Foto Credit: Strategic Culture Foundation / (Public Domain)

Rusland is de oorlog aan het winnen – nu al in het derde jaar – en de NAVO-wapenzwendel met zijn neonazi-regime in Oekraïne valt uit elkaar. Dus wat moeten ze doen?

Slechts twee weken na een terreuraanslag in de buurt van Moskou waarbij 144 burgers omkwamen, die door de westerse media ronduit werd toegeschreven aan islamitische jihadisten en waarvan westerse regeringen categorisch beweerden dat het niets te maken had met het Oekraïense regime dat zij sponsoren, volgt er nu een golf van andere valse-vlaggen, schrijft Finian Cunningham.

Rusland wordt beschuldigd van het droppen van chemische wapens op Oekraïense soldaten terwijl het ook probeert om Europa’s grootste civiele kerncentrale op te blazen.

In het weekend vertoonden westerse mediaberichten de kenmerken van desinformatiecampagnes door te beweren dat het Russische leger gasgranaten op Oekraïense troepen gooide.

Er werd gemeld dat er dagelijks chemische wapens werden gebruikt om Oekraïense stellingen in de buurt van Lyman en Chasiv Yar in de oblast Donetsk aan te vallen. De bron van deze informatie was naar verluidt een “Amerikaanse militaire arts” die diende in de gelederen van de Oekraïense strijdkrachten. Dat detail alleen al wekt de verdenking van geplante desinformatie.

Het tweede terrein van plakkerige propaganda is het plotseling weer opduiken van berichten dat de Zaporozyhe Kerncentrale (ZNPP) onder constant vuur van drones ligt. Deze aanvallen waren sinds vorig jaar in een dip geraakt. Nu zijn ze terug, als klokwerk.

Westerse media hebben hun eerdere patroon herhaald door te proberen wijs te maken dat het niet duidelijk is of het de Oekraïense of de Russische kant is die op de ZNPP vuurt – waardoor een nucleaire ramp dreigt die Europa zou overspoelen met radioactieve fall-out.

  Dr. Mercola: Leugens rondom de oorlog in Oekraïne

Rafael Grossi, de directeur van de nucleaire waakhond van de Verenigde Naties, het Internationaal Agentschap voor Atoomenergie, geeft opnieuw op beschamende wijze toe aan de desinformatie van de Westerse media. Grossi bevestigde dat de ZNPP de afgelopen dagen minstens drie keer is getroffen en hij waarschuwde voor “een aanzienlijk risico op een groot nucleair ongeluk” en voegde eraan toe dat “dit niet mag gebeuren.” Maar Grossi veinst agnostisch te zijn over wie de aanvallen uitvoert. Hij heeft niet specifiek de Oekraïense kant als dader aangewezen.

De westerse media beïnvloeden het dubbelzinnige idee dat ze Oekraïense of Russische beweringen niet konden bevestigen, waardoor de indruk wordt gewekt dat het Russische aanvallen op de ZNPP zouden kunnen zijn geweest.

Dat is belachelijk. Russische troepen hebben de controle over de kerncentrale, die ze in maart 2022 innamen, kort nadat ze in Oekraïne hadden ingegrepen om de agressie van het door de NAVO gesteunde regime een halt toe te roepen. Rusland heeft de VN gedocumenteerd bewijs geleverd dat de Oekraïense kant de ZNPP herhaaldelijk heeft aangevallen met door de VS geleverd geschut en NAVO-logistiek.

Toch houden de westerse media en de IAEA van de VN zich bezig met de lachwekkende schertsvertoning dat Russische troepen een kerncentrale zouden beschieten die zij in bezit en onder controle hebben.

De beweringen van de westerse media dat Rusland zijn toevlucht neemt tot chemische wapens zijn ook absurd onlogisch. Waarom zou Rusland zo’n wapen moeten gebruiken als het al de strategische overhand heeft in de oorlog? Bovendien heeft Rusland al jaren geleden al zijn chemische wapens vernietigd, zoals het CW-verdrag van 1997 voorschrijft.

  Duitslands toptank Leopard 2A6 vernietigd aan Oekraïense frontlinie, heeft belangrijke gevolgen die veel verder reiken dan Oekraïne zelf

Hetzelfde onlogische scenario zagen we toen het Arabische leger van Syrië de volledige controle had over het slagveld tegen de door de NAVO gesteunde huurlingen. Het waren de door het Westen gesponsorde moordende jihadisten van Al Nusra Front en dergelijke die de aanvallen met chemische wapens beraamden en de Westerse media zouden reflexmatig en ten onrechte de Syrische staatstroepen de schuld geven. De provocatie slaagde er in Syrië in om de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk aan te zetten tot luchtaanvallen op het Syrische leger.

Rusland heeft geen behoefte – zelfs als het chemische wapens had – om deze te gebruiken wanneer het het NAVO proxy-leger van het neonazistische Oekraïense regime decimeert.

