Israëli’s die vóór eind februari zijn gevaccineerd, hebben volgens nieuw onderzoek twee keer zoveel kans het coronavirus op te lopen als degenen die de injectie later hebben gekregen. De gegevens suggereren dat de gevaccineerden nu onvrijwillig hebben getekend voor een leven lang van “booster” shots, als ze het vaccin overleven, schrijft Freewestmedia.com.

“We hebben naar tienduizenden mensen gekeken die in de maand juni werden getest, naast gegevens over hoeveel tijd was verstreken sinds hun tweede prik, en ontdekten dat degenen die vroeg waren gevaccineerd een grotere kans hadden om positief te testen,” vertelt onderzoeker Dr. Yotam Shenhar aan The Times of Israel.

De studie werd door gezondheidszorgverstrekker Leumit gepubliceerd, en is één van de vele Israëlische studies die een afnemende doeltreffendheid van de vaccins aantonen. Er werd specifiek gekeken naar de afnemende bescherming van het vaccin, waarbij de gevaccineerde bevolking werd verdeeld in vroege ontvangers en late ontvangers.

Volgens het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid hebben de mensen die in januari zijn gevaccineerd nu nog maar 16 procent bescherming tegen infectie, terwijl degenen die in april zijn gevaccineerd naar verluidt 75 procent bescherming hebben. Dit werd als rechtvaardiging aangevoerd voor de invoering van een derde vaccinatie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Covid-19-vaccins ten minste negen nieuwe miljardairs hebben gecreëerd.

  De truckers versus de regering

Het begint erop te lijken dat de antilichaam-afhankelijke versterking (ADE) van deze injecties door de fabrikanten werd gepland om hun monopolie veilig te stellen, want achter deze gegevens gaat een andere schokkende ontwikkeling schuil. Als we de trend onder ernstige ziekten bij oudere gevaccineerden bestuderen, blijkt dat het aantal gevallen in één maand tijd met een factor 12 is gestegen. Op 4 juli werd minder dan 1 op de 100.000 gevaccineerde ouderen ernstig ziek. Op dit moment is dat 10 op de 100.000. Het aantal ernstig zieken onder de gevaccineerden is nu even hoog als twee weken geleden onder de ongevaccineerden. Ter herinnering: zo’n 85 procent van de volwassenen boven de 30 is volledig gevaccineerd.

Het afnemende effect is in alle leeftijdsgroepen te zien. Bij de leeftijdsgroep 40-59 jaar waren vroeg gevaccineerden 2,1 keer zo kwetsbaar. Het niveau van de antilichamen daalt met een snelheid van ongeveer 40 procent per maand, vertellen de onderzoekers aan de krant.

Ondertussen zien ze in het volledig gevaccineerde Gibraltar een stijging van 2500 procent in Covid-19-gevallen. Opmerkelijk is dat het bijna allemaal Pfizer-gevallen zijn, waarbij de fabrikant duidelijk het voortouw neemt onder de falende vaccins.

De producten, gefinancierd met overheidsgeld en gepresenteerd als een globaal openbaar goed, zijn in plaats daarvan een particuliere winstkans geweest. Om samen te vallen met het feit dat non-stop “booster”-injecties nu onvermijdelijk zijn geworden, hebben zowel Pfizer als Moderna de prijzen van hun producten in hun laatste leveringscontracten met de Europese Unie verhoogd, meldt de Financial Times. De nieuwe prijs voor een Pfizer-prik is 19,50 euro, tegen 15,50 euro voorheen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ze doen het al met muizen… de gevaccineerden zijn de volgende: een schakelaar omzetten in het hoofdVolg Frontnieuws op Telegram

  Ik ben één van de miljoenen die geen Covid-19 vaccin wil - betekent dit dat ik verbannen wordt uit vliegtuigen, gebouwen en winkels?
Vorig artikel12 van 13 meest gevaccineerde landen ter wereld nu door gezondheidsautoriteit CDC als reisrisico aangemerkt
Volgend artikelDr. Mike Yeadon: “De COVID-19 vaccin spike-eiwitten beschadigen placenta-eiwitten in gevaccineerde vrouwen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Er gaat op social media een filmpje rond van forensisch arts Selma Eikelenboom die in 2015 in RTL Late Night met een verontrustende boodschap kwam. Ze zei dat er in Nederland jaarlijks 17.000 tot 20.000 doden vallen door medicijngebruik of medische fouten met medicijnen. Dat betekent dat er meer mensen overlijden door medicijnen dan corona. Het officiële aantal coronadoden sinds het begin van de pandemie staat op 17.839. Moet nu het hele land op slot?
    https://www.ninefornews.nl/aantal-medicijndoden-in-nederland-17-000-20-000-per-jaar-aantal-coronadoden-17-839/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in