Matrosov, 35, dwong zijn voormalige beste vriend zijn eigen graf te graven in de regio Samara in Rusland.

De Russische vader die pedofiel dwong zijn eigen graf te graven en zelfmoord te plegen nadat hij was betrapt op het misbruiken van zijn 6-jarige dochter, is na slechts 6 maanden gevangenisstraf vrijgelaten, bericht Will Stewart.

Een woedende vader die zijn beste vriend dwong zelfmoord te plegen toen hij ontdekte dat de man zijn dochter seksueel had misbruikt, is na slechts zes maanden vrijgelaten uit de gevangenis.

Vyacheslav (Slava) Matrosov, 35, had 18 maanden gevangenisstraf gekregen, maar mag nu een jaar eerder naar huis.

Er was een golf van sympathie in Rusland voor de vader die kindermisbruiker Oleg Sviridov, 32, dwong zijn eigen graf te graven in een bos.

Matrosov, 35, wiens dochter het slachtoffer was van Svirdov, is na slechts zes maanden vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis.

Oleg Sviridov (links) en Vyacheslav Matrosov (rechts) waren vrienden vóór het incident. Matrosov zei dat hij het bewijs van de vermeende misdaden van zijn vriend ontdekte toen ze samen aan het drinken waren.

Onderzoekers concludeerden dat Sviridov zichzelf van het leven beroofde tijdens de ruzie in het bos, waarbij Matrosov zijn woede over het seksueel misbruik duidelijk maakte.

Sviridov had Matrosovs dochter, toen zes jaar oud, herhaaldelijk seksueel misbruikt.

Na zijn vervroegde vrijlating uit de gevangenis plaatste de vader een foto met zijn vrouw Natalya, 35, met de woorden: “Thuis. Heel veel liefs.”

Matrosov, 35, wiens dochter het slachtoffer was van Svirdov, is na slechts zes maanden vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis. Matrosov staat op de foto met zijn vrouw Natalya Matrosova en zijn twee dochters.

Matrosov werd aanvankelijk vastgehouden op verdenking van moord, maar dit leidde tot publieke verontwaardiging in Rusland.

In april werd hij door de Krasnoglinsky rechtbank in Samara veroordeeld tot 18 maanden in een strenge Russische strafkolonie wegens het “aanzetten” van zijn vriend tot zelfmoord.

De hechte vriendschap liep stuk toen de vader op de mobiele telefoon van zijn vriend weerzinwekkende en gruwelijke beelden vond waarop Sviridov zijn dochter dwingt seksuele handelingen bij hem te verrichten.

  Rechter aan Afrikanen: geef groepsverkrachting toe en voorkom gevangenisstraf - boete of of zes dagen gevangenisstraf voor het slachtoffer

Matrosov, 35, dwong zijn voormalige beste vriend zijn eigen graf te graven in de regio Samara in Rusland.

Men hoorde het meisje, nu negen, smeken: “Oleg, het is genoeg, ik kan er niet meer tegen. Ik wil naar huis.”

Matrosov, een voormalige fabrieksarbeider van raketmotoren, had 15 jaar gevangenisstraf kunnen krijgen als hij van moord was beschuldigd.

Er was een golf van publieke steun in de regio Samara voor Matrovov nadat hij in verband was gebracht met de moord op pedofiel Sviridov, en de zaak werd wereldwijd onder de aandacht gebracht.

Inwoners van het dorp Pribrezhnaya zamelden geld in voor zijn juridische kosten.

Een petitie, ondertekend door 2.500 mensen, eiste dat hij volledig zou worden vrijgesproken.

Ze steunden hem omdat hij “onze kinderen heeft gered door ons te verlossen van een kinderverkrachter”.

Matrosov werd beschuldigd van “het aanzetten tot zelfmoord … door bedreigingen of mishandeling.”

Bronnen dicht bij de zaak zeiden dat gedetailleerd forensisch bewijs aantoonde dat Matrosov Sviridov niet had neergestoken in een bos waar het lichaam van de dode man later in het geïmproviseerde graf werd gevonden.

Sviridov zou een ultimatum hebben gekregen: naar de politie gaan en bekennen dat hij het meisje seksueel heeft misbruikt, of de toorn van de vader onder ogen zien.

