Een van de meest gestelde vragen van ongevaccineerden komt voort uit bezorgdheid over “shedding.” Omdat de mRNA-vaccins sinds 2011 in ontwikkeling zijn bij het Amerikaanse ministerie van Defensie DARPA, zou men hebben verwacht dat alle noodzakelijke preklinische tests zouden zijn afgerond voordat Operation Warp Speed werd aangekondigd. De 2015 FDA-richtlijn over Gene Product Shedding Studies over gentherapieën, die worden gedefinieerd als “alle producten die hun effecten uitoefenen door transcriptie en/of vertaling van overgedragen genetisch materiaal en/of door integratie in het genoom van de gastheer en die worden toegediend in de vorm van nucleïnezuren, virussen of genetisch gemodificeerde micro-organismen”[i], schrijft Dr. McCullough.

Volgens deze verklaring zijn mRNA-vaccins inderdaad gentherapieproducten en hadden zij al lang geleden door DARPA gefinancierde onderzoekers aan deze uitscheidingsstudies moeten worden onderworpen.[ii] Helaas werden deze zorgvuldige ontwikkelingsstappen vanaf het begin overgeslagen in ons vaccinontwikkelingsprogramma in militaire stijl, en nu worstelt het publiek met de kwestie van de shedding van nucleïnezuren en spike-eiwitten als een potentiële zorg onder degenen die zo hard hebben gewerkt om gezond en vrij van COVID-19 vaccinatie te blijven.

In de meest uitgebreide paper over shedding tot nu toe, heeft voormalig Inserm-onderzoeker Dr. Helene Banoun gepubliceerd dat het zeer waarschijnlijk is dat mRNA, hetzij op lipide nanodeeltjes of binnen exosomen, circuleert in het bloed en wordt uitgescheiden in elke lichaamsafscheiding die van nature deeltjes van deze grootte zou verwachten.[iii]

Fertig et al hebben aangetoond dat mRNA gedurende ten minste twee weken in het bloed circuleert, zonder dat de concentratie tot dat tijdstip afneemt.[iv] Evenzo hebben Hanna et al mRNA in de moedermelk gevonden.[v] Er zijn minder gegevens over het uitscheiden van spike-eiwitten, maar het is niet ver gezocht om aan te nemen dat dit heel goed mogelijk is.

  Wreedheid in uniform: man overlijdt na politieoptreden - geweld tegen vreedzame mensen

De centrale vragen zijn:

1) Hoelang loopt een recent gevaccineerde persoon het risico om door te geven aan anderen?

2) Kan het uitgescheiden mRNA door de ontvanger worden opgenomen en net als bij vaccinatie spike-eiwit gaan produceren?

3) Kan het uitgescheiden spike-eiwit ziekten veroorzaken zoals bij gevaccineerden (bv. myocarditis, bloedstolsels, enz.)?

Het wordt tijd dat de tekortkomingen van DOD BARDA en NIH BARDA onmiddellijk worden gecorrigeerd door deze agentschappen de nodige onafhankelijke shedding-onderzoeken te laten financieren om de openbare veiligheid te garanderen van degenen die wijselijk hebben afgezien van COVID-19 vaccinatie. Dit onderzoek moet bij voorkeur worden uitgevoerd terwijl de huidige producten worden gepauzeerd en uit de handel worden genomen om anderen die risico lopen te beschermen. Tot die tijd kunnen we deze vragen niet beantwoorden voor degenen die zoveel hebben opgeofferd om “pure-blood” te blijven.

