Lange tijd heb ik gehoopt dat elke video die ik maak de laatste zal zijn. Ik heb andere dingen te doen. Het enige wat ik krijg van deze verdomde video’s is intimidaties, verbanningen en doodsbedreigingen. Ik heb ze nooit te gelde gemaakt, ik heb nooit advertenties toegestaan en ik heb altijd iedereen toegestaan kopieën te maken, schrijft Dr. Vernon Coleman.

In de drie jaar dat ik video’s maak, heb ik u niets verteld dat niet waar was. Ik heb geen voorspellingen gedaan die niet uitkwamen. Misleidende factcheckers hebben voortdurend geprobeerd en gefaald om fouten te vinden – hoewel veel van hen hebben gelogen terwijl ze het probeerden. Ik heb gewaarschuwd voor verplichte vaccinaties en een maatschappij zonder contant geld in februari, maart 2020. Ik waarschuwde voor de neppandemie, voedseltekorten, DNA-diefstallen enzovoort. Ik waarschuwde, voordat ze het begonnen te doen, hoe de covid-prik mensen zou doden. Ik waarschuwde voor inflatie en rentestijgingen in 2020 en herhaalde de waarschuwing in augustus 2022.

Alle scripts van alle video’s zijn gratis beschikbaar op www.vernoncoleman.com.

Op 3 mei 2022 maakte ik een video getiteld Waarom ze wereldoorlog III nodig hebben en in een video van 9 februari 2022 wees ik erop dat de Derde Wereldoorlog was begonnen en legde ik uit hoe de Amerikanen de Nord Stream pijpleiding hadden vernietigd. Biden pochte dat hij dat zou doen. En zoals gepland dwong het opblazen van de pijpleiding een bevriezend Europa met meer enthousiasme de oorlog in. Het betekende ook dat Europa Amerikaans gas moest kopen. De krankzinnige samenzweerders beweren dat de pijpleiding werd vernietigd door onbekende saboteurs – waarschijnlijk twee tienerjongens in een roeiboot die met hun visgerei in de pijpleiding verstrikt raakten en deze beschadigden.

Ik heb onlangs veel onthullingen gepubliceerd over de oorlog tegen www.vernoncoleman.com en www.vernoncoleman.org.

Het is nu duidelijk geworden dat de westerse leiders die deze oorlog via de NAVO leiden, wanhopig willen dat het een nucleaire oorlog wordt. En ik zou er niet om wedden dat deze kwaadaardige, krankzinnige mensen krijgen wat ze willen.

Waarom?

Nou, vergeet niet dat het plan voor de Grote Reset een ontvolkingsplan omvat. De samenzweerders, de krankzinnige globalisten achter de klimaatfraude, de neppandemie, de nieuwe griep, de covid-prik (nu beter bekend als ’s werelds meest giftige farmaceutische product) pochten dat zij de wereldbevolking wilden terugbrengen van ongeveer 8 miljard tot 500 miljoen. Zelfs de giftige, experimentele covid-prikdoodt mensen niet snel genoeg voor hen – hoewel dat hen wel van pas is gekomen. Door duizenden ouderen te vermoorden hebben ze miljarden bespaard op pensioenkosten. Daar scheppen ze over op.

Vandaar de oorlog.

De oorlog in Oekraïne is natuurlijk niet begonnen in 2022 en ook niet door Rusland. Het begon in 2014 toen Oekraïne een afgescheiden pro-Russische provincie begon aan te vallen. In 2015 gaf Obama toe dat de Amerikaanse regering Zelenksy op zijn plaats had geïnstalleerd en hem miljarden dollars had gegeven om mee te spelen. Het was de NAVO die besloot dat een escalatie nodig was – en besloot het conflict in Oekraïne te gebruiken als een ontwerpoorlog, een proxy-oorlog. Bekijk mijn video getiteld “Dringende waarschuwing voor iedereen”.

Nu heeft het Verenigd Koninkrijk de lat hoger gelegd door granaten met verarmd uranium naar Oekraïne te sturen. Sunak, die zich eerder effectief voordeed als een grijnzende idioot (hij werd overigens geciteerd toen hij zei dat het nu geen tijd was voor vrede) moet nu absoluut naast de walgelijke Tony Blair staan als een grote oorlogsmisdadiger. De media hebben dit verhaal genegeerd of begraven op pagina 23.

