"Sanity, Her Son, and the Credulous" door kunstenaar Jordan Henderson. U kunt zijn kunst HIER en HIER kopen

Een onzinniger pandemie had je niet kunnen bedenken: “Volgens het Duitse ministerie van Volksgezondheid had de federale overheid eind februari een reserve van 116 miljoen doses Corona-vaccin opgebouwd. Nog eens 111 miljoen doses, ter waarde van ongeveer 2,5 miljard euro, zijn gepland voor levering. Volgens een antwoord dat het ministerie op 28 maart gaf op een vraag van Thomas Dietz, Bondsdaglid van Alternativ für Deutschland, verplichten EU-verdragen de Duitse regering om deze doses in ontvangst te nemen. “Met het oog op de huidige stand van de pandemie werkt de federale regering aan een versoepeling van deze EU-verdragen”, aldus het antwoord.

Een andere krant maakt een rekensom en merkt op dat als de vaccinatie in het huidige tempo van 2000 injecties per dag wordt voortgezet, de 227 miljoen doses die Duitsland heeft aangeschaft 311 jaar meegaan. Natuurlijk zullen al deze doses ruim voor die tijd verlopen, dus Duitsland zal al deze nutteloze producten gewoon ontvangen, ze tegen hoge kosten ongeveer anderhalf jaar in vriezers opslaan en ze dan weggooien. Dit doet Corona pijn, schrijft eugyppius.

In gerelateerd nieuws meldt Welt dat het ministerie van Volksgezondheid van Lauterbach het werk aan de zogenaamde Nationale Reserve voor Gezondheidsbescherming, die Merkels regering drie jaar geleden heeft gepland, niet heeft afgemaakt. De reserve moest een enorme opslagplaats worden voor maskers (maar natuurlijk), andere persoonlijke beschermingsmiddelen en geneesmiddelen, die Duitsland in theorie zouden bevrijden van de afhankelijkheid van China de volgende keer dat iemand dom genoeg is om paniek te zaaien over een ademhalingsvirus.

Tot nu toe is het enige wat iemand heeft gedaan om deze reserve te realiseren, het opslaan van 245 miljoen maskers, waarvan een aanzienlijk deel aan het eind van het jaar zal verlopen. Een woordvoerder van het ministerie legt uit dat het project is verworden van een Gezondheidsreserve tot een nationale vuilnisbak voor waardeloze maskers die niemand wil, omdat er geen financiering voor is gevonden. Blijkbaar hebben de politici hun enthousiasme verloren en geven ze er nu de voorkeur aan dat de fabrikanten en de deelstaten hun gewonnen “gedecentraliseerde” reserves behouden. Dit betekent kennelijk dat zij het project stilletjes hebben afgeschreven, maar hopen dat niemand het doorheeft.

  Ex-Pfizer wetenschapper: "Het is de bedoeling van het spike-eiwit om het bloed te klonteren"

Ondanks alles wat je hoort van conferentiegangers van het WEF en viruspestkoppen als Lauterbach over het belang van “paraatheid voor pandemieën”, is de wil om daadwerkelijk iets te doen aan pandemieën – zelfs in de hoogste regionen van de overheid – nog nooit zo laag geweest. Misschien zijn wij niet de enigen die, na alles wat er sinds maart 2020 is gebeurd, hebben geconcludeerd dat het inderdaad het beste is om minder aan virussen te denken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Boodschap aan de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Nucleaire oorlog komt eraan
Volgend artikelHoe de EU-leiders de betrekkingen met Rusland vernietigden – en hun burgers de toegang tot betrouwbare goedkope energie ontzegden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