[i] Design and Analysis of Shedding Studies for Virus or Bacteria-Based Gene Therapy and Oncolytic Products Guidance for Industry AUGUST 2015

[iii] Current state of knowledge on the excretion of mRNA and spike produced by anti-COVID-19 mRNA vaccines; possibility of contamination of the entourage of those vaccinated by these products by Helene Banoun Infectious Diseases Research 2022;3(4):22. https://doi.org/10.53388/IDR20221125022

[iv] Fertig TE, Chitoiu L, Marta DS, Ionescu VS, Cismasiu VB, Radu E, Angheluta G, Dobre M, Serbanescu A, Hinescu ME, Gherghiceanu M. Vaccine mRNA Can Be Detected in Blood at 15 Days Post-Vaccination. Biomedicines. 2022 Jun 28;10(7):1538. doi: 10.3390/biomedicines10071538. PMID: 35884842; PMCID: PMC9313234.

  Peiling: bijna de helft van de Fransen wil niet gevaccineerd worden

[v] Hanna N, Heffes-Doon A, Lin X, et al. Detection of Messenger RNA COVID-19 Vaccines in Human Breast Milk. JAMA Pediatr. Published online September 26, 2022. doi:10.1001/jamapediatrics.2022.3581


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Oekraïense bolwerk Marinka is gevallen: De Russen zijn het stadscentrum binnengedrongen – Hevige straatgevechten – Schokkende nederlaag voor Kiev in Donbass (Video’s)
Volgend artikelDe hybride oorlog van de VS tegen Turkije is zojuist geëscaleerd na de mislukte sabotage van TurkStream door Kiev
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

37 REACTIES

 1. mRNA vaccines zijn ongevaarlijk.
  Ze doen niks, zijn waardeloos.
  De toegevoegde lipid nanoparticles evenwel zijn levensgevaarlijk.

  • Kijk, mijn vader wordt 80.. hij zegt mij, gevaccineerd of niet, kruip er op want binnenkort kunt ge niet meer. Laat geen kans onbenut want het wordt alleen maar zelfbeklag. Sie onnozelheid van shedding, in uw kist kan u dat niet meer schelen

  • Ik zie best wel dat het intelligentie nivo van meerdere mensen om mij heen echt aan het dalen is,weliswaar niet in extreme mate zoals Frontnieuws voorspiegeld!!
   Echter in het verkeer word men overgehaast ,snel ge-irriteerd en kan niet meer fatsoenlijk inparkeren.. men rijd ook als bezetenen en dan al die blikken er heerst een best wel meer aggressievere en afgestompte instelling,maar ja dat was voor die vaccins ook al wereldwijd aanwezig.
   Wat werkelijk mysterieus is dat opeens was de pandemie wereldwijd over,en opeens waren de IC’s niet meer overbezet en daalde het corona gevallen besmetten echt met een extreme noodgang,terwijl toch echt niet de hele wereldbevolking is inge-ent en!!!!!!!!!!!! niemand die vraagt zich af wat daar dan niet klopt …???

 2. Pfff… dus na jarenlang mijn rug recht houden en offers maken, blijkt nu dat je er bijna niet aan kan ontkomen. Lekker dan. Pfff… als onze politie voor ons zou werken dan zouden er nu massale arrestaties komen. Maar iedereen werkt direct of indirect voor het WEF. Het verraad en de corruptie zitten in 98% van onze samenleving. En nu dus dit deprimerende nieuws. Er is geen ontkomen aan, we worden dus massaal vernietigd.

  • Naam,
   Hoe ontkomen de cabal in crime hieraan?
   Als ze er al aan ontkomen.

   We worden besodemieterd.

   Of heeft men dit over het hoofd gezien?
   In hun grenzeloze brutaliteit.

   Dr. Mc Cullough lijkt me een betrouwbare bron.
   Anders zou ik denken dat het natte vinger werk