Ik weet iets over verarmd uranium.

In mijn boek Rogue Nation, dat ik in 2003 schreef uit protest tegen de illegale invasie van Amerika in Irak (en wat heeft me dat in de problemen gebracht) schreef ik:

Tijdens Amerika’s oorlog tegen Joegoslavië dropten de VS meer dan 10.000 ton verarmd uranium op (onder andere) passagierstreinen, televisiestudio’s, bezette kantoorgebouwen, diverse ambassades en vluchtelingenkonvooien. Deze typisch onnauwkeurige Amerikaanse bombardementen werden uitgevoerd zonder toestemming van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties of zelfs van het Amerikaanse Congres. Het was, kortom, een illegale oorlog die als terrorisme zou zijn bestempeld als Amerika niet verantwoordelijk was geweest.

En ik heb erop gewezen: stralingsniveaus in Irak zijn gevaarlijk hoog als gevolg van verarmd uranium dat door Amerika in de Golfoorlog is gebruikt. Iraakse baby’s worden geboren zonder hersenen, ogen of genitaliën. Bloed stroomt uit hun oren en monden.

Het is dus niet verwonderlijk dat de heer Poetin meer dan een beetje boos is dat Groot-Brittannië vuile bommen is gaan gebruiken in Oekraïne. Deze granaten zullen het stralingsniveau in Oekraïne 1000 keer of meer verhogen. Toen ze in Irak werden gebruikt, veroorzaakten ze kanker en miskramen en droegen ze, met vaccinatie, bij tot het Golfoorlogsyndroom.

Wij kennen het langetermijneffect van verarmd uranium. Toen Amerikaanse troepen het gebruikten in Irak en Joegoslavië – waar de NAVO 31.000 granaten met verarmd uranium dropte – leden tienduizenden mensen aan de gevolgen. Soldaten en burgers zullen eraan sterven. Het aantal leukemieën zal met 38% toenemen. Erger dan de nasleep van Hiroshima. Er was een zwakke oproep voor een moratorium op het gebruik van dat verdomde spul.

En het verdomde spul vernietigt zelfs het land en alle gewassen die erop zouden kunnen worden verbouwd – wat zal leiden tot voedseltekorten en hongersnood voor de komende generaties. Granaten van verarmd uranium zullen het land 100 jaar lang aantasten. Oekraïne, ooit de graanschuur van de wereld, zal een woestijn worden. Er zal geen enkele toekomst zijn voor het land dat Biden en Sunak beweren te helpen, maar dat zij gebruiken als wapen tegen Rusland. De idioten die met Oekraïne-vlaggen zwaaien, maken deel uit van hun duivelse samenzwering.

Sunak heeft ons een stap verder gebracht. We staan nu op de rand van een volledige nucleaire oorlog. Dat is wat Poetin heeft geïmpliceerd. Rusland heeft herhaaldelijk duidelijk gemaakt dat zij verarmd uranium beschouwen als vuile kernbommen.

Feit is dat Biden, Sunak en de EU geen vrede willen. Zij willen oorlog. We hebben al te horen gekregen dat de NAVO van plan is troepen naar Oekraïne te sturen. En er wordt gesproken over een directe aanval op Rusland tijdens hun meifeesten. En de NAVO wil blijkbaar de Krimbrug aanvallen.

En als, of liever gezegd wanneer, deze oorlog volledig nucleair wordt, zullen miljarden mensen sterven. Dat is wat de klootzakken willen. Wie gaat er nog meer meedoen? Israël? Noord-Korea? China?

Naar mijn mening heeft Sunak, het boegbeeld van de Britse premier – die Schwab verving die het te druk had – zich nu bij Biden gevoegd als een grote oorlogsmisdadiger. Het zijn allebei verachtelijke individuen.

Uiteraard hebben de reguliere media dit verhaal genegeerd. Misschien zouden ze het serieus nemen als een paar beroemdheden de moed hadden gevonden om zich erover uit te spreken. Maar dat doen ze natuurlijk niet. Biden en Sunak zijn praktiserende communisten en de beroemdheden die zendtijd krijgen zijn allemaal linkse maniakken. De reguliere media over de hele wereld worden gevoed met verkeerde informatie en desinformatie door de eigen experts van de CIA. Ze geven ons bijvoorbeeld onzin over de protesten in Georgië.

