© Freepik

Vaccinklinieken in heel Amerika en zelfs in Canada hebben melding gemaakt van het “per ongeluk” injecteren van mensen met zoutoplossing wanneer zij het COVID-19 vaccin verwachten te krijgen, schrijft newswars.com.

Al in maart 2021 kwamen berichten naar buiten over verwisselingen van vaccinatiecentra zonder details te geven over hoe het mogelijk was dat een zoutoplossing bij mensen werd geïnjecteerd in plaats van de COVID-prik.

Een artikel van 10 maart 2021 uit Richmond, Virginia beschreef mensen die COVID-19 vaccins kregen bij een Kroger-apotheek en er vervolgens achter kwamen dat ze waren ingespoten met een zoutoplossing.

“Kroger zei niet precies hoeveel mensen werden beïnvloed door deze verwisseling, alleen dat het een klein aantal mensen was,” legde het artikel uit.

Een week later gaf een kliniek in Minnesota ook “een klein aantal” patiënten een zoutoplossing terwijl het de bedoeling was hen in te spuiten met een COVID-vaccin.

Apotheker Cory Middendorf legde aan Fox 9 uit dat het Pfizer-vaccin moet worden gemengd met een zoutoplossing voordat het wordt toegediend en dat beide vaccins worden bewaard in flesjes die er ongeveer hetzelfde uitzien.

In februari 2021 mengde een kliniek in Minnesota per ongeluk een steriele waterinjectie met het Pfizer COVID-vaccin in plaats van de zoutoplossing.

62 patiënten werden geïnjecteerd met de onjuiste waterinjectie vaccins.

In april 2021 gaf een Noord-Carolina Walgreens apotheek een “beperkt aantal” patiënten de zoutoplossing in plaats van de COVID-19 vaccinatie.

De Charlotte Observer meldde: “Het bedrijf heeft niet gespecificeerd hoeveel mensen waren getroffen of in welke vestiging de verwisseling plaatsvond.”

Diezelfde maand werden zes mensen in een Canadese COVID-vaccinatiekliniek per vergissing geprikt met een zoutoplossing.

  Neurenberg II in 2022?

“Dankzij onze interne kwaliteitsborgingsprocessen konden we dit probleem tijdig identificeren en contact opnemen met de getroffen personen om het probleem bekend te maken, steun aan te bieden en hen te laten testen op antilichamen om vast te stellen wie opnieuw met vaccin moest worden geïnjecteerd”, aldus het verantwoordelijke bedrijf.

Vervolgens kondigde het Ministerie van Volksgezondheid van South Carolina in juni aan dat “een klein aantal mensen” een zoutoplossing had gekregen in plaats van het COVID-vaccin.

De apotheek die verantwoordelijk was voor de fout, zei niet om hoeveel mensen het ging.

Nu er elke dag meer bewijs opduikt dat aantoont dat bijwerkingen van COVID-19 vaccins veel vaker voorkomen en veel ernstiger zijn dan de het establishment beweert, is het niet ondenkbaar dat er met tussenpozen een placebo wordt toegediend om het aantal negatieve bijwerkingen te verminderen.

Toen een paar YouTubers besloten om het COVID-19-vaccin te gaan nemen voor een video in december van 2020, probeerde de apotheker één type vaccinatie te geven aan de Aziatische man en een totaal andere vaccinatie aan de zwarte vrouw.

“Ze probeerden Shani een ander merk te geven dan wat ze mij gaven,” legde de geschokte YouTuber uit.

Wat is hier aan de hand?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Viroloog Bhakdi: “Gezonde mensen zijn niet gevaarlijk” maar het vaccin wel

COVID-19 VACCIN DOSSIER


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuwe studie trekt vaccins in twijfel: voordelen vrijwel onherkenbaar, potentieel voor schade groot
Volgend artikelFacebook gaat frontaal Big Brother met nieuwe “extremisme”-waarschuwingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Van horen zeggen… is dat er flesjes schijnen te bestaan die er bijna precies zo uitzien en dat ervan afhangt wie er op de lijst staat. Sommige mensen zouden daarmee bewust worden ingespoten…. Ik vernam niet wat dat dan was, alleen dat iemand in een vaccinstraat die opdracht kreeg een ander flesje te nemen voor die of die.

