De Stichting schrijft op haar website: “Wij vervullen levensveranderende wensen voor ernstig zieke kinderen. Wij geloven dat het toekennen van een wens een onnoemelijke kracht in een kind en zijn familie kan ontketenen. Daarom hebben wij het tot onze missie gemaakt om aan elk kind dat aan een ernstige ziekte lijdt, zijn meest gekoesterde wens te vervullen. Daarvoor werken we samen met een sterk, internationaal netwerk – want een wens voor een kind kan – en mag – grenzeloos zijn”.

De Make-a-Wish Foundation zegt alleen terminaal zieke kinderen te helpen als het kind en zijn hele familie het COVID-19 vaccin hebben gekregen, wat acteur Rob Schneider ertoe heeft aangezet zijn relatie met de liefdadigheidsinstelling met onmiddellijke ingang te beëindigen.

“Dit is letterlijk een nieuw dieptepunt voor de mensheid. Terminaal zieke kinderen krijgen geen wens vervuld.. van de Make a Wish Foundation… tenzij… je raadt het al… ze volledig gevaccineerd zijn”, reageerde de Twittergebruiker die de video plaatste.

Een twee klassen-discriminatie waarbij ongevaccineerden als tweederangsburgers worden behandeld, bestaat al in de vorm van vaccinatiekaarten, maar ernstig zieke kinderen steun ontzeggen omdat zij niet zijn gevaccineerd, is bijzonder wreed.

CEO Richard Davis doet de aankondiging in een pas vrijgegeven video, beginnend met zichzelf en zijn organisatie te prijzen voor hun klaarblijkelijk goede werk.

“We hebben deze verantwoordelijkheid benaderd met een focus en toewijding voor de gezondheid en veiligheid van uw familie”.

Vervolgens legt hij uit dat Make-A-Wish besloot hun werk te hervatten op basis van de “begeleiding” van “deskundigen” zoals die van de American Academy of Pediatrics en CDC.

“Nu hebben we overlegd met artsen en medische beroepsgroepen in de gehele medische adviesraad. We hebben toezicht gehouden op volksgezondheidsorganisaties zoals de CDC en de American Academy of Pediatrics. En op basis van hun collectieve begeleiding, maken we vandaag een grote stap voorwaarts in het leveren van hoop aan jou, onze wenskinderen, en onze wensgezinnen”.

Na wat een poging lijkt te zijn om de klap te verzachten, laat Davis uiteindelijk de bom vallen.

“I’m excited to share that make a wish will resume granting air travel in the United States and its territories as well as granting wishes involving large gatherings for vaccinated Wish families as soon as September 15th of 2021. All wish participants, including your wish kid and any siblings, will be need to be 2 weeks past completion of either a one dose or a two dose vaccine.”

“Ik ben verheugd te kunnen meedelen dat make a wish vanaf 15 september 2021 weer vliegreizen in de Verenigde Staten en haar grondgebieden zal toestaan, evenals wensen waarbij grote bijeenkomsten voor gevaccineerde wensgezinnen betrokken zijn. Alle deelnemers aan een wens, inclusief uw wenskind en eventuele broers en zussen, moeten twee weken zijn verstreken na voltooiing van een vaccinatie met één dosis of twee doses”.

Ten eerste kunnen veel zieke kinderen medische problemen hebben waardoor zij het vaccin niet veilig kunnen nemen.

Bovendien mogen kinderen onder de 12 jaar volgens de officiële richtlijnen van de Amerikaanse gezondheidsautoritei CDC het vaccin niet krijgen. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft ook verlklaard dat “het vaccin van Pfizer/BionTech geschikt is voor gebruik door personen van 12 jaar en ouder”.

Davis’ bewering dat de organisatie overleg heeft gepleegd met “artsen en medische beroepsbeoefenaren in de gehele Nationale Medische Adviesraad” houdt dus geen steek.

In reactie op het besluit zei acteur Rob Schneider dat hij zijn relatie met de Make-a-Wish Foundation voorgoed zou beëindigen.

