Alweer een dode in het volle zicht. Deze sterfgevallen komen vaak voor nadat de “veilige en effectieve” COVID-19 vaccins zijn uitgerold. Realiteit: u verhoogt uw risico op verwondingen/dood met meer dan 20X, schrijft Steve Kirsch.

Bekijk de video in deze tweet voordat Twitter hem laat verwijderen. Slechts 20.8 k keer bekeken!

Dit is op video opgenomen, maar de meeste van deze incidenten zijn dat niet.

Dit is de oorzaak van de massale aantallen ongewone ongelukken (zoals auto-ongelukken, zwemdoden, enz.).

Backup:

Wij hebben dit al eerder gezien. Het begon pas te gebeuren nadat de vaccins uitgerold waren.

En deze video van Heather McDonald

Samenvatting

De gezondheidsautoriteiten zullen nooit achter het verband met het vaccin komen, want daarmee zouden ze in een slecht daglicht komen te staan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Komiek Heather McDonald stort in op podium, breekt schedel na uitspraak: “Ik ben Vaxxed, Double Vaxxed, Boosted en Griepprik”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Actievoerders confronteren en beschuldigen GGD-medewerkers in Heerlen van genocide - Actievoerder Alexandra's persoonlijke getuigenverklaring
Vorig artikelWaarom worden mensen in recordaantallen ziek en sterven zij plotseling?
Volgend artikelGedwongen de misdaad in uitvoering voor je ogen moeten zien
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. 5G en Pfizer als je het logo ziet van van Pfizer zie je dat de fi aan mekaar zitten de f is de 6 letter in het alfabet, de i is de negende maakt 69

  Weten jullie wat dat betekent ,vraag het een vrijmetselaar ?

  Ik leg het niet meer uit

  • Edwin Vissers: ik leg het ook niet meer uit. (Ik neem aan dat je bedoelt dat je er moe van wordt?)
   De vax heeft niks te maken met een ‘virus’ of een ‘pandemie’ maar alles met een groot experiment om het menselijk bewustzijn te beheersen (uiteindelijk via satelleten in de vorm van ’transhumanisme’).
   Maar de mens eet toch alleen maar wat hij eten wilt. Laat ze maar geloven wat ze willen ook al wijzen de feiten op iets heel anders. Dus.

   https://zonderreden.substack.com/p/the-vax-and-its-real-purpose

  • Phizer entomologie .:
   Vizier , iets voor de ogen geplaatst om het ergens
   van af te schermen.

   Mirrored .: van de waarheid.

 2. 69 (Saturn

  ’42’ and ’69’ are at the top of the Masonic Arch, which has much to do with ’time’ and ‘Saturn, the keeper of time’. It is a ’69’ at the top of Masonic Arch.

  sorry

  • Nou zulke programma zie je niet op tv ik heb mij een schone onder en boven broek aan kunnen doen het is al lang geleden dat ik mij nog zo kostelijk heb vermaakt, was echt leuk.

  • Ik vind het niets om te lachen.
   Dit is dood serieus.
   Zo erg, dat ze straks als bosjes om je heen gaan vallen, des te meer en vaker ze zijn gevaccineerd.
   De mensen die jou lief zijn.
   Dan zal jouw lachen vergaan.

   Want zo lief heeft God de wereld gehad,
   dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft,
   opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat,
   maar eeuwig leven heeft

   • Ik vond het behoorlijk komisch om een verpleegster neer te zetten als eerste slachtoffer, om die prik te promoten voor de hele wereld, en die dan vol voor de camera onderuit gaat. Mooier kun je niet hebben voor de mensen die nog twijfelen. Ik heb er van genoten. En inmiddels vallen ze al als bosjes om me heen, ondanks mijn waarschuwingen. Ik kan er verder ook niks aan doen als mensen dan toch nog eigenwijs zijn. Dan is het waarschijnlijk ook hun lot.

    Wat betreft de tweede alinea, een eeuwig leven moet ik echt niet aan denken. Sorry.

    • Wel op nieuwe aarde en hemel = geen dood/ geen ziektes/geen vaccine/geen depressie/er zijn geen leugenaars/geen moordenaars/geen verkrachters,overspelers/geen oorlog/geen pijn/geen vernedering enz