32 REACTIES

 1. verbrand die maskers goed voor het milieu het zijn tenslotte toch gezondheidsmaskers zo dom zijn ze de regeringen🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 2. Eugenetica, genocide en bewustzijnsvernauwing zijn niet gratis. Ze proppen hun zakken vol. Het zegt mij wel dat velen vooral uit zijn op winstbejag ipv eugenetica, genocide en bewustzijbsvernauwing. Ik vermoed dat 95% van de slaven niet eens weet wat voor monster misdrijf ze plegen, de top 5%, Rutte en de partijleiders en de hele WEF maffia, die weten wel wat er speelt. Maar de overgrote meerderheid van hun slaven volgt gewoon de bevelen op. Er zit geen bezieling in het WEF leger, ze handelen uit egoïsme. Die zielloosheid wordt hun val. Net zoals eigenlijk al hun zielloze projecten met een hoop poeha worden gebracht, maar ze hebben alleen egoïstische ja-knikkers om zich heen, waardoor ze niet voelen en zien dat hun plannen waanzinnig slecht en weinig draagvlak hebben. De nutteloze eters (elites en hun slaven) leven in een fantasie wereld. Het enige dat ze wel echt is gelukt is programmering via onderwijs, chemtrails/geo-engineering, mindcontrol, 5G, codex alimentarius (voedsel vergiftigen), de zorg en de rechtstaten slopen… maar echt keihard hun utopie (voor ons dystopie) uitrollen, dat lukt gewoon niet. Ze zijn ons wel non-stop, 24/7, elke minuut, elke dag, de hele dag aan het besproeien… er komt echt geen einde meer aan, non-stop vliegen ze over. En de massa heeft NIKS door. Dat vind ik persoonlijk erg creepy en eng. Ik lees over plasmalagen en grote aarde en de ruimte enz enz… ik begrijp dat half, maar feit is dat ze non-stop sproeien.

  • Ja dat zie ik ook, dit moet al jaren gepland zijn en al jaren lang chemicaliën gemaakt en opgeslagen anders kan je dit wereldwijd niet uitrollen 24 uur per dag

  • Een vraagje die sproeivliegtuigen vanwaar vertrekken die ergens iemand moet daar toch meer van weten want zoiets is al zo lang bezig

   • Wat dacht je van Ramstein Duitsland en alle andere militaire vliegbasis van de Amerikanen over de gehele wereld. De bewuste vliegtuigen zijn de meeste van die donkere antraciete kleur, maar hebben geen zichtbare tekens erop. Ze vliegen op een hoogte van ongeveer 5 Km, waar normaal gesproken geen contrail mogelijk is en deze hoogte toegewezen is speciaal voor militaire vliegtuigen. Zodat de burgerluchtvaart er niet door gehinderd wordt.

    • Merde…precies die 2x heb ik zo’n vliegtuig over de bomen bij ons zien scheren. Ze draaiden in dal voor mij en dag later grafietachtige gedraaide “wolk” bij heldere lucht. En we horen ze vaker ’s nachts traag overvliegen….

   • @Margot: militaire basis. Ik hoor ze hier altijd opstijgen vanuit Gilze als het donker is. Ze doen het nu vaak s’nachts. Overdag begon op te vallen.

    Civiel vliegverkeer staat hierbuiten. Hun transponders kun je gewoon volgen. Die van de sproeiers niet. Militaire transponders zijn niet makkelijk te traceren. Je kunt wel vliegtuigen traceren in bv flightradar24 die geen transponder weergeven. Als je daar op “locked” en het vluchtpad visueel zet in de opties zie je vaak de sproeiroutes. Die screenshots daarvan zijn zat gepost, maar niemand wilde het geloven.

  • @Naam:* (Ze zijn ons wel non-stop, 24/7, elke minuut, elke dag, de hele dag aan het besproeien… er komt echt geen einde meer aan, non-stop vliegen ze over. En de massa heeft NIKS door.) 500.000.000 mensen mogen er toch blijven leven ? Je moet nog uitkijken ook, met al die gekken om je heen. Voor je het weet komen ze je halen met een jas met extra lange mouwen 😉

   Ik ben er mee gestopt, om de mensen om me heen erop te wijzen. Kijk eens wat vaker naar boven, in plaats van die domme mobiel van je in de gaten houden, Damn wat zijn mensen toch een stelletje ezelsveulens. Te stom om na te denken, want dat word voor hen gedaan. Gemak dient de mens, en word tevens je ondergang. Je krijgt als antwoord, dat zijn condensstrepen. Dat zeggen ze toch bij het weer. bij de NOS. Laat maar zitten joh..

