Op 18 augustus 2022 publiceerde The Telegraph een artikel met de titel: “Stille crisis van stijgend oversterftecijfer in Groot-Brittannië is slechts het topje van de ijsberg.”

Zij stelden vast dat Groot-Brittannië “in de greep is van een nieuwe stille gezondheidscrisis,” met “ongeveer 1.000 oversterfgevallen per week, waarvan geen enkele te wijten is aan Covid,” schrijft The Vigilant Fox.

En ze waarschuwden: “Als het huidige traject zich voortzet, zal het aantal niet-COVID overlijdens dit jaar spoedig het aantal sterfgevallen door het virus overtreffen – en zelfs dodelijker zijn dan de Omicrongolf.”

De waarschuwing werd werkelijkheid op 1 november – Crisis nu oversterftegevallen stijgen tot een hoger niveau dan tijdens de Covid-pandemie.”

Zij schreven: “Er zijn dit jaar 18.734 sterfgevallen door Covid, maar sinds mei waren er 24.440 sterfgevallen waarbij de primaire oorzaak een andere aandoening was.

De afgelopen zes maanden is het aantal niet-Covid-sterfgevallen drie keer zo hoog als het aantal Covid-sterfgevallen.”

“En begrijp dat we het land in lockdown hadden gezet; we hadden de wereld in lockdown gezet. En we kunnen niet eens een onderzoek krijgen met oversterftegevallen in vergelijking met wat er gebeurde tijdens de respons op COVID,” klaagde Jeffrey Jaxen van The Highwire. Maar laten we daar niet bij stilstaan.

We kunnen ons eigen onderzoek doen en de ruwe grafieken bekijken.

Dit is dus Euromomo, waarbij gekeken wordt naar oversterfte in 26 deelnemende landen in de leeftijd van 0 tot 85 jaar.

Merk op dat rond week 30 de grijsblauwe lijn zich “afscheidt” van de totale oversterftecijfers van 2020 en 2021. En dat in een periode waarin COVID op de achtergrond is, met een “veilig en effectief” vaccin dat al enige tijd op de markt is.

  Is het onchristelijk om zich te verkneukelen over het ongeluk van afschuwelijke mensen die uw waarschuwingen in de wind hebben geslagen?

“Het is duidelijk dat we hier een signaal hebben – een groot probleem,” benadrukte Jaxen.

Maar het wordt nog erger als we naar kinderen kijken.

Dit zijn weer Euromomo-gegevens, maar we kijken specifiek naar de leeftijd van 0 tot 14 jaar.

• Zoals u kunt zien, hadden kinderen eind 2020 (grijze lijn) minder sterftegevallen dan normaal toen er NUL Covid-19 vaccins op de markt waren. Vreemd.

• Maar kijk dan naar 2021 (donkerblauwe lijn). De daling zet door, met minder sterfte dan normaal, maar zodra halverwege het jaar een vergunning voor noodgebruik wordt verleend voor kinderen, escaleert het sterftecijfer snel. En als steeds jongere kinderen toestemming krijgen voor de prik, stijgt het aantal sterfgevallen nog verder.

• Als we nu naar 2022 kijken (blauw-grijze lijn), blijft het aantal sterfgevallen toenemen zoals eind 2021. En vergeleken met 2020 en 2021 zijn er VEEL MEER sterfgevallen.

Waarom kijken gezondheidsfunctionarissen hier niet naar? We lijken allemaal alleen maar radiostilte te krijgen. Hoe dan ook…

Nog een grafiek.

Dit is het cumulatieve oversterfte in Duitsland – waarmee geen rekening werd gehouden in de vorige Euromomo grafieken.


• Het sterftecijfer in 2020 (geel-oranje lijn) bleef meestal normaal, maar tegen het einde van het jaar was er een plotselinge stijging van het sterftecijfer.

• In 2021 (rode lijn) was er iets meer sterfte dan in 2020. En het aantal sterfgevallen nam toe in het derde en vierde kwartaal – in dezelfde periode dat we op het hoogtepunt waren van de vaccinatieplicht en een felle boostercampagne.