Biden en Sunak en de anderen leiden ons opzettelijk naar een nucleaire oorlog en het eerste wat de meeste mensen daarvan zullen weten is wanneer ze dood wakker worden.

Ondertussen is hier een tip.

Houd in de gaten waar Biden, Sunak, Trudeau, zijn koninklijke hypocriet Charles (die niet mijn koning is), Macron en de rest uithangen. Als ze allemaal besluiten dat het tijd is voor een uitstapje naar een of ander afgelegen deel van het land weet u dat het einde nabij is.

Bedankt voor het luisteren naar een oude man in een stoel.

Moge God met u zijn. De woorden parafraserend van Rick van het uitstekende TruNews (klik op de volgende link om hun website trunews.com te bezoeken) Ik beloof u de waarheid, de hele waarheid en niets dan de waarheid te geven, zo helpe mij God.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en bestrijd de leugens. Deel dit alstublieft met iedereen die u kent. YouTube heeft mij lang geleden verbannen en ik ben volledig verbannen van alle sociale media voor de merkwaardige, nieuwe misdaad van het vertellen van de waarheid. Maar u kunt mij vinden op www.vernoncoleman.com – waar ik al waarheden deel sinds lang voordat het kwaadaardige Google en YouTube waren geboren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. VERNON COLEMAN DOSSIER

Dr. Coleman: Wat gaat er gebeuren in 2023?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEr bestaat geen mogelijkheid om dom te herstellen als het gaat om Westerse waanideeën over Rusland
Volgend artikelDuitsland, dat enkele van de meest krankzinnige farmaceutische contracten ter wereld heeft gesloten, zal binnenkort genoeg Covid mRNA-vaccin ontvangen om tot ver in de 24e eeuw door te gaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Ze weten dat een nucleaire oorlog het einde betekent. De wereld zoals we die kennen zal ophouden te bestaan. Eten en drinken zullen opraken, en wat er dan nog over is om te consumeren zal besmet zijn.
  Het is pure bangmakerij, angst zaaien; “luister naar ons, doe wat we zeggen, en dan heb je misschien nog een kans dat het goed komt”. Ondertussen lachen ‘onze leiders’ zich de ballen uit de broek en doen alle, maar dan ook werkelijk alle dingen, die ze normale mensen willen verbieden of al verboden hebben. Zoals Sunak’s vrouw, met een IT bedrijf in Rusland, die al lang vertrokken had moeten zijn uit moskou volgens de regels van de ‘internationale boycot’.
  Willen we nog een kans maken, dan moeten we dat tuig wegjagen. Uit den haag, uit brussel, uit washington, uit berlijn, london, parijs en ottawa. Met geweld. Grof geweld.

  • Ja de corona spuit was ook niet waar ik vraag mij af onder welke steen heb jij gezeten of ben je nu al een stukje van je geheugen kwijt.

  • Je vergeet dat de wereld groter is dan de EU en Amerika. De rest van de wereld, ruim 80% van alle landen staat aan de kant van Rusland of is neutraal. Als ze ons wegvagen draait de wereld gewoon door. De andere landen zullen zonder ons vast nog beter gaan samenwerken, dus de wereld is beter af zonder EU en USA. Wij moeten Rutte en die andere psychopaten stoppen en kappen met oorlogen en idiote regeltjes die enkel de elite spekken.

 2. Wat een bang makerij, niks van aan trekken mensen.
  Gaat niks van terecht komen. De energie die gepaard gaat met z’n ontploffing treft niet alleen onze realiteit. Ook daarbuiten en daarbuiten vliegt van alles rond om het te voorkomen. Vanaf de eerste bom begon het buitenaardse contact. Had zelfs ooit een video gezien van een ufo die een kernraket uitschakelde.
  Nee gaat niet gebeuren! Angst is klote! Probeer zoveel mogelijk te voorkomen.

  • Ik weet niet..niet voor niks dat max ima in Argentinie allang 1000en hectares land heeft opgekocht.
   En van wo2 is bekend dat alle kopstukken ( ik zeg niet elite) naar Zuid Smerika zijn gevlucht.

 3. Een ramp. Servië kent het hoogste aantal kankerpatiënten agv dat uranium. Ik neem de woorden van Dr. Coleman ter harte en vrees het ergste.

