Dit is mijn 301ste video en de datum is 18 januari 2022. Dit is de enige video die je ooit nodig zult hebben om iedereen die je kent te overtuigen dat covid-19 een fraude is, schrijft Dr. Vernon Coleman.

In mijn laatste video, gepubliceerd op 22 december, legde ik uit waarom ik dacht dat we de oorlog tegen de covid-fraude aan het winnen waren. Het lijkt nu een juiste suggestie omdat sindsdien sommige adviseurs en de media over elkaar heen buitelen om zich te herpositioneren; om het ermee eens te zijn dat maskers niet werken en misschien veel kwaad doen, dat lockdowns schadelijk waren en dat de prikken niet doen wat iedereen denkt dat ze doen in zoverre dat ze niet voorkomen dat de geprikte covid-19 krijgen en ze niet stoppen met het verspreiden van covid-19 als de prik hebben. Wat vind je daarvan – een soort vaccin dat niet doet wat het zou moeten doen, maar wel dingen doet die het niet zou moeten doen. De mainstream media geven nu toe dat miljoenen mensen al beschermd waren tegen het coronavirus omdat zij eerder aan verkoudheid waren blootgesteld. Op dit moment is één op de vier mensen die verkouden zijn positief getest op covid. Waarom hebben ze er twee jaar over gedaan om een waarheid te melden die vanaf het begin duidelijk was?

Ik denk niet dat al die steekpenningen van de regering er iets mee te maken hadden.

Het lijkt erop dat er een heleboel zijn teruggekrabbeld, maar als ze nu graag toegeven dat covid-19 niets meer is dan griep of zelfs een verkoudheid, dan is dat omdat ze de mensen al hebben misleid om zich te laten prikken en maskers te dragen.

Maar we moeten sceptisch zijn. Wetenschappers en artsen die nu beweren dat we moeten leren leven met covid, en moeten stoppen met lockdowns, zelfisolatie, maskers en `vaccins’, zijn nogal laat tot een versie van de waarheid gekomen. En sommigen van hen hebben dat gedaan omdat ze deel uitmaken van het grotere plan – de nieuwe wereldorde waar de vijand het over heeft. Ze zijn klaar om naar de volgende fase te gaan.

Ik geloof niets van wat iemand me vertelt als ze gelinkt zijn aan iets officieels. Ik ben, vermoed ik, de meest sceptische persoon op aarde.

Er zijn nog steeds twee grote gevaren.

Ten eerste is de meerderheid van de mensen over de hele wereld zeer effectief gehersenspoeld. Zij dragen nog steeds maskers en zullen met plezier alle prikken accepteren die hun worden aangeboden. In Australië heeft de meerderheid van de bevolking nu het niveau van een zombie bereikt: zij zouden nog op hun hoofd in een emmer warme vla gaan staan als hun werd verteld dat dit hen zou redden. De reactie van de Australische regering op Djokovic was veelzeggend, maar de houding van de andere tennissers was nog veelzeggender. Wat is er gebeurd met het oude principe om je maten bij te staan? Wat een stelletje zielige ban-knuffelaars bleken de meeste tennissers te zijn.

Uit een onderzoek zou zijn gebleken dat mannen er knapper uitzien als ze maskers dragen. Ik kan maar twee dingen bedenken om dit te verklaren. Of de gemaskerde mannen waren om te beginnen al ongelooflijk lelijk, of de mensen die hen met masker knap vonden, hebben door hun prikken hersenbeschadiging opgelopen. Promoten de commentatoren van de mainstream media dit alleen maar om mensen maskers te laten dragen? Iedereen die een masker draagt, ziet er dom en zielig uit.

Ik zat laatst in een café en luisterde naar het personeel en de klanten die over covid discussieerden. De twee woorden die het gesprek samenvatten waren angst en onwetendheid. De misvattingen die zij deelden waren buitengewoon. Ze geloofden allemaal, heel stellig, dat de prikken zouden voorkomen dat ze covidi  zouden krijgen of verspreiden. Ze geloofden, heel stellig, dat ze covid konden krijgen door iets aan te raken – wat dan ook – dat eerder was aangeraakt door iemand met covid. Ze geloofden dat we midden in een plaag zaten. Maar er was nooit enig reëel risico dat de infectie door contant geld zou worden verspreid – net zo min als de gewone griep door contant geld werd verspreid. De onzin over contant geld werd geïntroduceerd om banken te helpen digitaal geld en digitale paspoorten te promoten.

De houding van die mensen was niet ongewoon.

Dit is altijd een mediaoorlog geweest – een propagandaoorlog. En als ik het woord ‘gehersenspoeld’ gebruik, doe ik dat opzettelijk. De advocaten – zelfs de goedbedoelende – gaan dit niet voor ons winnen – hoewel ze veel beloftes hebben gedaan, en ik vermoed veel geld in sommige gevallen. corrupt. En zelfs als er rechtszaken gewonnen worden zal er niet veel gebeuren vanwege de aard van de oorlog. We zouden de Tweede Wereldoorlog ook niet gewonnen hebben door de Duitsers voor de rechter te slepen.

Het echte probleem met al deze beloften van advocaten is dat sommige mensen geneigd zijn zelfgenoegzaam te worden en ervan uit te gaan dat de advocaten het wel zullen oplossen zonder dat zij iets hoeven te doen. Ik geloof dat niet en ik kan het niet helpen mij af te vragen hoeveel advocaten gratis werken en hoeveel er vette honoraria vragen. Ik vind het zeer beledigend dat sommige advocaten rijk willen worden van het ongeluk van de wereld. Dat zou hetzelfde zijn als wanneer een arts een honorarium zou vragen voor een man die op straat in elkaar is gezakt. Ik vraag me af hoeveel van de honderden advocaten over de hele wereld die geld verdienen aan covid, werkelijk begrijpen wat er werkelijk aan de hand is. Ik vraag me af hoeveel er geweigerd hebben zich te laten prikken. Ik vraag me af hoeveel er maskers dragen.

Degenen onder ons die wakker zijn, hebben de neiging zich niet te realiseren hoezeer de massa van de mensen de leugens gelooft. We praten met mensen die net zo denken als wij. We kijken naar video’s gemaakt door mensen die net zo denken als wij. En degenen die social media mogen gebruiken, delen gedachten met gelijkgestemden.

Overigens moet ik vermelden dat ik nu verbannen ben van elke social media site die er bestaat. YouTube heeft me zelfs de toegang tot hun site ontzegd – laat staan het plaatsen van video’s – hoewel ik niet zeker weet hoe die idioten dat gaan controleren. Hun eigenlijke woorden waren ‘je zult geen toegang meer hebben tot andere YouTube-kanalen, ze niet meer bezitten en ze niet meer kunnen aanmaken’. Mijn kanaal op YouTube had 216.000 abonnees – voornamelijk van begin 2020. Eigenlijk, heeft dat me op een idee gebracht. In ruil daarvoor ga ik alle YouTube-medewerkers verbieden naar mijn video’s te kijken. En alle Google-medewerkers. En alle corrupte en debiele Wikipedia redacteuren. Ze zijn allemaal verbannen. Ze mogen geen enkele van mijn video’s bekijken. Nooit. En ze hebben ook geen toegang tot mijn websites. En als ze op mijn landgoed hier in Schotland komen, hebben de jachtopzieners orders om ze neer te schieten.

Zoals ik heb bewezen, de YouTube mensen zijn idioten. De laatste 18 maanden heb ik niets over covid op YouTube gezet omdat ik wist dat ze het zouden censureren. In plaats daarvan heb ik mijn oude YouTube kanaal gebruikt om abonnees om te leiden naar BrandNewTube. Het kostte de YouTube idioten 18 maanden om erachter te komen wat ik aan het doen was. Ik geloof dat iedereen die nog steeds covid materiaal op YouTube plaatst wel verknipt moet zijn – en deel van de vijand.

Verontrustend, echter, zijn er nepsites die zich voordoen als mij. Bij de laatste telling waren er drie op Telegram alleen al. Markeer deze sites als nep. Elke social media site in mijn naam is nep.

Ik heb weken aan deze video gewerkt, omdat we, om zeker te zijn dat we onze oorlog winnen, buiten de gemeenschap moeten reiken die zich binnen de verzetsbeweging heeft ontwikkeld. We kunnen geen gebruik maken van de mainstream media omdat die nog steeds gekocht en gecontroleerd worden door regeringen. Er is geen enkele reguliere TV-zender of radiozender die ik vertrouw. En ik zal nooit meer een van hen vertrouwen. We mogen hun verraad nooit vergeten – of vergeven.

Evenzo mogen we de leugens van politici, adviseurs en artsen nooit vergeven of vergeten. Elke arts die de covid-19 prikken heeft gepromoot, maakt deel uit van de vijand of is een onwetende dwaas. De artsen en verpleegkundigen die de injecties hebben gegeven zonder alle bijwerkingen uit te leggen – en ik vermoed dat dit bijna iedereen is – hebben de medische ethiek geschonden en zullen uiteindelijk worden aangeklaagd en hun vergunning verliezen. Ze zijn een jaar geleden gewaarschuwd.

Wat ik heb gedaan is al het beschikbare bewijs sorteren en de belangrijke punten eruit pikken, zodat u deze video kunt laten zien aan iedereen die nog niet wakker is voor wat er is gebeurd, nu gebeurt en nog gaat gebeuren. Er is nu zoveel informatie beschikbaar dat het moeilijk is om te zien wat echt belangrijk is en wat het beste kan worden gebruikt om de aard van deze oorlog uit te leggen aan degenen die nog slapen.

Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die het moeilijk vindt om alle beschikbare wetenschappelijke informatie bij te houden. Zo is er de laatste tijd veel tijd en moeite besteed aan het gevaar van bepaalde batches van de prikken. Waarom die moeite? We weten dat de injecties nutteloos zijn en dat ze gevaarlijk zijn. We weten dat WIJ niet geprikt zullen worden. We weten dat we de waarheid moeten delen met hen die niet wakker zijn. Praten over gevaarlijke batches is volstrekt irrelevant en verwart de zaak alleen maar. Het bespreken van de giftigheid van verschillende batches van het `vaccin’ impliceert dat in sommige gevallen het `vaccin’ veilig zou kunnen zijn om te nemen. En dat is verkeerd en niet behulpzaam voor degenen onder ons die willen dat de prikken worden gestopt. Bovendien, hoe weet iemand wat de zogenaamd onschadelijke batches over vijf of tien jaar met je zullen doen? Hoeveel mensen die een vaccinatie krijgen, zullen onvruchtbaar zijn? Als de gevaccineerden kinderen krijgen, zullen die kinderen dan ziek of vatbaar voor ziekten geboren worden? Het is al eerder gebeurd. Ik heb nooit gedacht dat deze prikken iets anders dan zinloos en dodelijk waren. Ze waren nooit nodig. Ik vind dat er veel onzin wordt uitgekraamd. Al die verdomde prikken zijn slecht.

Binnen elke protestbeweging bestaat altijd het gevaar dat degenen die in het hart van het protest staan, innerlijk geobsedeerd raken. Er zullen politieke groeperingen en jaloersheden ontstaan. Het risico bestaat dat degenen die zich het meest inzetten voor de zaak, uiteindelijk video’s, e-mails en tweets gaan delen met dezelfde vrij kleine groep actievoerders. Ik heb dit in het verleden vaak zien gebeuren met actiegroepen. De psyopspecialisten van de vijand doen er alles aan om dit te stimuleren door ons de toegang tot de mainstream media te ontzeggen, door de bekendste campagnevoerders te demoniseren, door agenten-provocateurs in te zetten om wrok en ongenoegen aan te wakkeren en door campagnevoerders aan te moedigen zich te wijden aan specifieke ideologische opvattingen (zoals het niet bestaan van virussen).

Degenen die klaarwakker zijn en beseffen dat wij een oorlog voeren tegen corruptie, bedrog en onvoorstelbaar kwaad, zijn, niet verrassend, voortdurend op zoek naar nieuwe bewijzen die bewijzen dat de covid-19 pandemie een fraude is en dat het experimentele, giftige prikje gevaarlijk en ondoeltreffend is. Het resultaat is dat het steeds moeilijker wordt om door de kleine, struikachtige bomen het bos nog te zien. Ik heb alles uitgezocht wat we weten en alles wat belangrijk is staat in deze video. Ik doe dit al meer dan 50 jaar – onderzoek doen naar en farmaceutische bedrijven aanvallen – nooit voor of met hen werken. Medicijnbedrijven zijn kwaadaardig, erger dan de illegale drugshandelaren in mijn ogen. Als gevolg van mijn campagnes zijn mijn boeken in sommige landen jarenlang verboden geweest.

Ik heb de massa’s ongefundeerde theorieën die de ronde doen genegeerd. Er zijn video’s waarin wordt beweerd dat virussen niet bestaan, dat exosomen alles verklaren, dat er wel een virus is maar dat het door het leger in Wuhan is gemaakt, dat het hele zielige verhaal wordt verklaard door 5G-zenders (die ik haat maar die nog niet overal zijn geïnstalleerd en op sommige plaatsen zelfs zijn tegengehouden vanwege het risico dat vliegtuigen neerstorten), dat er minuscule zenders verborgen zitten in elke dosis van de mRNA-prik en dat er parasieten in de prik zitten. En, natuurlijk, zijn er de batches. We hoeven geen van die dingen op dit moment te bespreken. We moeten de zaken eenvoudig en begrijpelijk houden, zodat we de miljoenen mensen kunnen bereiken die nog steeds denken dat covid een ernstiger ziekte is dan griep en dat de vaccins veilig en effectief zijn.

  Het bevriezen van het geld van de truckers - het grote verraad van dictator Trudeau

Ik heb geen idee hoeveel van deze theorieën steekhoudend zijn. Waar het op neerkomt is dat iedereen die erop staat deze theorieën luidkeels en in het openbaar te bespreken, de zaken in feite aanzienlijk erger maakt voor ons allemaal. Deze theorieën compliceren in feite enkele zeer eenvoudige en gemakkelijk te bewijzen waarheden en zij belemmeren dramatisch onze kansen om de miljoenen die hun regeringen, het medisch establishment en de mainstream media geloven, te overtuigen om het ware verhaal dat wij proberen te delen, te aanvaarden. Dit is een oorlog en we vechten tegen kwaadaardige en meedogenloze mensen. De farmaceutische bedrijven hebben herhaaldelijk medicijnen op de markt gebracht waarvan ze weten dat ze doden of verminken. Voor hen en hun personeel draait het allemaal om geld. Ik denk niet dat iedereen begrijpt hoe duivels de werknemers van de medicijnfabrikanten werkelijk zijn.

Regeringspropaganda, steun van de media, leugens en bedrog van de farmaceutische bedrijven en een eindeloze reeks alternatieve theorieën maken het steeds moeilijker voor degenen die nog slapen om te begrijpen waarom we weten dat covid-19 een fraude is en waarom het slechts het eerste deel is van een poging om onze hele manier van leven te veranderen. De covid-19 fraude zal naadloos overgaan in de klimaatveranderingsfraude en de covid-19 paspoorten zullen naadloos overgaan in de digitale paspoorten waarvan we weten dat ze eraan komen.

De meeste mensen zullen ongetwijfeld moeite hebben gehad (en gefaald) om familieleden, vrienden, buren en collega’s wakker te schudden die erop staan maskers te dragen, covid-prikken te aanvaarden en zich te houden aan alle regels en beperkingen die hun worden opgelegd. Mensen doen deze dingen omdat ze het narratief geloven. Cognitieve dissonantie betekent dat zij het volstrekt onmogelijk vinden te geloven dat politici, ambtenaren en artsen zo zouden kunnen liegen. Nu we het toch over artsen hebben: waarom duurt het zo lang voordat artsen wakker worden? Ik kan nog steeds het aantal Britse artsen dat ik ken en die de moed hebben gehad zich luidop uit te spreken over de covidefraude, op één hand tellen. Veel artsen die hebben gezwegen, hebben 50.000 tot 100.000 pond per jaar extra verdiend voor het prikken van mensen met een giftig, experimenteel geneesmiddel. Ongelooflijk! De gemiddelde huisarts in het Verenigd Koninkrijk zal een enorme jaarlijkse bonus verdienen voor het negeren van de medische ethiek, het negeren van hun verantwoordelijkheden tegenover patiënten en het principe van geïnformeerde toestemming – en het geven van experimentele covid-prikken aan hun patiënten zonder de moeite te nemen om enig onderzoek te doen of de leugens te onderzoeken die hen zijn verteld door corrupte regeringen, corrupte adviseurs, corrupte farmaceutische bedrijven en corrupte medische instellingen. Er zal geen verdediging zijn als ze voor een proces zoals in Neurenberg komen te staan. Op 2 februari 2021 waarschuwde ik dat dokters en verpleegsters die de covid-19 injecties gaven als oorlogsmisdadigers zouden worden berecht. En dat zullen ze. Ik ben blij dat een paar artsen wakker zijn geworden in 2021, maar waarom duurde het zo lang? En waarom beperken ze zich tot een vreemde tweet? Alle artsen zouden moeten schreeuwen over deze fraude – en ontslag moeten nemen bij onderdrukkende institutionele werkgevers.

Oh, en tussen haakjes, is het u opgevallen dat mensen die een dubbele prik hebben gekregen, vaak een booster krijgen die door een ander bedrijf is gemaakt? Dit is met opzet gedaan omdat het op die manier voor gewonde patiënten erg moeilijk wordt om gerechtelijke stappen te ondernemen tegen hun overheid omdat zij niet kunnen weten welk product van welk bedrijf verantwoordelijk was. De geneesmiddelenbedrijven zijn natuurlijk immuun voor vervolging – dankzij een interventie van Bill Gates – die toevallig betrokken is bij veel van de bedrijven die de prikken maken.

Ik vraag me af hoeveel artsen en patiënten weten dat een verzekeringsmaatschappij in Frankrijk heeft gezegd een miljoenenverzekering niet te zullen uitkeren omdat de man die was overleden een covid-vaccin had gekregen. De verzekeringsmaatschappij wees erop dat de bijwerkingen van de covid-vaccins bekend zijn en gepubliceerd zijn en dat iedereen die een covid-vaccin accepteert dus op eigen risico deelneemt aan een experiment. Zij wezen er ook op dat covid-19 zelf niet wordt beschouwd als een kritieke of ernstige ziekte. In wat ongetwijfeld de eerste van vele rechtszaken zal zijn, werd geoordeeld dat de man die overleed, in feite zelfmoord had gepleegd door de covid-19 vaccinatie te aanvaarden. De artsen die hun patiënten niet waarschuwden voor de risico’s van de covid-vaccinaties, moeten zich ernstig zorgen maken.

Wat ik in deze video heb gedaan is een eenvoudige inleiding tot deze oplichterspraktijken maken: een solide, eenvoudige, ongecompliceerde analyse van het bewijsmateriaal, die kan worden gebruikt om iedereen die nog steeds gelooft dat we tegen een plaag vechten en dat de zwaar gepromote mRNA-medicijnen de enige oplossing zijn, te informeren en te overtuigen.

We hebben al meer dan genoeg onweerlegbaar bewijs om ieder intelligent mens ervan te overtuigen dat covid-19 niet dodelijker is dan de griep en dat de mRNA-prikken niet doen wat de meeste mensen denken dat ze doen en veel gevaarlijker zijn dan de politici, hun adviseurs en de volgzame media zeggen dat ze zijn.