 2. Goedemorgen allemaal ja en een paar weken geleden zijn er in Duitsland een dokter en assistente gearresteerd omdat ze dat moetwillig deden voor mensen die.daarom vroegen die dan zogenaamd geënt zouden zijn het enige ze vroegen wel 200 euro per prik om dus valse entingsbewijzen af te geven iemand hier iets van meegekregen?

 3. Jean
  Nou het is wel veiliger dan de corona spuit zelf en daarbuiten het volk wordt graag in het ooitje genomen die laten zich alles in hun lijft spuiten, het zijn en blijven gewoon dommen mensen.

 4. Het experiment heeft een placebo groep, en een test groep. De placebo groep is waarschijnlijk veel groter dan normaal, en zeker in vergelijking met de test groep. Als je het treft, dan zat je in de placebo groep, en maak je weinig mee met de gifspuit (want er zit weinig tot geen gif in). Maar als je het niet treft, dan zat je in de test groep en krijg je de volle lading gif. Omdat er zo weinig incidenten vermeld worden vanuit NederLaLaLand zou je haast denken dat de placebo groep in NL heel groot is. Dit zou kunnen, gezien de meewerking van de NLse despoten en wetenschappers etc naar de heersers toe; dus NL wordt beloond met veel meer placebo’s dan andere landen.

  De kinderen:
  En nu dat de test groep de resultaten heeft laten zien, met relatief weinig doden, en wel heel veel incidenten, kunnen ze beginnen met de echte doelgroep – de kinderen. Deze doelgroep heeft een veel langere levensduur, dus die zal goede resultaten opleveren voor het experiment. De oudjes, waar ze mee zijn begonnen, zijn al min of meer afgestorven en sterven nog verder af. Niks interessants aan, en als ze al aan de gifspuit dood gegaan zijn dan kan dat makkelijk verdoezeld worden door de ouderdom of de eoa kwaal.

  De varianten:
  Dit is larie, zoals we weten. Maar het is handig te gebruiken om nog meer spuiten uit te delen straks, met de Release 2.0. Veel mensen krijgen nu plotseling de zgn “delta corona” ondanks dat ze “gevaccineerd” waren. Maar trap daar maar niet in, want (1) de hele “delta variant” bestaat domweg niet en (2) de test groep werd ingespoten met een DNA-veranderend gif, ipv een griep vaccin. Dus iedereen blijft gewoon bevattelijk voor ziektes.

  De ziekte:
  Er is een griep, en er is een soort van ernstige aandoening, die parallel kan lopen met de griep. Hoe die aandoening aan en uit gezet kan worden, is de vraag; wsch is het iets technologisch. Maar het jaagt veel angst aan en spoort mensen aan om de gifspuit te halen. Dus in Sept begint het corona gelazer weer met de Release 2.0 van de gifspuit (zgn om de Delta variant te bestrijden).

  Trap er niet in.

 5. Inderdaad vaccins is volkomen troep, gif wat erin zit! Blijf uit de buurt van deze spuit! Het is een experiment. En het beschermt je totaal niet. De gevaccineerden worden superverspreiders!

 6. Niemand weet wat hij in iemand spuit, het is een klinische fase drie studie en een derde fase studie is altijd een placebo studie. Die zoutoplossing krijgen 50% van de geprikte mongolen.

  • Geen kritiek, maar zou je nadere toelichting kunnen geven over waar jouw informatie op gebaseerd is..? Dit soort info is doorgaans alleen bekend bij degenen die de experimenten uitrollen (zoals welke fase, zoals 50% control group, zoals zoutoplossing als placebo, en dat soort details.)

 7. Deze zoutoplossingen zullen wel bedoelt zijn voor een selecte groep mensen, die bv. op een geheime lijst staan !!

  • Koddebeier,
   Denk : 100% gelijk
   Elke C. Moggel op de werkvloer, heeft een zoutoplossing gehad.
   Die anderen moet overtuigen dat C. Gevaarlijk is , je doet het voor de zwakkeren, voor mooi open Nederland, de (nsb) regeltrutjes , aantal is mi eenderde.
   Bij weigering; a-sociaal, intimidatie,
   treiter praktijken.

