Natuurlijk is dit het onderwerp waar iedereen naar vraagt en een bedankje aan Ricardo Delgado van La Quinta Columna voor het delen van zijn ervaring hiermee. Zijn protocol omvat het volgende:

 • NAC (N Acetyl Cysteine) of Glutathion maar NAC heeft de voorkeur
 • Zink
 • Vitamine D3
 • Astaxanthine
 • Quercetine
 • Mariadistel
 • Melatonine (vlak voor het slapen gaan)

Zoals hij uitlegt in de video (Engels ondertiteld) worden al deze dingen, behalve de Melatonine, ’s morgens genomen voordat er voedsel wordt genuttigd, omdat ze veel beter worden opgenomen op een volledig lege maag, schrijft Knowingthetruth.com.

Ik heb ook gehoord dat deze ook deel kunnen uitmaken van een goede detox/deactivatie van de opnamen en zal dit bericht bijwerken als er meer informatie beschikbaar komt:

 • Niacine
 • Melatonine (niveaus kunnen blijkbaar ook worden verhoogd door het eten van pistachenoten)

Hier is de originele video met Engelse ondertiteling waar hij dit protocol voor het verwijderen van magnetisme uitlegt van iemand die de Pfizer prik heeft gehad, wat hij met succes heeft gedaan:

HOW TO REMOVE MAGNETIC GRAPHENE FROM THE BODY AFTER A COVID-JAB (LA QUINTA COLUMNA)

Melatonine moet naar mijn mening vermeden worden, tenzij het absoluut noodzakelijk is, omdat het veel beter voor ons is om endogene melatonine te produceren en wanneer we hormonen als melatonine gebruiken, onderdrukt dat waarschijnlijk onze natuurlijke productie van melatonine, wat leidt tot afhankelijkheid. Dat gezegd hebbende, de noodzaak ervan kan afhangen van de slaapcyclus van het individu en het kan een goed idee zijn om een natuurarts of natuurgeneeskundige te raadplegen om uw specifieke behoeften te bespreken.

  WHO-klokkenluidster waarschuwt: "Ze willen een eeuwigdurende pandemie creëren" - Johns Hopkins University heeft een pandemieplan gepubliceerd voor SPARS 2025-2028

Als u ervoor kiest om te experimenteren met een van deze detox methoden kunt u uw ervaring delen in de commentaren hieronder en ga je gang en deel dit bericht met je vrienden en laten we ons te ontdoen van censuur van cruciale gezondheidsinformatie.

Deel de kennis!

Hieronder volgt een artikel met een schat aan informatie over andere oplossingen voor COVID-prik ontgifting:

Dennennaaldboom: Een supermedicijn tegen de schadelijke spike-eiwitten van het covid-vaccin & andere nuttige verwijzingen voor spike ontgifting


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

Nergens heen te vluchten? Spike-eiwit shedding, 5G brengt de mensheid in gevaar, vooral de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGemorste inhoud van Covid-19 vaccinflacons blijkt zeer giftig te zijn – stel je de schade eens voor als het geïnjecteerd wordt
Volgend artikelJustin Trudeau is een prutser en een bedreiging voor zijn natie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Waar ik moeite mee heb is dat er mensen zijn die pretenderen stoffen (kruiden,mineralen enz.) aan te prijzen die werkzaam zouden zijn tegen stoffen die in die spuiten zitten.
  Het komt nogal eens voor dat de beweringen niet vergezeld gaan met onderzoeksresultaten of documenten die de beweringen onderbouwen.
  Vandaag de dag is het moeilijk om uitspraken van wie dan ook te vertrouwen.
  Iedereen beweerd het te weten wat de oplossingen zijn voor onze gezondheid, of dat geluid nu komt vanuit Den Haag of van anderen.
  Wat voor mij makkelijker acceptabel is, zijn dubbel blinde onderzoeken en de daaruit voortkomende resultaten.
  Het zal best wel kloppen wat Ricardo Delgado te vertellen heeft vanuit zijn mogelijke goede inborst, maar ik ben op een punt gekomen dat ik niemand zomaar geloof op zijn/haar mooie ogen.
  Ik hecht belang aan bewijzen, zowel van de ene kant alswel de andere kant.
  En dan nog, de bewijzen worden regelmatig aangepast om de juiste uitkomst te kunnen presenteren.
  Vooral de laatste jaren worden mensen voortdurend op het verkeerde been gezet, hetzij door angst danwel met hoop(porno).
  Let wel, ik ben niet paranoïde. Ik ben alleen mij goedgelovigheid sinds lang kwijtgeraakt.

  • >>> Waar ik moeite mee heb is dat er mensen zijn die pretenderen stoffen (kruiden,mineralen enz.) <<<

   De natuurlijke weg is te verkiezen boven big farma aka de allopatische weg. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat niets onomkeerbaar is en zelfs DNA niet iets statisch is!
   Ontgiften is iets dat je doet om oa de zware metalen uit je lichaam te verwijderen. Leuke bijkomstigheid is dat daarmee ook de candida (schimmel) verdwijnt. Iets waar inmiddels 95% vd mensen mij rondloopt btw.
   Aan genoemde middelen zou ik zelf nog alfalipoonzuur en chlorella toevoegen btw. Ben geen arts maar weet inmiddels wel eea over ontgiften van het lichaam. Die mariadistel (Silymarin) is ter ondersteuning van de lever btw want dit orgaan krijgt het zwaar!!