Het bewijsmateriaal bewijst, zonder enige twijfel, dat covid-19 nooit meer was dan een milde versie van de opnieuw gemerkte griep en dat de gepromote remedies (lockdowns, sociale distantiëring, maskers en ‘vaccins’) werden ingegeven door bijbedoelingen en kwaadaardige motieven. Niemand zou de prik moeten accepteren en iedereen die suggereert of voorstelt dat alleen ouderen de prik moeten krijgen, staat niet aan onze kant. Niemand zou een van de covid-prikken moeten krijgen.

We moeten niet vergeten dat voor het eerst in eeuwen geen wetenschappelijk debat is toegestaan. Deugdelijk wetenschappelijk onderzoek is genegeerd en artsen en wetenschappers die zich hebben uitgesproken, zijn gedemoniseerd en gemarginaliseerd. Ik schrijf al sinds de jaren zeventig over vaccinaties en geneesmiddelen, maar ik sta op de zwarte lijst. Artsen en medische organisaties die hebben geprobeerd om collegezalen of vergaderzalen te huren, werden geweerd. Wikipedia is gebruikt om onafhankelijke denkers en waarheidsverkondigers in diskrediet te brengen. De uitdrukking “samenzweringstheoreticus” is gebruikt om iedereen te verdoemen die kritiek heeft op de officiële lijn of die solide, wetenschappelijk bewijs aanbiedt dat niet voldoet aan de goedgekeurde eisen van de propagandamachine.

Er is geen debat geweest over covid-19 of over de `vaccins’. In het Verenigd Koninkrijk, bijvoorbeeld, heeft de BBC in een van haar programma’s openlijk geweigerd om kritiek op de ‘vaccins’ toe te staan. Denk eraan, overtreed de wet niet, maar betaal geen omroepbijdrage aan de BBC. Als u de BBC geld geeft, steunt u een schaamteloos oneerlijke propagandamachine die niet alleen de waarheid over vaccins heeft onderdrukt, maar ook regelrechte leugens heeft verspreid. En natuurlijk heeft de BBC financiële banden met Bill Gates die contacten had met Epstein. De nieuwe baas van het BBC nieuws, een vrouw genaamd Debora Turness, krijgt 400.000 pond per jaar betaald. Naar verluidt heeft ze gezegd dat ze toegewijd is aan de “krachtige, onpartijdige en betrouwbare journalistiek van de BBC”. Ik vraag me af of ze haar gehypnotiseerd hebben of haar hersenen volledig verwijderd hebben. Dat is het meest egoïstische en idiote dat ik in maanden heb gehoord – zelfs als ik de politici meetel. De BBC is duidelijk niet onpartijdig.

En dus is dit de ultieme `wake-up’ video: de enige informatie die je nodig hebt om iedereen die je kent die nog niet wakker is geworden te overtuigen van de afschuwelijkheid van de leugens die ze te horen hebben gekregen. Alles wat ik hier heb gezegd kan gemakkelijk worden gecontroleerd en bevestigd. Je vindt alle bronnen en referenties op mijn websites in de transcripties van mijn vele video’s. Mijn video’s op YouTube werden allemaal verwijderd toen YouTube mijn kanaal verwijderde, maar de transcripties van die video’s en mijn video’s op Brand New Tube zijn allemaal beschikbaar op mijn website. En gratis boeken kunnen worden gedownload van mijn websites.

De basisfeiten zijn gemakkelijk op te sommen. En zij produceren een waarheid die niet kan worden ontkend: covid-19 was altijd een fraude en het was altijd een onderdeel van iets veel groters. Iedereen die dat niet ziet is een dwaas.

Dit is een mediaoorlog geweest, geleid door kwaadaardige Psyop en hersenspoeling specialisten. Politici hebben beweerd dat ze de wetenschap volgen, maar ze hebben gelogen en ze hebben veel trucs en afleidingen gebruikt om de waarheid te verbergen. Betaalde adviseurs, met banden met farmaceutische bedrijven, hebben aanvaardbare theorieën gepromoot en onderschreven en al het beschikbare bewijsmateriaal dat niet netjes in het goedgekeurde plan past, verworpen en onderdrukt. Om deze video samen te stellen heb ik niet alleen het wetenschappelijke en medische bewijs doorgenomen, maar ik heb ook de psyop technieken bestudeerd die door de vijand worden gebruikt.

De psyop handleidingen van de CIA en het Amerikaanse leger vormden de basis voor deze oorlog. Het ging nooit om wetenschap, medicijnen of wiskundige modellen. Kijk naar de omvang van de handboeken die ze hebben gebruikt. Als je eenmaal doorhebt hoe de fraude is gepland, is het alsof je een muziekpartituur volgt. Het is een van de redenen waarom het zo makkelijk was om hun volgende stappen te voorspellen. En als iemand zich afvraagt waar ik de laatste weken was, ik heb deze doorgelezen. Geen pretje, moet ik je zeggen.

Vanaf het begin was het duidelijk dat de voorspellingen van Neil Ferguson en anderen aan het Imperial College fout waren. Iedereen leek voorbij te gaan aan het feit dat volgens de Wereldgezondheidsorganisatie in één griepseizoen van zes maanden tot 650.000 mensen aan griep kunnen sterven. Overigens, griepstatistieken hebben betrekking op seizoenen van zes maanden. Maar met covid tellen ze de cijfers jaar na jaar op om te proberen het totaal groter te doen lijken. In feite heb ik bewezen dat zelfs met hun cijfers, covid niet meer mensen heeft gedood dan de griep zou hebben gedaan – als die er nog was geweest. De video met de cijfers erin staat op BrandNewTube en het transcript staat op mijn websites.

Regeringen en de WHO geven toe dat de griep in 2020 op mysterieuze wijze is verdwenen. Als je echter de cijfers van de covid-19 sterfgevallen bekijkt, wordt duidelijk dat ze direct vergelijkbaar zijn met de verdwenen griepdoden. In feite was covid-19 minder dodelijk dan de griep. De prachtige World Doctors Alliance was zo vriendelijk mij de eigen cijfers van de Britse regering te sturen waaruit blijkt dat de registraties van sterfgevallen als gevolg van covid-19, zonder reeds bestaande aandoeningen, voor Engeland en Wales als volgt waren: in 2020 slechts 9.400. In het eerste kwartaal van 2021 waren er 6.483 sterfgevallen door covid-19. In het tweede kwartaal waren er 346 sterfgevallen. En in het derde kwartaal waren dat er 1.142. Deze cijfers bewijzen heel duidelijk dat covid-19 niet zomaar een nieuwe griep was – het was eigenlijk een milde griep. In 2019 waren er 26.342 griepdoden in Engeland en Wales en in 2018 waren dat er 29.451 – drie keer zo veel als covid. Dat zijn cijfers van de Britse regering.

Trouwens, als je eens goed moet lachen, luister dan hier eens naar. Op 16 januari meldde de BBC dit: “Covid sterfgevallen stijgen sterk in het Verenigd Koninkrijk, maar een steeds groter deel van deze sterfgevallen zijn eigenlijk te wijten aan iets anders, suggereert BBC analyse, dat komt omdat sommige mensen sterven met covid in plaats van er aan”.

Dat is precies wat de meeste mensen met hersens al 18 maanden zeggen. En nu ontdekt de BBC het en suggereert dat het hun analyse is die deze opmerkelijke waarheid heeft ontdekt.

Er is niet veel fantasie voor nodig om te beseffen dat covid-19 gewoon de gewone griep is die voor politieke doeleinden een nieuwe naam heeft gekregen. Ik geloof trouwens niet in de Wuhan biowapen theorie. Als regeringen en de mainstream media ergens over praten, weet je dat het nep is.

Ons wordt voortdurend verteld dat covid-19 veel gevaarlijker is dan de griep en dat het, omdat het bijzonder gevaarlijk is, speciale remedies vereist. Echter, in maart 2020 hebben de volksgezondheidsinstanties in het Verenigd Koninkrijk en een gespecialiseerde commissie, genaamd de Advisory Committee on Dangerous Pathogens, en in dienst van de Britse regering om de ernst van de dreiging van het coronavirus te beoordelen, geconcludeerd dat covid-19 kan worden gedegradeerd tot het niveau van de gewone wintergriep. Het bewijsmateriaal is al bijna twee jaar beschikbaar op mijn website en er is een link naar de eigen website van de Britse regering. Als meer mensen daarnaar hadden gekeken, konden regeringen over de hele wereld op geen enkele manier met deze fraude wegkomen.

  Dood na COVID-19 vaccinatie: plotselinge stijging in de WHO en VAERS databanken

Twee dagen nadat covid-19 officieel was gedegradeerd tot het niveau van griep, introduceerde de Britse regering het meest onderdrukkende wetsvoorstel in de Britse parlementaire geschiedenis. De Emergency Bill, die 358 bladzijden besloeg en duidelijk van tevoren was voorbereid, veranderde Groot-Brittannië in een totalitaire staat en gaf de regering en de politie ongekende bevoegdheden – inclusief bevoegdheden met betrekking tot `beperkingen op het gebruik en de openbaarmaking van informatie’. Ongeveer hetzelfde gebeurde in landen over de hele wereld – waar regeringen toevallig een of andere nieuwe vrijheidsbeperkende wetgeving klaar hadden liggen om te gebruiken.

De autoriteiten houden vol dat covid-19 veel meer mensen heeft gedood dan de jaarlijkse griep. Als dat zo was, zou je verwachten dat het sterftecijfer in 2020 zou zijn gestegen. Maar dat is niet zo. Ik heb met verschillende artsen gesproken die nog steeds denken dat het sterftecijfer in 2020 hoger was dan normaal. Als ze een beetje fundamenteel onderzoek hadden gedaan, zouden ze weten dat het totale aantal mensen dat in 2020 is overleden, aanzienlijk lager was dan in veel voorgaande jaren. Je kunt niet spreken van een plaag of een pandemie als het totale sterftecijfer per 1.000 inwoners lager is dan een paar jaar geleden. Journalisten liegen nog steeds over het sterftecijfer. Ik zag laatst een artikel waarin werd beweerd dat het sterftecijfer 2% was.

