Studie: dubbel gevaccineerden sterven 6 keer vaker aan Deltavariant dan ongevaccineerden

14
© Joshua Hoehne / Unsplash

Op vrijdag 18 juni publiceerde het Britse ministerie van Volksgezondheid zeer spannende cijfers onder de titel “SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England”. Volgens deze cijfers zouden dubbel gevaccineerde mensen een zes maal hoger risico lopen om aan de SARS-CoV-2-Deltavariant te overlijden dan volledig ongevaccineerde mensen. En ook andere cijfers trekken de zin en het nut van vaccinatie in twijfel, bericht report24.news.

“Delta” is ook bekend als de b.1.617.2 of Indiase variant en wordt als zodanig door de mainstream media verkocht. 17.642 mensen die geïnfecteerd zouden zijn met de Deltavariant waren volgens deze publicatie al minimaal één keer ingeënt. Het sterftecijfer onder ongevaccineerde en eenmaal gevaccineerde mensen is 0,1%. Het sterftecijfer verminderd aanzienlijk onder degenen die binnen de eerste 21 dagen voor het eerst zijn gevaccineerd, de redenen hiervoor zijn volledig onduidelijk. Daarentegen hebben de volledig gevaccineerde mensen een buitengewoon hoog sterftecijfer van 0,64%.

 • Het sterftecijfer onder de ongevaccineerden is 0,1%;
 • Het sterftecijfer bij personen die minder dan 21 dagen voor het eerst zijn gevaccineerd, bedraagt: 0,02%;
 • Het sterftecijfer onder voor het eerst gevaccineerden bij wie de vaccinatie meer dan 21 dagen geleden plaatsvond, is: 0,1%;
 • Het sterftecijfer bij tweemaal gevaccineerde personen is: 0,64%;

Dubbele vaccinatie wordt dus geassocieerd met een 6-voudig risico op overlijden voor de Deltavariant vergeleken met de ongevaccineerden. Dat is het relatieve risico op overlijden, het absolute voor tweemaal gevaccineerd is 0,2%, tweemaal het risico op overlijden als voor een ongevaccineerde. Tot nu toe is het officiële verhaal dat vaccinatie de kans op overlijden door COVID-19 vermindert. Daarentegen blijkt uit het resultaat, dat in de regelmatige berichtgeving van de Britse regering zonder verdere opwaardering is gebleven, dat dubbel gevaccineerde mensen tweemaal zoveel kans hebben op overlijden als gevolg van infectie met de Delta/b.1.617.2-variant dan ongevaccineerde mensen.

  Vaccinsloophamer: Levensverzekering keert niet uit na overlijden door vaccinatie, want "vrijwillige vaccinatie met experimenteel vaccin" telt als zelfmoord

Analyse van de Britse gegevens

Voor de “factcheckers” in de censuurkantoren: dat beweren wij niet, het staat in dit document van 18 juni van de Britse federale regering, de tabel komt van pagina 12.

 

De mainstream media, de mainstream politiek en de “factcheckers” houden vol dat de voordelen van vaccinatie tegen covid veel groter zijn dan de risico’s en dat gevaccineerden beschermd zouden zijn tegen met name zware ziekteverloop. Dit wordt tegengesproken door de aantallen “vaccindoorbraken” die uit de hele wereld worden gemeld. De Britse regering heeft nu met haar publicatie, die ruwweg kan worden vergeleken met de rapporten van de Duitse gezondheidsautoriteit het Paul Ehrlich Instituut, bevestigd dat het risico op overlijden voor gevaccineerden toeneemt – althans in verband met de vermeende Deltamutant. Het wetenschapsblog sciencefiles.org berekende hieruit dat het absolute risico op overlijden voor gevaccineerden dus twee keer zo hoog zou zijn als voor ongevaccineerden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Dodelijke COVID-19 Vaccin DoofpotVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Zal ik ooit nog gitaar spelen na de Corona prik?” vraagt Eric Clapton zich af in een interview
Volgend artikelDr. Peter McCullough – COVID-19 vaccins hebben al 50.000 Amerikanen gedood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. U schrijft; “Het sterftecijfer verminderd aanzienlijk onder degenen die binnen de eerste 21 dagen voor het eerst zijn gevaccineerd, de redenen hiervoor zijn volledig onduidelijk. ” Mijn vraag ; binnen de eerste 21 dagen van wat? Ik volg trouw u artikelen en stel ze zeer op prijs. Ik ben Emmett-therapeut en overtuigd ongevaccineerd. Soms moet ik een tekst van u meermalen lezen, maar krijg de verbanden niet duidelijk.
  Ik hoop dat u wat kunt met deze feedback. vriendelijke groet, Guillaume Bakker

 2. Achterlijke wetenschappers. Een variant op niks is nog steeds niks. Idioten met hun onbewezen niet geïsoleerde mutaties. Ook die mogen hun straf niet ontlopen.