“Make-a-Wish geeft alleen wensen aan terminaal zieke kinderen die volledig gevaccineerd zijn?!” Hoewel het een eer is geweest om door de jaren heen met deze stichting samen te werken,
als dit beleid van discriminatie van kinderen waar is?
Dan zal ik nooit meer met ze samenwerken.
Ooit”, schrijft Schneider.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een nieuwe religieuze cult is opgedoken: De Covidianen SekteVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRechtbank in Portugal: slechts 0,9% van de vermeende Corona-doden stierf echt aan COVID
Volgend artikelOostenrijkse arts slaat alarm na massale vaccinbijwerkingen bij schoolkinderen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

35 REACTIES

 1. Hallo allemaal ik heb hier geen woorden voor dit gaat alle perken te buiten nu ook nog familie leden van terminaal zieke kinderen dwingen om te enten dit is meer dan schandalig ze halen echt alles uit de kast om mensen maar te overtuigen om dat gif te nemen een hele trieste zaak

 2. De hele familie! Is dat dan inclusief opa’s, oma’s, neven en nichten, ooms en tantes aangetrouwden en ex partners? Hebben ze nog nooit gehoord van discriminatie? Dit lijkt er toch heel erg veel op.

 3. Richard Davis, de CEO van die maffe beweging, ziet er creepy uit. Niet helemaal normaal, met dat ape mombakkes, als ik het zo mag zeggen. En wat heeft die wish te maken met de fukzinazi’s? Ik zie het verband niet. Dus: follow the money trail. Wat krijgt Davis van wie om dit nieuwe beleid te voeren. En hoeveel. Schunnig toch.

 4. Te bizar voor woorden. Het verwezenlijken van een wens voor een terminaal ziek kind zou vrij moeten zijn van welke voorwaarde(n) dan ook. Organisatie compleet door het ijs gezakt, zou ook als Rob Schneider direct mijn lidmaatschap opzeggen. Mocht deze organisatie financiële tegoeden in Nederland hebben zou ik ze op grond van artikel 1, discriminatie, direct laten bevriezen.

  • NL doet geen donder aan “discriminatie.” Want het moet “altijd eerst bewezen worden.” Dus het houdt op. (Maar niet voor de jeweetwels, dat ligt dan weer anders).

 5. Die vent was ooit ook een bankier. Dat verklaart het.
  “Richard K. Davis is an American businessman. Since January 2, 2019 Davis has served as the chief executive officer of Make-A-Wish America, having previously served as Executive Chairman and President of U.S. Bancorp. Wikipedia”

 6. Ze zijn het afgelopen jaar 2 keer bij mij aan de deur geweest, en ik ben blij dat ik niet gedoneerd heb. Je moest een hele lijst invullen, en het was een vast bedrag van 15 euro.(!!)
  Ik was aanvankelijk wel bereid, maar na een half uur de lijst ingevuld te hebben, weigerde ik mijn telefoonnummer te geven…dat ging mij te ver…..
  Ik kreeg daar een hele discussie over van een zeker een kwartier, de jongeman stond erop, en uiteindelijk ging de donatie niet door….
  (Het waren trouwens allemaal jongelui die rondliepen in de buurt.)
  Die zullen er ook wel voor betaald moeten worden neem ik aan, wat ook van die donatie afgaat…
  En na wat ik nu lees, ben ik blij dat ik niet meegedaan heb….
  Voorwaarden stellen aan terminaal zieke kinderen is ronduit asociaal en harteloos, ze moeten zich schamen, bah!

  • Dat klopt ook voor geen meter. Ze mogen geen vaste bedragen eisen. Wat een oplichterij. Dus ze lopen in NL ook te zwendelen… Schandalig eigenlijk dat ze aan je deur komen kloppen, en dan ook nog eens zo’n lijst. Dat is geen liefdadigheid meer hoor. Die zoeken wat anders; die zijn een database aan het bouwen. (Vroeger ging er in NL trouwens ook zo’n rammelende blikken bus de bioscoop door, ook heel ergerlijk.)

   • Ben jij niet in de war met een kerk over je rammelende bakkies om geld te bietsen.
    In een bios heb ik het nog nooit mee gemaakt ergens in Amsterdam.

    • Ach Bert, jawel hoor. in Utrecht kwamen ze altijd langs met dat klaterende blik dat van mens tot mens moest. En waar weinig in ging. In de kerk was het meestal zo’n rieten mandje, en iedereen deed braaf mee. Ik heb het wel eens uitgerekend wat er op een zondag binnenkwam in dat mandje. Niet gek hoor. In welke biossen zat jij dan? Wij zaten bijv naar Clint Eastwood films te kijken.

     • Ik denk dat jij iets je ouder bent dan ik zelf ben om dat mee gemaakt te hebben.
      Ik kom uit 1963
      En welke bioscopen dat waren, geen idee meer.
      Er zitten daar zoveel. Als er maar een goede film speelden.