     Amen

 3. Misschien deze voor de onderzoeker

  De Saturnalia (wat ‘zonnestop’ betekent) is het heidense festival van de winterzonnewende dat een week duurt en begon op 17 december (het festival eindigde oorspronkelijk op 19 december en werd later verlengd tot 23 december) terwijl de zon werd gezien om verder naar het zuiden te stijgen en als “stervend” te worden beschouwd. Tegen 25 december, de zonnewende van de oude wereld, kon worden herkend dat het weer naar het noorden begon te draaien en er werd gezegd dat het “herboren” was en daarom werd uitgeroepen tot de geboortedag van de zonnegod. Het is ook belangrijk op te merken dat deze datums verwijzen naar de Juliaanse kalender, niet naar de Gregoriaanse (die we momenteel gebruiken). De werkelijke dagen waarop Saturnalia werd gevierd, komen overeen met 30 december – 5 januari. Alle bekende zonnegoden werden ‘geboren’ op 25 december, waaronder Mithra, Krishna (Vishnu), Osiris, Horus, Hercules, Dionysus (Bacchus), Tammuz, Indra, Boeddha evenals de Scandinavische godinnen. [Arische zonnemythen, de oorsprong van religie – S.E. Titcombe], evenals alle andere reïncarnaties van de kindgod van het Babylonische religieuze systeem. Achter alle heidense godheidsaanbidding staat Satan zelf. Hij aanvaardt eer in welke naam we hem ook willen noemen; Baal, Moloch, Marduk, Venus, Odin, Krishna, Aphrodite, Ishtar, Zeus, Mithras, Ahura-Mazda, Dagon – mannelijk of vrouwelijk, het doet er niet toe. De belangrijkste dag in het leven van elke satanaanbidder is hun jaarlijkse verjaardag. Onthoud dat de data zijn veranderd ten opzichte van de Juliaanse

  • Dus degene die je niet durft te benoemen is jezus waarvan de geboorte ook 25-12 wordt gevierd
   Het verklaart waarom ook kerken volop meedoen aan de oorlog tegen hun schapen. Overal zit dezelfde groep kwaad al in ge”penetreerd” zoals de fuhrer het noemt. Geen wonder dat ook debijbel al laat zien wat ze willen.
   Het is een open boek, maar schapen lezen niet

   • Ja, Kerst heeft niets te maken met de Here Jezus Christus. De God van Israël is heilig (apart gezet) en Hij heeft niets te maken met de nietige afgoden. En Hij geeft Zijn eer ook aan geen ander, ook niet aan iemand die Klaas heet.
    Geeft Gods Woord aanleiding om 25-12 te vieren? Nee, absoluut niet.
    Waar we ook zijn ook in kerkgebouwen of Hebrew roots samenkomsten, het is zo belangrijk om je geestelijke wapenrusting te dragen. Gods Woord en aanhoudende dankzegging en gebed.
    Overal zijn wolven. We mogen niet denken, dat de vijand zijn wolven alleen maar naar één groep gelovigen stuurt. Daarom is het zelf lezen van de Bijbel en alles nazoeken daar in zo belangrijk. Zoals de gelovigen in Berea.
    Ook zijn wolven ook positief, want het test je of je tarwe bent of onkruid en het test je hoe diep je wortels zijn uitgegroeid in een tijd van droogte naar de rivier (Jeremia 17:5-10).
    Moge deze tijd een tijd zijn van diep groeien naar onze Heer en Heiland Jeshua haMashiach, die voor onze zonden geleden heeft, gestorven is en opgestaan en ten hemel gevaren, dat wij Hem spoedig mogen volgen en voor altijd daar mogen zijn, waar Hij is.
    Edwin en Ab, God zegenen jullie daarin!

  • @Druif,
   Dit land heeft de extreemste Islamitische wetgeving ter wereld als ik het goed heb, vaak doen ze de oogjes en oortjes dicht he in het Westen als dit regime weer eens wat vreselijks doet, net als Israel krijgen die Saoedi’s ook nooit sancties !!!

 4. Dit jaar ook al 5 Nederlandse toeristen verongelukt tijdens bergwandelingen in de Alpen. Waar normaal gesproken 1 per 5 jaar al erg veel is.

  • Ik denk, dat juist waar er heftig gesport wordt en bergbeklimmen kan je ook goed buiten adem brengen, dat jouw bloed sneller door je lichaam gepompt wordt en wanneer er gekke dingen zijn in je bloed zitten door de prik, komt zoiets ook eerder bij het hart.
   Het aparte ook vind ik, is dat het heel plotseling gebeurd.
   Met een gewone hartaanval, kun je soms eerst een hele tijd kramp hebben in een spier, dat kan een teken zijn, dat je hart een probleem heeft.
   Maar deze mensen zie je gewoon hun ding doen en dan bijna zonder inleiding vallen ze om. En dat is het dan.
   Tja, en ze hadden juist die prikken genomen, om naar het buitenland te kunnen reizen en die wandeling te kunnen maken in de Alpen.

