Meer dan 90% van de covid-sterfgevallen in het VK zijn onder degenen die een covid-injectie hebben gekregen. Dit zou ons niet moeten verbazen, zei Dr. Judy Mikovits, omdat elk virus sinds HIV is gecreëerd met behulp van gain-of-function-technologieën. Met andere woorden, elk virus sinds HIV is ontwikkeld door wetenschappers in een laboratorium, bericht Rhoda Wilson.

Dr. Judy Mikovits is onderzoekster en viroloog. Zij wordt een van de meest bekwame wetenschappers van haar generatie genoemd. Haar proefschrift uit 1991 bracht een revolutie teweeg in de behandeling van HIV/AIDS. Ze is vooral bekend van ‘Plandemic’, een van de meest bekeken (meer dan een miljard keer bekeken) en meest gecensureerde documentaires ooit. Dr. Mikovits werd zonder arrestatiebevel gearresteerd en zonder aanklacht gevangen gezet omdat ze een controversiële wetenschappelijke ontdekking deed. U kunt HIER en HIER meer lezen over haar verhaal. Zij is de auteur van vele boeken waaronder: ‘The Truth About Masks’, ‘Plague of Corruption’, ‘The Case for Interferon’, ‘Ending Plague’ en ‘The Case Against Masks’. U kunt lezingen en presentaties van Dr. Mikovits vinden op haar website HIER of op haar Rumble-kanaal HIER.

Veel virussen, waaronder covid-19, komen niet in de natuur voor. Het zijn biowapens die zijn ingezet op bevolkingsgroepen. “Elk virus, sinds HIV, is een gain-of-function ontplooide infectie door injectie,” vertelde Dr. Mikovits aan Stew Peters.

“HIV werd verspreid via de hepatitis B-vaccinatie in de vroege jaren ’90. Dat is waar de gain-of-function HIV [vandaan kwam], die nooit LAV [lymfadenopathie-geassocieerd virus] geassocieerd was met homogerelateerde immuundeficiëntie. AIDS was nooit homogerelateerd aan immuundeficiëntie. Er is dus geen natuurlijk virus.”

Verdere bronnen:  AIDS And The AZT Scandal. The AIDS Pandemic Was Created By The Same People Who Gave Us Coronavirus AZT, Remdesivir, And Tony Fauci The Wonder Drug Point Guard For Pharma! Must See Videos!

  15.472 DODEN 1,5 miljoen gewonden (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties

Mensen beweren dat “een virus niet bestaat”. Er zijn wel virussen, zei Dr. Mikovits, “het zijn kleine biowapens die ze gemaakt hebben en het is altijd, sinds 1980, infectie door injectie geweest … Dit is een 40 jaar durend biowapenprogramma van Tony Fauci. Ze werden gemaakt in Fort Detrick in volledige samenwerking met de Russen, met China, met Japan.”

Hoe weet Dr. Mikovits dit? Ze trainde mensen in het laboratorium in het kweken van virusculturen. Dr. Mikovits werkte van 10 juni 1980 tot 11 mei 2001 in Fort Detrick – een installatie van het United States Army Futures Command in Frederick, Maryland – van instapper tot directeur op het hoogste niveau van het laboratorium voor antivirale geneesmiddelenmechanismen. “We wisten precies welke [SARS-CoV-2] varianten ontstonden. We kenden toen het spel niet. Nu kennen we het spel,” zei ze.

Het SARS-CoV-2 virus is bij mensen geïnjecteerd met elk poliovaccin sinds het werd gecreëerd in 2004. Het werd gecreëerd in samenwerking met Duitsland, de VS en China. Voor 2020 werd het bestempeld als een gewone verkoudheid, legde Dr. Mikovits uit. “Het is verergerd door elke griepprik … het was duidelijk uit de Wolfe paper in 2020 dat iedereen die een griepprik kreeg … tussen 2017 en 2019 36% meer kans had om gediagnosticeerd te worden met covid,” zei ze. “De griepprik [in 2017/8] dreef deze [covid-pandemie] aan.”

SARS-CoV-2 is geen coronavirus, zei Dr. Mikovits. “Het is deels AIDS, deels syncytin en slangengif, en deels SARS. Dat was wat er in 2004 werd bewapend en gecreëerd.”

