Fotomontage: Pixabay / Whitesession

De hoog aangeschreven arts Joseph Mercola heeft een artikel voor het online nieuwsorgaan 2020-News geschreven over mogelijke bijwerkingen van de geplande Covid-19 vaccinatie. Het artikel verwijst naar een studie die aantoont dat Covid-19 vaccins in bepaalde gevallen een ernstiger ziekteverloop kunnen veroorzaken.

Of het bestaan van dit neveneffect bij het publiek bekend wordt gemaakt, kan worden betwijfeld. Het gaat om een antilichaam-afhankelijke versterking van de schadelijke effecten van het virus. Dit versterkt de immuunrespons van het lichaam niet, maar heeft precies het tegenovergestelde effect. Het wordt makkelijker voor het virus om de cellen te penetreren. Onder bepaalde omstandigheden kan dit leiden tot een veel ernstiger ziekte dan bij niet-gevaccineerde personen, meldt Wochenblick.

Proefpersonen werden niet op de hoogte gebracht van risico’s

In het genoemde onderzoek staat dat de proefpersonen “op een duidelijke manier” van dit risico geïnformeerd hadden moeten worden om de medisch-ethische norm te handhaven. Blijkbaar werd dit verwaarloosd. Men heeft het risico dus eerder verduisterd. Dit zou het voor de proefpersonen onmogelijk hebben gemaakt om echt “geïnformeerde toestemming” te geven voor deelname. Met andere woorden: de deelnemers zijn misleid, als een proefpersoon gekwetst raakt, kan dat juridische consequenties hebben. In het Engels: “the participants were deceived; if a test person is harmed, this could lead to legal consequences”.

Vaccins tegen verwante coronavirussen zijn nooit goedgekeurd

Er wordt op gewezen dat vaccins tegen de nauw verwante Coronavirussen SARS, MERS en RSV nooit zijn goedgekeurd. Dit komt omdat al deze vaccins, of ze nu bestaan uit eiwitten, virale vectoren, DNA of RNA, en ongeacht hoe ze worden toegediend, kunnen leiden tot het gevaarlijke neveneffect van de hierboven genoemde antilichaam-afhankelijke amplificatie (ADE).

  Mike Stone - 2024 wordt het vaccinsterftejaar

Vaccinatie kan de ziekte verergeren

Dit is geen nieuw fenomeen. Onderzoek naar antilichamen kent het al lang. De ADE van infectie wordt beschouwd als een groot probleem bij de bestrijding van de ziekte door middel van vaccinatie. Sinds 2002 hebben onderzoek en de farmaceutische industrie ongeveer 30 werkzame stofkandidaten tegen SARS opgeleverd. Ze hebben allemaal gefaald in dierproeven – en naar verluidt met dodelijke afloop. Naar verluidt zouden alle proefdieren ernstig ziek zijn geworden en uiteindelijk zijn gestorven zodra ze in contact kwamen met het echte virus.

Een soortgelijk incident wordt gemeld in menselijke experimenten uit 1960. Op dat moment werd een vaccin tegen RSV getest op kinderen. Ze zijn allemaal ziek geworden en twee zijn gestorven. In 2017 is een dierproef betreffende een RNA-gebaseerde studie met vaccins tegen MERS mislukt. De proefdieren werden nog ernstiger ziek door een tweede besmetting dan de eerste – namelijk door een verhoogde longontsteking.

Veel onderzoeken en tests met Coronavirussen, allemaal mislukt

In 2012 zijn er proeven gedaan (Pdf, Engelstalig) met een vaccin tegen SARS, het “voorlopervirus” van SARS-Cov-2, zo u wilt. De tests toonden een “immunopathologische reactie” aan – een storing van het immuunsysteem. Dergelijke reacties zijn onder meer auto-immuunziekten, overgevoeligheidsreacties, verkeerd gerichte of overmatige immuunreacties en meer – met andere woorden, schade aan het organisme.

Ouderen lopen bijzonder veel risico

Vooral ouderen zouden kwetsbaar zijn voor het gevaarlijke en meer dan ongewenste ADE-effect. Dit is de groep mensen die reeds het grootste risico loopt op het SARS-Cov-2-virus. Ook hierbij wordt ook een studie (Pdf, Engelstalig) geciteerd.

  ONTVOLKING: Wereldwijd meer dan 2 miljoen oversterftegevallen sinds de invoering van de covid-19 injecties

Vaccin van overhaaste prototypes zou opeens moeten werken?

Met alle mislukkingen van de laatste decennia en het feit dat geen enkel vaccin tegen de nauw verwante virusstammen SARS, MERS en RSV ooit de lange en nauwgezette goedkeuringsprocedure heeft kunnen doorstaan, rijst de dringende vraag naar de zin of onzin van een vaccinatie die in minder dan een jaar tijd in een snelle procedure is ontwikkeld. Dat zo’n “inenting” daadwerkelijk werkt zoals gehoopt of beloofd door de PR-machine zonder ongewenste bijwerkingen zou waarschijnlijk een uiterst gelukkig toeval zijn.

Lees het uitgebreide en gedetailleerde artikel op 2020-News (Duitstalig).

Corona-vaccinatietests met schokkende bijwerkingen – media hullen zich in stilzwijgen

Vorig artikelIsraël ontwikkelt 3D-geprint voedsel – om de natuurlijke vleesproductie te verminderen
Volgend artikelHet Zweedse statelijke Agentschap voor Volksgezondheid erkent: overhaast ontwikkelde Coronavacin kan rampzalige neveneffecten hebben
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Daarom zijn ze ook niet aanspreekbaar of verantwoordelijk als het mis gaat.
    Alleen dat is al een reden om het niet te vertrouwen.
    Een vaccin gebeurt dus geheel op eigen risico.
    Meer dan, we hopen dat het werkt, krijg je ook niet mee.

  2. Vaccins tegen SARS, MERS en RSV zijn nooit goedgekeurd, en de gegevens van het ontwikkelen en testen van deze vaccins suggereren een ernstige zorg: dat vaccins die empirisch zijn gemaakt met behulp van de traditionele aanpak (bestaande uit het ongewijzigde of minimaal gemodificeerde coronavirusvirus). -Spike, die neutraliserende antilichamen opwekt), ongeacht of ze eiwit, virale vector, DNA of RNA zijn, en ongeacht de toedieningswijze, kan de ziekte van COVID-19 verergeren door middel van antilichaamafhankelijke amplificatie (ADE)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in