Varianten worden veroorzaakt door de COVID-19 vaccinatie, zoals eerlijke deskundigen vele maanden geleden al zeiden. Nobelprijswinnaar professor Luc Montagnier zegt in dit interview dat de COVID-19 injectie varianten creëert en stelt hij dat het massale vaccinatieprogramma een “enorme vergissing” en een “medische fout” is omdat “het de vaccinatie is die de varianten creëert”.

Zie de video hier.

Met andere woorden, een zogeheten “leaky vaccin” oftewel een vaccin dat de kans op ernstige ziekte verlaagt, maar toch de overdracht van een virus mogelijk maakt, kan omstandigheden creëren die de evolutie van virulentere ziekteverwekkers bevorderen.

Om verder te lezen is hier een door de NIH gefinancierde studie uit 2015 waaruit blijkt dat “imperfecte vaccinatie de overdracht van zeer virulente ziekteverwekkers kan versterken.”

De grafiek getiteld “genomic epidemiology of novel coronavirus” toont de toename van mutaties na de introductie van deze leaky vaccins aan het begin van het jaar.

Duidelijk bewijs:

Bron (klik voor groot)

Degenen die de COVID-19 “vaccins” nemen zijn MEER vatbaar voor de Deltavariant en hebben een HOGER risico op ernstige ziekte of zelfs de dood.

Deze informatie is afkomstig van Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA technologie die gebruikt wordt om zowel de Pfizer als de Moderna injecties over te brengen:

“Ik denk dat ik dit nog een keer moet zeggen. Delta heeft een Ro van ongeveer 8, ongeveer 3x die van de Alpha. Met deze leaky vaccins, als we 100% vaccinopname en perfect mondkapjesgebruik zouden hebben, kunnen we de verspreiding van Delta niet stoppen. (Bron)

De huidige vaccins bieden ongeveer 50-60% bescherming tegen infectie. Ze zijn niet volledig beschermend.

  Trump kondigt aan dat hij Big Pharma gaat onderzoeken op autisme, onvruchtbaarheid, allergieën, enz. - Meent hij echt dat hij deze keer achter de vaccinindustrie aangaat?

• Als u gevaccineerd bent en geïnfecteerd raakt (“doorbraak”), zal het virus zich op hetzelfde of een hoger niveau vermenigvuldigen dan wanneer u niet gevaccineerd bent en dan geïnfecteerd raakt.

• Als u gevaccineerd bent en vervolgens geïnfecteerd raakt, is het risico dat u het virus op iemand anders overdraagt vrij groot – vergeet niet dat de Ro meet hoe groot de kans is dat u het virus overdraagt.

• Als u gevaccineerd bent en vervolgens besmet raakt, is de kans dat u een ernstige ziekte oploopt of sterft groter dan wanneer u niet gevaccineerd bent en vervolgens met Delta geïnfecteerd raakt.

• Als u dus gevaccineerd bent en vervolgens geïnfecteerd raakt, KAN u een groter risico lopen om een “superspreader” te worden omdat u minder kans hebt om ziekte te vertonen. Dit is niet gemeten, maar het zou wel moeten.”

Ze ontdekten dat stollingsmarkers significant verhoogd waren in het bloed van patiënten met het “Long Covid”-syndroom vergeleken met gezonde controles. Deze stollingsmarkers waren hoger bij patiënten die een ziekenhuisopname nodig hadden met hun initiële COVID-19 infectie, maar ze ontdekten ook dat zelfs degenen die in staat waren om hun ziekte thuis te beheren nog steeds aanhoudend hoge stollingsmarkers hadden.

De onderzoekers stelden vast dat de hogere stolling rechtstreeks verband hield met andere symptomen van het “Long Covid”-syndroom, zoals verminderde fysieke fitheid en vermoeidheid. Ook al waren de ontstekingsmarkers allemaal teruggekeerd naar normale niveaus, toch was dit verhoogde stollingspotentieel nog steeds aanwezig bij Long COVID-patiënten.

“Omdat de stollingsmarkers verhoogd waren terwijl de ontstekingsmarkers weer normaal waren, suggereren onze resultaten dat het stollingssysteem betrokken kan zijn bij de hoofdoorzaak van het Long COVID-syndroom,” aldus Dr Helen Fogarty, hoofdauteur van de studie, ICAT Fellow en PhD-student aan het Irish Centre for Vascular Biology in de RCSI School of Pharmacy and Biomolecular Sciences.

  Sterfgevallen, verlamming, invaliditeit: bijwerkingen van vaccins worden nog steeds ontkend

10 risico’s die de klonterprikken voor alle anderen inhouden:

• Zij dragen dezelfde viruslast als de ongevaccineerden, zodat er slechts sprake is van gelijkwaardigheid in plaats van gezondheidsvoordeel.

• Zij kunnen hetzelfde virus oplopen en verspreiden als de ongevaccineerden.

• Met “verminderde symptomen”, een kenmerk van deze injecties , kunnen zij zeer besmettelijk zijn en zich dat niet realiseren.

• Hun medeplichtigheid en meegaandheid maakt overheidscorruptie en autoritarisme mogelijk.

• Hun steeds zwakker wordende immuunsysteem, ADE-symptomen en microstolling vormen door spontane ziekte en werkverzuim een risico voor toeleveringsketens, cruciale werknemersfuncties en gezondheidszorgsystemen.

• Bloedbanken en andere kritieke donorprogramma’s zullen ernstig in het gedrang komen.

• Zij kunnen spike-eiwitten “shedden”.

• Zij brengen collectief nieuwe muterende varianten onder de bevolking voort.

• Zij zullen de wereldwijde situatie voor iedereen steeds erger maken door in de rij te gaan staan voor extra boosters.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

5 vragen om aan je vrienden te stellen die van plan zijn het Covid-vaccin te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr Peter McCullough: “Dit is verreweg het meest dodelijke, giftige, biologische middel dat ooit in de geschiedenis in een lichaam is geïnjecteerd”
Volgend artikelAmerikaanse gezondheidsautoriteit publiceert schokkende cijfers: 13.000 doden, bijna 600.000 bijwerkingen gemeld na COVID-19 vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. 2 artikel geleden beweerd die Duitse deskundige dat de bescherming nauwelijks 1% bedraagt.
    Ik mag dan wel geen nobel prijs gewonnen hebben maar dat al die varianten ontwikkeld worden door de gif klanten zelf had ik zelf ook al bedacht door logisch beredeneren.
    Die ontstaan niet uit het niets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in