Russische troepen gebruikten een mobiel aanvalsteam op motoren om Oekraïense stellingen aan te vallen.

Soldaten hebben een video vrijgegeven waarop te zien is hoe snelle aanvalsgroepen op motoren snel oprukken naar Oekraïense stellingen, na artilleriebeschietingen op de loopgraven, bericht Defence Blog.

Deze manoeuvre benadrukt de aanpassing van Rusland aan de uitdagingen die de constante dreiging van Oekraïense FPV-drones met zich meebrengt. Voorheen gebruikten ze lichtgewicht voertuigen of buggy’s en zelfs turbogeladen versies van golfkarretjes.

“Dit is een super relevant gebruik van motorfietsen. Als nooit tevoren. Voor aanvallen is het cooler dan welk voertuig dan ook,” verklaarde Nikolay Dolgachyov, een journalist en correspondent voor het televisiekanaal “Russia-1”.

Nu, in het derde jaar van een grootschalige Russische invasie, zijn FPV drones alomtegenwoordig geworden op het slagveld. Veel van deze drones kunnen enkele kilo’s explosieven dragen.


Volgens NAVO-bronnen, geciteerd door het propagandistische Foreign Policy, was meer dan twee derde van de Russische tanks die de afgelopen maanden door Oekraïense troepen zijn vernietigd, het doelwit van FPV kamikaze-drones.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Van een Franse legerofficier…Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Ze geven openlijk toe dat we op de rand staan van "de laatste oorlog"
Vorig artikelDesperados… NAVO zet valse-vlag modus aan
Volgend artikelGeert Vanden Bossche: Hoe vaak heb ik je niet gezegd dat wanneer je het onmogelijke hebt geëlimineerd, wat overblijft, hoe onwaarschijnlijk ook, de waarheid moet zijn?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Wel zijwieltjes aanspannen anders moet je eerst afstappen om te kunnen schieten om niet om te vallen tijdens de spannende rit. Helmpje op, want dat moet van de Nederlandse regering tegenwoordig, ook op de fiets. Hangslot erop als je je te voet moet verplaatsen op het laatste stukje richting vijand, want wie weet staat er achter een boom een lichtgetinte medelander die je bromfiets onder je gat vandaan wegpikt als je van je operatie terugkomt en mag je eerst je bromfiets terugkopen. Genoeg benzine in de tank voor de terugreis, of genoeg stroom opgeladen, mocht het een e-bromfiets betreffen (de Russen hebben toch het modernste leger ter wereld), want onderweg in die Steppe heb je geen oplaadpaal. Alle gekheid op een stokje, ik vind het wel stoere acties van die Russen, want het lijken wel eenman of tweemansacties. Dan moet je een behoorlijke lefgozer zijn, om zulke acties aan te durven.

 2. De Duitsers hadden in dd tweede wereldoorlog duizenenden motoren met zijspan in gebruik om sneller door slechte toevoerwegen naar het front te sturen echter zij waren gevoelige schietschijf voor de defensie van de vijand Al met al hebben ze later rijwielen opgeeist om te vluchten naar hun vaderland toe de oorlog ten einde liep omdat ze geen brandstof meer hadden om de motoren die er nog over waren aan het rijden te krijgen Het word tijd dat Rusland de oorlog beeindigd om verdere escalatie van de debielen van de navo te voorkomen Waarom Brussel nog steeds denkt en al is ????? dat de Oekraine een Navo land moet worden/is is misdaad tegen de mensheid die bestraft moet worden moet de strop voor veel ex nazaten van de SS in brussel Dat hebben ze ook in Neurenberg destijd uitgevoerd tegen de oorlogsmisdadadigers Waarvan veel nog op tijd zijn gevlucht naar bananenlanden!!!!!

  • Amerika en Argentinië, bedoel je met de hulp van het Vaticaan….en bananen landen dat is zowat drie vierde van de EU én UK/US..en binnen afzienbare tijd ook Israël…

 3. Lichamen van Amerikaanse huurlingen gedood in Oekraïne stapelen zich op op Amerikaanse begraafplaatsen

  Het Russische ministerie van Defensie zei eerder dat Oekraïense commandanten niet verantwoordelijk worden gehouden voor verliezen onder buitenlandse huurlingen aan de frontlinie, en dat bijna 6.000 van hen al zijn geëlimineerd sinds de start van de speciale militaire operatie.
  Amerikaanse begraafplaatsen liggen vol met graven van Amerikaanse huurlingen die in Oekraïne zijn omgekomen – huurlingen die door de westerse pers worden omschreven als de zogenaamde ‘vrijwillig

  Bron: https://sputnikglobe.com/20240410/bodies-of-american-mercs-slain-in-ukraine-piling-up-at-us-cemeteries-1117840454.html

 4. De Slag om Moskou is de naam die Sovjethistorici hebben gegeven aan twee perioden van strategisch belangrijke gevechten op een 600 km lange sector van het Oostfront tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het vond plaats tussen oktober 1941 en januari 1942. De verdedigingsinspanningen van de Sovjet-Unie frustreerden Hitlers aanval op Moskou, de hoofdstad van de Unie van Socialistische Sovjetrepublieken (USSR) en de grootste Sovjetstad. Moskou was een van de belangrijkste militaire en politieke doelstellingen van de As-troepen bij hun invasie van de Sovjet-Unie.

  https://youtu.be/KdD0Xps2B6A?list=PLV7tOZP01bMTFi_7J4tDaErZjVGGokije

  • De inval in Rusland, operatie Barbarossa, was een van de grootste blunders in de geschiedenis. Doel was de snelle vernietiging van het Rode Leger voor het zich in de immense landvlakte kon terugtrekken en de instorting van het regime. Verwachte tijd was 3 – 4 maand. Na zes weken (slag bij Smolensk) zat de Wehrmacht op zijn tandvlees, maar stond een nieuw Russisch leger hen op te wachten. Eind ’41 drong de minister van bewapening F. Todt aan om de oorlog te beëindigen omdat hij niet meer te winnen was.

 5. Even een vraag die met dit artikel niets te doen heeft maar waarom zie ik ineens la lang afwezig te zijn geweest weer veel artikelen van “nine for news” op deze website? ik dacht dat deze “nine for news” gezien werd als staatstrol?

 6. Iedereen vergeet dat de echte oorlog na de oorlogen in de lucht word uitgevochten .Specifiek het star wars progamma. Met deze wapens die bewaard woeden voor the great reset offensieve anno 2030 .Dan zie de vernietigende kracht van wat nu achter word gehouden in oorlogen . En het eigenlijk voor militaire doeleinden ontworpen is dan word gebruikt tegen de opstandige bevolking .Ze misleiden ons van de echte oorlog en ontwapenen ieder die weerstand kan en wil bieden …inclusief de militairen die nu kanonnenvlees zijn voor een eindeloos doel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in