Toen ze lockdowns invoerden zeiden ze dat het was om de verspreiding van een dodelijke infectie te stoppen. Maar, voorspelbaar, de lockdowns hebben absoluut niets gedaan om het aantal sterfgevallen te verminderen. Integendeel, het aantal ernstige ziekten – en toekomstige jaarlijkse sterftecijfers – nam toe door de gedwongen sluiting van ziekenhuisafdelingen en huisartsenposten. De autoriteiten beweerden dat de ziekenhuizen vol waren, maar uit de gegevens blijkt dat het er rustiger was dan in de meeste jaren. En het personeel had zo veel tijd over dat ze repeteerden en domme dansvideo’s maakten. Mensen die lege ziekenhuizen filmden, werden daarvoor gearresteerd.

In mei 2020 waarschuwde ik dat de lockdowns veel meer slachtoffers zouden maken dan covid. Onvermijdelijk werd ik aangevallen door hysterische corrupte factcheckers en journalisten. Maar het was juist. Het is nu duidelijk dat de lockdowns meer dan 100 keer zoveel slachtoffers zullen maken als covid.

Overigens, ik zie dat sommige journalisten nu beweren dat er geen vrije pers is in China. Je hoeft niet zo ver te gaan om een onderdanige pers te vinden die zich heeft uitgeleverd aan het gezag. Er is al bijna twee jaar geen vrije pers meer in de VS, het VK, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland of waar dan ook. The Guardian en de BBC schijnen beide ongegeneerd financiële banden te hebben met Bill Gates. De BBC weigert een fatsoenlijke discussie over vaccinatie toe te staan. Dat is zonder meer een flagrante schending van haar handvest – laat staan van de elementaire journalistieke ethiek.

Elk beschikbaar bewijsstuk bewijst dat de lockdowns miljoenen meer doden zullen veroorzaken dan covid-19. De lockdowns waren, voorspelbaar, onderdeel van de moordmachine. Het is geen wonder dat eindeloze ministers en hun adviseurs – waaronder degenen die het land vertelden dat ze niet uit konden gaan, geen stervende familieleden konden bezoeken, niet naar begrafenissen konden gaan mits het aantal rouwenden beperkt was, geen normale bruiloften konden houden enzovoort – de regels die ze hadden opgesteld negeerden, de lockdowns negeerden en veel feestjes hielden. Ze wisten, ze wisten, dat de lockdowns deel uitmaakten van een nalevingsprogramma. Ze maakten deel uit van de psyop die was ontworpen om de wereldeconomie te onderdrukken, te verstikken, angst aan te jagen, te doden en te vernietigen. Ze hielden hun feestjes omdat ze verdomd goed wisten dat er niets was om je zorgen over te maken. Je zegt geen feestjes af omdat er een risico is dat je griep krijgt. Ik vind het wel vreemd dat drinken en autorijden illegaal is, maar dat je je vol mag zuipen als je het land moet besturen.

De lockdowns vernietigden de kans op het ontwikkelen van natuurlijke immuniteit – de beste vorm van immuniteit – en ze beschadigden ook het immuunsysteem en maakten mensen kwetsbaarder voor veel ziekten. Artsen in de medische wereld wisten dat, maar ze logen ook. De autoriteiten hebben consequent hun best gedaan om de waarde van natuurlijke immuniteit te verwerpen. Zij moesten dit doen om de zogenaamde vaccins te promoten en de regels en verordeningen die werden ingevoerd te rechtvaardigen. Maar natuurlijke immuniteit heeft duizenden jaren lang zeer goed gewerkt. Het heeft ons altijd behoed voor de duizenden infecties die mensen kunnen doden en dat ook doen.

En natuurlijk gaven de lockdowns hen een excuus om oude mensen met midazolam en morfine te vermoorden. Ze plaatsten DNR-verklaringen [Do Not Resuscitate, “Niet reanimeren”) op jonge gehandicapten, net als op ouderen.

Er zijn nu bewijzen dat de gemiddelde Brit negen maanden korter kan leven vanwege de lockdowns, de absurde en onnodige sluiting van diensten door huisartsen met domme, onwetende huisartsen die persoonlijke geneeskunde opgeven en vanwege de sluiting van ziekenhuisafdelingen en de enorm toegenomen wachttijden voor behandeling.

De levensverwachting wordt tientallen jaren teruggedraaid door een opzettelijk moorddadig beleid. Vertraagde diagnoses en vertraagde behandeling van kanker en hartziekten zijn de oorzaak van de daling van de levensverwachting. Financiële analisten melden dat pensioenaanbieders de komende vijf jaar naar verwachting 7,4 miljard pond winst zullen boeken – als direct gevolg van de lagere levensverwachting. Een daling van de levensverwachting past natuurlijk perfect in de doelstellingen van degenen die Agenda 21 promoten. Regeringen, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen hebben al opgeschept over de onnoemelijke miljarden die zij besparen door alle bejaarden die zijn gestorven als gevolg van de lockdowns en de prikken en, natuurlijk, het opzettelijk vermoorden met midazolam. Covid-fraude heeft pensioenbedrijven alleen al in het VK ongeveer 100 miljard pond aan pensioenkosten bespaard. De regering zal zelfs meer besparen dan dat.

Onthoud, alles wat ik je vertel is waar. Er staan stapels wetenschappelijke referenties in de transcripties van mijn 300 vorige video’s.

Ze sjoemelden met het aantal doden door zo’n beetje alle doden als doden te tellen. Zelfs als je op je hoofd werd geslagen met een bijl telden ze je nog steeds als dood door covid als je stierf binnen 60 of 28 dagen na een positieve test. Ze spelen trouwens nog steeds vals. Volksgezondheid Schotland geeft toe dat vier van de tien mensen die zogenaamd in het ziekenhuis liggen met covid, daar liggen met iets anders. In Engeland heeft een derde van de mensen die zogenaamd met covid in het ziekenhuis liggen geen symptomen, liggen daar voor iets anders maar zijn gewoon positief getest op covid toen ze een verplichte routinetest ondergingen. En het Britse Bureau voor de Bescherming van de Gezondheid is gewaarschuwd door het Bureau voor de Statistiek nadat het onwaarschijnlijke covid-statistieken had geproduceerd. Het lijkt erop dat de Britse minister van Volksgezondheid Sajid Javid zich schuldig maakt aan het verspreiden van verkeerde informatie. Goh. Wat een verrassing. Een minister van volksgezondheid die verkeerde informatie verspreidt.

En dan zijn er nog de maskers.

Bijna iedereen draagt nog steeds maskers in winkels. Velen dragen hun maskers op straat. Voordat maskers verplicht werden gesteld oordeelden beide vooraanstaande medische adviseurs, Fauci uit de VS en Whitty uit het VK, dat het dragen van maskers geen waarde had. Fauci beschreef het als “deugdsignalering”. Maar plotseling veranderde het advies. Het bewijsmateriaal bewijst onomstotelijk dat het dragen van maskers volkomen nutteloos is en veel meer kwaad dan goed doet. Mijn gratis boek over maskers is beschikbaar op mijn websites. Het bevat tal van referenties die het kwaad aantonen dat ze doen. En vergeet niet: maskers verhogen je kans op het ontwikkelen van bacteriële longontsteking, ze kunnen veel aandoeningen verergeren – zoals kanker – en ze veroorzaken ernstige psychologische problemen bij baby’s en kinderen die zien dat anderen ze dragen. Vergeet ook niet dat tijdens een vorige SARS-epidemie mensen werden beboet voor het promoten van maskers. Maskers worden gepromoot omdat ze een goede manier zijn om gehoorzame burgers te creëren; het zijn trainingsluiers voor slaven. De mensen die vuile maskers of oude maskers dragen, brengen echte, blijvende schade toe aan hun gezondheid. Als maskers worden gedragen, moeten ze om de twee uur worden vervangen – en daarna weggegooid. En is het u opgevallen dat de meeste mensen die maskers dragen niet meer de moeite nemen om een hand voor hun mond te houden als ze hoesten? Dat is een andere manier waarop maskers de verspreiding van infecties in de hand werken. Niet alle chirurgen dragen trouwens maskers. Ze weten dat het bewijs aantoont dat ze nutteloos zijn om de verspreiding van infecties te voorkomen. En natuurlijk zijn afgedankte maskers – miljarden van hen – nu een enorme bedreiging voor de natuur.

De mensen die maskers dragen zijn vaak degenen die uit de weg springen omdat ze nog steeds sociaal afstandelijk zijn. Maar, nogmaals, er was nooit enig bewijs voor sociale distantie. Het was allemaal onderdeel van de psyop om mentale onrust te veroorzaken. Een kuchje of een nies kan een infectie 6 tot 9 meter ver dragen. Het cijfer twee meter werd gekozen omdat het genoeg leek om mensen ongerust te maken maar niet genoeg om totale ontwrichting te veroorzaken.

En dan is er nog de PCR-test – een grondig gedevalueerde en nutteloze test. Als iemand positief test met de PCR-test met een drempelwaarde van 35 cycli of hoger, is de kans dat de persoon werkelijk besmet is minder dan 3% – dat is een waarschijnlijkheid van een fout-positieve 97%. In het VK heeft de NHS tot 45 cycli gebruikt. Ze hebben dit gedaan om te proberen een pandemie te creëren – om het te laten lijken alsof er veel mensen ziek zijn.

En vergeet niet dat de uitvinder van de test, Professor Kary Mullis zei dat de PCR test nooit ontworpen was om ziektes te diagnosticeren. Het is verboden in sommige landen, maar niet in het Verenigd Koninkrijk.

Vergeet ook niet dat testmonsters worden gebruikt om DNA te verkopen. Toen ik hier begin 2020 voor waarschuwde werd ik, zoals gewoonlijk, venijnig aangevallen. Maar het is gebeurd.

