Dennennaalden bevatten veel vitamine C en kunnen het immuunsysteem van het lichaam helpen versterken. Sommige onderzoekers en artsen zijn ook van mening dat dennennaalden de schadelijke effecten van spike-eiwitten van het covid-vaccin kunnen tegengaan, schrijft Nyadagbladet.se.

We hebben veel dennen in Zweden en het is onze tweede meest voorkomende boom, na de kerstboom. Volgens het Naturhistoriska Museet kan de den meer dan 35 meter hoog worden en 650 jaar leven. Carl von Linné heeft er al op gewezen dat grenen op verschillende manieren zeer nuttig is.

“Het hout geeft kaarsen aan de boeren; de vette wortel wordt ’s nachts in open haarden gebruikt. Steenkool wordt gebruikt door mijnwerkers en hout is een uitstekende brandstof in kachels. Het sap wordt gretig gegeten door kinderen. De zachtere bast is voorbereid voor de armen; het wordt ook gegeten door varkens. De grovere bast wordt gebruikt als vervanging voor kurk. Afkooksel van jaarlijkse scheuten is een effectieve remedie tegen scheurbuik”, schreef hij in 1755.

Een superboom

De den staat bovenaan de lijst als het gaat om vitamine C en in Zweden zijn het alleen de duindoorn en rozenbottels die de den verslaan in vitaminegehalte. In de winter bevatten dennennaalden de meeste vitamine C omdat het beschermt tegen de kou.

Dennenboomstoffen zijn ook bacteriedodend en kunnen volgens Läkeörter.se ontstekingen en schimmels remmen. Het bevat ook kalium, calcium, magnesium, zink en ijzer. Dennenboom zou ook het immuunsysteem van het lichaam moeten kunnen versterken en kunnen helpen tegen urineweginfecties.

Uit een Koreaanse studie uit 2011 blijkt dat dennennaalden veel antioxidanten bevatten.

Suramine kan de schadelijke effecten van het covid-vaccin helpen voorkomen

Als je een covid-vaccin hebt gekregen of covid-19 hebt gehad, kunnen de spike-eiwitten in het lichaam blijven circuleren en schade aanrichten aan onder meer cellen en organen. Als je klachten krijgt na een injectie, kunnen onder meer dennennaalden wel degelijk helpen, aldus de organisatie World Council for Health. Door dennennaaldthee te drinken, kun je krachtige antioxidanten krijgen en ook hoge niveaus van vitamine C die zullen helpen tegen het spike-eiwit.

Ook de onderzoekster Dr. Judy Mikovits heeft verklaard dat dennennaalden een remedie zijn voor verschillende schadelijke bijwerkingen van de covid-vaccins. Meer specifiek heeft ze het over suramine, dat ook wordt gebruikt tegen onder andere Afrikaanse slaapziekte. De stof is overvloedig aanwezig in dennennaalden en je kunt de olie extraheren of thee van de naalden zetten om de suramine te krijgen.

Tegelijkertijd wordt het afgeraden dennennaalden te consumeren als je zwanger bent, zwanger probeert te worden of nierproblemen hebt.

Gebruik van dennen en dennennaalden

Het is belangrijk om te onthouden voordat je iets kiest, dat je zowel de natuur als de landeigenaren moet respecteren. Het is niet toegestaan ​​levende twijgen af ​​te breken of schors van levende bomen te nemen, omdat dit de boom kan beschadigen. Daarom kan het een goed idee zijn om de landeigenaar te vragen voordat je iets plukt. Kortom, toon respect en kies niet meer dan je nodig hebt en probeer geen schade aan te richten. Lees hier meer over verschillende richtlijnen die handig kunnen zijn om op de hoogte te zijn als je in het bos bent.

Niet alleen zijn de naalden eetbaar en gezond, maar je kunt ook andere delen van de den eten. Als de kegels groen zijn, zijn ze eetbaar en dat geldt ook voor de wortels van jonge dennen. Schors van jonge takken kun je vers eten en onder de buitenste bast zit een witte basis waar je meel van kunt maken. De hars moet volgens Skogsskafferiet bijzonder nuttig zijn en een bacteriedodende werking hebben.

