Sepehr Rahmani / Fars Media Corporation / Wikimedia (CC BY 4.0 DEED)

De Amerikaanse media waarschuwen het publiek al een paar dagen dat er een Iraanse aanval op Israëlische doelen op handen is.

Het lijkt een geaccepteerd feit te zijn dat Iran actie gaat ondernemen tegen Israël voor de recente aanval op hun ambassade in Damascus Syrië, schrijft Brian Shilhavy.

En gezien de retoriek van gisteren en vandaag lijkt het erop dat de vergelding van Iran hoogstwaarschijnlijk in Syrië zal plaatsvinden, hoewel Israëlische ambassades over de hele wereld in opperste staat van paraatheid verkeren en Amerikaanse politici Iran (in ieder geval in het openbaar) smeken om geen Amerikaanse bronnen aan te vallen.

Hier is de verklaring van de hoogste militaire bevelhebber van Iran, stafchef van de Iraanse strijdkrachten generaal-majoor Mohammad Hossein Baqeri, afgelopen zaterdag.

Topgeneraal: Iran bepaalt tijd en wijze van reactie op Israël

TEHRAN (Tasnim) – De hoogste militaire bevelhebber van Iran heeft de verzekering gegeven dat wraak voor de Israëlische dodelijke aanval op de diplomatieke missie van het land in Damascus onvermijdelijk is, waarbij hij opmerkte dat Teheran zal beslissen hoe en wanneer de vergeldingsoperatie zal worden uitgevoerd.

Stafchef van de Iraanse strijdkrachten generaal-majoor Mohammad Hossein Baqeri hield zaterdag een toespraak op de begrafenis van generaal-majoor Mohammad Reza Zahedi, een hooggeplaatste IRGC-commandant en militair adviseur die omkwam bij de Israëlische luchtaanval op de consulaire afdeling van de Iraanse ambassade in Damascus op 1 april.

In reactie op oproepen tot wraak zei de topcommandant: “De Israëlische aanval zal niet onbeantwoord blijven.”

De generaal merkte op dat Iran zal beslissen wanneer en hoe de vergeldingsoperatie wordt uitgevoerd.

Hij zei dat de operatie als antwoord op de Israëlische terreurdaad “nauwkeurig” zal worden uitgevoerd en ervoor zal zorgen dat het zionistische regime spijt krijgt van zijn actie.

Generaal-majoor Baqeri beschreef de aanval op de Iraanse missie in Damascus als “een zelfmoordactie van Israël” en zei dat het martelaarschap van de Iraanse militaire adviseurs de vernietiging van Israël zal bespoedigen.

Hij waarschuwde ook dat de hoofdverantwoordelijkheid voor de aanval op Damascus bij de VS ligt en dat Washington verantwoordelijk moet worden gehouden. (Volledig artikel.)

Artikelen die gisteren (9 april) zijn gepubliceerd in de Iraanse Engelse media lijken te wijzen naar Syrië als de plaats waar deze reactie van Iran zal plaatsvinden. De VS heeft nog steeds veel militair personeel en wapens in Syrië.

  Globalisten openen tweede front in Derde Wereldoorlog: Aanval op Israël activeert 'zero hour' over de hele wereld, en het Westen is er niet immuun voor

Iran zal Israël zeker straffen, zegt minister van Buitenlandse Zaken

TEHRAN (Tasnim) – De Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amirabdollahian zei dat het land het Israëlische regime zeker zal straffen voor de aanval op de Iraanse diplomatieke missie in Damascus.

Amirabdollahian, die Damascus bezoekt aan het hoofd van een politieke en parlementaire delegatie, had maandag een ontmoeting met de Syrische president Bashar al-Assad.

Amirabdollahian bedankte de Syriërs voor hun warme ontvangst van de Iraanse delegatie en bracht de groeten over van de Iraanse president Ebrahim Raisi aan Assad.

Hij waardeerde verder het telefoongesprek van Assad met Raisi en de aanwezigheid van de Syrische minister van Buitenlandse Zaken en andere ministers en hoge ambtenaren van het land op de Iraanse ambassade en hun solidariteit met Iran na de recente krankzinnige aanval van het zionistische regime op het Iraanse consulaat in de Syrische hoofdstad.

Amirabdollahian verwees naar verschillende politieke, wettelijke en internationale maatregelen van de Islamitische Republiek Iran bij de Verenigde Naties en de Veiligheidsraad en het overleg met regeringen onmiddellijk na het incident.

Hij voegde er ook aan toe dat Iran zijn boodschap heeft overgebracht aan de VS als trouwe aanhanger van het zionistische regime dat direct verantwoordelijk is voor de misdaden en wreedheden van Israël. (Volledig artikel.)

Omdat de VS ook wordt genoemd in deze dreigingen van vergelding, hebben de Amerikaanse media hier aandacht aan besteed en de Amerikanen gewaarschuwd voor deze op handen zijnde reactie.