 8. De zout oplossing zijn voor de bekende promotors van het vaccin en/of politici of andere VIP’s, zodat het net lijkt alsof zij ook gevaccineerd worden. Dit is niet nieuw, dat wordt altijd zo gedaan. Alleen nu is het naar buiten gekomen, wat niet echt de bedoeling was. Wat ook mogelijk is, dat de blanken het vaccin krijgen en alle andere kleurige de zoutoplossing krijgen. Zodat de genocide op het blanken ras ongemerkt er doorheen gedrukt wordt. Want diversiteit is een mooi woord voor blanken genocide. Dit lijkt misschien overdreven, maar ik sluit het niet uit. Want het valt wel op dat de vaccinatie campagnes het meest actief zijn in landen, waar de meeste mensen nog blank zijn. Tevens hoor je weinig tot niets over de islamitische landen met die vaccinatie campagnes.

  • Zo is het. Decroo, Verlinden,Biden,Trump, Musk,Bezos,Merkel,Spahn enfin… kortom heel de regeringen en de hoge ambtenarij zijn voor het grootste deel met water ingespoten. Bourla van Pfizer heeft nog steeds géén vaccin laten zetten, zelfs niet met water want zo bang is hij dat ‘ze’ een vergissing maken en hem ’the real stuf’ geven. Mensen doen hun ogen niet meer open tegenwoordig, hun reisje, wat het laatste kan zijn, is belangrijker!

 9. Tevens is dit goed bewijs dat het hele corona gedoe inderdaad een experiment is, en niets te doen heeft met het “vaccineren'” tegen een vreselijke griep. Een experiment, dus, dat nooit publiekelijk is gemaakt aan de inspuitelingen. Schofterig tot en met.

 10. Het lijkt mij duidelijk dat dit niet per ongeluk wordt gedaan. Het is al door meerdere wetenschappers, onder andere Luc Montagnier opgemerkt dat gevaccineerden een grote kans lopen te sterven bij een volgende griep infectie vanwege de enorme auto-immuunreactie die dan ontstaat. Dat moet allemaal niet al te snel gaan, anders gaat het te erg opvallen dat de doden de schuld zijn van de vaccinatie. In dat geval is het passen bij de uitgekookte misdaad die beraamd is om flink wat mensen met fysiologisch zout te injecteren en ze toch een vaccinatie bewijs te geven. “Zie je nou wel”, roepen ze dan, “ze gaan helemaal niet allemaal dood”. Slimme en heel doortrapte truc, moet ik zeggen.

  • Kan heel goed zijn dat het inderdaad zo smerig in elkaar zit. Heel doortrapte manier om als pharma/politico jezelf dekking te geven. We zullen het meemaken. (Alsnog hoop ik niet dat dit scenario te pas komt.)

 11. Joden gingen ‘vrijwillig’ de gaskamers in, ze dachten dat ze een douche kregen.

  Waarom gelooft iemand een regering die iets ‘gratis’ geeft….
  Ze leven van jouw geld…
  Belasting betalen. Als je in de kist ligt krijgen je liefjes op aard een fikse ‘naheffing’ van je aards bestaan.
  En zulk soort moet je ooit geloven ???

  • geen enkele “werkende” gaskamer is ontdekt in ww2.
   nul.
   het gaat zoals leon trotsky deed.
   arbeid en verhongeren.
   wat nu ook weer op de planing staat.

 12. 500 miljoen geplande overblijvers
  elite
  ordetroepen
  werker drones.

  eltie -funvax.
  ordetroepen -grapheen 5g bestuurdings vax
  werkerdrones – cain 9 / rhesus / pork
  slim trouw en sterk genoeg
  om een machine te besturen.
  te dom om te bergrijpen dat ze slaven zijn.

  daarnaast is er de euter-nazi shot voor ons!
  die te slim zijn, te veel weten en niet conformeren.
  we lieten ons hier en overal in echochambers analyseren en zoals de rot jonge zei.
  we weten waar je woont.

  met dank aan al onze slime apparaartjes.

  ik ben vrij en sterf vrij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in