St. Joseph-Kirche, Berlijn, © Bodo Kubrak / Wikimedia (CC0 1.0)

In Berlijn was er op 30 augustus een brutale aanval tijdens een katholieke dienst in de St. Joseph-kerk. Een Südländer [“Zuiderling”, Duits politiek correct gezwam voor een moslim, red.] schreeuwde antichristelijke leuzen, spuugde rond, verscheurde een bijbel en sloeg de priester en zijn misdienaar neer voordat hij wegvluchtte.

Dit is waarschijnlijk het verschil tussen culturen en religies. Terwijl er in Malmö al dagenlang burgeroorlog-achtige omstandigheden heersen omdat er een koran zou zijn geschonden, blijven de christenen in Europa weer rustig.

Moslim schreeuwde “Hoer Maria” en verscheurde de Bijbel

Tijdens de dienst sprongen de Arabier op en spuwden in de kerk. Terwijl hij naar het altaar stormde, schreeuwde hij antichristelijke leuzen als “Hoer Maria”. Toen hij de priester bereikte, sloeg hij hem met zijn vuist neer. Terwijl de 61-jarige geestelijke op de grond viel, pakte de aanvaller de bijbel van hem af en scheurde meerdere pagina’s uit het heilige boek.

Misdienaar ook neergeslagen

De 56-jarige misdienaar van de priester probeerde de boze man te stoppen, maar werd door hem met de bijbel neergeslagen. Daarna vluchtte de moslim uit de kerk. Gelukkig raakten de twee slachtoffers slechts licht gewond.

Volgens de politie is de aanvaller een ongeveer 30 tot 40 jaar oude man van het “Zuidoost-Europese type” [links/liberaal geneuzel voor Arabische moslim, red.]. Krachtig gebouwd, ongeveer 1,80 meter lang. Er loopt een arrestatiebevel.

Stelt u zich een de heisa in de mainstream media voor als zo’n daad in een moskee zou hebben plaatsgevonden.

Priesters worden gewaarschuwd om geen priesterboord te dragen – kan woede opwekken van moslims

Allahu Akbar nu ook verkrijgbaar bij IKEA

7 REACTIES

  1. Als hij al gepakt word zal er hoogst waarschijnlijk onder het genot van een bakkie thee een stevig FOEI! gesprek volgen.
    Dat zal hem leren!!!

  2. Dat is de idiote tolerantie van ons Europeanen. Eigenlijk moeten wij ook gaan rellen. Bedrijven van moslims plat branden. Ze aftuigen en ga zo maar door. Precies wat zij doen. Oog om oog, tand om tand en niet dat Christelijke je andere wang toekeren.

  3. @ Dropposportivo en Rover.
    Er staat niet in de Bijbel dat je niet, alvorens je de andere wang toekeert, uit noodweer of zelfverdediging van je afgeslagen mag hebben.

  4. Wordt tijd dat een groepje stevige mannen hetzelfde doen in een moskee.

    Trouwens:die moslims zijn werkelijk zo stom als het achtereind van een varken: de islam erkent Maria….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here