   Chemtrails bevatten een brouwsel van barium, glasvezel met nano aluminium (bekend als CHAFF), radioactief thorium, cadmium, chromium, nikkel, sporen van schimmels, ethyleen dibromide en polymeervezels. Barium is net zo giftig als arsenicum en werkt op het hart. Aluminium is schadelijk voor de hersenen.

   • Het ergste ervan is, dat de meeste piloten er trots op zijn dat ze iets tegen de klimaat verandering kunnen doen. Die zijn ervan overtuigd dat zij goed werk doen.

    Maar hoe kom jij aan de specifieke samenstelling? Dat wordt telkens vaag gehouden op diverse sites. Dat er Aluminium en Borium zit wist ik, maar de rest niet. bedankt of de informatie.

    • Qvic… de ingrediënten heb ik ook al eens gevonden in memes en op telegram.

     Vwb contrails… ik zie korte en lange strepen. Ik geloof niks van contrails. Alle strepen zijn chemtrails. Ze werken als meerdere componenten samen. Ik heb ze heel lang en heel veel geobserveerd en het lijkt alsof de verschillende strepen gewoon verschillende chemtrails zijn die op elkaar inwerken. Vandaag begon alles wit en grauw… ik hoorde twee zware vliegtuigen overvliegen en een half uur later was er blauwe lucht en zonneschijn. Vervolgens vlogen er van alle kanten vliegtuigen met korte strepen en af en toe één met een lange streep. In een paar uur was er geen wolk meer te zien.

     Ik krijg sterk de indruk dat ze zondag mooi blauw en zonnig maken zodat mensen op maandag op maandag het idee hebben dat het hele weekend mooi was. Mensen onthouden het laatste wat ze zien en horen. Op maandag (morgen) maken ze weer een depri dag zodat mensen subliminaal moe worden. Als ik tegen mensen zeg dat we amper nog blauwe lucht en zonneschijn zien, ontkennen de meesten dat omdat ze die ene mooi zondag automatisch met hun wensdenken veranderen in meerdere dagen. Ze zeggen dan… onzin joh, afgelopen week was het hardstikke mooi weer. Het weekend sluit mooi af zodat mensen in hun hoofd de illusie hebben dat het een mooie week was. Maandag begint bijna standaard depri, zodat mensen subliminaal de hele week op down beginnen… het is mind control. Net zoals het raar is dat wij het nieuwe jaar middenin de winter beginnen… waarom niet met de start van de lente??? OMDAT ZE ALLE BEGIN DEPRIMEREND MAKEN ZODAT WIJ SUBLIMINAAL ALLE BEGIN DEPRIMEREND VINDEN.

     Veel mensen vinden mijn verhaal/uitleg vergezocht, maar ga er maar eens over nadenken. Ze hebben ons in een mechanisch sysyeem gedouwd. We zijn volledig van de natuur verwijderd. Dat voorbeeld van nieuwjaar in december ipv de lente is het duidelijkste voorbeeld. En zo verzieken ze al onze dagen/weken/maanden… ze manipuleren ons subliminaal maximaal. Allemaal om onze moraal laag te houden en ons in duisternis te houden. We vieren in december letterlijk ons einde!!! Terwijl het nieuwe jaar in de lente hoort te beginnen!!! Dan sluit je het oude jaar (de winter) af en start de volgende dag de lente (het nieuwe jaar).

     We moeten uit de matrix, terug naar de natuur. Ze fucken ons al duizenden jaren met hun mechanische systeem. Verdiep je in de Maya’s en je ontdekt dat de natuur eigenlijk obv 13 maanden werkt. DAAROM LIJKT ONS KLIMAAT TE VERANDEREN. Daarnaast zijn 12 maanden mechanisch en boekhoudkundig makkelijker. WIJ ZIJN SLAVEN OP EEN SCHAAL DIE WE AMPER KUNNEN BEVATTEN.

     Steeds meer van deze informatie komt tot mij terug. Ik kan het niet goed uitleggen. Het lijken wel downloads uit de akashic records, uit the knowosphere. We leven in de mechanische wereld in het denken, terwijl we van nature leven vanuit het weten. De mechanische wereld bestaat obv denken, de natuurlijke weteld bestaat obv weten. We weten eigenlijk wel dat het nieuwe jaar het einde vd winter en het begin van de lente hoort te zijn. Ze houden ons gevangen in duisternis, als slaven die geen zonlicht mogen krijgen… EN DAAROM SPROEIEN ZE DE ZON WEG, OM ONS BEWUSTZIJN VERNAUWD TE HOUDEN.