Het in Fort Detrick gecreëerde SARS-CoV-2 biowapen werd in flesjes naar China vervoerd. Alle bioveiligheidsniveau 4-laboratoria namen deel aan de inzet van covid – biolabs in Oekraïne, China, Seattle, North Carolina enz.

  200 miljard stukjes DNA gevonden in een enkele dosis covid-injectie van Pfizer

“Wellcome Trust, het VK, Francis Collins, Jonathan Stowe en John Coffin waren hier volledig bij betrokken. Zij bekeken onze wetenschappelijke paper [gepubliceerd in 2009 waarin het chronisch vermoeidheidssyndroom (“CVS”) en het retrovirus XMRV worden gekoppeld]. – ze waren van plan dit in de doofpot te stoppen. Tussen Wellcome Trust en het VK zaten ze er allemaal in. Om mensen met een diagnose van ME/CVS te vernietigen … hadden we besmette bloedvoorraden, we hadden zwaar besmette vaccinvoorraden door het gebruik van besmette stoffen, dierlijke virussen, die ze ongecontroleerd hadden geïnjecteerd zonder enige veiligheidsstudie sinds alle aansprakelijkheid in 1986 werd opgeheven.” Dr. Mikovits noemde ook Ian Lipkin en Tony Fauci bij de tientallen die schuldig zijn aan deze misdaden.

Verder lezen: From Snakes to Spike Protein to Injections; Some Things to Consider

“Het enige wat we moeten doen is nooit meer een injectie nemen, niemand … en ze kunnen niets anders op je inzetten.”

Als u de video hierboven op Rumble niet kunt bekijken, kunt u hem HIER op de website van The Stew Peters Network bekijken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Als u niet gelooft dat er iets heel erg mis is… niet vermoedt dat het Covid-vaccin een moordenaar is… dan bent u een hersendood schaapVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDoor bemiddeling van China herstellen Iran en Saudi-Arabië hun banden – Er zijn winnaars en verliezers
Volgend artikelDe Spirituele Weg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Er is nog nooit een virus geïsoleerd (natuurlijk of man made) Virussen bestaan niet! Zolang mensen blijven geloven in virussen kunnen ze bang gemaakt worden en kunnen ze miljarden verdienen aan vaccinaties. Dit artikel is dus gelogen en gemaakt om mensen bang te maken of te houden. Alles voor de centen 😉

  • Wie ben jij troela om jezelf boven dr mikovits te heffen, juist ja een geleerde zeker.
   Als ik met een riek tegenover jou stond en je viel haar aan,dan was jij degene die aan mijn riek hing.
   Deze vrouw was in de gevangenis gestopt voor haar integerheid en zij behield haar integerheid net als martin armstrong , zulke mensen moeten we op handen dragen. Plaats van niets zeggende domme ganzen als jij hier een platform geven. Respect is bij jou ver te zoeken.🤢🤮

 2. Helaas zijn gerenommeerde wetenschappers als Judy Mikovits slechts een roepende in de woestijn en wordt er in het geheel niet naar deze mensen geluisterd. Sterker nog, ze worden verketterd. Daarentegen krijgen corrupte idioten als wap osterwaus, eucalypta poffertjemix en die ranzige Belg krijgen wel een podium om hun leugens te verspreiden. Frappant genoeg zijn dit ‘dierenartsen’ – waaraan ik mij huisdieren overigens nooit zal toevertrouwen – die ook al verstand claimen te hebben van virussen.

  Het tij wil maar niet keren.

  • Niet geheel mee eens. Het tij keert wel degelijk en ook naarmate men meer mensen ontmoet die uiteindelijk hun stilzwijgen durven te doorbreken doordat het ook voor hen niet meer te ontkennen is dat de feiten inmiddels voor zich spreken.
   De effecten van de naïve kortzichtigheid werpen intussen in overvloed hun vruchten en effecten af.
   Bijna dagelijks spreek ik mensen die in termen van spijt hun relaas doen.
   Bewustwording is in volle gang en de veelal zelfbenoemde authoriteiten verliezen ruim terrein aan vertrouwen door de alsmaar groter wordende beschadigde groep mensen, jong én oud.

