In een recent interview met Drake Michigan presentator Ant Critchley, sprak een anonieme 34 jaar oude luchtvaartpiloot over een chemtrail operatie van de overheid in het Verenigd Koninkrijk. Hij zegt dat de operatie transportvliegtuigen importeert uit de VS en meerdere lege vennootschappen gebruikt om te profiteren van clandestiene experimenten in het luchtruim, schrijft Lance D Johnson.

De anonieme piloot heeft meer dan 26 verschillende vliegtuigtypes gevlogen en heeft gewerkt voor het leger en bij commerciële luchtvaartmaatschappijen. Ooit beschouwde hij chemtrails als een samenzweringstheorie, maar recente ervaringen hebben zijn mening veranderd.

Na een gedetailleerd onderzoek beweert hij dat de chemtrailing vliegtuigen opereren vanaf de vliegvelden van Newquay, Southampton, Stansted, Teesside, Prestwick en Liverpool, en chemtrails sproeien over Cornwall, een graafschap in het zuidwesten van Engeland, en over de steden Londen, Birmingham, Glasgow en Manchester.

De anonieme piloot werd zich jaren geleden voor het eerst bewust van chemtrails toen een eerste officier de kwestie van geoengineering en weermodificatie onder zijn aandacht bracht. In die tijd klonken chemtrails als samenzweringstheorieën, maar ongeveer drie jaar geleden werden die theorieën werkelijkheid toen hij een laagvliegend vliegtuig van dichterbij ging bekijken dat verdachte sporen achterliet die wetenschappelijk gezien geen contrails konden zijn. Tijdens een ontmoeting met vrienden op het platteland zag de piloot lijnen in de lucht die van noord naar zuid liepen. De lijnen waren ongeveer 16 kilometer lang, met 13 kortere lijnen van drie of vijf kilometer die elkaar kruisten. De lijnen bleven ongeveer 40 minuten hangen en creëerden een soort raster van kronkels.

De nu argwanende piloot nam contact op met een van zijn collega’s op het plaatselijke vliegveld. De collega had toegang tot een surveillance/tracking software genaamd Automatic Dependent Surveillance-Broadcast (ADS-B). Dit systeem vertrouwt erop dat vliegtuigen en luchthavenvoertuigen hun identiteit, positie en andere relevante informatie uitzenden via hun boordsysteem. De piloot vroeg zijn collega om een mogelijk vliegtuig te identificeren dat over het vliegveld vloog op ongeveer 3.600 – 4.000 meter, terwijl het “kronkelende lijnen trok”. De collega kon een vliegtuig op die hoogte niet bevestigen, maar identificeerde er wel een op 3.000 meter. Het bevestigen van deze hoogte is belangrijk omdat dit het verschil bepaalt tussen de vorming van contrails en chemtrails.

  Angstaanjagende voorspelling van het dagelijks leven na de Great Reset

Het verschil weten tussen een contrail en een chemtrail

Contrails, die in wezen gewoon ijskristallen van waterdamp zijn, kunnen zich alleen vormen op ongeveer 8.500 meter en bij precies de juiste luchtvochtigheid. Voor elke 305 meter hoogte daalt de temperatuur ongeveer 2 graden Celsius. Op ongeveer 11.000 meter kan de temperatuur min 63 graden Celsius zijn. Op ongeveer 8.500 meter vormen de ijskristallen die langdurige contrails die door de lucht zweven.

De luchtvochtigheid speelt ook een belangrijke rol bij de vorming van contrails. “Naarmate de temperatuur daalt, is het luchtcompartiment minder in staat om waterdamp [of] vocht vast te houden,” zei de piloot. Op 9.000 meter en vliegend in een droog pakket lucht, “kan ik in mijn achteruitkijkcamera kijken en zie ik absoluut niets uit de achterkant van mijn motoren komen,” zei de piloot. “Maar dan kan ik doorvliegen … en een beetje turbulentie krijgen, voor een fractie van een seconde, en ik kijk naar mijn temperatuurmeter en het was min 63 en het is nu min 64 … Ik kijk nu terug in mijn camera en ik zie dat ik aan het contrailen ben.”

Chemische sporen worden daarentegen verspreid door transportvliegtuigen op ongeveer 3.000 en 3.700 meter. Als een vliegtuig op deze hoogte vliegt, zouden er geen contrails of zichtbare tekenen van waterdamp mogen zijn. Het vliegtuig dat op die dag werd geïdentificeerd was echter in staat om verdachte rasterpatronen te maken van een substantie die uit het vliegtuig kwam, en het sproeien vond duidelijk plaats op een hoogte die niet geschikt is voor de vorming van contrails. Bovendien kon het sproeien geen deel uitmaken van een operatie om olielekkages op te ruimen, waarvoor de vliegtuigen een vergunning hebben gekregen.