Helaas hangt de berichtgeving over deze situatie volledig af van iemands politieke vooringenomenheid, waarbij de Democraten zich publiekelijk proberen te distantiëren van Netanyahu’s acties, terwijl de Republikeinen (die voor het grootste deel zionisten zijn die Israël steunen) verklaren dat elke aanval op Amerikaanse burgers de schuld van Biden zal zijn vanwege “zijn” grensbeleid.

  De meeste mensen worden gemakkelijk bij de neus genomen om alles te geloven

Zelfs Nancy Pelosi, die tegenwoordig zelden in het nieuws komt, sprak publiekelijk met Biden om hem aan te moedigen om te stoppen met het sturen van militaire hulp naar Netanyahu.

Maar de berichtgeving van de media over deze vermeende dreigende aanval komt overeen met het bewijs dat dit zeer binnenkort gaat gebeuren, ongeacht iemands politieke opvattingen.

De islamitische feestdag Eid al-Fitr is vandaag begonnen en duurt over het algemeen 3 dagen in de meeste moslimlanden.

Het is het equivalent van de westerse kerstvakantie, waarbij mensen op reis gaan om familie te ontmoeten.

Ik denk dat Iran zal wachten tot Eid al-Fitr voorbij is.

Dus als er voor die tijd een grote aanslag wordt gepleegd, dan is dat hoogstwaarschijnlijk een valse vlag-evenement van de criminele onderwereld CIA/Mossad/MI6 die Iran de schuld probeert te geven van iets waar zij zelf achter zitten, net als bij de recente aanslagen in Moskou waar Tadzjiekse migranten de schuld kregen van een aanslag die duidelijk werd uitgevoerd door hoogopgeleide militaire professionals, en niet door de migranten die er de schuld van kregen.

Begrijp alsjeblieft dat mensen uit landen waarvan de Globalisten beweren dat het onze vijanden zijn, in werkelijkheid NIET onze vijanden zijn.

De Globalisten zelf, samen met hun militairen en geheime “inlichtingendiensten”, zijn onze vijanden, samen met hun marionettenpolitici.

Iran zou niets kunnen doen zonder de steun van de VS, zoals de VS onlangs $MILJARDEN aan Iran heeft vrijgegeven van “bevroren” bankrekeningen.

Al deze landen werkten samen, in harmonie, om een verenigd antwoord op COVID te creëren in 2020 en 2021, en het zou dwaas zijn om niet te denken dat ze vandaag hetzelfde doen, om een wederzijds overeengekomen doel te bereiken.

  VIDEO: Palestijnse strijder verlaat tunnel, rent op IDF-tank af en blaast deze op met handmatig geplaatste explosieve lading

Dat doel is hoogstwaarschijnlijk het verhogen van de olieprijs en het laten crashen van het financiële systeem, om het weer op te bouwen met een nieuw digitaal, controleerbaar financieel systeem.

De levens van miljoenen mensen opofferen om hun doelen te bereiken is geen enkel probleem, net zoals ze deden tijdens COVID.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Oekraïne en Palestina: Een dubbele bedreiging voor de Amerikaanse hegemonieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJapan waarschuwt dat AI de totale ineenstorting van de sociale orde kan veroorzaken
Volgend artikelDesperados… NAVO zet valse-vlag modus aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Iran zou niets kunnen doen zonder de steun van de VS, zoals de VS onlangs $MILJARDEN aan Iran heeft vrijgegeven van “bevroren” bankrekeningen.

  Kijk dat is nou eens een dingetje. Waarom heeft Iran geld in de VS geparkeerd. Ze zijn toch aartsvijanden? De wereldregering is er al heel lang. Corona is het absolute bewijs. En daarom komt WO3 ook niet. Ze zouden gek zijn.

  • Vanaf 1973 is de dekking van de Dollar niet langer meer in GOUD, maar OLIE.
   Amerika heeft heelveel OLIE gekocht van Iran met Dollars.
   Deze Dollars konden en kunnen ingewisseld worden voor Amerikaanse Obligaties.
   Nu zijn de Obligaties Enorm in waarde gedaald, dus voor Iran niet interessant ze in te wisselen!
   Zo komt er af en toe wat Miljarden Dollars vrij om de Amerikaanse schuld aan Iran af te lossen

   • Dat was dan mooi dom van Iran. Ze hadden direct de dollars om moeten zetten in goud. Maar daarom zeg ik ook, de whole World is a stage. Ze houden ons gewoon bezig. Net als de Romeinen deden. Op de achtergrond wordt veel meer samengewerkt dan je je kan voorstellen. Corona is het bewijs.

