© GoToVan / Flickr (CC BY 2.0)

We hebben nu een klokkenluider binnen het Center for Medicare and Medicaid Services, en we hebben twee klokkenluiders binnen de Centers for Disease Control. We denken dat we 50.000 dode Amerikanen hebben. Vijftigduizend doden. Dus we hebben eigenlijk veel meer sterfgevallen door het vaccin per dag dan de virale ziekte. Het is eigenlijk gepropagandeerd bioterrorisme door injectie”, onthult de dokter.

In een buitengewoon interview vorige week verklaarde Dr. Peter McCullough, een Amerikaanse professor in de Geneeskunde en Vice Chef van Interne Geneeskunde aan de Baylor Universiteit, dat de wereld is onderworpen aan een vorm van bioterrorisme, en dat de onderdrukking van vroege behandelingen voor COVID-19 – zoals hydroxychloroquine – “nauw verbonden was met de ontwikkeling van een vaccin.”, bericht amgreatness.com

Dr. McCullough maakte de opzienbarende opmerkingen tijdens een webinar op 11 juni, met Dr. Reiner Fuellmich, een Duitse procesadvocaat, die gelooft dat de pandemie gepland was, en “een misdaad tegen de mensheid” is.

McCullough zei dat hij gelooft dat het bioterrorisme in twee fasen is gekomen – de eerste golf was de uitrol van het coronavirus, en de tweede, de uitrol van de gevaarlijke vaccins, die volgens hem al verantwoordelijk kunnen zijn voor de dood van wel 50.000 Amerikanen.

Dr. McCullough praktiseert interne geneeskunde en cardiologie, is redacteur van Reviews in Cardiovascular Medicine, senior redacteur van het American Journal of Cardiology, redacteur van het leerboek Cardiorenal Medicine, en voorzitter van de Cardiorenal Society.

“De eerste golf van het bioterrorisme is een respiratoir virus dat zich over de wereld verspreidde en relatief weinig mensen trof – ongeveer één procent van veel bevolkingen – maar grote angst teweegbracht,” legde McCullough uit tijdens het Oval Media webinar met andere artsen. Hij merkte op dat het virus zich vooral richtte op “de zwakkeren en de ouderen, maar voor verder gezonde mensen was het net zoiets als een gewone verkoudheid”.

McCullough legde uit dat hij al vroeg, als arts die COVID-patiënten behandelde, met een vroege behandelingsregeling kwam voor degenen die door het virus waren getroffen, waardoor het verblijf in het ziekenhuis met ongeveer 85% werd verkort, en zei dat hij begon met het publiceren van artikelen over wat hij had geleerd. De arts merkte op dat hij wat betreft het daadwerkelijk behandelen van patiënten en het publiceren van zijn artikelen”op alle niveaus op weerstand stuitte”.

“Gelukkig had ik genoeg publicatiekracht om de enige twee artikelen in de hele medische literatuur te publiceren die artsen leren hoe ze COVID-19 patiënten thuis kunnen behandelen om ziekenhuisopname te voorkomen,” zei hij.

“Wat we hebben ontdekt is dat de onderdrukking van vroege behandeling nauw verbonden was met de ontwikkeling van een vaccin, en het hele programma – en in zekere zin bioterrorisme fase één – werd uitgerold, en echt ging over het in angst houden van de bevolking, en in isolatie hen voorbereiden om het vaccin te accepteren, wat fase twee van een bioterrorisme-operatie lijkt te zijn.”

McCullough legde uit dat zowel het coronavirus als de vaccins “het spike-eiwit, dat het gain of function van dit bioterrorisme-onderzoek is, aan het menselijk lichaam afgeven.”

Hij bevestigde dat hij dat niet allemaal op de nationale televisie kon zeggen omdat de medische wereld de zaak zo grondig heeft gepropageerd.

  Het mRNA "vaccin"-experiment verandert het menselijk DNA en kan genetische code doorgeven van ouder op kind, waarschuwt Dr. McCullough

“Wat we in de loop der tijd hebben geleerd is dat we niet langer konden communiceren met overheidsinstanties. We konden eigenlijk niet communiceren met onze gepropagandeerde collega’s in grote medische centra, die allemaal in de ban lijken te zijn, bijna alsof ze gehypnotiseerd zijn.”