Bij luchtwegproblemen kun je dennennaalden koken en vervolgens de dampen inademen. Het is de terpentijnolie in de naalden die een helende werking heeft, die ook een werking kan hebben tegen astma, kinkhoest en andere ontstekingen in de luchtwegen, aldus Läkeörter.se.

Een voetenbad of een gewoon bad met dennennaalden moet ook kunnen helpen bij reumatische problemen en ook wonden helen.

Als je snel koude handen krijgt, kan een verwarmende dennennaald-olie helpen, zegt kruidenexpert Alexandra De Paoli. Ze gelooft dat het de bloedcirculatie stimuleert en gebruikt de olie zelf in de winter.

“Ik gebruik de olie en breng ze bijvoorbeeld aan als ik ga fietsen in de winter, wanneer het buiten koud is en ik mijn handen niet wil bevriezen,” vertelt De Paoli aan de Epoch Times.

Hoe verwarmende olie te maken

Om de olie te maken, heb je dennennaalden en canola- of olijfolie nodig, bij voorkeur biologisch en koudgeperst.

1. Hak de naalden klein, doe ze in een glazen pot. De naalden moeten worden klein gehakt zodat de olie bij de actieve bestanddelen kan komen.

2. Giet de olie erin, verdubbel de hoeveelheid naalden. Doe er een deksel op.

3. Laat het 2 weken in een westelijk of oostelijk raam staan. Zwenk de pot dagelijks om de inhoud opnieuw te mengen.

4. Zeef de naalden en knijp de laatste olie eruit. Giet in een glazen fles en bewaar op een donkere plaats. De olie is ongeveer 2 jaar houdbaar.

Hoe maak je thee van dennennaalden

Voeg 1 eetlepel verse, fijngehakte dennennaalden toe aan 2,5 dl water. Kook ze 5 minuten in het water en zeef dan de naalden.

Hieronder volgen bronnen en referenties naar andere Frontnieuws artikelen met betrekking tot mogelijke ontgifting van het schadelijke spike-eiwit.

Dringend: 14 eenvoudige manieren om te ontgiften na het vaccin

Hoe te ontgiften van de COVID-prik – Het is tijd om oplossingen te verspreiden voor COVID-prik ontgifting

Biofysicus Andreas Kalcker: Chloordioxide is een 100% effectieve remedie tegen Covid

Beter dan Hydroxychloroquine? Twee nieuwe studies tonen aan dat Quercetine de resultaten van COVID verbetert – Gemakkelijker te verkrijgen

Mijn verhaal over mogelijke blootstelling aan spike-eiwitten via shedding van “gevaccineerde” mensen, en de mogelijke remedie en profylaxe van suramin, shikiminezuur en dennennaaldthee kuur

Dennennaald thee: Mogelijk tegengif voor spike-eiwit overdracht

Kan zenuwschade door vaccins ONGEDAAN gemaakt worden met dit zelfgekweekte molecuul sulforafaan?

Hoe verwijder je grafeenoxide uit je lichaam? UPDATE

Zink kan helpen in de strijd tegen COVID-19 – maar alleen als je het koppelt aan een zink ionofoor (Quercetine)

Ja, je kunt ontgiften van covid “vaccin” spike-eiwitten: hier is hoe

Hoe te genezen van vaccinatie en bijwerkingen


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

Wetenschapshorror: Vaccin spike-eiwit dringt celkernen binnen, onderdrukt DNA reparatiemotor van het menselijk lichaam, zal explosie van kanker, immunodeficiëntie, auto-immuunziekten en versnelde veroudering ontketenenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVolledig gevaccineerde kinderen 2,3 keer meer kans geïnfecteerd te raken dan ongevaccineerde kinderen
Volgend artikelVerontrustend nieuws uit Duitsland, Washington DC, en de staat Washington
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. Ik werk met mijn vrouw samen en de vaccinmensen (althans wat er van ze over is) op ons werk scheiden de laatste tijd een rare geur af.

