Dr. Mike Yeadon, voormalig chef-wetenschapper en vicepresident van Pfizer Respiratory & Allergy Research, bevestigde op de Truth For Health’s Stop The Shot conferentie dat de COVID-19 vaccin spike-eiwitten het placenta eiwit lijken te “echoën” in gevaccineerde zwangere vrouwen, bericht Dailyexpose.co.uk.

Op de conferentie besprak Dr. Yeadon de petitie die hij en Dr. Wolfgang Wodarg, een Duitse arts, longarts en epidemioloog, acht maanden geleden naar het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) stuurden met betrekking tot de gevaren die de COVID-19 vaccins inhouden voor zwangere vrouwen.

In de petitie eisten beide artsen dat alle studies naar het SARS CoV-2-vaccin, en met name de BioNtech/Pfizer-studie naar BNT162b, zouden worden opgeschort.

Hun bezwaren waren onderverdeeld in de volgende punten:

 1. De vorming van zogeheten “niet-neutraliserende antilichamen” kunnen leiden tot een agressieve en overdreven immuunreactie, vooral wanneer het gevaccineerde individu na de injectie in contact komt met het echte, “wilde” virus. Deze “antilichaam-afhankelijke amplificatie” (ADE) is bekend uit experimenten met coronavirusvaccins bij katten, bijvoorbeeld, waarbij in de loop van deze studies alle katten de vaccinatie in het begin verdroegen, maar stierven nadat zij het “wilde” virus hadden opgelopen.
 2. Verwacht wordt dat de vaccinaties antilichamen tegen spike-eiwitten van SARS-Cov-2 zullen opleveren. Hoewel spike-eiwitten syncytin-homologe eiwitten bevatten, die essentieel zijn voor de vorming van de placenta bij zoogdieren zoals de mens. Het moet worden uitgesloten dat een Covid-19-vaccin een immuunreactie tegen synctine-1 teweegbrengt, omdat anders onvruchtbaarheid van onbepaalde duur het gevolg zou kunnen zijn bij gevaccineerde vrouwen.
 3. De mRNA-vaccins van BioNTech/Pfizer bevatten polyethyleenglycol (PEG). 70% van de mensen ontwikkelt antilichamen tegen deze stof, wat betekent dat veel mensen allergische, mogelijk dodelijke reacties op de vaccinatie kunnen ontwikkelen.
 4. De studie van Pfizer (destijds) maakt geen realistische schatting mogelijk van de late effecten van het COVID-19 vaccin. Miljoenen mensen zouden aan een onaanvaardbaar risico worden blootgesteld zodra de vaccins waren goedgekeurd.
3 feiten waarom de school in Miami gelijk kan hebben over shedding van gevaccineerden naar ongevaccineerden

Dr. Yeadon vermeldde de Japanse bio-distributiestudie die werd uitgevoerd onder de titel “Pfizer Confidential”.

Tijdens de conferentie vermeldde Dr. Yeadon dat onlangs een studie werd uitgevoerd bij 15 vrouwen die het Pfizer-vaccin kregen, waarbij om de paar dagen bloedmonsters werden genomen en de onderzoekers antilichamen tegen spike-eiwit maten, die pas na enkele weken verschenen. In de studie maten de onderzoekers ook antilichamen tegen de placenta en zij ontdekten dat binnen de eerste 1-4 dagen een toename van twee en een half tot 300 honderd procent aan antilichamen tegen hun eigen placenta.

“Het spijt me dit te moeten zeggen, maar dat is een door vaccinatie veroorzaakte auto-immuunaanval op hun eigen placenta, en ik denk dat je alleen maar kunt verwachten dat dat gebeurt bij elke vrouw met vruchtbaarheidsmogelijkheden – dit kritieke eiwit dat nodig is voor de bevruchting en een succesvolle zwangerschap.”

Dr. Yeadon zei dat hij niet met zekerheid kan zeggen wat het effect zal zijn en hij weet niet zeker of het genoeg zal zijn om zwangerschapverliezen in het eerste trimester te veroorzaken, maar hij zei dat hij denkt van wel, omdat uit de academische literatuur blijkt dat vrouwen die auto-immuunziekten hebben “meer kans hebben op zwangerschapverliezen in het eerste trimester”, en wat dit vaccin heeft gedaan is “een auto-immuunreactie opwekken”.

Ik waarschuw u dat als u vruchtbaar bent of jonger, dus niet in de menopauze bent, ik u ten zeerste zou aanraden deze vaccins niet te accepteren, waarschuwde Dr. Yeadon.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinmiljardairs en menselijke proefkonijnenVolg Frontnieuws op Telegram

Gezondheidsautoriteiten dringen aan op boosterprikken om de massa's te doden voordat ze volledig wakker worden

18 REACTIES

 1. Hey Rommel. Ik wil je laten weten dat ik echt diep respect voor je voel.
  Ik zie je bijna 24/7 informatie plaatsen, onuitputtelijk.
  Dank je wel voor al je werk. (En dat is een under statement!)
  ❤️
  🙏🏼 Marion

 2. Wat hoop ik dat deze Liegende en bedriegende voor het COVID spel verantwoordelijke stinkdier Fauci als eerste tegen de muur gezet word 🔫

 3. Frontnieuws is mijn nr. 1 bron van informatie op dit moment. De allerbeste, objectieve info die er te krijgen is. Geen zweverij zoals bij b.v. niburu.co (sorry dat ik die noem), maar echt gedegen en diepgaande info, gebaseerd op feiten en niets anders dan feiten, altijd met bronvermeldingen, echt top! Dat mag wel ‘ns gezegd worden inderdaad. Inderdaad diep respect voor het in de lucht houden en de inhoud van deze site.
  Op enige afstand nummer 2 vind ik commonsensetv.nl en dan volgen nog andere prima sites zoals ninefornews.nl en xandernieuws.net. Helaas censureren deze laatste 2 wel veel comments, toch bang voor de overheden dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here