   Just my 2 cents

 2. Ook ik snap niet hoe dat soort middelen gen manipulatie ongedaan kan maken. Eens veranderd altijd verander toch? Ik ben nog steeds sceptisch mbt grafeen(oxide) dat nano tech is. Hoe kan je dat met deze natuurlijke middelen dan uit je bloed, organen en cellen krijgen? Okk ik zou dat graag bewijs voor zien. Bijvoorbeeld met bloed voor en na analyse. (dubbel blind uiteraard)

  Ik gun mensen hun hoop maar valse hoop….

  Groeten,
  Hugo

  • Niks doen en wachten tot anderen jou het groene licht geven? Je kan ook zelf onderzoek doen. Er is zeer veel kennis over de genoemde preparaten, en er liggen vele onderzoeken over de werking, sommige worden al jaren gebruikt door bv sporters maar ook in de orthomoleculaire geneeswijze. (Hallo Trigon, even onderzoek doen vóór je angstig begint te blaten!) Er zijn gelukkig artsen nog geneeskunde hebben gestudeerd ipv medicijnen, en die nog mensen zouden kunnen helpen als de allopatische medicatie van de schappen verdwenen zouden zijn… Vergeet niet dat bv mensen gedurende de 2de wereldoorlog door de bank genomen gezonder waren, dan daar vóór, of jaren later….

 3. Geen spuitjes, geen testen, zoveel mogelijk biologisch eten, maar uiteraard wel blootgesteld aan chemtrails, straling en mensen die wel ingespoten zijn. Ik slik al zeker een jaar NAC, quercetine, zink, vitamine C en D3, kurkuma en resveratrol, ook filter ik het kraanwater en koop flessenwater zonder fluor. Nog niet 1 keer ziek geweest in cojonatijd, niet eens verkouden, nog nooit van mijn leven medicatie gebruikt, en elke dag mijn positieve mantra opzeggen: Ik ben vrij, ik ben soeverein, ik ben gezond en ik blijf gezond. En blijkbaar heb ik hiermee de perfecte combinatie ik ben er inmiddels gezond 58 mee geworden haha.

  • ik ook nooit ziek wel 4 soorten reuma door verwaarlosing door achterlijke dokters tegen woordig en drijf nat huis zon in portugal nooit ziek nooit moe paard rijden in de bergen huis bouwen hele nachten dansen na 10 jaar naar neder land aller lei ellende en kan niet meer weg toen 60 jaar

 4. Een studie van Renbing Tian, Suting Zhong en anderen (DOI:10.1039/C6RA00780E, april 2016, Royal Society of Chemistry) om grafeenquantumdots te maken van grafeenoxide, laat zien dat grafeenoxide wordt afgebroken door de hydroxylradicaal (OH) die door waterstofperoxide H2O2 wordt gegenereerd. De hydroxylradicalen functioneren als een chemische “schaar” om het grafeenoxide in kleinere deeltjes te splitsen. De koolstofatomen die zijn verbonden met de hydroxyl- en epoxidegroepen in het grafeenoxide worden aangevallen door de hydroxylradicalen om de C-C- of C=C-bindingen te verbreken waardoor het grafeenoxide uiteenvalt in kleinere fragmenten.

  • Klopt! Maar ‘men’ wil niet dat je weet hoe goed waterstof peroxide kan werken voor het lichaam want er is geen moer aan te verdienen. Zelf drink ik regelmatig een glas verdund!!! h2o2 (3% med) Ongeveer 2-3 eetlepels op een liter gedestilleerd water (is tijdens proces worden enkel korrels keltisch zeezout opgelost tbv mineralen / spoorelementen omdat lichaam niets kan met puur gedestilleerd – witte bloedlichaampjes worden minder in bloed)
   Zo’n destilleerder is gewoon te koop voor een kleine € 200,00 en kanik iedereen aqnraden (of dacht je dat je kraanwater schoon is??) Je wilt niet weten wat er achterblijft in de ketel. En nee, da’s niet slechts kalk.

   • hoi interessant hoor , heb je de hoeveelheid die je neemt uit het boek? er staat dat het behoorlijk nauwkeurig gedaan moet worden , ga het zeker proberen bedankt voor het delen

   • @ Nitzlnader,

    Ik drink meestal één glas (ong. 200 ml) per dag maar soms sla ik het over / vergeet ik het..
    Ik werk dus niet met druppeltjes. Die 3% oplossing kun je overigens ook rustig gebruiken als spoeling bij wondjes in de mond of kiespijn. Vraag je tandarts maar es.

 5. Corrigeer dit ff aub: “Zoals hij uitlegt in de video (Engels ondertiteld) worden al deze dingen, behalve de Melatonine, ’s morgens genomen voordat er voedsel wordt genuttigd, omdat ze veel beter worden opgenomen op een volledig lege maag, schrijft Knowingthetruth.com”.

  Dit bevat (minimaal) 1 fout: vitamine D3 zit in de ‘ADEK’-groep, de VETOPLOSBAAR vitamines. Dus neem D3 altijd bij de VETSTE maaltijd(en), voor optimale werking. En niet te weinig: 4.000 à 10.000 als de R in de maand is, als je weinig in de zon komt. Afijn, D3 is een discussie op zich.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in