© Dale Matteson / Fickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Als gevolg van een gewelddadige ruzie in het centrum van Hannover werd een man eerst hersendood en later doodverklaard. Volgens de politie en het Openbaar Ministerie was de 48-jarige man op woensdagavond rond 21.30 uur met een 49-jarige vrouw in het Steintorkwartier van de hoofdstad van Nedersaksen uit geweest, toen ze de vermeende daders tegenkwamen. De eerste bevindingen wijzen erop dat er een geschil was. Er volgde een vechtpartij, waarbij de 48-jarige levensgevaarlijk gewond raakte.

De hulpdiensten, die onmiddellijk werden opgeroepen, hebben hem gereanimeerd, maar in het ziekenhuis werd echter aanvankelijk de hersendood van de man vastgesteld en ’s avonds de man doodverklaard. Een dominee moest voor zijn metgezellin zorgen.

Volgens het Openbaar Ministerie waren de precieze omstandigheden van de gewelddadige fysieke confrontatie in eerste instantie niet bekend bij de rechercheurs, zij waren op zoek naar getuigen. In de loop van de nacht heeft een 19-jarige man zichzelf als de vermoedelijke dader aangegeven. Hij werd gearresteerd en zit nu in politiebewaring. Er is een bloedmonster van hem genomen.

Volgens getuigen is er nog steeds een vermoedelijke mannelijke dader van ongeveer 20 jaar oud en een vermoedelijke vrouwelijke dader van 25 jaar oud die worden gezocht. Een andere man wordt gezocht als getuige.

De zelfmoord van Duitsland, een dag in Dortmund

  Duitse politicus eist: "Merkel moet als eerste gevaccineerd worden"
Vorig artikelAcceptatie-index voor asielzoekers wereldwijd gedaald
Volgend artikelDodelijk “incident”: 17-jarige Irakees vermoordt 92-jarige Duitse vrouw
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. De Criminele Islamitische Parels van Fuhrer Merkel beginnen overal volop perspectief te bieden in alle grote steden in heel Nederig Europa alsook Nederigland gaan de komende decennia ten onder aan deze varkens als er niet heeeel erg snel wat gaat veranderen aan het beleid van de Linkse vernietigers bij de Roverheid !!!!

    Terminaal ziek is het !! en als alle schapen niet heel snel wakker worden komt het ook niet meer goed want je schaamt jezelf nu al gewoon kapot hoe ze alles en iedereen overal in de maling nemen en het gecreëerde systeem overal volledig leegzuigen en het leven overal verzieken…. Kijk in de krant, Tv, Opsporing verzocht het is overal hetzelfde verhaal en hetzelfde ras en kleur.
    uitzondering nagelaten ! maar helaas het is hun volk en zij spreken de taal dus voor de uitzonderingen aan hun de taak !! anders zullen zij ook lijden onder de grotendeels criminele massa die geïmporteerd word.

    Mensen word wakker want dit is nog maar het begin wat u nu ervaart !!!!!

  2. = SENSATIE NIEUWS?? KAN HET ZIJN DAT DIE OUDEREN NIET ERG VRIENDELIJK TEGEN DIE JONGEREN WAREN…??WAAR ER 2 KIJVEN…..??HELAAS= HET NIEUWS TE VAAK EENZIJDIG BELICHT OM MAAR OPGEBLAZEN NOG VERDER TE VOEREN AAN DE MASSA ZODAT DAT GELEZEN WORD(KIJK EN LUISTERCIJFERS!!!!!!)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in