Andere tests zijn even nutteloos. Uit een studie blijkt dat de apparatuur die wordt gebruikt om de lichaamstemperatuur van een paar centimeter afstand te meten, vaak gevaarlijk onnauwkeurig is en evenveel nut heeft als een donut.

Dan zijn er nog de mRNA-prikken.

Meer dan een jaar geleden, in december 2020, waarschuwde ik voor de hartproblemen zoals myocarditis die met de injecties gepaard zouden gaan. Ik heb toen, meer dan een jaar geleden, alle bijwerkingen opgesomd die zouden optreden. Ik heb al bewezen dat regeringen en farmaceutische bedrijven informatie over bijwerkingen en gevaren onderdrukten. Ik heb solide wetenschappelijk bewijs geleverd dat de prikken hartziekten veroorzaken – de problemen die nu duizenden jonge mensen treffen. Ik heb wetenschappelijk bewijs geleverd dat de spuiten ernstige gevolgen kunnen hebben voor tal van andere organen – waaronder de hersenen. Mijn video’s over deze onderwerpen bevatten details van de bronnen. Artsen die nu beweren dat ze nog maar net op de hoogte zijn van de gevaren moeten onwetend en incompetent zijn. De gevaren waren bekend in 2020.

Het is niet verwonderlijk dat 10-15% van het ziekenhuispersoneel weigert zich te laten prikken. Een ziekenhuis in Londen schat dat het 1.000 personeelsleden zal verliezen als de regering het waagt verplichte vaccinaties voor gezondheidswerkers in te voeren. Als ze verplichte prikken voor dokters en verpleegsters invoeren, zullen we allemaal weten dat het plan is om te vernietigen wat er over is van de NHS.

Betaalde adviseurs met banden met Bill Gates of farmaceutische bedrijven of beide hebben leugens verspreid als jam op toast.

Vandaag bevestigt de Britse regering dat vier van de vijf vermeende sterfgevallen door covid in Engeland sinds augustus 2021 personen waren die volledig werden geprikt.

Vandaag bevestigt de Britse regering dat vier van de vijf vermeende sterfgevallen door covisten in Engeland sinds augustus 2021 personen waren die volledig werden geprikt. Studies in het VK, Denemarken en Zuid-Afrika tonen aan dat de Omicron-epidemie wordt aangedreven door jonge geprikte mensen – allemaal ervan overtuigd dat hun prikken hen beschermen tegen verkoudheid en griep. Overigens heb ik mensen horen zeggen dat niemand onder de 65 een vaccinatie zou moeten krijgen. Dat is gevaarlijke en verraderlijke taal. Niemand zou deze giftige injecties moeten krijgen. Niemand. Ouderen lopen de meeste kans ze te krijgen. De mRNA-prikken zijn nutteloos en dodelijk. Uit een nieuwe opiniepeiling blijkt dat degenen die de spuiten niet krijgen, vaker goed opgeleid en intelligent zijn en vaker een universitaire graad hebben.

  Dr. Denis Rancourt: COVID-injecties hebben wereldwijd 13 miljoen mensen gedood

Om meer mensen over te halen zich in te laten prikken, en om verwondingen als gevolg van de prikken te verdoezelen, hebben de autoriteiten Long Covid uitgevonden. Wetenschappers hebben nu bewezen dat ook dit bedrog is. Zij beweerden dat patiënten met Long Covid 75 verschillende symptomen ontwikkelden – symptomen die toevallig overeenkwamen met de bijwerkingen van de giftige spuiten. Bekijk de video’s of de transcripties – het bewijs is er allemaal en er worden wetenschappelijke artikelen geciteerd. Het enige echte symptoom is reukverlies – en dat kan gebeuren bij griep.

Een andere veelgehoorde leugen was dat mensen de infectie kunnen verspreiden zonder symptomen te hebben. Het is deze leugen – samen met het absurde enthousiasme voor laterale flowtests – die ertoe heeft geleid dat miljoenen gezonde mensen vrijaf hebben genomen en het leven op zo veel manieren hebben ontwricht. Dit alles is natuurlijk opzettelijk. Het maakt deel uit van het plan om de wereldeconomie te vernietigen. Een proef met tien miljoen mensen heeft aangetoond dat mensen de nieuwe griep niet kunnen verspreiden als ze geen symptomen hebben. Onder normale gezonde mensen kan de griep alleen worden verspreid door hoesten en niezen. Ironisch genoeg is het nu duidelijk dat niet-symptomatische verspreiding wel mogelijk is, omdat de personen die zich hebben laten inenten met de experimentele mRNA-prikken, de ziekte kunnen verspreiden zonder symptomen te hebben.

En dit bewijst overigens dat de mensen die zich laten inenten, naar ik vrees, degenen zijn die egoïstisch zijn. Zij dragen bij tot de verspreiding van allerlei infecties en zij brengen de gezonde, niet-geprikte burgers in gevaar. De psyopspecialisten hebben het natuurlijk omgekeerd – en bekritiseren de verstandigen voortdurend als egoïsten, maar hoewel het misschien een beetje absurd klinkt, is het niet overdreven om te zeggen dat de gevaccineerden in moordzombies zijn veranderd – gevaarlijk zwak, gevaarlijk ongezond, die enorme hoeveelheden gezondheidszorg nodig hebben en ook hersenbeschadiging. Nogmaals, al het wetenschappelijke bewijs staat op mijn websites en in video’s die bijna twee jaar teruggaan. Alles wat ik heb gezegd is accuraat geweest. De psyop begon in het begin van 2020 – met een absurde film die mensen in China zou tonen die door covid dood op straat vallen. Herinnert iemand zich mensen die dood op straat vallen door covid? De enige mensen die in het openbaar dood neervielen, waren jonge sporters die een injectie kregen.

De leugens en het bedrog zijn al twee jaar eindeloos.

De sluiting van scholen en bedrijven was onderdeel van een plan om de wereldeconomie te vernietigen. Leraren die eisten dat hun scholen werden gesloten, gedroegen zich oneerlijk of hysterisch. De schade aan het onderwijs van kinderen was opzettelijk.

Veel van de factchecking organisaties die overal op het internet opduiken, worden betaald, en goed betaald, door bedrijven, organisaties en personen die banden hebben met de prik-fabrikanten.

Vanaf het begin van deze operatie hebben de zogenaamde factcheckers en de media zich ingezet om de leugens te verspreiden die zijn gecreëerd door de mensen achter de fraude. De media worden tot op zekere hoogte gecontroleerd door wetgeving – die beperkt wat zij mogen afdrukken of uitzenden – maar ook door geld. Toen de wereldeconomie in het voorjaar van 2020 een voorspelbare duik nam, stortte de reclame in en kwamen overheden in het geweer door enorme hoeveelheden reclame te kopen en daar toptarieven voor te betalen. Een groot deel van de media heeft banden met personen als Bill Gates. Zowel de BBC als The Guardian hebben bijvoorbeeld financiële banden met Bill Gates – een persoon die normaal door deze organisaties zou worden gemeden vanwege de seksuele aantijgingen tegen hem, maar die wordt behandeld als een filantroop en iets van een heilige. Zoals ik als eerste op BNT heb laten zien, heeft zelfs MRHA in het VK geld van Gates aangenomen.

Onthoud dit: geen enkele officiële deskundige heeft ooit beweerd dat de experimentele covid-vaccins zullen voorkomen dat je de covid-19 infectie krijgt of verspreidt. Zelfs de NHS in het Verenigd Koninkrijk geeft officieel toe dat het geen van beide zal doen. Alleen dwazen of leugenaars beweren dat de covid-vaccins zullen voorkomen dat u covid krijgt of verspreidt. Onthoud, als de regering in het Verenigd Koninkrijk echt probeert om NHS personeel te dwingen zich in te laten enten, dan zullen we weten dat het plan is om te vernietigen wat er over is van de NHS.

Het bewijs over de mRNA-prikken bewijst dat ze oneindig veel meer kwaad dan goed doen. De Britse regering bevestigt dat vier van de vijf covid-19-doden in Engeland sinds augustus 2021 personen waren die volledig werden geprikt.

Het sterftecijfer door covid-19 wordt nog steeds overdreven door politici, artsen en journalisten. Het sterftecijfer als gevolg van covid-19 is hetzelfde als het sterftecijfer als gevolg van griep, of minder, en al het bewijsmateriaal bewijst dat covid-19 gewoon de griep is in een nieuw jasje. De variaties zijn gewoon normale variaties. En vergeet niet dat virale variaties meestal milder en minder gevaarlijk worden.

Als iemand niet overtuigd is door dit alles zijn er eenvoudige vragen te stellen.

Als dit geen fraude is, waarom hebben regeringen over de hele wereld dan consequent gelogen over covid-19 en over de spuiten? En waarom hebben regeringen en de media opzettelijk alle discussie onderdrukt? Artsen die het officiële verhaal in twijfel trekken worden tot zwijgen gebracht en gedemoniseerd. En waarom blijven de regering en de media vertrouwen stellen in Neil Ferguson – een man wiens staat van dienst zo slecht is dat als hij een weervrouw was geweest hij al jaren geleden ontslagen zou zijn. Mystic Meg zou het veel beter doen. Een maand geleden waarschuwde Ferguson voor een minimum van 3.000 doden per dag in januari als er in Engeland geen beperkingen werden opgelegd. Er werden geen beperkingen opgelegd en het gemiddelde sterftecijfer per dag is tot nu toe 127.

Waarom hebben ze deze valse pandemie gecreëerd? Waarom hebben regeringen en wetenschappers over de hele wereld zo gelogen over covid? Als je het antwoord wilt weten, luister dan naar mijn video getiteld `Final, Irrefutable Proof that the covid-19 pandemic never existed’. Die ging de lucht in op 19 april 2021. Of `Which is officially more dangerous covid-19 or the flu’ – die ging op 12 maart 2021 de lucht in. Of lees het script van Apartheid, Ghetto of Enslavement ‘ – de video is verwijderd door de YouTube gestapo maar het transcript is beschikbaar. Of lees mijn boek `Endgame’ waarin alles wordt uitgelegd.