  • Als je op natuurlijke wijze Covid krijgt, dan krijg je waarschijnlijk ook spike eiwitten en virus mRNA (als virussen bestaan). Hamvraag lijkt mij de kans dat die rotzooi in je DNA opgenomen wordt (oftewel in je genen). Dat hangt af van de activiteit en aanwezigheid van eiwitten als reverse transcriptase en Polymerase Theta en LINE-1. Bij de meeste mensen zijn deze eiwitten aanwezig, maar hoe actief zijn ze?
   Cellen met verkeerde / vreemde codes worden herkend en opgeruimd door T-cellen oftewel je eigen afweersysteem. Als dat niet het geval zou zijn, dan zou je bij de eerste zonnestralen en natuurlijke radioactieve achtergrondstraling al het loodje lijden.
   Nu denk ik dat er een verschil is tussen het binnenkrijgen van een ingepakt mRNA deeltje van een Covid patiënt en het jezelf laten inspuiten van miljoenen RNA deeltjes (vergezeld van een dosis andere onbekende rommel). Ik zou dus zeggen dat door niet te laten vaccineren je de kans op problemen verkleint en je ook mogelijk in een veel later stadium ziek wordt. En dit geldt natuurlijk ook voor Covid… besmetting via Covid patiënten voorkomen natuurlijk.

    • Hahaha Appie C krijgen…er zweven miljarden bekende en onbekende virus deeltjes in de lucht,dus die zitten al in het lichaam zelfs al zouden we alle medicijnen hebben dan nog ontstaan nieuwe soorten en zo leuk: die doen helemaal niets ,want hebben geen hersens en indien de gastheer redelijke gezonde staat is worden ze natuurlijk uitgescheden…anders zouden alle levende wezens sterven op deze planeet

   • Je kunt geen ziekte krijgen naar aanleiding van iets dat niet bestaat(Sars-Covid-2). De Covid-cijfers bestaan voor 60% uit geherdifinieerde luchtweginfecties en 40% uit vals positieven.

 3. Als shedding waar zou zijn dan zouden de vele miljoenen mensen die wereldwijd de agenda van de Cabal uitvoeren er toch ook last van krijgen?

  • = simpel,iedereen duidelijk maken dat ze wat gezonder moeten leven,merendeel van de mensheid is 1m70-1m80 en wegen dan ongeveer 90-110 kilo>maar ze zijn nooit te zwaar… zitten hele dag op kont en vreten : chips/chocola/koekjes /ham/kaas en nog veel meer rotzooi..en dat is niet erg een keertje maar 80% heeft obesitas en/of diabetes1/2

 4. Je kunt jezelf gemakkelijk beschermen tegen shedding d.m.v iedere dag een bakje dennennaalden thee te drinken. Ik bestel verse dennennaalden op dennennaalden.nl, want verse dennennaalden schijnen het beste te werken. Daarnaast bevat dit ook nog een grote dosis vitamine C, waardoor je immuunsysteem ook nog eens een flinke boost krijgt.

  • @ Erica de Jong november 24, 2022 at 16:45,
   Je gelooft teveel. Natuurlijke vitamine C is magnetisch en zit in een dennennaald, maar dat verdwijnt vrij snel want elk uur halveert het en als je kokend heet water overgiet is het ineens weg. Want vitamine C kan niet tegen hitte boven de 63 graden Celsius. Weet jij hoeveel tijd tussen het plukken, wassen/inpakken, opsturen en dan er thee van zetten is? Is dit langer dan 10 uur dan zit er nagenoeg geen vitamine C er meer in. Want na 12 uur is alle vitamine C eruit weg. Zo zijn ook alle voorverpakte verwerkte producten en vitamine pillen en poeders waar met grote letters met vitamine C op staat, dat is een synthetische vorm die de mens niet kan opnemen. Vitamine C pillen slik je voor de illusie.

   • Qvic,

    Dat zal betekenen dat alle groentes en fruit die je in de winkel koopt nagenoeg geen vitamines meer zouden bevatten en je alleen maar groentes uit eigen tuin zal kunnen nuttigen(daarnaast dienen deze dan ook meteen na het oogsten genuttigd moeten worden als het zal kloppen wat je zegt) Ook is de vitamine C in dennennaalden ook niet het hoofdbestandsdeel wat shedding tegengaat. Het is alleen een extra boost voor je immuunsysteem. Het is suramine, wat in grote getale aanwezig is in dennennaalden wat effectief is tegen shedding. Er zal zeker wel degeneratie plaatsvinden zoals je steld, vandaar dat ik er ook op wees om verse dennennaalden te nuttigen. Maar volledige degeneratie enkele uren na oogst lijkt mij onwaarschijnlijk.