      • Dat was idd vroeger bij elke bioscoopvoorstelling dat de bus van Jantje Beton rondging, kreeg je eerst zo’n smeek filmpje te zien, Ben ook van 1963.

  • Degene die nou nog een donatie geven aan deze stichting verdienen een 5 dubbele dosis gif prikken.

   Ik geef helemaal niks aan wie dan ook die aan de deur komt.
   Ik betaal al genoeg belasting aan allerlei onzin bijdrages.
   Alleen de dieren ambulance krijgt soms wat van mij via een donatie.
   Of ik betaal ze het dubbele voor van wat ze vragen.
   Je overleden kat ophalen of zo vragen ze 25 euro voor, dan krijgen ze van mij 50 euro.

 7. Ik heb t niet kunnen vinden op de website. Wel dat ze zich aan de richtlijnen vh RIVM houden, maar die mag niks verplichten.
  Er staat dat er getest moet worden. (Ook niet meeens, maar kan dasr nog enigszins begrip voor opbrengen)

  Niets over vaccinatie gevonden. Misschien een link?!

  • Video luisteren.
   […] “All wish participants, including your wish kid and any siblings, will be need to be 2 weeks past completion of either a one dose or a two dose vaccine”.

   Ik heb het artikel nu aangepast en erbij gezet.

 8. Gezond verstand en eigen verantwoordelijkheid nemen is als vloeken in de linkse communistische kerk. 2e rangs burger zijn zie je snel opkomen met medewerking van de gehersenspoelde vacci gekkies.

 9. Dat is niet wat er op de website is aangegeven alle kinderen worden volgens richtlijnen RIVM geholpen om hun wensen te vervullen.

 10. Het komt nog eens zo ver dat de weigeraars geen medische behandelingen meer krijgen of nog langer toestemming hebben om overheids gebouwen te bezoeken.
  Maar wel verplicht je maandelijkse premie moet betalen als een soort van boete voor wat je de rest aandoet.

  Even een bakkie koffie halen op een terrasje terwijl je over de markt loopt zit er al niet meer in.
  Gelegenheden om naar een live optreden te gaan is al uitgesloten.
  Laat staan dat ze nog ergens een biertje voor je tappen.

 11. Hallo wat ik hier nu leuk vind in deze reacties is die van meneer Bert dat hij niks geeft aan onzin aan mensen die aan de deur komen collecteren maar wel dubbel voor de dieren ambulance geeft ik ben een grote voorvechter om dieren te beschermen dat is ook de reden dat ik in Spanje ben wie de mensen kent heeft de dieren lief ik heb nu ook gelezen dat er een discussie gaande is om honden en katten te gaan enten tegen corona het moet niet gekker worden natuurlijk maar hulde aan meneer Bert iedereen die opkomt voor dieren heeft mijn waardering

  • Zo’n rotzak is die Bert nou ook weer niet hoor.
   Een beetje recht voor ze raap, dat dan weer wel.
   En laat dat meneer maar weg.

   Ik heb nu nog 1 kat die anders in het asiel zou verdwijnen omdat ze vorige baas besloot om de wereld te verkennen.
   Als deze is overleden kom ik wel een paar andere katten tegen.
   Een hond geeft teveel verplichtingen vind ik.
   Ze zijn wel lief verder maar je moet ze dan altijd meenemen vind ik.

   En er zullen hier vast ook wel mensen zijn die hun hond of kat met gif prikken laten behandelen.
   Maar een discussie is het hier niet om dat te doen.

   • Ik heb wel bij elkaar 3 flinke grote zwarte bouviers gehad.
    Maar als ze 12 jaar halen is het al heel oud.
    Zelf nog pakwerker geweest op een bouvier club.
    Dan worden die honden op je afgestuurd om je te grijpen, die je dan een beetje moet opjutten om je goed te pakken te nemen.

    • Er zat maar 1 bouvier bij met normale oren.
     Omdat het allemaal afgedankte honden waren van een jaar of 5 waar mensen van af wilden.
     Of er viel geen prijzen meer mee te winnen of ze maakten de meubels vies.
     En dan moet ze maar weg. Je kent het vast wel.
     En dan kan ik er verder ook niks meer aan doen, dat ze geen staart of oren meer hebben.

  • Ik ook hoor Car. Vergeet mij ook niet. En ik vind het te gek dat de dieren nu ook afgemaakt moeten worden onder het mom van de corona. Zieke bende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in