Rusland vorderde ook de Zaporozyhe kerncentrale in een vroeg stadium van het conflict, wetende dat het NAVO-regime deze anders als terreurmiddel zou gebruiken. Rusland had gelijk. De NAVO-strijdkrachten voeren hun inspanningen om de ZNPP te bombarderen opnieuw op in een poging om een crisis te creëren die vermoedelijk een escalatie door de NAVO zou rechtvaardigen.

Net als bij de gruwelijke massamoord in de Crocus City Hall bij Moskou op 22 maart, verschuift de NAVO proxy-oorlog naar hybride terrorisme. De NAVO-as heeft de conventionele oorlogsvoering op het slagveld verloren door de superieure vuurkracht en militaire tactieken van Rusland.

De NAVO-machten worden wanhopig van deze historische nederlaag. Ze hebben een ongekende hoeveelheid politiek en financieel kapitaal geïnvesteerd in het winnen van een proxy-oorlog om Rusland te verslaan – en ze staan op het punt om nu met verwoestende verliezen te verliezen.

  (Wie sterft er voor) vrede in Oekraïne?

Dit is de koortsachtige context waarin de Franse leider Emmanuel Macron de mond vol heeft van het sturen van NAVO-troepen naar Oekraïne en andere NAVO-leiders wanhopige pleidooien houden voor meer wapenleveranties en verplichte militaire dienstplicht. Hun krankzinnige proxy-oorlog is een monumentaal debacle dat rampspoed betekent voor de politieke instellingen in het Westen, inclusief de liegende propaganda nieuwsmedia.

Te midden van deze wanhoop op een zinkend schip van Titanic-proporties, gaan de NAVO-machten volledig in de valse-vlag-modus om wat krampachtige afleiding te creëren.

Het probleem voor hen is dat we hier al vele malen eerder zijn geweest en dat de hele wereld hun smerige draaiboek kan doorzien.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Poetin: Maak nog geen plannen voor de wederopbouw van OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWW III Update ALERT: Iraanse aanvallen in Syrië (en mogelijk andere plaatsen) tegen Israël zijn op handen
Volgend artikelRussische troepen gebruiken motoren bij aanval
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Al jaren lang zijn zogenaamde onafhankelijke organisaties betrokken bij het verspreiden van leugens zoals Washington en Brussel het dicteren. MH17-ramp is met zekerheid niet door Rusland gedaan, het O.S.C.E. gaf express valse info over de Oekrainse aanvallen op de burgers in Donbass en ook het internationaal agentschap voor vliegverkeer dat in eerste instantie naar buiten kwam met de onschuld van Lukachenko met betrekking tot de “kaping” van de Ryan-air-vlucht moest van Brussel haar onderzoeksresultaten aanpassen. De laffe manier waarop het westen oorlog voert tegen Rusland/Belarus is een oorlog tegen de onschuldige burgers. Ik heb meer respect voor de Duitsers die in de jaren 40 oorlog voerden tegen Rusland, zij gingen tenminste zelf naar vijandig land met gevaar voor eigen leven in plaats van achter een veilig buro sancties op te leggen.

  2. Ik ga er vanuit dat de centrale 24/7 gemonitort wordt uit diverse hoeken. Wanneer de navo dus iets gaat doen (vanaf een F16?) staan ze er gekleurd op. Die video zal vervolgens geraffineerd gelekt gaan worden. Ik denk daarom dat het (voorlopig althans) niet gebeurd.

  3. Vrijgegeven documenten onthullen expliciete NAVO-belofte om zich niet te bemoeien met de Russische buurlanden

    Het Westerse blok heeft een lange geschiedenis van gemaakte en gebroken beloften aan Rusland, van een belofte om niet naar het oosten uit te breiden, tot een belofte om het vredesakkoord van Minsk uit 2015 te steunen om een ​​einde te maken aan de Oekraïense crisis. Nu blijkt uit een nieuwe reeks documenten dat de NAVO beloofde zich niet te zullen bemoeien met de achtertuin van Rusland – een belofte die in de daaropvolgende decennia door kleurrevoluties werd verbroken.
    Het Amerikaanse National Security Archive heeft deze week een nieuwe reeks documenten vrijgegeven over eerder geheime gesprekken tussen hoge Russische functionarissen en hun tegenhangers in de VS en de NAVO in de periode tussen 1992 en 1995, waarin gedetailleerd werd beschreven wat destijds rooskleurige vooruitzichten voor samenwerking leken, en waarin een belangrijke belofte met betrekking tot de interne aangelegenheden van de nieuwe post-Sovjetrepublieken.

    Bron: https://sputnikglobe.com/20240406/declassified-docs-reveal-explicit-nato-pledge-not-to-meddle-in-russias-neighborhood-1117781799.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in