 3. Door de leeftijdsverdeling weg te laten is dit fakenews. Ouderen zijn vaker ‘gevaccineerd’. De gegevens wijzen eerder erop dat de prik wel werkt. Er zijn bijv. veel minder zieke gevaccineerden. Daarnaast is de sterfte bij kort geleden gevaccineerden al behoorlijk gedaald.

  • De nummers van de corona besmettingen klopten niet. En ook werd er nooit vermeld wat de graad van de besmetting was. In feite was er een compleet gebrek aan concrete informatie.

 4. Wat ik opmerkelijk vind is dat ze telkens roepen dat die varianten gevaarlijker zijn als hun voorganger. Ik heb ergens gelezen dat een variant voor 85% gelijk is aan zijn bron. Dan zijn we dus al voor 85% immuun. Vooropgesteld dat:
  A. Het COVID-19 virus wel bestaat
  B. Er inderdaad varianten bestaan
  C. Het vaccin ons daadwerkelijk immuun maakt.

  En dan bedoel ik bij C niet immuun voor het produceren van nieuw leven want dat is volgens mij het enige wat het wel goed doet.

 5. Dit experimentele mRNA vaccin, dwingt jou exosomen het spike eiwitten aan te maken. Dit enzym is magnetisch waardoor jij programmeerbaar bent op afstand via het 5G netwerk. Naar verloop der tijd verzwakt het enzym doordat het lichaam het opruimt. Daarom moet jij regelmatig een nieuwe mRNA vaccin krijgen, om genoeg magnetisch enzym in je lichaam te houden. Omdat te conditioneren worden we bang gemaakt dat er telkens nieuwe varianten van het virus ontstaan en zo weer een vrijbrief te krijgen. Om weer nieuwe injecties iedereen toe te dienen. Zodat je controleerbaar blijft. Schijnbaar werkt de vaccinatie propaganda bij velen zeer goed en zijn ze werkelijk van overtuigd dat het ook werkt. Een soort van placebo effect.

  • Wat zou er geprogrammeerd worden in de Ingespotenen? Dat stuk van het verhaal is me nog niet duidelijk. Dat ze geteraceerd kunnen worden, dat wel. En dat ze herhaaldelijk ingespoten moeten worden om de traceerbaarheid in stand te houden, dat volg ik ook nog. Maar het programmeren? Ik denk dat de gifspuiters nog niet zo ver zijn, hoor. Het is voorlopig alleen nog het traceren van waar de gifwitten zich ophopen en in welke mate. Vandaar dus ook die opgelegde 1,5 m afstand, want anders kan de satelliet geen onderscheid maken tussen de traceerbare onderdelen.

 6. Nog meer spuiten halen! Kassa, kassa, kassa! Ingespotenen, haast u om nog meer spuiten te halen! Gratis magneetje voor meenemen nieuwe klant! Op = Op!

  • Op die gratis magneetjes bij het halen van een prik, kunnen ze ook een oorkonde op vermelden.
   Om trots aan je vrienden te laten zien hoeveel prikken je al opgehaald heb.
   Die je dan trots op je koelkast kan plakken als bewijs.
   Spaar ze allemaal, en elk jaar een nieuwe serie.

  • Dat Hugo de jonge dat nou weer niet bedacht heeft om ze een gratis magneetje mee te geven bij een prik.
   Je moet ook alles voorkauwen voor die man.
   Kan helemaal niks zelf bedenken.

 7. Straks komen er ook ingespoten gewassen. Vermoedelijk dat BG daarom zoveel land heeft, hij gaat met Monsanto concurreren. Magnetische tarwe, prions in de haver, etc.

 8. Correlatie en causaliteit zijn niet hetzelfde.

  Je kunt niet uitsluitend op grond van het gegeven dat na de tweede spuit de dodelijkheid 0,64% is, concluderen dat gevaccineerden meer risico lopen. Daar is aanvullend onderzoek voor nodig. De vraag is bijvoorbeeld: Wat is het percentage kwetsbare groepen binnen de groep volledig gevaccineerden, en ongevaccineerden?

 9. Ik vraag mij af hoeveel reageerders er hier een gif prik gehaald hebben.
  Dat ze er tussen zitten ben ik wel van overtuigd.
  Alleen al om hoe sommige hier iets proberen te verdedigen.
  En om cijfertjes in hun voordeel proberen uit te leggen.

  • Waarschijnlijk om zichzelf gerust te stellen… op de eoa manier. Want het moet voor een Ingespotene toch ook duidelijk zijn dat het een gifspuit was, en niet een vaccin? Of zouden ze nou echt zo stom zijn? Ik sprak met een kennis in BE vandaag, en was blij te horen dat twee generaties een afkeer hadden van die rotzooi – vader en zoon zijn er falikant op tegen zich in te laten spuiten met gif, en ook geen geniepige testen. Dus in die famiie geen tweestrijd, maar gewoon, gezond nadenken. Dat was nog eens goed nieuws in dit Era van Bedrog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in