 4. Ik vrees met grote vreze dat U gelijk gaat krijgen. Zelf heb ik ook niet stil gezeten en brieven en e mails gestuurd maanden voor de oorlog van start ging, ja ik heb zelfs gesmeekt aan rutte niet hier in mee te gaan!
  Mijn laatste actie was een brief, dus géén e mail aan de ambassadeur van Duitsland te sturen, kreeg een email terug dat ze de “vinger” aan de “pols” hielden. Dit is een van de redenen dat ik nooit kinderen heb willen hebben! Deze wereld is niet de wereld waarin ik verkies te willen leven! Dus GEEN kinderen!! Ik heb mij ruim op tijd laten steriliseren. Dit gaf wèl enige complicaties wat vrouwen betreft, tja die willen kinderen!

  • Geweldig, u liet zich steriliseren. Laat u maar lekker bang maken. Nu alweer door Dr. Coleman. Het volk bang maken is ook DE grote hobby van die Haagse politiekers. Worden die hele volk-stammen aan Afrikanen en Arabieren ook bang als zij naar Nederland komen ? Nee, want zij fokken als de konijnen. Nederlanders zijn niet meer trots op hun land, hun cultuur, maar vooral niet meer op zichzelf. Dan is het niet verwonderlijk dat we met zijn allen snel naar de bliksem gaan.

   • Het over grootste deel van de bevolking is net zo fout als dat kabinet en dat heeft ook niets met besturen te maken het is een aanval op de mensheid.

  • Ik heb daarom ook geen kinderen, 45 jaar geleden al besloten. Nu ben ik een oude lul en laat de wereld aan mij voorbij gaan. Ben al een tijdje bezig om al mijn vermogen te verbrassen. Heerlijk gevoel.

   • Ik neuk me te pletter in Latijnsamerika. Groot gelijk, Theo. Gode zij dank zijn er blauwe tabletjes voor ons. Dus die oude lul wil nog wel eens victorie kraaien. Echt, na mij de zondvloed. Wat ik heb gehad kunnen ze me niet meer afnemen. Heel egoistisch, maar hele families leven van mijn spermabevloeing. Nou ja, bevloeing, meer een lekkende kraan.

  • Wij hebben kinderen en genieten elke dag van ze, hebben heerlijke tijden met zijn allen. Graaf jij je maar in met al je negativiteit, wij genieten van het leven. Tuurlijk zijn er mindere kanten, maar op dit moment, nu in Nederland is hier GEEN oorlog, is eten betaalbaar en schijnt de zon. Succes in je donkere hoekje 🙂

   • Wacht maar, Deze zomer komt de oorlog naar je toe! Laat Rutte zijn gang maar gaan. Hou mijn hart vast voor mijn (klein)kinderen in Rotjeknor. Geniet van uw kinderen. Het kan snel over zijn. Wellicht zonder dat u het weet. Ik heb wel de vluchtweg gepland voor mijn familie. Dat is geen negativiteit, dat is realiteit. Immers, u wordt bediend met leiders als idioten door u wellicht zelf gekozen.

  • Mijn kleinkinderen zijn opgegroeid zonder enig probleem. Opgegroeid in luxe en alles is mogelijk. Ben bang dat zij geen enkele weerstand hebben voor de kleinste tegenslag. Laat staan internationale ontwikkelingen die beangstigend kunnen zijn. Worden zij niet meegesleurd door Markje in een oorlog, worden ze vergruizeld door moslims die de macht in de toekomst gaan overnemen.

 5. Tja, ik heb best wel de nodige problemen gehad met meisjes! Ik gaf altijd vrijwel direct te kennen dat kinderen voor mij taboe waren en ieder meisje, vrouw haakten dan ook af! Net op het moment dat ik besloot de rest
  van mijn leven alleen te blijven kreeg ik contact met een jonge vrouw van dertig jaar, zelf was ik toen ook dertig. We gaan nu ons 46e huwelijks jaar in! Het kan dus wèl.

  • Alhier in Latijnsamerika wil iedere schrandere meid een kind van een ´gringo´ met geld. Levenslange alimentatie. Maakt niet uit welke leeftijd. 40/50 jaar leeftijdsverschil maakt niet uit. Doel heiligt de middelen. Wat heb ik van die instelling geprofiteerd. Ben vanaf mijn derstigste geholpen, dus er zit weinig kind meer in de spermazoiden. Jammer, verneukerij van beide kanten.