  Hoe omschrijf ik dit een soort chemische medicijnlucht maar tegelijk ook heel zoet als anijs.
  Wij zijn er van overtuigt dat het de spike eiwitten zijn die ze uitstoten, je ruikt het op kantoor maar ook in een ander ruimte waar 2 vaccinfreaks zitten.

  Sommige dagen moeten we helaas in die ruimtes werken en na een dag met hun gewerkt te hebben krijgen we hoofdpijn, keelpijn en dat soort klachten.

  Het rare is alleen de ongevaccineerde mensen ruiken de lucht ook. Mijn vrouw en ik drinken dan ook preventief elke ochtend dennennaaldenthee en sindsdien geen klachten meer.

  Op dagen dat we intensief met deze eiwitverspreiders moeten werken en wel klachten hebben drinken we 2 tot 3 koppen per dag en binnen een dag zijn de klachten weg.

  Is dus zeker een aanrader. Kleine tip pluk genoeg naalden want ze kunnen ingevroren worden zodat je ze altijd op voorraad hebt. Thee MOET 10 minuten trekken om alle suramine eruit te halen.

  Werkt dus goed en is ook nog lekker. Je kunt ook op de naalden kauwen dat deden de indianen dagelijks voor de vitamine C. Ook erg lekker dennennaalden met een beetje hennep is ook een erg lekkere en geneeskrachtige combinatie.

  • Dank voor uw bericht en tips!

   Echter, ik ben van mening dat bij de gevaccineerde mensen geen enkele thee of medicijn of detox helpt. Het gif is verspreidt in hen bloedbanen en in hen hele zenuwstelsel. Ik vind uw bericht iher zeer informatief en nuttig maar ook zeer zorgwekkend!!! Ik blijf écht mijlenver uit de buurt van mensen die zichzelf genetisch hebben laten manipuleren in hen DNA. Dood enge gedachte dat ze eiwitten uitspreiden. Ik moet er niet aan denken..als ik jullie was zou ik snel ergens anders gaan werken of in ieder geval uit de buurt blijven. Alles wassen, kleding etc. Het is ongelooflijk gevaarlijk om in dezelfde lucht / omgeving te zijn. Dit is echt schokkende info…. (vind ik) maar nóg meer reden voor mij om hier alert op te blijven. Horrific!!

   • Ik gebruik Dennennaald thee en waterstofperoxide al meer dan 5 jaar, en kom in contact met beide, de vaxxvrije en de sheeps. Heb 2 jaar totaal nergens last van. Ik laat iedereen in zijn waarde, maar vertel ze wel dat als we niet allemaal ontwaken,,hier haal ik Goethe aan ”Wie in een democratie inslaapt, wordt in een dictatuur wakker,” Goethe !!! Dan hebben ze wat stufff om over na te denken..Verder vind jou in dit bericht zeer negatief naar je zelf gericht. In het andere bericht biedt je iedereen dennennaald thee aan, terwijl iedereen het zelf kan maken. Als ze het hele bericht van Frontnieuws maar goed lezen.

  • Verhoog je immunsysteem en weerstand door thee te drinken van dennennaalden die je bij ons kunt kopen. Het brengt helderheid in je hoofd en helpt je om verouderingsproces tegen te gaan.
   Dennennaaldthee is een van de krachtigste antioxidanten die er zijn.
   Het wordt al eeuwen lang gebruikt als middel in de natuurgeneeskunde.

   Tibetanen
   Tibetanen gebruiken drinken al eeuwen lang dennennaalden thee omdat ze ervan overtuigd zijn dat zij door dennennaalden thee langer zullen leven.

   Suramine:
   Dennennaalden bevat suramine. Suramine breekt spike proteine af. Spike proteine is schadelijk voor het goed functioneren van je organen. Door dennennaalden thee te drinken kan je jezelf hiervoor beschermen uit voorzorg. Mocht je toch spike proteine in je lichaam hebben gekregen kan je dit gebruiken om de schade enigszins te beperken en om je immuunsysteem een boost te geven.