“Goede artsen doen ondenkbare dingen zoals het injecteren van biologisch actief boodschapper-RNA dat dit ziekteverwekkende spike-eiwit produceert bij zwangere vrouwen. Ik denk dat wanneer deze artsen uit hun trance ontwaken, ze geschokt zullen zijn als ze bedenken wat ze mensen hebben aangedaan,” zei hij, een echo van wat hij, en Dr. Harvey Risch, professor aan de Yale School of Public Health, vorige maand tijdens een interview aan Fox News presentatrice Laura Ingraham vertelden.

McCullough vertelde Fuellmich dat hij afgelopen zomer een initiatief voor vroegtijdige behandeling is gestart om COVID-patiënten uit het ziekenhuis te houden, waarbij hij meerdere groepen artsen in de Verenigde Staten en in het buitenland heeft georganiseerd. De arts merkte op dat sommige regeringen probeerden deze artsen te verhinderen de behandelingen te verstrekken, maar met de hulp van de Association of Physicians and Surgeons konden zij een gids voor thuispatiënten uitbrengen, en in de VS vier verschillende tele-medische diensten organiseren, en vijftien regionale tele-medische diensten.

Op deze manier konden mensen die werden getroffen door COVID-19, een beroep doen op deze diensten en de geneesmiddelen krijgen die zij nodig hadden, voorgeschreven bij plaatselijke apotheken, of bij postorderapotheken, legde hij uit.

“Zonder dat de regering echt begreep wat er aan de hand was, hebben we de epidemiecurve van de Verenigde Staten verpletterd,” zei McCullough. “Tegen het einde van december en januari hebben we in principe de pandemie aangepakt met ongeveer 500 artsen en tele-geneeskundediensten, en tot op de dag van vandaag behandelen we ongeveer 25 procent van de Amerikaanse COVID-19 bevolking die eigenlijk een hoog risico lopen, ouder dan 50 jaar met medische problemen die zich presenteren met ernstige symptomen.”

De arts zei dat zijn overtuiging dat de onderdrukking van vroege behandeling “nauw verbonden” was met de vaccins, hem ertoe bracht zijn aandacht te richten op het waarschuwen van het publiek over de vaccins.

  Dr. Peter McCullough: Het vaccin is gevaarlijker dan COVID-19

“We weten dat dit de tweede fase van het bioterrorisme is, we weten niet wie er achter zit, maar we weten dat ze een naald in elke arm willen om boodschapper-RNA, of adenoviraal DNA in elk mens te injecteren,” zei hij. “Ze willen ieder mens.” De dokter waarschuwde later dat de experimentele vaccins uiteindelijk tot kanker zouden kunnen leiden, en jonge vrouwen zouden kunnen steriliseren.

Dr. McCullough zei dat het zijn doel is om een grote groep mensen apart te zetten waar het systeem niet bij kan komen, waaronder degenen die het virus al hebben gehad, degenen met immuniteit, kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die kinderen willen krijgen.

De cardioloog zei verder dat omdat er bij jonge mensen geen enkel klinisch voordeel is om het vaccin te krijgen, zelfs één geval van myocarditis of pericarditis na de injecties “te veel” is, maar hoewel de CDC op de hoogte is van honderden alarmerende rapporten van de gevallen van hartinfecties bij tieners en jonge volwassenen, gaan ze de zaak pas later in juni opnieuw evalueren. Hij beschuldigde het medische establishment ervan te hebben nagelaten iets te doen om de risico’s van de vaccins te verminderen.

Als iemand die meer dan twee dozijn toezichtcomités voor de veiligheid van vaccins voor de FDA en het National Institute for Health heeft voorgezeten, had McCullough ruimte om kritiek te leveren op de manier waarop de vaccins zijn uitgerold.

“Met dit programma is er geen commissie voor kritische gebeurtenissen, er is geen toezichtsraad voor gegevensveiligheid en er is geen commissie voor menselijke ethiek. Die structuren zijn verplicht voor alle grote klinische onderzoeken, dus het woord dat echt kan worden gebruikt voor wat er aan de hand is, is wanpraktijken, dat is wangedrag van mensen met gezag”, legde de dokter uit.

“Zonder enige veiligheidsmaatregelen kun je zien wat er nu gaande is”, vervolgde hij.