Een familielid zei dat Sviridov zwaar was mishandeld op de dag dat hij verdween in september 2021, meer dan een week voordat zijn lichaam werd gevonden in het geïmproviseerde graf bij het dorp Vintai.

Twee andere kinderen zouden door Sviridov zijn misbruikt.

Commentaar: Het lijkt erop dat er tal van incidenten zijn waarbij het recht steeds meer gehoor krijgt op onze planeet. En men kan zich voorstellen dat veel westerlingen dergelijke redelijke vonnissen in hun eigen gemeenschap op prijs zouden stellen, in plaats van de milde straffen voor pedofielen en kinderverkrachters die zo gewoon zijn geworden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

RAPE DOSSIER

Pedofiele verkrachter wordt penis afgesneden en daarna doodgeslagenVolg Frontnieuws op Telegram

  Feministisch Zweden: veroordeeld voor verkrachting na vrijwillige seks

Lees meer over:

Vorig artikelCovid-19: Hoe de grootste misdaad in de geschiedenis zich ontvouwde
Volgend artikelRusland schort deelname aan Oekraïense graanovereenkomst op na “massale” drone-aanval op Zwarte Zeevloot (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

80 REACTIES

 1. Het eigen rechter spelen zal hopelijk ook hier steeds meer gaan voorkomen. Dit land kent namelijk geen officieel recht meer, al beweert dit linkse zootje van wel. Hoe anders kan het zijn, dat een door het volk op handen gedragen aanstaande minister president op klaarlichte dag wordt doodgeschoten terwijl zijn moordenaar na enkele jaren alweer op een terrasje zat. Maar zo niet de moordenaar van Theo van Gogh, onze nationale linkse onbehouwen aso: die dader zit NOG STEEDS gevangen. Dit behoeft geen nadere uitleg, hoe schandelijk partijdig ons justitiele apparaat is.

  presedent

  • Vind je? Waar de opsporingsinstanties al fouten maken, verwacht jij wel een feilloze ‘rechtsgang’ van dit soort zelfbenoemde pedojagers, die niet in staat zijn hun gedachten te ordenen.

   • Andere tijd, ander soort pedofilie. Maar het klopt dat homos na meegelift te hebben op de emancipatie van feministen zich solidair verklaarden met pedofielen die op de emancipatie van homos mee wilde liften. Zo wie zo was het neuken van 14 jarige jongetjes populair in d ehomobeweging van toen. In Thailand, Philippijnen etc. nog heel wat jongere jongetjes. Ook Oostbloklanden favoriet. Soms jongens verhandeld door eigen vaders.

  • Heel bijzonder hoe je de pedofiel Fortuyn verdedigt die ooit openlijk deelde in een radioshow hoe hij 14 jarige marokkaanse jongetjes neukte die hij bij CS Rotterdam oppikte. Voor mij maakt het geen verschil dat deze jongens liepen te tippelen om geld te verdienen. Angezien het neuken van minderjarige jongens in die tijd in de homoscene heel populair en gebruikelijk was is de vraag of dat de enige minderjarige jongens waren die hij misbruikte. En ik zou nog eens googlen. De vermeende moordenaar, ook ooit door Fortuyn misbruikt, was dat niet. Fortuyn regelmatig bezoeker van de occulte feestjes op het jacht van Prins Bernhard. Destijds te vinden in MSM, mogelijk nu door Google gecensureerd. Maar ook de SP leider Roemer had president zullen worden als Rutte hem niet door leugens totaal van zijn apropos had gebracht tijdens een tvdebat. WS net als in USA zo wie zo verkiezingen gefraudeerd. Rutte die Verdonk wipte. VVD die PVDA en CDA wegvaagde. Er klopt allemaal niets van.

   • Met andere woorden: homo’s zijn net hetero’s, behalve dat ze op hetzelfde geslacht vallen.

    “En ik zou nog eens googlen. De vermeende moordenaar, ook ooit door Fortuyn misbruikt, was dat niet.”

    Met ‘googlen’ kun je bevestiging vinden voor elke complottheorie op het moment, dat je hem bedenkt.

    “Maar ook de SP leider Roemer had president zullen worden als Rutte hem niet door leugens totaal van zijn apropos had gebracht tijdens een tvdebat.”