     Hopelijk kan iemand mij volgen en voortborduren zodat we samen deze puzzel oplossen. Bedankt voor de tips over vliegvelden en flightradar24 (die gebruik ik ook veel). Samen gaan we ontsnappen uit deze mechanische hel/deze matrix waar ze ons al duizenden jaren gevangen houden.

     • Naam:*(Veel mensen vinden mijn verhaal/uitleg vergezocht)

      Jou verhaal klopt helemaal, jou verhaal is wat mij ook is opgevallen. en de mensen die dat vergezocht vinden. Zijn niet de mensen die je om je heen wil hebben. Ik zit namelijk in het zelfde schuitje. Ze willen het niet horen, omdat ze in een illusie leven. En kunnen het zich niet voorstellen, je gaat toch niet de lucht vergiftigen. Zonder lucht geen leven. Kijk wat ze met het drinkwater aan het doen zijn. En zo kan je nog wel een tijdje door gaan. Allemaal verspilde moeite. En hoe nu verder, daar kan ik nu geen antwoord opgeven. Mijn hoofd stroomt momenteel over. Ik snap wel dat de meesten hun kop in het zand steken. Ik blijf liever op de hoogte. De The Truman Show film begint nu wel heel echt te lijken 😉 Fijne avond.

      • @discobol… mensen om mij heen zeggen vooral dat ze het niet geloven want dan zouden de elites zichzelf ook kapot sproeien. Terwijl ik vermoed dat ze zelf supplementen of medicatie gebruiken of sproeien waar ze zelf niet zijn. Ik hoor en lees ook veel over plasmalagen en de ruimte. Immortal weet daar volgens mij meer van.

       Al met al begint het te lijken alsof we niks kunnen doen behalve afwachten. Het leven is tijdelijk, we zullen het tijdelijke moeten ontstijgen.

       • De elites hebben er mooie termen voor zoals “Killing them softly” en ook de film “Don’t look up” met weffer Leonardo di caprio….Ze sproeien ons kapot en vergiftigen ons met bizarre E-nummers. Ze lachen ons uit terwijl onze schapige soortgenoten rustig hun GMO soja broodje wegtikken met een idemdito gmo soja latte…

        • De zogenaamde elite hebben allemaal superfijne lucht filters en waterfilters in hun huizen. Die kunnen wij het volk niet kunnen verkrijgen. De ingrediënten die Naam* door gaf heb ik opgezocht, dit zijn stuk voor stuk zeer giftige stoffen en die zorgen dat eigenlijk alles op de aarde langzaam vernietigd wordt.

  • Beste Ohje,
   Dat gaat niet gebeuren omdat het dan voor de massa duidelijk gaat worden dat die dingen onder hysterie in veel te grote aantallen zijn ingekocht, en nu weggegooid geld blijk te zijn
   Verbranden zodat niemand het aan de grote klok gaat hangen

   • Het was er constant, maar dat viel minder op. Als het gestopt was, zaten we nu niet weer in de shit. Daar we ook vanuit moeten gaan dat met elke jongere generatie we er dommer op worden. Door telkens de school prestaties naar beneden bij te stellen lijkt het net alsof we juist slimmer worden. Wat 50 jaar terug op de LTS onderwezen werd, werd die zelfde leerstof 25 jaar later op de MTS onderwezen werd en nu wordt die zelfde leerstof pas op de HTS onderwezen. Met enige verschil dat de nu HTSers vaak arrogant doen over hun aangeleerde kennis t.o.z.v. toen de LTsers het heel normaal was.

    • ‘Door telkens de school prestaties naar beneden bij te stellen lijkt het net alsof we juist slimmer worden.’

