Oostenrijkse en Duitse artsen in opstand tegen COVID-19 inentingen kinderen

3
© Becker1999 / Flickr (CC BY 2.0)

De regeringen in Berlijn en Wenen propageren COVID-19 vaccinaties van kinderen en adolescenten tussen 12 en 15 jaar. In Oostenrijk is nu massaal verzet vanuit de medische beroepsgroep gerezen, schrijft Manfred Ulex.

De Permanente Vaccinatiecommissie (Stiko) in Duitsland wil geen inenting van kinderen tussen 12 en 15 jaar tegen COVID-19 aanbevelen. De voorzitter van de commissie, prof. dr. Thomas Mertens, is van mening dat de gegevenssituatie daarvoor niet toereikend is. De geneesheer-directeur van het Instituut voor Virologie van het Universitair Ziekenhuis van Ulm is van mening dat een vaccinatie van kinderen niet nodig is.

Stiko-lid prof. dr. Christian Bogdan heeft zich ook uitgesproken tegen een algemene inentingscampagne voor kinderen. “Een aanbeveling tot vaccinatie kan niet worden gedaan louter omdat het op dat moment sociaal of politiek opportuun lijkt”, vertelt de immunoloog uit Erlangen aan het dagblad Nürnberger Nachrichten. “Kinderen alleen maar vaccineren om anderen indirect te beschermen is geen voldoende vaccinatie-indicatie”, aldus Bogdan.

De andere leden van de Stiko staan ook achter deze beoordeling, maar de Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn (CDU) blijft pleiten voor kindervaccinatie en zegt dat een aanbeveling of niet-aanbeveling van de kant van de Stiko niet bindend is. Hij gaat echter voorbij aan het feit dat een beoordeling door de Stiko wel degelijk doorslaggevend kan zijn in kwesties van aansprakelijkheid en vorderingen tot schadevergoeding.

Artsen komen in opstand

Ook in Oostenrijk is de kindervaccinatiecampagne in volle gang. Onder het motto #wirzeigenunserGesicht (wij laten ons gezicht zien) hebben nu 120 artsen zich hiertegen uitgesproken en de Artsenvereniging in een video opgeroepen hun aanbeveling te heroverwegen, omdat een solide wetenschappelijke basis daarvoor ontbreekt.

  Statistieken: Covid-sterfgevallen stijgen daar waar het meest gevaccineerd wordt

“De goedkeuring van de noodvaccinatie uit de VS vond plaats met een klein aantal deelnemers, een observatie op lange termijn is niet gegeven“, aldus initiatiefneemster Dr. Maria Hubmer-Mogg. Ze zegt dat het ook irritant was dat de dosis niet was aangepast, wat gebruikelijk is in de kindergeneeskunde.

“Kinderen krijgen dezelfde dosis als volwassenen”, zegt de huisarts uit Steiermark. Het is de “morele plicht van ouders om naar de gegevens te kijken”, roept zij op, wijzend op het lage risico van ziekte bij kinderen. “Als moeder zeg ik: stel je voor dat je kind een ernstig vaccinletsel oploopt. Deze vaccins zijn experimentele medicijnen die zich nog in fase 3 bevinden”.

Dr. Kyra Borchhardt, een internist, is ook een van de moedige artsen uit Oostenrijk. Ze verduidelijkt:

Ik ben tegen de kindervaccinatie omdat kinderen geen vaccinatie tegen Sars-CoV-2 nodig hebben. Zij zijn immuun door de bestaande kruisreactiviteit met oudere virusstammen. De zogenaamde vaccins bieden geen bescherming en kunnen schadelijk zijn. Het gebrek aan studies laat geen aanbeveling toe. Evenmin kan normaliteit ten koste van kinderen gaan, zegt zij.

Als volwassenen hebben we de vrijheid om beslissingen te nemen over onze gezondheid. Kinderen niet, dus moeten we niet proberen het oude normaal terug te winnen ten koste van onze kinderen, zegt huisarts Dr. Emma Kiendler.

Dr. Klaus Wamprechtshammer is van mening:

Laten we ons niet door slechte promotie en luidruchtige politici met angst manipuleren. We zijn het aan onze kinderen verplicht om op te passen. Wij als ouders zijn verantwoordelijk voor het welzijn van onze kinderen, geen politicus, reclamebureau of bedrijf kan ons dat afnemen.

De Tiroolse kankeronderzoeker Dr. Florian Überall bekrachtigt:

Als biochemicus is een flagrant gebrek aan studies naar bijwerkingen voor mij een onwrikbaar obstakel om de bevolking zo’n vaccinatie te geven. Het is schandalig hoe bijwerkingen die al zijn opgetreden, worden gebagatelliseerd.

“Moet de vaccinatiestatus van de kinderen dienen als toegangspoort tot educatieve en recreatieve voorzieningen? Dat is moreel niet te rechtvaardigen”, zegt een verontwaardigde spoedarts en anesthesioloog intensive care-medicus Dr. Terezia Novotna, die elke vorm van directe of indirecte verplichte vaccinatie strikt afwijst. “Als ouders mogen we de fundamentele rechten van onze kinderen op onderwijs en lichamelijke integriteit niet laten afhangen van deelname aan een onderzoek”.

En volksgezondheidsdeskundige Dr Martin Sprenger uit Graz merkt op:

De beslissing voor of tegen vaccinatie mag nooit worden gekoppeld aan sociale participatie en zeker niet aan toegang tot onderwijs. Ik denk dat dit een gevaarlijk debat is dat ook voorbarig is.

Conclusie van de Oostenrijkse artsen: in plaats van kinderen te vaccineren, zou de regering een campagne moeten starten voor het behoud van de natuurlijke gezondheid.

  De waarheid over 'doorbraakinfecties' - de Amerikaanse Ministerie van Defensie studie die ze niet willen dat je ziet

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ziekenhuis door 117 werknemers aangeklaagd wegens eis van COVID-vaccin om te werken: “Schendt de Code van Neurenberg”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Peter McCullough – COVID-19 vaccins hebben al 50.000 Amerikanen gedood
Volgend artikelSteeds meer vrouwelijke artsen tegen COVID-19 vaccinatie van kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Dat de gehele gezondheidszorg niet in opstand komt?
    Zijn toch allemaal mensen met ervaring en weten van de rand van de hoed?

  2. Zoals bij elke baccins zijn slachtoffers , kijk om je heen met de groep diecverdelgd moeye worden omdat ze niets toevoegen ,maar wel hun bezotti gen afnemen voor de klap ..ouderen ..altijd de lul , gehandicapten hoe komen ze gehandicapt ? ,cronischezieken door foute medicijnen en teveel …beloven vd arts terwijl ze niet weten hoe of wat…maar wel ff de medicijnen geven ??? Jammer dat de gehele zooi m’n in Davos niet eerst de prik pakken., en zig niet van tevoren i dekken voor de eventuele ziektens die komen gaan
    Laf hooggeplaatst lui , die eem bevolking als proef konijn laten figureren…in hun vaccins als bio wapen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in