“Het is in feite de grootste toepassing van een biologisch product met de meeste morbiditeit en mortaliteit in de geschiedenis van ons land.”

“We zitten tot nu toe op meer dan 5.000 sterfgevallen, zoals u weet, en ik denk zo’n 15.000 ziekenhuisopnames. In de EU zijn het meer dan 10.000 sterfgevallen. We werken met de gegevens van het Center for Medicaid (CMS), en we hebben een vrij goede aanwijzing dat het werkelijke aantal het tienvoudige is.”

McCullough legde uit dat omdat de Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) database slechts ongeveer 10 procent van de slechte bijwerkingen van de vaccins omvat, zijn team naar andere bronnen heeft moeten gaan voor informatie.

  Autopsiestudie die massale sterfgevallen door vaccins aantoonde binnen enkele uren verwijderd

“We hebben nu een klokkenluider binnen het Center for Medicare and Medicaid Services (CMS), en we hebben twee klokkenluiders binnen de Centers for Disease Control (CDC),” onthulde de arts. “We denken dat we 50.000 dode Amerikanen hebben. Vijftigduizend doden. Dus we hebben eigenlijk veel meer sterfgevallen door het vaccin per dag dan de virale ziekte. Het is eigenlijk gepropagandeerd bioterrorisme door injectie”.

Dr. McCullough zei dat hij mensen in zijn praktijk heeft gezien met gevallen van poortadertrombose, myocarditis, en ernstige geheugenproblemen na de vaccinatie. “Het is zo verontrustend,” zei hij.

Hij zei dat hij onlangs in de media venijnig werd aangevallen door een vrouw uit Singapore die banden heeft met de Gates Foundation.

Dr. McCullough sprak verder een huiveringwekkende theorie uit dat de vaccins ontworpen zouden kunnen zijn om de wereldbevolking te verminderen.

“Als je zou zeggen dat dit allemaal een programma is van de Gates Foundation om de bevolking te verminderen, dan past dat heel goed bij die hypothese, toch? De eerste golf was om de oude mensen te doden door de luchtweginfectie, de tweede golf is om de overlevenden te nemen en zich te richten op de jonge mensen en hen te steriliseren,” zei hij.

“Als je de berichtgeving in het land ziet, in de Verenigde Staten, zijn ze nu niet eens geïnteresseerd in oude mensen. Ze willen de kinderen. Ze willen de kinderen, kinderen, kinderen, kinderen! Ze zijn zo gefocust op de kinderen,” zei hij, erop wijzend dat ze in Toronto, Canada, vorige maand de kinderen lokten met beloften van ijsjes om de prik te krijgen. Volgens een rapport heeft de regering van Ontario – die geen toestemming van de ouders nodig heeft om kinderen te laten vaccineren – de kinderen aangemoedigd om het Pfizer-vaccin te krijgen tijdens een pop-up vaccinatie-evenement.

Misdadig Canada injecteert kinderen met COVID-19, koopt ze om met ijsjes terwijl de politie de ouders op afstand houdt

“Ze hielden de ouders tegen en vaccineerden de kinderen”, aldus de arts. Hij zei dat de moeder van zijn Canadese vrouw tegen haar wil onder dwang was gevaccineerd.

McCullough voorspelde dat de Verenigde Staten zich klaarmaken om mensen te dwingen de injecties te krijgen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Enorme bezorgdheid over Covid-vaccinatie: ziekte zou kunnen worden verergerdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelStudie: dubbel gevaccineerden sterven 6 keer vaker aan Deltavariant dan ongevaccineerden
Volgend artikelOostenrijkse en Duitse artsen in opstand tegen COVID-19 inentingen kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het Grote Afsterven moet nog komen. Na de 2e injectie, in het najaar bij de 1e griepgolf als de spike-eiwitten door het lijf gieren, en de komende jaren als de bloedverklontering talloze beroertes en hartinfarcten veroorzaakt.

    • Dan zullen ze dat wegschrijven als de 4de golf van corona slachtoffers, waar ze al rekening mee gehouden hadden.
      Omdat WIJ ons nog steeds niet goed aan de 1,5 m regel houden, of andere onzin hierover.
      Maar dat het aan die gif prik legt zullen ze nooit toegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in