Voor het eerst is nu schriftelijk vastgelegd hoe een imam in Odense, Denemarken, een sharia-contract heeft opgesteld dat bepaalt hoe een vrouw zich moet gedragen om te kunnen scheiden, zo onthult de krant Berlingske. Een vrouw mag onder andere geen andere man ontmoeten of “de eer van de familie beledigen” na een echtscheiding. Verschillende Deense politie partijen eisen nu een wetswijziging.

Het is een sharia-zaak in Odense die nu in Denemarken opzien baart. De zaak betreft een moslimvrouw die gedwongen werd een islamitisch-religieus contract op basis van de sharia te ondertekenen om te kunnen scheiden van haar man, meldt Fria Tider.

In het sharia-contract staat onder andere dat de vrouw een grote som geld moet betalen, overeenkomend met 10.000 euro, om te kunnen scheiden.

Ook moet ze de kinderen de koran en de Arabische taal leren en vijf keer per dag bidden.

De vrouw mag ook geen nieuwe man ontmoeten, omdat ze dan de voogdij over de kinderen verliest.

De Deense regering is van mening dat er nog meer vergelijkbare gevallen in het land zijn en verschillende parlementaire partijen eisen een wetswijziging.

De Deense Volkspartij wil dat de pogingen van imams tot “sociale controle” op dezelfde manier gecriminaliseerd worden als psychologisch geweld, een misdrijf dat kan leiden tot drie jaar gevangenisstraf.

Als ze zich niet aan de Deense normen en regels willen houden, kunnen ze zo snel mogelijk met een enkeltje het land uit, zegt Mads Fuglede van de liberale partij Venstre.

De regering reageert op de kritiek met de verklaring dat ze de “waanzin” zal stoppen en de wet zal veranderen. Alle vrouwen in het land, ongeacht hun geloofsovertuiging, moeten gelijk behandeld worden, maakt men duidelijk.

Deense politica: “Immigratie van moslims heeft Denemarken veel meer schade berokkend dan dat het ons ten goede is gekomen”

  Scandinavië gealarmeerd door abnormale vaginale bloedingen na experimentele mRNA-gentherapie injecties
Vorig artikelDodelijk “incident”: 17-jarige Irakees vermoordt 92-jarige Duitse vrouw
Volgend artikelSinti en Roma ontvoerden zieke Oostenrijkse grootvader en sloten hem op
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Wat een waardeloze woorden , van die imam , weet hij wel uit wie hij geboren is , en vrouwen opnieuw in slavernij storten , voor zijn gemak , en die ook zo denken , wed dat het iemand is die niet iets doet , waar anderen wat aan hebben , een profiteur met een grote mond

  2. Wie zich beroept op een geloof om vrouwen te onderdrukken , daar ben ik het niet mee eens , het persoon zou niet bestaan , zonder zijn / haar MOEDER , dat is laf , degene die je het leven schenkt , te onderdrukken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in