  • Na de door CIA-agent Kermit Roosevelt in 1953 georganiseerde staatsgreep waarbij de gekozen premier Mohammed Mossadeq (1882 – 1967) werd afgezet, danste de zwakke sjah Mohammed Reza Pahlavi (1919 – 1980) volledig naar de pijpen van big oil. Trilateral Commission-lid Jimmy Carter (1924) en president van 1977 t/m 1981 noemde de Iraanse sjah Amerika’s politieagent aan de Perzische golf.
   In 1979 liet de VS sjah Pahlavi doodgewoon vallen en ging in zee met voormalig CIA-agent ayatollah Khomeini (1902 – 1989).

 2. Israël zal de nucleaire installaties van Iran aanvallen uit wraak voor de moord op generaals

  Israël is bereid te reageren met een aanval op de nucleaire faciliteiten van Teheran als Iran besluit wraak te nemen voor de moord op IRGC-generaals in Damascus. Dat meldt de Britse Sun op basis van bronnen.

  De publicatie merkt op dat dergelijke Israëlische acties kunnen leiden tot onvoorspelbare gevolgen voor het hele Midden-Oosten. Het is bekend dat Tel Aviv zijn luchtmacht de afgelopen dagen in het geheim heeft voorbereid op het gebruik van verschillende soorten gevechtsvliegtuigen en drones die lange afstanden kunnen overbruggen. Er worden oefeningen uitgevoerd voor mogelijke aanvallen op doelen in Iran, waaronder aanvallen die verband houden met het nucleaire project van Teheran.

  De Israëlische luchtmacht heeft op 1 april een huis in Damascus getroffen. Het consulaatgebouw van het land in de Syrische hoofdstad kwam onder vuur te liggen. De PR-afdeling van de Islamitische Revolutionaire Garde (IRGC) maakte melding van de dood van zeven militaire adviseurs: de generaals Mohammad Reza Zahedi en Mohammad Hadi Haji Rahimi, evenals vijf officieren. Tegelijkertijd voerde Zahedi het bevel over eenheden van de Al-Quds Special Forces van de IRGC in Libanon en Syrië.

  Eerder werd gemeld dat Teheran beloofde wraak te nemen voor de bomaanslag op het Iraanse consulaat in Damascus. Niemand is verrast dat Tel Aviv, samen met Gaza, doelen op Syrisch grondgebied aanvalt. De nederlaag van een buitenlandse diplomatieke missie in het centrum van de Syrische hoofdstad lijkt een demonstratieve uitdaging van Israël.

  Bron: https://topcor.ru/46259-izrail-udarit-po-jadernym-obektam-irana-v-sluchae-mesti-za-ubijstvo-generala.html

 3. Iran zou niets kunnen doen zonder de steun van de VS ?
  Toch moeite mee om dit zomaar en zonder veel uitleg aan te nemen, kan zijn natuurlijk.
  Geparkeerd geld kan niet zomaar worden geconfiskeerd zelfs niet door de USA, om diverse redenen, dacht ik.
  Hier ga je te kort door de bocht mijns inziens.
  Vergelding om Israëlische generaals ? veel te symplistisch toch.
  Waarom niet gewoon een vette bom op Mr. Satanyahu.
  Als je dan toch iets doet doe het dan goed !

  • Het is in ieder geval duidelijk dat de oude tijden herleven. Het lijkt wel een wetmatigheid, een 70 jaar cyclus. In de economie is dat ook een gegeven.

   Dan moet er ook weer bloed vloeien. Het liefst zoveel mogelijk. En dan begint het weer opnieuw, wonden likken, opbouwen, effe genieten en daarna weer afbreken. Deed ik als kind ook. Als de Lego klaar was schopte ik het weer kapot. Zo gaan die dingen.

   • Of liever gezegd, ik maakte nooit iets af. Als ik wist dat ik het af kon maken had ik er al geen zin meer in. Was de uitdaging weg. Zo lijkt het nu ook te gaan. Nederland was een paradijsje in de jaren na de oorlog. Maar het moet kapot. Elk jaar een grote stad migranten erbij. Waarom in godsnaam?

 4. Topgeneraal: Iran bepaalt tijd en wijze van reactie op Israël. Nou dan gebeurt er helemaal niets, zolang Iran nog niet de beschikking heeft over kernwapens.

 5. Iran wordt al tientallen jaren geschoffeerd en misdadig onderdrukt. Louter en alleen omdat het land haar olie niet meer voor een grijpstuiver weg wilde geven maar een eerlijke prijs wilde ontvangen. Wij menen altijd maar het recht te hebben om bij anderen in de keuken te kijken en het bezwerende vingertje te wijzen. Iran is een prachtig land met vredelievende gastvrije mensen die niets meer verlangen als een respectvolle vriendschappelijke behandeling. Ik kan er, ook als niet-moslim, perfect mee omgaan en goed zaken doen zonder enig gevaar. Waarom kunnen onze regeringen dat niet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in