  • Het spike proteine was waarneembaar in de straten van Brussel in september. Mij gaf het een prikkeling in de mond en op de tong. Ik werd dit ook gewaar in juni met een gevaccineeerde boswachter in de Ardennen en in mijn Frans dorp met een buurvrouw en deelnemers op een loopwedstijd . In oktober werd ik niets meer gewaar in Brussel. Mogelijk omdat de meeste vaccins uitgewerkt waren? Mensen die niets gewaarworden zouden beter wat verder denken . Er zijn zeker grote hoeveelheden placebo’s en minimale dosissen gebruikt om het bedrog te verdoezelen en hun inspuiting gemakkelijk verplicht te maken. Pfizer België zal zeker geen doden willen naast hun fabriek.

   • Wat een flauwekul vertel je me nou. Ik gebruik Dennennaald thee en waterstofperoxide al meer dan 5 jaar, en kom in contact met beide, de vaxxvrije en de sheeps. Heb 2 jaar totaal nergens last van. Ga ergens anders die shit vertellen..

    • Nogmaals mijn bemoeienis – zonder dat ik vervelend wil zijn – maar dit is in mijn optiek duidelijk een geval van: ‘Wat de boer niet kent, dat vreet hij niet.’ Ofwel ik heb meerdere mensen de uitspraak horen doen dat iets onmogelijk is en dit wordt dan vastgesteld op het ontbreken van eenzelfde ervaring. Wat mij betreft redelijk kort door de bocht.

 2. Ontgifting na coronavaccin: de feiten

  Vandaag kwam er een recept om je lichaam te ontgiften na inenting met het coronavaccin langs op Twitter, waar zich tegenwoordig het grootste deel van mijn leven afspeelt. Een hele rij pillen en ook nog een distel nota bene moest je dan innemen en dat is een recept van officiële artsen! Ik vind het vervelend dat ik constant overal tegenin moet gaan, maar laten we dan ook allemaal eens wat intelligente en zinvolle dingen gaan schrijven. Ik begin, doet u mee

  https://natassavassiliou.eu/ontgifting-na-coronavaccin-de-feiten/

  • Hetzelfde hier. Merk helemaal niks om me heen. Geen “vreemde” geur/afscheiding vanuit geptikten, geen bijwerkingen en al helemaal geen overlijdens door de prikken. Ik wacht nog steeds op de voorspelde horror winter m.b.t. het massaal sterven van geprikten. Die moeten met bosjes vallen nu volgens sommige “experts”.De fake stream media is goed in desinformatie, maar de alternatieve bronnen doen er niet aan te onder. De waarheid zal wel, zoals zo vaak, ergens in het midden liggen. Alles wat ik lees neem ik met een flinke korrel zout….eerder een een kg :-).

  • Hoi lenteogen,

   Ik merkte niet zoveel op. Wel wat. In mijn grote familie waren er wat ”bijzondere” gevallen van overlijden onder kwetsbare ouderen.

   Nu met de boosters merk ik veel meer. Heel veel die er goed ziek van zijn geworden. Ergste is iemand die mogelijk zijn been kwijt raakt vanwege ernstige bloedstolsels in dat been. Het is in mijn omgeving erger aan het worden maar zeker niet de massa slachting die beloofd werd.

   Ook die geuren herken ik niet.

 3. Tijdens de dagen naar kerst en de hoeveelheid dennenbomen in de straten dacht ik nog: hier ligt een goudmijn aan gezondheid. Bij ons in het dorp is van ‘hogerhand’ besloten dat er geen kerstboomverbranding / vreugdevuur mocht plaatsvinden. In plaats daarvan wordt de biomassa gebruikt om sommige gemeentevervoer van brandstof te voorzien. Lol.

 4. Of het vaccin echt helemaal ooit uit je lijf gaat is nog niet bekend aangezien de bijwerkingen op langere termijn nog niet helder zijn.
  Wel helpt ontgiften natuurlijk, dat kan met de hier genoemde dennennaalden en andere supplementen en met homeopathie of biomagnetisme.