 5. Denk dat die spuitcriminaliteit om 2 dingen gaat.

  Het immuunsysteem overuren en op DNA basis mensen “beter” denken te kunnen maken.

  En daarnaast om rotzooi in ons te dumpen om als wandelende antenne rond te lopen en wie weet wat voor techniek nog meer middels onnatuurlijke zooi. En daarom stopt die sekte niet voordat echt IEDEREEN als geïnjecteerde zombie vegeteert totdat hij/zij/het te nutteloos wordt

  • Transhumaan moeten ze worden en worden ze reeds. Die te zwak zijn vallen snel af door de spuit. De transhumanen die blijven leven zullen moeten dienen en hebben een veel kortere leversduur dan normale mensen. Er zijn er toch genoeg en met het mixen van volkeren en het onvruchtbaar maken van de autochtone bevolking krijgen ze een mooi dienbaar tijdelijk volk. Als het NL volk toch eens wakker werd en deze agenda doorkrijgt…
   Dan gaan de ballen van Rutte en dat flikkertje van het WEF er meteen vanaf.
   Nu hoor je de meute alleen nog maar een beetje mopperen dat het spul niet helemaal naar wens werkt. Ik vind het ongelofelijk. Wat een sneu volk. Als ze allemaal transhumaan zijn hebben we er niets meer aan.

   • Pziz , er moet een buitenlanderstop komen > Nederland= te klein,de gewone mens kan niet eens een fatsoenlijk huis krijgen… en wij maar alles opvangen… Nederland uit de EEG ook dat kost miljarden om lid te blijven. Nederland weer terug voor de Nederlander ipv extreme instroom… met alle gevolgen van dien…

 6. @ Ab november 24, 2022 at 17:32,
  Gevaccineerde zijn lopende zendmasten geworden door het grafeenoxide, wat met de factor 1000x het 4+ en het 5G frequenties versterkt. Iedere flesje heeft zijn eigen frequentie, komt het 5G signaal overeen met jouw dosis frequentie kunnen ze jou extern controleren, lokaliseren en manipuleren.

  De redenen van waarom ze iedereen willen injecteren heeft met een geld kwestie te maken. Want vorig jaar verliep in het Angelo Zionisten Rijk (wat we het westen noemen) de lead lease contracten. Daarmee was iedere inwoner slaaf af. Om nu iedereen weer in het nieuwe slaafsysteem te krijgen moest ieder 3x geïnjecteerd worden. Dan was je opnieuw geboren in het nieuwe slavensysteem. Want anders moeten de banken ieder zijn geboorte trusts uitbetalen aan iedere inwoner. Het zogenaamde basisloon van Klaus Schwab komt uit je eigen geboortetrusts, alleen die wordt flink afgeroomd. Jij krijg amper 1000 euro en de rest 69.000 per maand komt in de zakken van de WEF.

  De smoes om dat voor elkaar te krijgen is het zogenaamde corona virus bedacht. Vandaar dat de politiek en de media wereldwijd het zelfde script oplassen om zoveel mogelijk mensen te injecteren. Met propaganda en CIA technieken om zo vooral op de emotie te spelen, van je doet het voor een ander of je wilt toch niet je opa/oma mee besmetten of afstand houden van elkaar of de lockdown of het mondmasker of samen strijden tegen een onzichtbare fictieve vijand. Of de geïnjecteerde meer vrijheid en privileges te geven met een QR code als beloning. Zodat de geïnjecteerde een bewijs van hun injectie hadden en toen vele zich ineens meer voelde dan de ongeïnjecteerde. Die ongeïnjecteerde dreigen met ontslag, uitsluiting en dood verwensingen van de geïnjecteerde en de media en de politiek. Niets was te dol om maar zoveel mogelijk mensen te injecteren. In Amerika werd een loterij met een miljoen dollar uitgeloofd. Of kinderen verlijden met ijsjes en ander snoep, zo ook dat kinderen al met 12 jaar oud zelf mochten beslissen. Want de deadline was 31-12-2021.