     Scherp Qvic… ze hebben een totaal systeem, een matrix, gebouwd. Het is allemaal ‘by design’. Ik begin wel door te krijgen dat we niet alles hoeven te snappen, maar dat we vooral alles moeten loslaten en terug moeten/kunnen naar de natuur em naar God/liefde. We puzzelen in hun matrix om de uitgang te vinden, terwijl de uitgang is om niet meer te puzzelen en sleutelen aan hun matrix. We moeten uit de matrix en dat betekent dat we uit ons ego-bewustzijn moeten en terug naar ons zielsbewustzijn (natuur/God/liefde). We moeten uit ons denken, uit de dualiteit, terug naar de non-dualiteit.

     • Naam* je zoekt GOD nog buiten jouw zelf, dat komt doordat we van school uit geprogrammeerd zijn om GOD buiten ons zelf te gaan zien in de vorm van religies en op die manier kunnen ze jouw manipuleren door die zogenaamde geestelijke. Maar in werkelijkheid ben jij een autonome GOD zelf.

      Jij creëert zelf je eigen werkelijkheid, door de informatie die jij verzameld uit je omgeving en afhankelijk van jouw persoonlijke basis frequentie. Deze frequentie krijg jij al bij de conceptie in combinatie met je geboorte uur, dag, maand en jaar en de locatie waar jij geboren wordt en/of je een vrouw of als man geboren wordt.
      Deze gegevens kun je via de Chinese kalender en Feng Shou te weet komen.

      Deze 7 criteria zorgen voor een unieke persoonlijke basis frequentie ook wel je bioritme genoemd van je tijdelijke avatar. Dit bepaald wat jij lekker vindt of niet, met wie jij graag omgaat of niet, wat jij leuk vindt of niet, welke interesse je hebt of juist niet. Welke kleuren jouw geluk brengen of juist ongeluk. Zo ook met getallen. Zo ook wanneer je wel of niet welke richting jij op vakantie kunt gaan om geen ongeluk of persoonlijk verlies te lijden of juist een geweldige vakantie ervaart. Aan de hand van deze 7 criteria kun je zelf je eigen karakter en die van andere al bij voorhand nakijken wat voorn persoon jij bent en wie die andere is. Deze wijsheden worden nu bij ons weggehouden bewust en onbewust door onwetendheid van onze samenlevingen. Zodat we manipuleerbaar worden.

      De achtste criteria is jouw bewustzijn, deze zit niet in je hersenen, maar in je darmen. Niet voor niets wordt er gezegd van je bent wat je eet. Door nu met chemische toevoegingen in ons voedsel en met die chemtrails, het externe elektromagnetische frequentie smog in onze leef omgeving en alle onzinnige dingen in ons dagelijks bestaan, wordt ons bewustzijn constant op de proef gesteld.

      Daarbij komt ook nog van ben jij een vechter of een vluchter. Van ga jij als waarnemer alles eerst voor je zelf analyseren en van daaruit actie ondernemen of kies jij de makkelijkste weg van andere gewoon volgen in de hoop dat die andere de goede keus maken. Dit heeft ook weer te maken met of jij al meerdere keren een avatar hebt gehad in deze simulaties, ook wel oude zielen genoemd.

      De oude zielen kunnen putten uit hun vorige levenservaringen, deze wijsheden flitsen ineens bij je binnen, als je met die materie bezig bent. Je weet het in eens weer, alleen je kunt het vaak niet uitleggen aan je omgeving. Vooral niet als je met jonge avatars te maken hebt, die nog de gemakkelijkste weg blijven kiezen en andere volgen, wat we de massa of schapen noemen.

      Want om een oude ziel te hebben moet je alle 12 maanknopen behaald hebben. Slaag jij er niet in deze avatar de maanknoop te halen, moet jij het opnieuw doen in een nieuwe avatar. Net zolang totdat jij de maanknoop haalt. Er zijn totaal 13 maanknopen te behalen, totdat je terug mag keren. 12 maanknopen zijn jouw basis kennis en de laatste nr.13 is jouw eigen keus welke bestemming jij kiest. Want nr. 13 is geen ongeluksgetal, maar een bestemmingsgetal.

 3. Die achterlijke duitse schaapjes lopen nog steeds met een bekluier rond in de supermarkt.
  Kijken als een waanzinnige uit de ogen….een spuitje teveel dus…
  Triest.