• Nu, in 2022 (paarse lijn), zet de trend zich voort – en is op weg om het totale sterftecijfer van 2021 te overtreffen.

  21 priesters gevaccineerd, 21 ziek, 4 doden

Na het bekijken van deze gegevens kunnen we dus concluderen dat de gezondheidscrisis niet tijdens de COVID plaatsvond; de gezondheidscrisis is NU.

Del Bigtree eindigt met afsluitende gedachten over de zaak.

Dit oversterftecijfer in Duitsland gaat hoger dan het ooit is geweest in september sinds 2015 – En waarschijnlijk eerder. En het blijft stijgen. Als het in dat tempo blijft stijgen, gaat het 2021 voorbij. Het stijgt de pan uit, mensen! En het zou niets minder dan angstaanjagend moeten zijn onder de omstandigheden, vooral wanneer je regeringen hebt die niet kijken naar het ene duidelijke ding dat is veranderd in het leven van de mensheid over de hele wereld.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkende video: vrouw valt flauw, stuiptrekkingen op de vloer op de Covid-vaccinlocatieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Kan nooit meer goedgemaakt worden”: Getroffenen berichten van twee jaar verdeeldheid en uitsluiting
Volgend artikelBelgië: Man roept “Allahu Akbar” voordat hij twee politieagenten neersteekt, waarbij één vermoord wordt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Het plan van de Eugenetics gaat goed zo te zien,nog wat boosters en tegen 2030 zijn ze al een eind op weg naar de ideale wereldbevolking van 800 miljoen.

 2. (Oversterftecijfers stijgen explosief: Wat is er in hemelsnaam aan de hand?)

  Pffff ze blijven in herhaling vallen, met al die zelfde berichten >> Oversterftecijfers Wat is er in hemelsnaam aan de hand?

  Het is allang duidelijk wat er aan de hand is. !!

 3. Over een paar staan deze grafiekjes waarschijnlijk recht omhoog , kijken wat onze grote leiders dan weer verzinnen , en de scapen die het allemaal geloven haha

  De Simpsons filmpje van 10 jaar geleden , je hoeft alleen maar de Simpsons te kijken om te weten wat er gaat gebeuren haha

  https://youtu.be/S5A0fhme7ys

 4. Niets aan de hand. Nederland is een gaaf land. gewoon je bek houden.
  Braaf lieten ze zich prikken en voelden zich verheven boven de mensen die wijselijk argwaan toonden en zich niet lieten vergiftigen. We werden glashard gediscrimineerd en als tweederangs burgers gepest met goedkeuring van de overheid. Oh wat voelden ze zich superieur. Nu gaan ze kapot en moeten wij medelijden en vergiffenis tonen? Met liefde en goede bedoelingen hebben wij onze families en vrienden proberen te waarschuwen en werden weggejaagd als vuil. Het kan mij niet vlug genoeg gaan en ik hoop dat al die prikpakkers snel sterven, inclusief mijn domme ex-kinderen, ex-wijf en ex-vrienden. Maar, nogmaals, Nederland is een gaaf land……..

 5. Geen idee. Door een virus dat niet bestaat of door klimaatverandering?
  Maar zonder gekkigheid: een klein gedeelte vd explosieve oversterfte komt door uitgestelde/niet gepleegde operaties nav geherdifinieerde bestaande luchtweginfecties, vals positieven en bezuinigingen op de zorg voor de mensen die het nodig hebben. Het overgrote deel komt door de gifinjecties.

 6. Oversterfte? Echt? Ik dacht dat al die ambulances de afgelopen tijd en neerploffende schapen mij in de maling zaten te nemen…Maar zonder gekkigheid…Dit is keiharde de-populatie wat gaande is en deels modificatie…Ze hadden het al aangekondigd jaren terug en zelfs gesimuleerd vlak voor de Plandemie..

 7. Niet iedereen kan meer behandeld worden in onze ziekenhuizen, het geld is op. Daarbij wachttijden van soms jaren voor behandeling. Oudjes, armen en nutteloze zijn sowieso de pineut, die moeten als eerste dood. Oversterfte komt door genocide op de eigen bevolking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in