 5. Ik zou toch maar oppassen… Blijkbaar (volgens velen onder jullie) kan die dennennaaldenthee iets veranderen in jou lichaam… Jou lichaam is echter zo gemaakt dat het schadelijke stoffen zelf kan verwijderen… Wie zich heeft laten vaccineren is zelf schuld denk ik dan… Dat is net hetzelfde als bepaalde stoffen innemen om de schadelijkheid ervan te gaan verminderen… Je veranderd dingen in jou lichaam door je te laten vaccineren en je veranderd dingen in jou lichaam om de schade dan weer te repareren, in beide gevallen verander je dingen in je lichaam… En wat dan vervolgens schadelijker is voor jou lichaam kan niemand je zeggen…

  • Dan proberen ze de bevolking uit te dunnen met een vaccin en dan hoef je alleen maar dennenthee te drinken om het tegen te gaan
   Ja tuurlijk geloof je het zelf

  • Mikovitz legt uit wat SURAMIN is en zegt niets over de eigenschappen van die dennenaalden. Tenzij wat verder dat men zichzelf kan doden met die naalden! Dat is wel zeer extreem en ze doet dit om zich ergens uit te praten denk ik . De discussie ging hier over zich beschermen tegen de “shedding” of de uitwasemingen van gevaxineerden. Iemand leidt de discussie af naar dennenaalden als remedie tegen het vaxin. Dat is niet correct! Ik heb persoonlijk wel positieve ervaring met het nemen van die thee na gesprek mt een gevaxineerde die zaken overbracht naar mjn mond en tong. Dat is wat moet geweten zijn.

 6. Aan het begin. vh stuk tekst wordt een keer het woordje grenen genoemd.
  Grenen betreft de houtsoort. Bv een grenen tafelblad.
  Grenenhout komt van de grove den. !
  Daarover gaat het hier. Toch? Wat suramine betreft.
  Dan zie ik ergens in de reacties iemand schrijven over sparrennaalden.
  Dat is de den die ook wel de Kerstboom wordt genoemd. (Niet de doorgefokte nordman ! )
  Sparrenboom levert het vurenhout.
  Volgens mijn geen naalden voor suramine bij mijn weten.
  En ja jongens, ook de meisjes ga het bos in.
  Pluk wat naalden . De eigenaar is staatsbosbeheer. Niet bezit!
  Ikzelf eet al jarenkang elk voorjaar de lichtgroene uitloperlopertjes, vd spar, niet voor suramine maar om het hoge gehalte vit C!
  En het is lekker. Je proeft de jonge hars en het zurige van Vit C.

  • Vooreerst : een spar is geen den. En Suramine zou een industrieel product zijn. Wat in de thee gaat is het zuur, het shikimic acid . Hier is meer informatie: https://naturalnews.com/2021-05-09-is-pine-needle-tea-the-answer-to-covid-vaccine-shedding-suramin-shikimic-acid.html

   Concerning the shedding: I had experiences in Brussels and France after the massive first injection campaign. I perceived a kind of prickly emanation and taste in my mouth and on the tongue when crossing people. However it seems that this shedding has faded away. Fortunately because for a moment there was a great worry that we would be permanently affected. However the worry that remains is the damaged blood of those that got the real and full dosis. It is reported that that emanates also to the non-injected.

   • Wat shedding betreft: Ik had ervaringen in Brussel en Frankrijk na de massale eerste injectiecampagne. Ik ervoer een soort prikkeledne uitstraling en smaak in mijn mond en op de tong bij het kruisen van mensen. Het lijkt er echter op dat deze shedding is verdwenen. Gelukkig maar, want even was er grote zorg dat we blijvend getroffen zouden worden. Maar de zorg die overblijft is het beschadigde bloed van degenen die de echte en volledige dosis hebben gekregen. Er wordt gemeld dat dat ook uitstraalt en overgaat naar de niet-geïnjecteerden.

 7. Nog even.
  In het voorjaar zie je ook de jonge maar nog groene nieuwe grove den kegels.
  Ik heb deze gemalen en ook als thee gebruikt!
  Om de suramine.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in