat zij maar willen en zo hun leiden waar zij de vluchters willen hebben.

  Voor de vechters onder ons is het huidige onderwijs een gruwel, want iets moeten aanleren wat in strijd is van hun waarheid is zeer moeilijk te aanvaarden. Waar ze wel zeer goed in zijn zijn praktijk gerichte handelingen en vakken waar alles logisch van te beredeneren is, zoals wiskunde en natuurkunde. De exacte vakken dus. Op de zelfde denk en het handelen lijn als de roofdieren onder ons. Met als enige verschil dat de vechters niet hun mede mens willen uitbuiten voor eigen gewin. De vechters onder ons willen gewoon hun eigen leven leiden en onafhankelijk van iedereen zijn. Vrijheid van leven staat bij hen zeer hoog in hun vaandel, daarom lopen zij regelmatig vast in de huidige samenleving, door de domme niet zelf nadenkende gehoorzame massa. Die alles verpesten wat ooit de aarde was met al zijn overvloed in alles en voor iedereen. Vrijheid (je eigen territorium bewaken) moet je altijd voor vechten en nemen, dit krijg je niet van zelf op een dienblaadje aan gereikt, zoals de vluchters nog steeds denken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in