  • Supermarkten zijn concentratiekamp winkels. Supermarkten zijn gif fabrieken van de vijand. Ik kom er niet meer sinds ze ons met cojona de hel in wilden slepen. Supermarkten liepen voorop in de oorlog tegen de mensheid. Ik ga nooit meer naar een supermarkt, ze hebben ons maximaal verraden en hun schappen liggen vol met puur gif (E-nummers). Ik vergeef supermarkten nooit en ik ga er nooit meer heen. Ga naar de markt of de boer als je de wereld wil veranderen en meer ‘normale’ mensen wil zien. Slaven gaan naar de supermarkt, mensen kweken het zelf of kopen bij de boer of op de markt.

 4. Gewoon de bestelling annuleren en de leveringen weigeren en zeker niet betalen. Pfizer kan de boom in, het product deugt niet. Het is Duitsland tegen Pfizer, wat gaan ze doen? Rechtzaken aanspannen? Veel succes, het blijft nee en er komt geen geld meer jullie kant op. Zo zouden ze het moeten doen. Tjonge wat een rare wereld is het toch.

  • @ Simon april 2, 2023 at 22:55,
   Pfizer heeft dat zogenaamde vaccin niet ontwikkeld, maar enkel in opdracht geproduceerd. Net als alle andere fabrikanten als ModeRNA, Jansen en Jansen, Astra Zenica. Deze opdracht kwam van de Amerikaanse militaire defensie afdeling DAPRA, vandaar dat er ook geen enkele test op veiligheid en efficiëntie gedaan was. Daar DARPA niet behoeft te voldoen aan de criteria van commerciële bedrijven om een veilig product op de markt te kunnen zetten. Ze hebben gekozen voor hun biowapen een vaccin te noemen, zodat het dan via een noodvergunning op de markt gezet kon worden en deze noodvergunning verloopt eind 2023 en voor sommige pas in maart 2024. Rechtszaken kunnen ze wel aanspannen, maar heeft totaal geen zin, omdat de fabrikanten enkel in opdracht hebben geproduceerd en vooraf bij de wet onschendbaar zijn gesteld. Daar al die zogenaamde contracten van Pfizer militaire contracten waren. Van om publiekelijke delfstoffen of energie voorzieningen of havens als borg te stellen, als het product niet afgenomen wordt of niet betaald werd.

 5. The 227 million doses purchased by German Govt pales into insignificance compared with the Australian Govt which purchased 280 million doses for an eligible population of 21 million (only counting those who can receive the “vaccine”) – refer to https://nswliberal.org.au/news/australia-secures-additional-pfizer-biontech-vaccine-for-2022-and-2023 (former Prime Minister announcement of 25 July 2022 is no longer available on the Australian Govt website). This means at least 12 vaccine doses for each Australian, even if you account for 10% wastage. Difficult not to think about stupidity of our politicians, or maybe other motives governed their decisions.

 6. Het valt mij telkens op in de berichten dat de vrijmetselarij niet genoemd wordt terwijl dat de wereldwijde club van mensen met een beperking is (geen geweten en geen moreel besef).die deze covid ellende bij elkaar heeft gefantaseerd. In 1735 was men in de Republiek der 7 verenigde Nederlanden verstandiger en heeft men de vrijmetselarij verboden om te voorkomen dat die corrupte Oranjes zouden terugkeren. Na de Franse revolutie kwamen ze weer terug met koning Willem 1. Jammer genoeg zijn de vrijmetselaars en andere tempeliers naar Amerika gevlucht en hebben daar de USA opgericht in 1776 waar we nu nog steeds last van hebben. Nu is inmiddels hier sinds lang (Lubbers, Kok, Balkenende, Rutte) de premier vrijmetselaar en bestookt ons samen met Alexander met “maatregelen”. Kom op verbied deze geheime club onmiddellijk! Of handhaaf het verbod uit 1735 en stop ze allemaal in de bak.