Dit alles is deel één in een oorlog die nog maar net begonnen is.

Ze zijn al bezig met deel twee: de mythe van de klimaatverandering, de absurditeit van nul koolstof. Oneerlijke, onderdrukkende propaganda-afdelingen zoals de BBC propageren nu al absurditeiten om onschuldigen te overtuigen te geloven in een gevaar dat niet bestaat. Ze beweren dat baby’s hartschade oplopen door de klimaatverandering in plaats van door de prikken. Ze beweren dat de klimaatverandering een toename van nierstenen zal veroorzaken. Ik weet niet wie deze onzin bedenkt, maar ze zouden scriptschrijvers voor Dr Who moeten zijn.

De BBC, laten we dat nooit vergeten, heeft altijd gelogen, bedrogen en de waarheid achtergehouden. Ze beweerden dat er geen sterfgevallen waren geweest door kinderen die een injectie kregen en dat de enige bijwerkingen mild waren. Dit was een flagrante leugen. De BBC heeft er prat op gegaan nooit een discussie over vaccinatie van welke aard dan ook toe te staan in haar programma’s, aangezien zij weigert zendtijd te geven aan iedereen die de veiligheid of het nut van vaccins in twijfel trekt. Dit is een duidelijke schending van het handvest van de BBC en van elementaire journalistieke ethiek. Het personeel van de BBC is in mijn ogen krankzinnig, slecht en gevaarlijk om te kennen, maar zonder de romantiek of het talent van Byron.

De verschrikkingen van sociaal krediet en digitale paspoorten zijn er al. Ze hebben al twee lagen van de samenleving gecreëerd en iedereen die een vaccinpaspoort accepteert en gebruikt, verraadt iedereen en verkoopt zijn toekomst voor een beetje gemak. Mensen hebben hun gezondheid, hun leven en hun vrijheid verkocht voor een reisje naar het theater of een voetbalwedstrijd. Ze zijn egoïstisch en hebben ieders vrijheid aangetast. In Schotland klaagde een vrouw dat haar een medische behandeling was geweigerd omdat ze niet was geprikt. In tal van andere landen is de niet-geprikte bevolen geen winkels of andere openbare plaatsen binnen te gaan. In Lahore mogen mensen zonder prikken geen brandstof kopen bij een benzinepomp, winkelen in een winkelcentrum of meerijden met een stadsbus. Dat is de realiteit van sociaal krediet. Regeringen hebben samenlevingen met twee lagen gecreëerd.

In 2022 zullen ze allerlei valse bewijzen creëren om hun leugens te staven. Elk beetje slecht weer zal een naam krijgen en de schuld krijgen van de klimaatverandering. Een week geleden schreef ik dat het me niet zou verbazen als ze een tsunami of twee zouden creëren om een paar duizend ongelukkigen te doden. Er was er een en er zullen er meer komen. Ze zouden ze makkelijk kunnen maken door een klein nucleair apparaat onder water te laten ontploffen. Als je denkt dat ze dat niet zouden doen, dan ben ik bang dat je het niet bijgehouden hebt – en je onderschat het kwaad van de mensen die de coup georganiseerd hebben.

Door de geschiedenis heen hebben niet veel mensen de kans gehad om de geschiedenis te veranderen. Vandaag echter, kunnen we allemaal de geschiedenis blijvend veranderen. We kunnen de coup ongedaan maken.

Onthoud, covid-19 is slechts het begin van de oorlog. Het is een vitaal deel – maar het is slechts een deel.

Onthoud dat we niet zullen winnen met advocaten of tweets of zelfs met demonstraties. We zullen alleen winnen door zoveel mogelijk mensen te bereiken als we kunnen. U kunt uw rol spelen door dit artikel op grote schaal te delen. Overspoel de commentaarsecties van online kranten en vraag mensen om de video te bekijken.

Dit blog wordt niet van geld voorzien – geen van mijn video’s heeft dat ooit gedaan. Er zijn geen advertenties, geen sponsors en geen verzoeken om fondsen op video’s of websites.

We moeten allemaal bidden dat de waarheid wordt gedeeld door velen, niet slechts door weinigen. Welke religie u ook aanhangt, u moet bidden, want de mensen die deze oplichterij leiden, respecteren alleen leugens, maar op de manier waarop vampiers bang zijn voor zonlicht, vrezen zij de waarheid – het is de grootste vijand van uw regering en ons enige wapen.

Tenslotte, ook al voelt het soms zo, onthoud alstublieft dat u niet alleen bent. Meer en meer mensen worden wakker en als ze eenmaal wakker zijn, gaan ze niet meer terug slapen. – wat betekent dat ons aantal dagelijks groeit.

Als we deze oorlog willen winnen dan moeten we hard vechten en met vastberadenheid en passie en de waarheid – en humor die de vijand haat en niet begrijpt. Vergeet niet dat dit in de eerste plaats een propaganda- en mediaoorlog is en dat we moeten proberen naar buiten te reiken om mensen op te voeden die niet in staat zijn voor zichzelf te denken. We moeten de strijd aangaan over de eenvoudige zaken, zoals de zinloosheid en het gevaar van de prikken.

Deze oorlog zal niet worden gewonnen in parlementen of rechtbanken, maar in de harten en geesten van de mensen, u en ik, die weten dat dit een verderfelijke propagandaoorlog is. Wij zijn verraden door de meeste politici, journalisten, advocaten, rechters en artsen, maar hoewel zij het geld hebben, hebben wij het geloof, de liefde, de waarheid en de wil om te winnen.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en bestrijd de leugens.

En dank u voor het lezen van dit.

THE WAKE-UP VIDEO BY DR. VERNON COLEMAN

Er staan vier gratis boeken op deze website – waaronder mijn gratis boek over maskers. Deel ze alstublieft op grote schaal. Voor meer boeken van Vernon Coleman kunt u terecht op de Boeken sectie.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. COLEMAN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman legt uit waarom de meeste Covid-19 gevaccineerden vroegtijdig zullen stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel‘Pandemie’ narratief voorbij… volgende valse vlag in Oekraïne?
Volgend artikelFIFA-voetbaldoden in december 2021 alleen al evenaren het jaarlijkse gemiddelde van de laatste 12 jaar & verdubbelt elke 3 maanden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. The truth is out there…
  Voor wie na 2 jaar nog blind en dom is en braaf zijn mouw opstroopt…niet janken en om hulp vragen wanneer je een lichamelijk wrak word.. mijn hulp krijg je nu en nooit niet.

 2. Door de bomen het bos niet meer zien.
  Verwarring en verdeeldheid zaaien.
  Zodat alles zal verzanden.
  En wij elkaar uiteidelijk de hersens zullen inslaan.

 3. Ook dokter Vernon Coleman weet niet waarom het gaat en dat weet Robert Jensen WEL want opnieuw sprak hij kort over het Bijbelse merkteken van het beest in zijn laatste show, NOOIT VERGETEN – DE JENSEN SHOW #436 https://jensen.nl/nooit-vergeten-de-jensen-show-436
  Maar ook Robert Jensen zegt niet wat de oplossing is en dat doe ik wel, en lees dit:

  Het plan voor de invoering van het merkteken van het beest gaat in fasen.
  https://ezekiel38departure.blogspot.com/2021/12/the-god-of-this-world-3.html?showComment=1639738508648#c3269853316281332079

    • Monique,
     U gelooft wel in god, dat betekent echter niet dat god wel bestaat.
     In de wetenschap moet ook de waarnemer bewijs op tafel leveren en niet andersom. God kan dus niemand bewijzen, die kan wel in ons hoofd zitten.
     En dat komt door de oermens, toen wisten ze gewoon niet beter.

     • Ik geloof in God, zoals ik in de zon geloof. Niet omdat ik hem kan zien maar omdat ik door hem al het andere kan zien.
      ‘In Hem leven wij, bewegen wij ons en zijn wij.’
      Wij mensen zijn niet in staat het immuunsysteem op enigerlei wijze te verbeteren, zelfs niet met alle kennis van alle computers en alle farmaceuten en virologen en epidemiologen van de hele wereld. Zodra wij proberen iets te verbeteren, wordt het slechter. Dat is wat we al twee jaar lang om ons heen zien gebeuren. Ra ra, waar komt toch die bijzonder complexe en uitgebalanceerde werkelijkheid, waarvan wij deel uitmaken vandaan???
      ‘Daarom zijn zij niet te verontschuldigen. Want wat van Hem niet gezien kan worden, zijn eeuwige kracht en goddelijkheid, worden vanaf het begin van de schepping uit zijn werken met inzicht doorzien.’
      ‘Met voorbijzien van de tijden der onwetendheid beveelt God nu aan de mensen dat zij zich allen overal moeten bekeren, omdat hij een dag heeft bepaald, waarop Hij het aardrijk in gerechtigheid zal oordelen door een man die Hij daartoe heeft bestemd, waarvan Hij aan allen zekerheid heeft gegeven door Hem uit de doden op te wekken.’
      https://www.youtube.com/watch?v=GYmURgfDpxQ&t=24s
      https://www.youtube.com/watch?v=TaIounJeByc

      • Opium van het volk is een uitspraak van Karl Marx met betrekking tot religie. En ik geloof hem liever dan een eeuwig geeuwende of ideële god.
       God is vooral een projectie geboren uit doodsangst, onwetendheid en macht.
       Veel mensen kunnen hun eigen wereld niet dragen en moeten een hand boven hun hoofd voelen.
       Maar de huisarts kan een goed middel voorschrijven, praat eens met je huisarts.

       • Zo is dat!
        Religie = schizofrenie.
        Nodig voor onzekere bange types, die het liefst zien dat iedereen onzekere bange types worden.