 7. zeer waarschijnlijk = niet 100% zeker. onderzoek/uitspraak waar je dus geen reet aan hebt en alle kanten mee op kan. hou op met die paniekzaaierij. ik geloof er geen donder van. mensen, ook de alternatieve media ‘relt’ erop los en maakt zich schuldig aan het in stand houden van de angstpsychose. ALTIJD ZELF BLIJVEN NADENKEN

  • Eensch… we moeten ophouden met de onophoudelijke stroom fearporn. Info… disinfo… echt… fake… alles loopt door elkaar. Alleen rust/stilte/liefde kan ons redden. Het klinkt afgezaagd, maar het is gewoon zo. Angst verdeeld, liefde verenigt. Alleen verenigt maken we een kans. Alleen liefde kan ons dus redden.

 8. Hey, volgens deze analyse van 2300 zgn. covid vaccins, behelst het niets qua mrna- spike eiwitten.
  Enkel giftige, in meer of mindere mate, chemisch technologisch experimentele totale shit..
  Lees dit en hou daarna op met al jullie naieve navolging tot nu toe. Besef en verspreid de juiste boodschap. Succes!

 9. Hey, volgens deze analyse van 2300 zgn. covid vaccins, behelst het niets qua mrna- spike eiwitten.
  Enkel giftige, in meer of mindere mate, chemisch technologisch experimentele totale shit..
  Lees dit en hou daarna op met al jullie naieve navolging tot nu toe. Besef en verspreid de juiste boodschap. Succes!>>
  https://www.transitieweb.nl/gezondheid/viroloog-dr-poornima-wagh-na-het-testen-van-2300-coronavaccins-mrna-en-spike-proteinen-zijn-flauwekul-de-vaccins-van-alle-fabrikanten-bevatten-identieke-giftige-chemische-componenten/

 10. Mensen maken zichzelf gek,en hebben geen leven meer.
  Kijk niet zoveel op het net en wees kritisch.
  Het enigste wat je kunt doen is afwachten en dan komen we er wel achter of dit klopt.
  Of wil je demonstreren,de toetsenridder uithangen,stoere praat brengen.? Helpt niet helaas.

 11. Als je een geinjecteerde gaat tongzoenen enz dan kan ik me wel voorstellen dat je een paar spikjes enz binnen krijgt. Maar de echte nanotechnologie zit voor zover ik weet alleen in het bloed. Zolang je dat niet binnen krijgt lijkt mij er weinig aan de hand. Bloedtransfusie is dus denk ik een punt en als ik gelijk heb dan kunnen geinjecteerden door een komplete bloedstransfusie van een niet-geinjecteerde mogelijk weer vrij worden van die nanotechnologie. Klopt dat?

  • Ach ja, heeft iemand nu al eens een echte life opname uit een laboratorium van een zogenaamde ge-infekteerde Covid patient en die dan na 4 dagen goed ziek te zijn geweest en thuis gebleven dan wederom een life opname in laboratorium??
   Dat hebben we allemaal niet gekregen,wel laten testen maar de uitslagen op een papiertje door de GGD hoe betrouwbaar is/was dat?Ook de bloedbank wil niks loslaten, dus laat maar zien die corona virusdeeltjes en nano deeltjes… al die verhalen en iedereen loopt er als een domme slaaf achteraan…alle bewijsmateriaal die er bestaat word vakkundig weg gemoffelt

 12. Pfff zijn er geen datingsites voor ongevaccineerde mensen? Nuke nakt namelijk niks met die shedding, wil echt een ongevaccineerde partner…zucht..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in