 7. Vogel opvangcentrum Merelbeke vraagt gezichtsmaskers binnen te brengen, om zich te beschermen tegen de vogelgriep, er zijn veel zieke vogels

 8. Het was toch al in 1974 gepland en deze mensen zijn nooit gekozen en verzinnen alles zelf tot de ondergang van hunzelf eraan toe……….Richard, you’re correct about the WEF not wanting us in the countryside, never forget, we are many, they are few. https://youtu.be/fuUSN8joCig

  ‘We hebben trauma genegeerd, en zo onbewust aan de volgende generaties doorgegeven’ een ‘freeze met angst’ versus een ‘diepe ontspanning met bliss’
  – de nervus vagus tot rust brengen via de ademhaling
  – de kracht van voorleven
  – een goede eerste stap om meer in ontspanning met jezelf te komen
  – hoe de liefde jou kan vinden (in plaats van andersom)
  – haar missie met een geboortethuis, en droom voor de toekomst https://youtu.be/Y9IyIDrrDgI
  Al die onbewuste prikkels tot je neemt waar angst, onzekerheid en onveilig gevoel detecteert…..

  Dus het is zoals in deze podcast hebben we het ook meer over het pad naar binnen. Hoe kan je door meer te voelen jezelf helen? Hoe train je intuïtie? En hebben we het over de liefde. ‘Je kan pas de verbinding aangaan met de ander als je ook een verbinding hebt met jezelf’, volgens Sarah. Natuurlijk hebben we het dan ook over het ego. Hoe kan het ego je helpen met je intuïtie en de liefde? https://youtu.be/f4Kzd3YX1B0

  De kunst van zelfbeminning, het parelbewustzijn en de kennis van wijsheid. Wat is wijsheid? Wat is de kracht van destructie? En zitten we allemaal in een psychose? We bespreken de vijf vormen van bewustzijn. https://youtu.be/-RxZyU81_AM

  Maximale spirituele groei & persoonlijke ontwikkeling realiseren. https://youtu.be/rdlHJBK2IkY

 9. Rabbi Simon Jacobson is a pioneering speaker, educator and mentor to thousands. He is the Dean and Founder of The Meaningful Life Center, coined “The Spiritual Starbucks” by the New York Times, which bridges the secular and the spiritual. He is the author of the best-selling book Toward a Meaningful Life (💎 https://www.amazon.com/Toward-Meaning…) which has sold over 500,000 copies and been translated into 13 different languages. With his keen insight into the human condition, and over 35 years of experience, he has the unique ability to offer clarity and direction especially in difficult times.

  Rabbi Jacobson and the MLC have been lauded for creating non-stop programming nourishing people’s hearts and souls. Please donate or sponsor a class, to help us continue and expand this life-affirming work 💓

  What’s Terrifying About Reincarnation? In the Kabbalah we find precious information about our past lives, but it was kept under cover for centuries. Why? Do you remember your past life?
  https://youtu.be/u4vLzaVER80

  The Three Factors of Gnosis: Death, Birth & Sacrifice
  https://youtu.be/e_oHJz_2wLY

  Gnosis: het intuïtieve weten van het hart. Het is een pad van vragen stellen en helen. Het doel is het ontdekken en realiseren van je eigen potentieel.
  ‘Sta op en herinner jezelf’. 

  Gnostiek
  Gnosis is het Griekse woord voor kennis, inzicht. Het woord heeft te maken met innerlijk weten, zelfinzicht, authenticiteit van handelen en soevereiniteit. Als zodanig hangt het eerder samen met het woord ‘geweten’, maar dan in neutrale zin. Gnosis vormt een schril contrast met ‘geloof’ dat van buitenaf wordt opgelegd, met blinde gehoorzaamheid aan leefregels en dogmatische wetten. De kerk heeft gnostici fanatiek vervolgd en vermoord omdat deze leer geen volgzame schaapjes kweekt.

  What happens after we die? And what happens to the soul? Do we have a soul?
  Before I share my answer with you, please understand that my beliefs and philosophy of life are just my opinions. I have a very good understanding of many of the sciences, the paranormal, and religion. I am not religious, but extremely spiritual. I rival Mr. Spock in logical thought, and I’m a very deep thinker. I take very little at face value and question practically everything. I need to know why, and how it works.
  https://www.quora.com/What-happens-after-a-person-dies-Where-does-his-soul-go-Does-a-man-have-a-soul-or-not

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in