        Te veel religieuze schizofrenie hier de laatste maanden!

  • merkteken van het beest is zondag wet die aankomt global!
   zaterdag is de dag van God:

   Zaterdag is Sabbat ,niet zondag (sola scriptura)

   Genesis 2
   1 Alzo zijn volbracht de hemel en de aarde, en al hun heir.
   2 Als nu God op den zevenden dag volbracht had Zijn werk, dat Hij gemaakt had, heeft Hij gerust op den zevenden dag van al Zijn werk, dat Hij gemaakt had.
   3 En God heeft den zevenden dag gezegend, en dien geheiligd; omdat Hij op denzelven gerust heeft van al Zijn werk(ZATERDAG), hetwelk God geschapen had, om te volmaken.
   4 Dit zijn de geboorten des hemels en der aarde, als zij geschapen werden; ten dage als de HEERE God de aarde en den hemel maakte.

   Exodus 20
   8 Gedenkt den sabbatdag, dat gij dien heiligt.
   9 Zes dagen zult gij arbeiden en al uw werk doen;
   10 Maar de zevende dag is de sabbat des HEEREN uws Gods(ZATERDAG); dan zult gij geen werk doen, gij, noch uw zoon, noch uw dochter, noch uw dienstknecht, noch uw dienstmaagd, noch uw vee, noch uw vreemdeling, die in uw poorten is;
   11 Want in zes dagen heeft de HEERE den hemel en de aarde gemaakt, de zee en al wat daarin is, en Hij rustte ten zevenden dage; daarom zegende de HEERE den sabbatdag, en heiligde denzelven.(ZATERDAG)

   Exodus 31
   12 Verder sprak de HEERE tot Mozes, zeggende:
   13 Gij nu, spreek tot de kinderen Israëls, zeggende: Gij zult evenwel mijn sabbatten onderhouden; want dit is een teken tussen Mij en tussen ulieden, bij uw geslachten; opdat men wete, dat Ik de HEERE ben, Die u heilige.
   14 Onderhoudt dan den sabbat, dewijl hij ulieden heilig is! Wie hem ontheiligt, zal zekerlijk gedood worden; want een ieder, die op denzelven enig werk doet, die ziel zal uitgeroeid worden uit het midden harer volken.
   15 Zes dagen zal men het werk doen; doch op den zevenden dag is den sabbat der rust, een heiligheid des HEEREN! Wie op den sabbatdag arbeid doet, zal zekerlijk gedood worden.
   16 Dat dan de kinderen Israëls den sabbat houden, den sabbat onderhoudende in hun geslachten, tot een eeuwig verbond.
   17 Hij zal tussen Mij en tussen de kinderen Israëls een teken in eeuwigheid zijn; dewijl de HEERE, in zes dagen, den hemel en de aarde gemaakt, en op den zevenden dag gerust en Zich verkwikt heeft.
   18 En Hij gaf aan Mozes, als Hij met hem op den berg Sinaï te spreken geëindigd had, de twee tafelen der getuigenis, tafelen van steen, beschreven met den vinger Gods.

   Exodus 34
   1 Toen zeide de HEERE tot Mozes: Houw u twee stenen tafelen, gelijk de eerste waren, zo zal Ik op de tafelen schrijven dezelfde woorden, die op de eerste tafelen geweest zijn, die gij gebroken hebt.
   2 En wees bereid tegen den morgenstond; dat gij in den morgenstond op den berg Sinaï klimt, en stel u aldaar voor Mij, op den top des bergs.
   3 En niemand zal met u opklimmen; dat er ook niemand gezien worde op den gansen berg; ook het kleine vee, noch runderen zullen tegenover dezen berg niet weiden.
   4 Toen hieuw hij twee stenen tafelen, gelijk de eerste; en Mozes stond des morgens vroeg op, en klom op den berg Sinaï, gelijk als hem de HEERE geboden had; en hij nam de twee stenen tafelen in zijn hand.

   Deuteronomium 4
   2 Gij zult tot dit woord, dat ik u gebiede, niet toedoen, ook daarvan niet afdoen; opdat gij bewaart de geboden van den HEERE, uw God, die ik u gebiede.
   13 Toen verkondigde Hij u Zijn verbond, dat Hij u gebood te doen, de tien woorden, en schreef ze op twee stenen tafelen.

   Deuteronomium 5
   12 Onderhoudt den sabbatdag, dat gij dien heiligt; gelijk als de HEERE, uw God, u geboden heeft.
   13 Zes dagen zult gij arbeiden, en al uw werk doen;
   14 Maar de zevende dag is de sabbat des HEEREN, uws Gods; dan zult gij geen werk doen, gij, noch uw zoon, noch uw dochter, noch uw dienstknecht, noch uw dienstmaagd, noch uw os, noch uw ezel, noch enig van uw vee, noch de vreemdeling, die in uw poorten is; opdat uw dienstknecht, en uw dienstmaagd ruste, gelijk als gij.
   15 Want gij zult gedenken, dat gij een dienstknecht in Egypteland geweest zijt, en dat de HEERE, uw God, u van daar heeft uitgeleid door een sterke hand en een uitgestrekten arm; daarom heeft u de HEERE, uw God, geboden, dat gij den sabbatdag houden zult.

   Deuteronomium 6
   1 Dit zijn dan de geboden, de inzettingen en de rechten, die de HEERE, uw God, geboden heeft om u te leren; opdat gij ze doet in het land, naar hetwelk gij heentrekt, om dat erfelijk te bezitten;
   2 Opdat gij den HEERE, uw God, vrezet, om te houden al Zijn inzettingen, en Zijn geboden, die ik u gebiede; gij, en uw kind, en kindskind, al de dagen uws levens; en opdat uw dagen verlengd worden.
   3 Hoor dan, Israël! en neem waar, dat gij ze doet, opdat het u welga, en opdat gij zeer vermenigvuldigdet (gelijk als u de HEERE, uwer vaderen God, gesproken heeft) in het land, dat van melk en honig is vloeiende.
   4 Hoor, Israël! de HEERE, onze God, is een enig HEERE!
   5 Zo zult gij den HEERE, uw God, liefhebben, met uw ganse hart, en met uw ganse ziel, en met al uw vermogen.
   6 En deze woorden, die ik u heden gebiede, zullen in uw hart zijn.
   7 En gij zult ze uw kinderen inscherpen, en daarvan spreken, als gij in uw huis zit, en als gij op den weg gaat, en als gij nederligt, en als gij opstaat.
   8 Ook zult gij ze tot een teken binden op uw hand, en zij zullen u tot voorhoofdspanselen zijn tussen uw ogen.
   9 En gij zult ze op de posten van uw huis, en aan uw poorten schrijven.

   17 Gij zult de geboden des HEEREN, uws Gods, vlijtig houden, mitsgaders Zijn getuigenissen, en Zijn inzettingen, die Hij u geboden heeft.

   Lukas 23
   53 En als hij hetzelve afgenomen had, wond hij dat in een fijn lijnwaad, en legde het in een graf, in een rots gehouwen, waarin nog nooit iemand gelegd was.
   54 En het was de dag der voorbereiding(VRIJDAG), en de sabbat kwam aan.
   55 En ook de vrouwen, die met Hem gekomen waren uit Galilea, volgden na en aanschouwden het graf, en hoe Zijn lichaam gelegd werd.
   56 En wedergekeerd zijnde, bereidden zij specerijen en zalven; en op den sabbat rustten zij naar het gebod(ZATERDAG)
   Lukas 24
   1 En op den eersten dag der week(ZONDAG), zeer vroeg in den morgenstond, gingen zij naar het graf, dragende de specerijen, die zij bereid hadden, en sommigen met haar.
   2 En zij vonden den steen afgewenteld van het graf.
   3 En ingegaan zijnde, vonden zij het lichaam van den Heere Jezus niet.

   Hebreeën 4(zie vers 4 en 5)
   1 Laat ons dan vrezen, dat niet te eniger tijd, de belofte van in Zijn rust in te gaan nagelaten zijnde, iemand van u schijne achtergebleven te zijn.
   2 Want ook ons is het Evangelie verkondigd, gelijk als hun; maar het woord der prediking deed hun geen nut, dewijl het met het geloof niet gemengd was in degenen, die het gehoord hebben.
   3 Want wij, die geloofd hebben, gaan in de rust, gelijk Hij gezegd heeft: Zo heb Ik dan gezworen in Mijn toorn: Indien zij zullen ingaan in Mijn rust! hoewel Zijn werken van de grondlegging der wereld af al volbracht waren.
   4 Want Hij heeft ergens van den zevenden dag aldus gesproken: En God heeft op den zevenden dag(ZATERDAG) van al Zijn werken gerust.
   5 En in deze plaats wederom: Indien zij in Mijn rust zullen ingaan!(ZATERDAG)
   6 Dewijl dan blijft, dat sommigen in dezelve rust ingaan, en degenen, dien het Evangelie eerst verkondigd was, niet ingegaan zijn vanwege de ongehoorzaamheid,
   7 Zo bepaalt Hij wederom een zekeren dag, namelijk heden, door David zeggende, zo langen tijd daarna (gelijkerwijs gezegd is): Heden, indien gij Zijn stem hoort, zo verhardt uw harten niet.
   8 Want indien Jozua hen in de rust gebracht heeft, zo had Hij daarna niet gesproken van een anderen dag.
   9 Er blijft dan een rust over voor het volk Gods.
   10 Want die ingegaan is in zijn rust, heeft zelf ook van zijn werken gerust, gelijk God van de Zijne.
   11 Laat ons dan ons benaarstigen, om in die rust in te gaan; opdat niet iemand in hetzelfde voorbeeld der ongelovigheid valle.
   12 Want het Woord Gods is levend en krachtig, en scherpsnijdender dan enig tweesnijdend zwaard, en gaat door tot de verdeling der ziel, en des geestes, en der samenvoegselen, en des mergs, en is een oordeler der gedachten en der overleggingen des harten.
   13 En er is geen schepsel onzichtbaar voor Hem; maar alle dingen zijn naakt en geopend voor de ogen Desgenen, met Welken wij te doen hebben.
   14 Dewijl wij dan een groten Hogepriester hebben, Die door de hemelen doorgegaan is, namelijk Jezus, den Zoon van God, zo laat ons deze belijdenis vasthouden.
   15 Want wij hebben geen hogepriester, die niet kan medelijden hebben met onze zwakheden, maar Die in alle dingen, gelijk als wij, is verzocht geweest, doch zonder zonde.
   16 Laat ons dan met vrijmoedigheid toegaan tot den troon der genade, opdat wij barmhartigheid mogen verkrijgen, en genade vinden, om geholpen te worden ter bekwamer tijd.