  • Dat klopt! Er zijn vele leugens in de kerk, Susanne. Ook wat betreft de niet Bijbelse feesten.
   Maar gelukkig geen leugens in Jeshua zelf; die van Zichzelf zei; “Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven, niemand komt tot de Vader dan door Mij!” God is volledig te vertrouwen en doet wat Hij zegt.
   Wolven komen in de kerk en brengen daarmee gelijk ook het onderscheid tussen het onkruid (dat erg op tarwe lijkt) en de tarwe. En dezelfde soort wolven zitten ook in de Messiaanse en Hebrew roots bewegingen, ze komen alleen weer aanzetten met andere leerstellingen.
   Elke dag Gods Woord lezen en zoals Jeshua het zegt; “Als u in Mij blijft en Mijn woorden in u blijven, vraag wat u maar wilt en het zal u ten deel vallen.” We blijven in Hem, omdat Hij Gods enig geboren Zoon is en we laten Zijn Woord in ons blijven, omdat Jeshua het vlees geworden Woord is (Johannes 1:14), waardoor alles is ontstaan (Johannes 1:3).
   Gods Woord is wat ons beschermd tegen valse leringen. Kijk maar in Efeze 6:10-20. En hoe vele gelovigen doen juist in het kerkgebouw hun wapenuitrusting uit. Ze denken; “Ik zit hier veilig!”
   Maar waar je ook bent en waar je je denkt veilig te voelen, doe je wapenuitrusting aan! Sta in Gods Woord! En bidt zonder ophouden.
   Overal moeten we zijn als de gelovigen uit Berea, wat iemand ook preekt of zegt, onderzoek het in de hele Bijbel, om te kunnen weten of deze dingen ook echt waar zijn.
   “Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft”.
   God zegene jou!

 5. Dit aan de hand van de planeten conjuncties b.v. hoe de Neptunus-Pluto (dark side of the soul uit 2 eeuwen) conjunctie chaos geeft.

  Ook legt René Argonijt uit wat hij onder een grote oorlog verstaat en legt hij verbanden tussen historische planetenstanden en historische gebeurtenissen. Het laten zien hoe in het verleden de planeten stonden en de gevolgen daarvan en hoe de planeet conjuncties in de nabije toekomst zullen staan geeft de auteur aan wat we kunnen verwachten.

  VOOR HET 5E ELEMENT LIEFDE zul je in dit webinar een zeer krachtige activatie ontvangen én zelf activator zijn van een prachtige en krachtige activatie ten gunste van De Nieuwe Aarde.

  Akash (ether), “Wij zijn wat wij denken” Het element ether wordt gekenmerkt door geluid. Daarom kan het principe geluid gelijkgesteld worden aan Ether. https://www.surya.nl/ayurveda/wetenschappelijke-benadering = This is the sixth episode in this series which is a guide to understand the process of awakening the chakras and kundalini. https://youtu.be/OPCYPcyHWgw

  De positieve en hoe we daar mee om zouden moeten gaan zoals hieronder beschreven.

  Activatie waarin het 5e element (Liefde 5D en hoger) via jou als mens geankerd wordt in jezelf en vervolgens jouw fysieke lichaam en dat van de Aarde wordt ingebracht. Een wezenlijke stap in de cocreatie van De Nieuwe Aarde.

  In de 3 dimensionale fysieke werkelijkheid, zoals wij die hier op Aarde vele eeuwen hebben ervaren, werd materie opgebouwd uit 4 elementen: aarde, water, lucht en vuur.

  Nu de mens in staat is aanwezig te zijn in 5D bewustzijn (en hoger) kan ook het 5e element, het element Liefde (5D en hoger), naar de Aarde gebracht worden en gebruikt worden in de creatie van de nieuwe fysieke werkelijkheid van De Nieuwe Aarde, inclusief je eigen lichaam.

  De mens fungeert in dit proces als anker om het 5e element de Aarde in te brengen, zodat er een cocreatie kan ontstaan vanuit het bewustzijn van de diverse elementen, afgestemd op 5D bewustzijn en hoger.

  Het bewustzijn van de De Nieuwe Aarde is op de reeds aanwezige elementen verhoogd voor het creëren naar 5D bewustzijn en hoger.
  https://www.bol.com/nl/nl/p/2024/9300000047396944/

 6. The war is in the Aether/Ether.

  Logica dicteert.
  Als t in de beeldende media word vertoont kan het in
  scène gezet zijn.
  Net zoals Letters en cijfers
  op papier geen bewijs zijn.
  Grafiekjes of modellen niet.
  Experts of wetenschappers niet.

  Van oorlog tot luchtballon.
  Psy-opp fris en chips.

  kakkerlakken en parasieten wanen zich veilig
  en gerechtvaardigt
  en kruipen langzaam
  onder hun steen weg.

  Gelukkig voelen leugenaars zich het meest comfortabel in hun eigen omgeving….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in