Eesan1969 / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Centrale bankiers zullen hun macht en greep op de mensheid verliezen als ze er niet in slagen om in de nabije toekomst CBDC’s (Central Bank Digital Currency) te introduceren, aldus Christine Lagarde, president van de Europese Centrale Bank.

Lagarde zei het stille deel hardop en zei dat centrale bankiers “de rol van anker dreigen te verliezen” als de mondiale elite niet “reageert op de vraag naar digitale betalingen” door CBDC’s uit te rollen, bericht Thepeoplesvoice.

Volgens Lagarde moet contant geld in de nabije toekomst helemaal worden afgeschaft, zodat alle transacties kunnen worden gecontroleerd en bestuurd door de mondiale elite. Kijk:

Het is niet de eerste keer dat Lagarde toegeeft dat de elite van plan is CBDC’s uit te rollen om de mensheid te controleren.

In april vorig jaar werd ze erin geluisd om aan prank callers te bekennen dat er plannen waren voor een digitale euro die strikte monitoring en controle zou inhouden van de transacties die mensen kunnen doen.

Hier bij de People’s Voice waarschuwen we er al jaren voor dat deze dag snel nadert.

Laat me je het masterplan vertellen:

1. Contant geld wordt verboden en vervangen door digitale valuta van de centrale bank.

2. Het wordt opgeslagen in een digitale portemonnee waar je alleen toegang toe hebt met je digitale ID.

  Controlfreak "controligarchen", velen van hen miljardairs, leiden de wereld van een klif af

3. De staat controleert elke transactie en heeft volledige controle over waar je je geld aan uitgeeft.

4. Persoonlijke CO2-tracking van je aankopen, waardoor je vrijheid ernstig wordt beperkt en je alleen nog maar een 15-minuten stadslevensstijl kunt leiden.

Vorige maand beloofde Trump het gebruik van CBDC’s te verbieden, omdat het “de overheid absolute controle over je geld zou geven.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Weer een complottheorie die uitkomt! ECB-president Christine Lagarde: De digitale euro zal niet anoniem zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJe zult leven in kleine huizen en elektrische voertuigen en gelukkig zijn – dit is de toekomst die ze voor ons gepland hebben
Volgend artikel’s Werelds orkaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

27 REACTIES

 1. Digitaal geld.
  En dan komt de dag dat je niet meer rood kunt staan.
  Veel mensen leven nu al van maand tot maand.
  En alles duurder en duurder wordt.
  Eten, gezondheidszorg, energie enfin het is nu al te zien eigenlijk.
  Zo kun je ook van “nutteloze eters” afkomen.

 2. de vraag is wie doet ermee en wie niet.
  ik bal mijn vuisten vast .

  de vraag is ook bestaat de eu nog dan in mijn ogen overleven ze het niet.
  nog een vraag wie berust hierin en wie komt in opstand?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in