   Handelingen 11
   26 En het is geschied, dat zij een geheel jaar samen vergaderden in de Gemeente, en een grote schare leerden; en dat de discipelen eerst te Antiochië Christenen genaamd werden.

   Handelingen 13 (zie ook handelingen 13:”44
   14 En zij, van Perge het land doorgaande, kwamen te Antiochië, een stad in Pisidië; en gegaan zijnde in de synagoge op den dag des sabbats, zaten zij neder.
   15 En na het lezen der wet en der profeten, zonden de oversten der synagogen tot hen, zeggende: Mannen broeders, indien er enig woord van vertroosting tot het volk in u is, zo spreekt

   Handelingen 13
   42 En als de Joden uitgegaan waren uit de synagoge, baden de heidenen, dat tegen den naasten sabbat hun dezelfde woorden zouden gesproken worden.
   43 En als de synagoge gescheiden was, volgden velen van de Joden en van de godsdienstige Jodengenoten Paulus en Barnabas; welke tot hen spraken, en hen vermaanden te blijven bij de genade Gods.
   44 En op den volgenden sabbat (zaterdag)kwam bijna de gehele stad samen, om het Woord Gods te horen.

   Handelingen 15
   19 Daarom oordeel ik, dat men degenen, die uit de heidenen zich tot God bekeren, niet beroere;
   20 Maar hun zal aanschrijven, dat zij zich onthouden van de dingen, die door de afgoden besmet zijn, en van hoererij, en van het verstikte, en van bloed.
   21 Want Mozes heeft er van oude tijden in elke stad, die hem prediken, en hij wordt op elken sabbat (Zaterdag)in de synagogen gelezen.

   Handelingen 16
   12 En van daar naar Filippi, welke is de eerste stad van dit deel van Macedonië, een kolonie. En wij onthielden ons in die stad ettelijke dagen.
   13 En op den dag des sabbats (ZATERDAG)gingen wij buiten de stad aan de rivier, waar het gebed placht te geschieden; en nedergezeten zijnde, spraken wij tot de vrouwen, die samengekomen waren.
   14 En een zekere vrouw, met name Lydia, een purperverkoopster, van de stad Thyatira, die God diende, hoorde ons; welker hart de Heere heeft geopend, dat zij acht nam op hetgeen van Paulus gesproken werd.
   15 En als zij gedoopt was, en haar huis, bad zij ons, zeggende: Indien gij hebt geoordeeld, dat ik den Heere getrouw ben, zo komt in mijn huis, en blijft er. En zij dwong ons.

   Handelingen 17
   1 En door Amfipolis en Apollonia hun weg genomen hebbende, kwamen zij te Thessalonica, alwaar een synagoge der Joden was.
   2 En Paulus, gelijk hij gewoon was, ging tot hen in, en drie sabbatten(zaterdag) lang handelde hij met hen uit de Schriften,
   3 Dezelve openende, en voor ogen stellende, dat de Christus moest lijden en opstaan uit de doden, en dat deze Jezus is de Christus, Dien ik, zeide hij, ulieden verkondige

   Handelingen 18
   4 En hij handelde op elken sabbat(zaterdag) in de synagoge, en bewoog tot het geloof Joden en Grieken

   Openbaring 1
   10 En ik was in den geest op den dag des Heeren(ZATERDAG); en ik hoorde achter mij een grote stem, als van een bazuin

   Handelingen 2
   46 En dagelijks eendrachtelijk in den tempel volhardende, en van huis tot huis brood brekende, aten zij te zamen met verheuging en eenvoudigheid des harten;
   47 En prezen God, en hadden genade bij het ganse volk. En de Heere deed dagelijks tot de Gemeente, die zalig werden

   Zondag, niet in de bijbel = is in theorie ketters

    • Djennis, lacht daar niet mee want je vliegt later voor 666 dagen naar de hel !
     Vroeger had je de kerk met zijn communistisch goddelijk controle systeem.
     Lees wat onzin die eric schrijft, die is blijven hangen.
     Gaf je de kerk geld dan waren je zonden vergeven, je moest zoals hen denken, dus moest iedereen naar de kerk, één persoon was de baas en dat was hun ideële god. De wet was de bijbel… luisteren of de hel, kies maar !
     De pastoor had of heeft ook het recht om aan je kinderen te prutsen…. dat is in elke sekte zo.
     Nu zijn het de transhumanisten aan de beurt met een vergelijkbaar systeem maar modernere versie.
     De kerk moet zeker niet onderdoen op de gruwelijkheden, ik kan vele boeken schrijven met hun smerige daden.

   • Kom maar gezellig allemaal erbij zitten in de kring.
    O kijk daar komt DikkieDik.
    Het is hier veel leuker he, als in de werkelijkheid te leven!

    Niet voor de kinderen, die lopen bepaalde risico’s bij dergelijke mensen.
    Zo ook de zwaarste gehandicapten.
    Wat je de daders niet kwalijk kunt nemen.
    Zelfverantwoording is niet hun sterkste kant!

 4. Ik denk dat iedereen die staat te juichen dat het griepje voorbij is net zo achterlijk is als de gemuilkorfde spuitjunkies.

  Vergeet niet wat psychobillie heeft aangekondigd en wat anderen hebben laten doorschemeren.
  Er komt nog een tig keer erger megavirus. Nep of niet, maar deze goed verlopen proef van 2 jaar voorspelt niet veel goeds voor ons als ze straks het echie uitrollen!!!

  (En heb ik iets gemist? Ik kan volgens mij nog steeds de grenzen niet over om na 2 jaar mijn hoogbejaarde ouders ooit nog eens te bezoeken….)

  • Ik zie ook de opluchting bij veel mensen. Wat er nu gebeurt hoort bij het Plan en is dus niets minder dan een ‘stilte voor de storm’. We moeten waakzaam blijven en ons goed voorbereiden op wat er mogelijk nog komen gaat.

 5. Zeer goede tekst, dank om dit te schrijven !
  Maar ik heb nooit begrepen waarom een goed opgeleid en intelligent persoon met een universitaire graad ook geloofd in een god die eeuwig blijft geeuwen.
  Bidden zal ons 100% niet helpen maar kan sommige zwakke zielen wel mentaal sterker maken.

   • FactCheck; de ijskappen smelten omdat veel mensen naar de hel moeten en daar verbrand worden. Mensen kregen een vrije wil maar als ze niet luisteren moeten ze naar de hel. Dat is de grootste contradictie uit de bijbel.

    • IJskappen smelten of groeien aan door natuurlijke invloeden uit de oceanen en het heelal. Zonnevlekken zijn een belangrijke factor.

     God wil niet dat iemand verloren gaat maar dat allen tot bekering en tot erkenning van de waarheid komen. Hij dwingt echter niemand maar dat wil niet zeggen dat de menselijke keuzes zonder consequenties zijn.

     Punt is dat deze schepping een keer zal ophouden te bestaan. Punt is dat ieder mens dan in de nabijheid van God komt. ‘Wie van ons kan verkeren bij een verterend vuur? Wie van ons kan verkeren bij een eeuwige gloed? – Hij, die in gerechtigheid wandelt en oprecht spreekt…’

     Dat is niemand. Daarom is Jezus Christus, de Rechtvaardige, gekomen om zijn gerechtigheid met ons allemaal te delen. We hoeven die alleen maar de aanvaarden.

     https://www.youtube.com/watch?v=Bmia3qkHhkY&t=4s
     https://www.youtube.com/watch?v=TaIounJeByc&t=3s

     • Peter, nee hoor!
      Mensen mag je niet geloven maar wel god. We moeten te rade gaan bij Openbaring 21:8, waar staat dat er in de hel een zwavelpoel is.
      Poelen van rokende zwavel betekenen dat de temperatuur van de hel net onder het kookpunt van zwavel moet liggen. En dat is 446 graden Celsius. Voeg daarbij elk jaar miljarden verdorven zielen en de temperatuur zal zo erg stijgen dat ook de vulkanen wakker worden. Maar let op! Niet alleen de mensen die naar de hel moeten zijn schuldig voor smelten van de ijskappen want reken daarbij ook nog eens de calorische waarde van al die zielen in de hemel die eeuwig blijven discuteren, bekvechten en blijven botsen.
      Die zorgen alvast voor de klimaatverandering en niks anders.

       • Haha, we moeten dringend naar de beurs om te investeren in energie?
        Ik lees hier wel zeer goede artikels maar beetje jammer dat ze meestal een god of jezus erbij halen!
        Dat maakt het ‘t hele verhaal ongeloofwaardig….
        Je kan geen covid pandemie aanzien als fake terwijl god + bijbel voor de volledige 100% een wappie verhaal is. Ze geloven die onzin blindelings.

 6. Geloof is voor ieder persoonlijk daar hoeft niet tegen getrapt te worden Als je niet in “God” gelooft prima maar heb respect voor de mensen die wel in god geloven.
  Look wederzijds natuurlijk als iedereen respect zou hebben voor een ander s Opinie zou de wereld al een stuk meer leefbaar zijn.
  Baas in eigen lichaam hoofd geest whatever daar strijden we allemaal voor toch??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in