  Hoeveel mensen hebben door dat het enige plan van de staat massale ontvolking en controle over de rest van de mensheid is? Niet genoeg!

Bij nader onderzoek bleek het verdachte vliegtuig geregistreerd te staan bij een Brits bedrijf met de naam 2Excel Aviation Broadsword. Het bedrijf bracht twee Boeing 727’s (vrachtvliegtuigen) over uit de VS. Vandaag de dag zijn deze vliegtuigen geregistreerd om waterwegen te doorkruisen en schoonmaakmiddelen op olielekkages te spuiten. Deze vliegtuigen doen echter veel meer dan dat. Bekijk voor meer informatie over het onderzoek het interview met Drake Michigan.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Geen samenzweringstheorie meer; ze geven toe Chemtrails te gebruiken!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne begint eindelijk verdedigingslinies te bouwen
Volgend artikelVrees voor een ‘burgeroorlog’ terwijl Franse nationalistische groeperingen botsen met migranten na een mesaanval op een dorpsfeest
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

50 REACTIES

  • Nope…

   De monsters die dit soort moderne biologische/chemische bombardementen uitvoeren moeten worden vertrapt tot ze gemengd gehakt zijn. Honderden/duizenden vliegtuigen vliegen hele dagen heen en weer. Ik zie op film/televisie beelden dat ze het wereldwijd doen. In Europa zie ik ze sinds cojona elke dag boven Nederland. Afgelopen zomer vakantie in Frankrijk vlogen ze ook non-stop. En de windmolens lijken te helpen om dat wat ze sproeien te verplaatsen/verspreiden.

   Mensen hebben niet in de gaten wat er allemaal gaande is. Gelukkig begin ik vrede te maken met wat er ook maar gaat komen, want dit kan niet zonder gevolgen blijven.

    • I’m not the one trolling here pal. You are the one behaving like ‘one of them’… with your baseless allegation. Give me an example why you think I could be ‘one of them’ or just keep your baseless troll attacks to yourself.

  • schijnt dat via black rots alle geboorte certificaten in handen van het militair industrieel complex zijn beland.
   en in hun zieke oogjes ze eigenaar van de bevolking zijn.
   aangezien de boomer generatie na ww2 geen zin meer had in geouwe en de stelling,
   “”daar kan je toch niets aan veranderen” als mantra er op na hield is elke baby
   in het westen onwetend ingeschreven onder deze zielloze corp-oratie con-struktie.

   dmv het geboorte certificaat onder maritieme wetten en handels regels.

   uiteraard is dit een fraudehandeling en is deze null en leeg / void and empty.

   het houd op als wij zeggen het houd op.

 1. Ik geloof helemaal niks van dat contrail verhaal. Korte strepen, lange strepen… ze besproeien ons met meedere componenten. En de frequentie waarmee ze sinds cojona sproeien is gewoonweg niet te bevatten. Ik houd inmiddels al jaren flightradar in de gaten en ik hoor en zie meer vliegtuigen dan er op flightradar te zien zijn.

  En aan de twijfelaars die denken dat de elites zichzelf dan ook benadelen… denk je nou echt dat de satanisten voedsel eten dat van onze landbouw afkomt? En hoe simpel is het om iets te sproeien waarvoor ze zelf een geneesmiddel of supplement hebben? De meest eenvoudige rommel kan zich in jaren opbouwen tot zwaar terminale ziektes, maar als je al die jaren je lichaam ontgift en de juiste voeding en supplementen neemt, dan hoef je daar geen last van te hebben.

  Maargoed… kijk gewoon naar het ‘klimaat’… ze creëren de klimaatcrisis met die chemtrails. Maar iedereen is te druk om het te zien. En inmiddels zien we amper nog blauwe lucht, dus wat ze boven het rare witte wolkendek doen is onbekend. Ik hoor hele dagen vliegtuigen overvliegen die niet op flightradar te zien zijn. Ze doen dit wereldwijd en ze voeren een giga operatie uit. Het is onvoorstelbaar dat mensen het nog steeds niet doorhebben, maar tegelijk zijn mensen zo afgericht dat ze voor ALLES wegkijken en zo druk zijn dat ze niks zien behalve hun telefoons, hun eten en drinken en alle spullen, glimmertjes en kraaltjes, waardoor ze worden bezeten.

