© Pikist

Dit zal de geschiedenis ingaan als de gevaarlijkste uitrol van biologische geneesmiddelen in de geschiedenis van de mensheid.”

Dat is de vernietigende aanklacht van Dr. Peter McCullough, de arts, medisch deskundige, redacteur van twee belangrijke medische vaktijdschriften en bekwaam onderzoeker die bijna in zijn eentje de strijd heeft aangebonden met de medische autoriteiten van de VS over hun reactie op Covid, eerst over de behandeling en later over de vaccins, zoals blijkt uit zijn interview met Stew Peters vorige week.

Dr. McCullough’s missie begon met zijn ontdekking dat er weliswaar doeltreffende behandelingen voor Covid bestonden, maar dat er geen behandelingsprotocollen waren, waardoor de patiënten in wezen aan hun lot werden overgelaten. Hij wilde de medische gemeenschap laten weten dat door een vroegtijdige behandeling van Covid-patiënten het aantal patiënten dat naar het ziekenhuis moest met 85% kon worden verminderd, dat de medische proeven met hydroxychloroquine en ivermectine legitiem waren en dat de documentatie over de doeltreffendheid van een behandeling in een vroeg stadium was geverifieerd. Hij legde dit alles uit in een eerste verbijsterend interview met Tucker Carlson.

Sindsdien is McCullough’s twijfel over het vaccinatieprogramma gegroeid. In een interview met Laura Ingraham vorige maand stelde hij voor dat de gezondheidsautoriteiten zouden overwegen te stoppen met Covid-vaccins voor mensen jonger dan 30 jaar, verwijzend naar de toen bijna 6.000 door VAERS gerapporteerde sterfgevallen en meer dan 300.000 meldingen van ongewenste bijwerkingen, waaronder meldingen van myocarditis bij kinderen veroorzaakt door het spike-eiwit dat zich vermenigvuldigt en het hart beschadigt.

Nu de massale verspreiding van de vaccins het ongekende aantal bijwerkingen en sterfgevallen aan het licht heeft gebracht, die bij de beperkte proeven met de vaccins niet aan het licht kwamen, is zijn bezorgdheid uitgegroeid tot grootschalig alarm. In dit interview met Stew Peters gaat hij veel verder dan voorheen. Op basis van het groeiende bewijsmateriaal geeft hij de meest dringende waarschuwingen voor wat hij omschrijft als giftige spuiten:

Dit is verreweg het meest dodelijke, giftige, biologische middel dat ooit in de Amerikaanse geschiedenis in een lichaam is geïnjecteerd.

U kunt het volledige interview hieronder bekijken, met een presentator die laat zien dat hij bovenop dit uiterst complexe onderwerp zit.

  Tucker Carlson interviewt Dr. Peter McCullough over wereldwijde samenspanning om bestaande medicijnen die COVID-patiënten effectief behandelen te onderdrukken ten gunste van "vaccins"

De informatie is inderdaad explosief, en de video zou verplichte kost moeten zijn voor alle parlementsleden en artsen. U kunt hem hier bekijken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom worden zoveel mensen per ongeluk geïnjecteerd met zoutoplossing in plaats van COVID-vaccins?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMicrobioloog verklaart de effecten van COVID injectie – “Ik voorspel dat we uiteindelijk massale ziektes en sterfgevallen gaan zien onder mensen die normaal gesproken een prachtig leven voor zich zouden hebben”
Volgend artikelDe klonterprik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Hoeveel artsen en wetenschappers komen er nog voorbij om dit te zeggen?
  Wij weten dit nu wel.
  Laten we ons eens focussen op een oplossing om van die hoax af te komen.

  • er worden steeds neer mensen wakker, die voor het eerst op deze site komen en deze info nodig hebben.
   bovendien werkt inzicht progressief. de artikelen worden steeds nauwkeuriger en completer.
   door deze onderwerpen op tijd te updaten en te herhalen hoef je ook niet iedere keer terug te zoeken wat er ook al weer, waar ook al weer, wanneer ook al weer gezegd is.
   ook moet ieder leerproces het voor de meeste mensen hebben van herhaling, herhaling, herhaling.
   wees dus blij dat de mensen achter deze sites zo veel moeite doen om u op de hoogte te houden.
   mijn petje is al zo lang af voor deze mensen dat ik hem kwijt ben.

 2. De vaccinatie moet niet alleen stoppen voor mensen tot 30jaar?het zou moeten stoppen voor ALLE mensen want dat vaccin is puur vergif en zeker op lange termijn. Wacht maar komende winter als de gevaccineerde worden bloot gesteld aan het nieuwe griepseizoen…

 3. Eens met Greet.
  Ik ben op het punt waar ik eigenlijk maar hoop dat er het komende griepseizoen veel geprikten overlijden. Ook al betekent dat dat ik veel kennissen en familieleden zal verliezen. Hoe meer er omvallen, hoe duidelijker het allemaal wordt. En hoe groter het percentage van de ongeprikten wordt, waardoor ze minimaal meer kans krijgen om gehoord te worden.
  Bereid je voor om nog 1-2 jaar weggezet te worden als wappie en wordt uitgesloten van veel zaken, maar dat is te overleven.

 4. Ik heb al veel buren verloren. Maar vanwege de leeftijd is er nooit verder gekeken naar het verband tussen de vaccinatie en hun dood. Voor mij was het meteen duidelijk. En er zullen velen meer vallen. Eerst moet het erger worden. Maar ik ben bang dat de globalisten die er al over hebben opgeschept dat géén Neurenberg trial hun kan tegen houden want ze zijn zo goed ingedekt. En dan te bedenken hoeveel ze eraan hebben verdiend. Alleen al in het eerste jaar had Bill Gates het over 10 miljard dollar die hij heeft geïnvesteerd veranderd in 200 miljard. En wanneer het vaccin inderdaad niet meer mag komt er een ander product op de markt die eigenlijk hetzelfde is maar onder een andere naam. Ik ben bang dat het eind nog ver te zoeken is. Maar wel blij dat er steeds meer openheid over bekend wordt. Maar vergis je niet. Een hoop mensen hebben in goed vertrouwen gehandeld. En ik ben echt blij dat ik er niet bij zit omdat ik had gelezen dat het je dna veranderd. En die heb ik van God. Dus daar blijven ze af. Maar hoeveel mensen staan daar bij stil. Of begrijpen het überhaupt. Dus sterkte deze winter voor de wel en niet geprikten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in