 6. Dr. Vernon Coleman 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

 7. In 1939 ruim voor de oorlog uitbrak
  Zat de GEHELE overheid veilig ver weg
  Engeland, Canada .
  Kwamen in goede doen in 1945 retour van hun uitstap. Eensgezind zo werd verteld, “ onderlinge geschillen” bijgelegd. “ Wat schattig “
  Zo zal het wellicht wederom gaan.

  Het was een georganiseerde oorlog mi door europa, USA . als nu, zo lijkt.

 8. Hopenlijk heeft de scherpzinnige, intelligente Coleman dit keer geen gelijk. Echter dat de top vd Westerse Deepstate, o.a. de Rotschilds, Rockefellers, Soros, Gates, Kissinger en de Bilderberg Group vergevorderde plannen hebben om de wereldpopulatie flink te reduceren en daar momenteel ook gestalte aan geeft is een feit.

 9. of er nu nucleaire oorlog komt of economischer instorting, er is nog de factor “nieuwe medelanders”, die zodra de orde structuur uit elkaar valt zullen moorden en plunderen, gewoon omdat het kan en omdat niemand ze kan stoppen. De wet van de natuur.
  En behalve de Allah bidkleedjes kruipers zijn er ook nog de Afrikaanse vrienden, die in de natuur zelf leven…

  roven is in sommige culturen een nobel en groots iets, bij de Joden noemen ze het zakendoen, bij anderen is het een hogere macht die het fortuin aanbied aan de volger….

  Kernbom of iets dergelijks is een moment, chaos in een multi culti wereld zoals de onze nu is geworden is een avontuur voor het leven.

  van mij mag het morgen beginnen, alles op het bord eraf en opnieuw de stukken zetten. waarom zouden sommigen eeuwen lang grond bezitten en anderen ervoor laten sterven….?

  revanche.

 10. Bang? Ikke op 76 jarige leeftijd bang, voor wat? Ik heb mij laten steriliseren, ja ik vond dat er genoeg mensen op deze wereld rondliepen en ik op deze wereld geen kinderen wilde neerzetten. Op school leerden wij tijdens de Cuba crises om onder de banken te schuilen. Mijn ouders waren met de hongerwinter nog in gedachten voedsel aan het hamsteren. Leuke wereld hoor! Ik heb mij ook niet laten vaccineren tegen Corona.
  Bang, ikke? Je reactie raakt kant nog wal!

  • Bang ? Is zeker niet het juiste woord Lucifer, Verstandig dat is meer op het woord waar ik aan denk.
   Ik denk er net zo over als u, Ook al ben ik bijna 20 jaar jonger denk ik bijna dagelijks wat ben ik goed af zonder kinderen .
   Had het altijd wel goed voor met Nederland tot de nep pandemie, als ongevaccineerde buiten gesloten en door velen voor gek verklaart ,Sinds dien ook gestopt met vrijwilligers werk want ik deed er toch niet meer toe als ongevaccineerde was ik immers onverantwoordelijk .
   Heb nu zoiets van na mij de zondvloed en het bevalt me prima.

  • 68 En ik ben van plan iedereen te overleven van mijn generatie en dat gaat mij lukken in Latijnsamerika. Ieder dag gym, zuipen, vreten en neuken. Gezonder kan niet.

 11. De viezerikken willen geld verdienen aan de nalatenschap van depleted uranium (DU) van de Queen Mum. Ook kunnen ze met de DU de graanschuur verzieken. Ze weten al dat Bayer-Monsanto hem niet gaat krijgen zoals het gaat, maar Rusland dan ook niet. Want met DU wordt de Oekraine gewoon een vuilnisbelt voor de komende 100 jaar of langer. Hoe Rusland gaat reageren op dit supersmerige staaltje van vernielzucht is een grote vraag. Zelf denk ik niet dat ze met kernbommen gaan gooien, maar iets met “hoge druk” om deze smeerlapperij te stoppen. Ik gun Rusland de Oekrie graanschuur, ze zullen er goed mee omgaan. En er vast geen glyphosaatveld van maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in