  We hebben geen natuurlijke luchten meer en de meeste mensen hebben NIKS door. Zelfs de ‘wakkeren’ geloven nog steeds niet dat ze ons 24/7 besproeien. Ik ben benieuwd wanneer dat sproeien echte gevolgen gaat hebben, want dit kan niet eindeloos goed gaan.

 2. Weer een anonieme klokkenluider over sciencefiction? De werkelijkheid is véél leuker: momenteel organiseert de oliemaffia in Dubai een door de VN gesubsidieerde klimaattop, als verkoopondersteuning van groen gekleurd zwart goud. Aangeleverd in groen gespoten tankers-met-een-gouden-randje! 

 3. Ik woon boven dokkum en zd hebben weken hier getraind met verschillende landen .. allemaal rare spinnen webben / zuikerspin rotzooi in de bomen.

   • Ik kan een monster voor je pakken(als ik ze weer zie hangen , filmpen en inpakken en naar je toe sturen en mag jij er zoveel testen mee doen als je wil . Ik ga er verder niks mee doen …

    Ik heb mij vroeger heel druk voor dingen in gezet. Ik spreek mijn geest maar probeer bepaalde mensen buiten de deur tehouden;)

 4. Natuurlijk doen ze velerlei testen met verschillende substanties om wetenschappelijke data en eventueel weer machines, misschien zelfs machines om aardbevingen vulkaanuitbarstingen op te wekken enzovoort, maar dat het echt op gigantisch grote schaal is betwijfel ik ten zeerste.

 5. Kijk aan.
  Chemtrails. (In de volksmond).
  Nu nog de touwtjes aan elkaar verbinden.

  Trouwens, is het iemand opgevallen dat de luchtdruk tegenwoordig ‘anders’ is? Alsof er een tijdje meer druk zit, en dan gaat het weer weg. Op Donderdag was de lucht boven Brussel weer vol met strepen, rimpel effecten van de ultrasound, en rare vegen en smeersels van witte troep dat geen ‘wolken’ is.

  De meeste mensen zullen er nooit achter komen omdat ze te druk zijn met invullen van wat hun medemensen aan het doen zijn, te druk met verklaringen verzinnen, en te druk met aannames maken. En zo kunnen de medemensen achter dit funeste programma lekker hun gang blijven gaan. Geoengineering and consent. Groeten.

 6. Haha 34 jaar en dan al 26 verschillende vliegtuigtypes gevlogen én voor het Amerikaanse leger gewerkt en diverse commerciële luchtvaartmaatschappijen? Fantast. Chemtrails zijn net als corona (an álle andere zogenaamde ‘virussen’) nog nooit bewezen, dus voor mij nog steeds blablabla.

 7. They are spraying us like rodents, who are they, the globalist deep state who is determined to exterminate a large part of the population.
  These chemtrails have nothing to do with the climate, or “blocking” the sun or “cooling” the planet.
  Some of you may have seen the planes filled with tanks on the inside, it’s nothing new.

  This spraying has been going on for decades, the contamination in the soil is huge, and water that we all drink.. you see an estimates of 50% of the worlds people have intestinal problems – including myself for 3 years now.

  But the scum in governments won’t lift a finger, they participated in democide with the “vaccines” and pandemic lies.

  Watch this documentary, it’s pure insanity and evil.

  THE DIMMING, FULL-LENGTH CLIMATE ENGINEERING DOCUMENTARY

  https://www.bitchute.com/video/7uJBYI4vJf9e/

  • I am correcting my post, it also has to do with blocking the sun.

   Direct quote from an airline pilot..

   “Mark has been a pilot for 34 years and in that time has flown more than 26 different aircraft types. His experience ranges from flight testing to flying specialist cargo, and he has also flown aircraft for the military as well as commercial airlines.

   “The two purposes for chemtrailing are very, very clear,” he told Critchley. It’s to poison us and BLOCK out the sun.
   Plants need sunlight for photosynthesis and our bodies, for example, need sunlight to produce vitamin D.
   So, blocking out the sun will have a detrimental impact on and threaten the survival of all life on Earth”

 8. False news!
  If you want to spray anything you need to spray close to your target.
  Look at crop spraying,….almost at ground level.
  Spraying from way up in the atmosphere means that most of what you spray will be carried away by the winds, to anywhere but where you want it to go. At passenger plane heights, it will just get carried around the planet by the jetstreams. Also, considering that 70% of the planet is ocean, and 20% is desert, not much of what you spray will ever reach anything useful.

