Dodelijk “incident”: 17-jarige Irakees vermoordt 92-jarige Duitse vrouw

2

En weer een fataal “incident”. In Marktredwitz in Oberpfalz (Beieren) werd op zondag een 92-jarige gepensioneerde vrouw dood aangetroffen. De vrouw stierf als gevolg van massaal geweld tegen haar hoofd, zo bleek uit het onderzoek. Inmiddels is er echter een succes behaald: de politie heeft een 17-jarige Irakees gearresteerd die voldoet aan de beschrijving van een getuige.

De politie trof de Irakees reeds op de avond van het misdrijf in de woonwijk aan, waar hij schreeuwend rondliep. Maar zijn gewelddadige tournee eindigde daar niet, blijkbaar  onder invloed van verschillende drugs heeft hij meerdere auto’s beschadigd. Daarbij brulde hij als een waanzinnige.

Tijdens het onderzoek op de plaats delict werd de verdenking tegen de asielzoeker bevestigd. Op verzoek van het Openbaar Ministerie werd een arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd op verdenking van doodslag. De 17-jarige moslim is nu in hechtenis.

Tijdens de mis: moslim verscheurt bijbel, slaat priester neer

 

  Corona-kritische arts wordt geconfronteerd met het verlies van zijn medische licentie
Vorig artikelRuzie met een “groep” – 48-jarige Duitse man dood
Volgend artikelDeense eis: “Enkeltje naar huis voor moslims die niet aan onze normen voldoen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. De Criminele Islamitische Parels van Fuhrer Merkel beginnen overal volop perspectief te bieden in alle grote steden in heel Nederig Europa alsook Nederigland gaan de komende decennia ten onder aan deze varkens als er niet heeeel erg snel wat gaat veranderen aan het beleid van de Linkse vernietigers bij de Roverheid !!!!

    Terminaal ziek is het !! en als alle schapen niet heel snel wakker worden komt het ook niet meer goed want je schaamt jezelf nu al gewoon kapot hoe ze alles en iedereen overal in de maling nemen en het gecreëerde systeem overal volledig leegzuigen en het leven overal verzieken…. Kijk in de krant, Tv, Opsporing verzocht het is overal hetzelfde verhaal en hetzelfde ras en kleur.
    uitzondering nagelaten ! maar helaas het is hun volk en zij spreken de taal dus voor de uitzonderingen aan hun de taak !! anders zullen zij ook lijden onder de grotendeels criminele massa die geïmporteerd word.

    Mensen word wakker want dit is nog maar het begin wat u nu ervaart !!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in