 3. Robert Kennedy jr, geeft in zijn boek [“De gevaarlijkste dokter op aarde” ]
  een soortgelijk beeld van de afgelopen decennia :
  – met ‘gain of function’ ontwikkelde, kunstmatige “virussen” : Pentagon, Darpa, CDC, enz.
  – heel aantal geplande “epidemieën” : WHO, GAVI, WEF, e.a. strategieën

  • vervolg :

   De interessantste definitie die ik tegenkwam, van NATUURLIJKE virussen :
   – genetisch rest-matreiaal van stervende cellen
   – geen organisme, maar instabiele stof;
   daarom staat de genetische code nooit vast
   – muteert voortdurend, ongericht; neemt daardoor altijd in werking af

   Verder :
   Er zijn honderden tot duizenden soorten virussen, schimmels, bacterieen.
   De mens draagt er 1 – 2 kilo van bij zich. Daar in werkt ons immuun-systeem.

 4. virussen bestaan niet, dat slangen en vleermuizen gedoe klopt niet, dieren zijn biologisch precies zo opgebouwd als mensen, die hebben ook geen virussen en kunnen ze dus ook niet muteren of doorgeven.Je kunt wel allerlei soorten vergif ingespoten krijgen natuurlijk, dus niet vaccineren en ook geen hielprik, dat genetisch materiaal dat afgenomen wordt worden klonen van gemaakt.

  • Ja en jij hebt meer diploma’s en ervaring dan dr mikovits. Jij bent een kenner. Jij heb5 haar werk ook gedaan. Zout toch op troll ga maar naar de platte aarde vriendjes , daar hebben ze minkukels als jij graag.

 5. Internet tv held en ex-rapper Stew Peters propte zichzelf naar eigen zeggen volmet Z-stack protocol tabletten en Ivermectine tijdens de lockdown periode. Zoveel vertrouwen in de here Jezus was er dus niet. Maar goed inmiddels blijkt dus dat middels een nieuw Manhattan project men al 40 jaar lang verkoudheid gebruikt om de meest verschrikkelijke ziekten te verspreiden. Ieder virus werd stiekem tot de tanden bewapend en keihard geïndoctrineerd om te doden. Erg hè

 6. Dit artikel snap ik niet. Ik werkte tot 1989 in een ziekenhuislab. De laatste jaren voor ik vertrok hadden we al zeker een jaar of 4 Hiv bloedjes in toenemende made.

 7. Zou het niet zo zijn dat als je ziek bent en uitademt, je gewoon bacillen verspreidt?
  Vroeger hoorde je altijd verhalen over bacillen en nu bijna nooit meer.

 8. Wat is een virus ?

  Wikipedia: ABIOGENESIS – origin of life

  Many approaches to abiogenesis investigate how self-replicating molecules, or their components, came into existence. Researchers generally think that current life descends from an RNA world, although other self-replicating molecules may have preceded RNA.
  The classic 1952 Miller–Urey experiment demonstrated that most amino acids, the chemical constituents of proteins, can be synthesized from inorganic compounds under conditions intended to replicate those of the early Earth.

  Zo ontstonden
  Prion eiwitten
  Virussen
  Bacterien
  Schimmels
  Algen
  Een cellige diertjes protozoa
  En de rest van de santekraam

  Systematisch in kaart gebracht door Carl Linnaeus
  En CHarles Darwin
  Darwinism is a theory of biological evolution developed by the English naturalist Charles Darwin and others, stating that all species of organisms arise and develop through the natural selection of small, inherited variations that increase the individual’s ability to compete, survive, and reproduce.

  Dat anti virus gedoe is zo ongelooflijk dom en achterlijk. Frontnieuw onwaardig

 9. Dat anti virus gedoe is zo ongelooflijk dom en achterlijk. Frontnieuw onwaardig

  Niemand gelooft in de maagdelijke geboorte van christus
  Maar de hele kerk literatuur en chritelijke theorie = theo-logie hangt er vanaf
  Als de logie verdwijnt uit de theologie dan word het tijd voor wat nieuws

  ISLAM is een optie die voor de elite aantrekkelijk is
  vanwege de nederigheid en onderworpenheid van de massa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in