  • Open ypur eyes, they are blocking the sunlight… no sunlight, no life. Next to that… there’s stuff that will kill you in a second and there’s stuff that will give you a form of cancer if exposes long enough. IF we survive this and later you will read that chemtrails were one of their biggest projects… think about your post.

   • RUBBISH!
    Tell me how the alleged perpetrators will avoid the effects on themselves?
    ”Chemtrails” are deliberate misinformation to keep the sheeple people occupied, and distract them from the REAL approaching climate calamity.
    NO, it’s NOT global warming!

    • Dude… just look at the skies. And it’s in fact very easy to ppison everyone if you yourself have an antidote for the poison you’re spraying.

     And enligthen us all with the real climate calamity that is going to destroy us all? Could it be a cooling down? Perhaps because they are blocking the sunlight?

    • Right now… at this very moment… they fly and spray above the village where I live. All day there was only a white formless blanket of white air. And all of a sudden the whiteness breaks open and blue skies become visible again. I am a good observer and they do this every single day. The spray the skies untill all is white, then at the end of the day they spray again and they let us see some blue skies, so that the sheeple can pretendeert it was a normal day.

  • Please, STOP spreading your IDIOCY and ask the US airforce about it in stead!

   Or do some recherching/reading in the rich history of this subject.

    • If you beLIEve in that, Yeah sure! Try Santa Claus too.

     You’re probably also a member of the vax “Trust the $cience” cult?? DO take another shot, for me, please? LMFAO

      • Dude… your talk is cheap. You just try to irritate people instead of talking constructively with people. You must be a troll otherwise you would just talk with us instead of trying to annoy people. You trolls are becoming very obvious, you don’t communicate, you try to divide and create friction. Have a nice life Worzel.

       • Sorry I cant talk with fools who believe in chemtrails.
        When I have an intelligent person to talk to then I’m pleased to do so.
        Do you really want to know the future calamity?
        That I’ll discuss, chemtrails are just fantasy.

 9. Contrails zijn na hoogstens een halve minuut weer verdwenen. Je ziet ze achter het vliegtuig oplossen.

  Chemtrails daarentegen blijven de hele dag hangen, waaieren uit en maken een nevel in de lucht die allerlei chemische stoffen en metalen bevat die kankerverwekkend, neurotoxisch, hormoon verstorend en natuur vernietigend is. Bij de NASA hebben ze dit heel lang verzwegen en als ‘C-theorie’ veroordeeld, totdat ze van de satanisten toestemming kregen om het te legitimeren en als middel te gebruiken “tegen de opwarming van de aarde” om in de atmosfeer te sproeien. Het is dus al zeker sinds de jaren ’50 van vorige eeuw in gebruik maar pas recent als OFFICIEEL BELEID van de massa moordenaars bekend gemaakt.

  • Contrails, can also turn to ice crystals and they will last for days, or weeks.
   Better stick with the tooth fairy, you’re on something more believable.

 10. Het wordt duidelijk niet gewaardeerd dat er over dit onderwerp geschreven wordt…….HET sterft gelijk van de trolratten bij de reacties……

  • There is nothing to connect these with spraying over anywhere in Europe.
   It’s more likely that they were from Vietnam when the USA was spraying agent orange.
   As for ME being a government troll, 😁 what a joke! It’s far more likely that government trolls are promoting this rubbish to keep the sheeple people preoccupied with it.
   Well known comment;
   It’s very easy to fool people, but it’s very difficult to convince people that they have BEEN fooled.
   eg.
   [”Well, there must be weapons of mass destruction somewhere, I’m sure we’ll find them soon!”………]

  • Of course!
   That’s why the whole concept it utterly ridiculous.
   If you look at the length of time, and the area of coverage, of one small volcanic eruption, then the whole should come into focus.
   All these ‘panic buttons’ are just meant to act as a distraction from the real catastrophe that is approaching, and that WILL threaten the whole of humanity, and all life on the surface of the planet.
   That’s why Musk wants to get to Mars!
   That’s why there are trolls trying very hard to perpetuate this myth.
   What do politicians do when they have a problem they cannot solve but it would threaten their ”gravy train”? …..They LIE!

 11. horror/zombie-film 28 days later eindigt met een overlever die op zn rug ligt naar de lucht te kijken en er in eens na tijden geen tekens van leven , leger of commercie een vrachtvliegtuig overvliegt en een chemtrail achter zich aan trekt.
  en een hint geeft hoe de zombi-apocalips eindigt in eind goed al goed.

  predictive programing of toeval ?

  als iemand elke dag om 14:00 een toeval krijgt , is het geen toeval meer.
  herman finkes

  https://horror.fandom.com/wiki/28_Days_Later_(2002)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in