    De stakker wist het verschil niet tussen eigen bijdrage en het eigen risico.
    Roemer: “U wilt het eigen risico fors verhogen.”
    Rutte: “Wij willen niet het eigen risico verhogen.”
    Maar verdorie, die Roemer wist het toch zeker. Wat flikt die Rutte me nu.

    Overigens begrijp ik niet, wat het met pedofilie te maken heeft. Zoiets van: Rutte wipte Verdonk (uit haar positie), dus dan moet het wel een pedofiel zijn?

    “Er klopt allemaal niets van.”

    Precies.

  • @ mw. peetoom. Best dom dat u dat zegt. Dan bent ook u vogelvrij. Want waarom zouden we uw tegenstanders niet geloven als ze beweren dat u aan hun kind hebt zitten friemelen? Dan mag u van mij ook à la moment een fatale nekslag krijgen als u dat zo graag wilt.
   Als je iets niet wilt dan zijn het wel die middeleeuwse volkstribunalen waar altijd de verkeerde wordt vermoord.

   • Je zet de deur inderdaad open om zulke lynchmobs in te zetten op mensen, die je niet moet. Omdat zo’n figuur weet, dat ze hun onderzoek slecht doen (omdat ze daar niet toe uitgerust zijn), kun je ze lekker inzetten om bijvoorbeeld een vervelende leraar of rechter uit de weg te ruimen. Iedereen is dan in principe inderdaad vogelvrij en naar het Europees Hof hoef je niet meer te gaan, want daar is Nederland van uitgesloten.

 2. Nederland barst uit elkaar van de pedofielen. Nederland is doorvoerland voor drugs, wapens, geld en kinderen. De bestuurslagen van Nederland zitten vol met pedofielen. Politiek, recht, autoriteiten, media en bedrijfsleven in het bijzonder, eigenlijk zitten ze op alle plekken waar veel macht ligt. De wereld wordt geregeerd door satanistische pedofielen. Onze premier was in zijn jongere jaren bij de J-VVD fervent voorstander om pedofilie onstrafbaar te maken. ONZE PREMIER DEED IN ZIJN JONGE JAREN ALLES OM PEDOFILIE RECHTMATIG TE MAKEN. Onze premier… hallo??? En wij vinden het allemaal wel prima. Een pedofiel is nu al bijna 12jr de baas over ons land, samen met een kartel van psychopaten.

  • Andere tijd. En verkrachting blijft nog steeds verkrachting zelfs al zou pedofilie gelegaliseerd zijn. Destijds ging het over liefde van mannen voor kinderen en niet over serieverkrachters onder de pedofielen. Zij liftten mee op de homoemancipatie. De vele demonstraties daaromtrent. Over die foto bestaat nogal wat verwarring. Maar ook Koos Postuma pleitte voor legalisering. Toen wisten ze, we ook niet wat nadien bekend is geworden. Maar ik heb destijds vele felle antidiscussies gevoerd. En ooit een pedofiel aan de deur gehad die mijn toestemming wilde hebben voor mijn 12 jarige zoon, die zelfs geen idee had.

  • Alle mannen zijn pedofielen. De top krijgt de schuld want dat is zo lekker wijzen, maar mijn zus en ik weten wel beter. Het is de gewone gezellige joviale mannen van wie niemand het ooit had verwacht. Die zo leuk omgaan met je kinderen, die van alles voor andere mensen doen ‘kijk mij eens geweldig zijn’.
   En als dan alles uitkomt moet je van iedereen je bek erover houden. Want ja, de wereld valt in duigen als ze onder ogen moeten zien dat die gezellige kerels toch niet zo leuk waren. Dus moet iedereen het verzwijgen.

   Mannen neuken alles met een gat erin en hun wijven laten de slachtoffers hun smoel dichthouden. Eigenlijk zijn de vrouwen nog het ergst als ik zo terugkijk, die gebruiken psychologische terreur naar de slachtoffers toe. Ze beschermen hun daders.
   Als je er gewoon over mocht praten wat je overkomen is dan was het niet zo erg. Dan kon je zo’n man ook wel vergeven misschien, maar juist het moeten zwijgen van de omgeving legt een dubbele last op je.

   Ja mensen, het kwaad woont tussen jullie. Alleen weten jullie het nog niet.

   • “Als je er gewoon over mocht praten wat je overkomen is dan was het niet zo erg.”

    Ja, dat is mijn idee ook. En voor wie zijn ze dan zo rabiaat? In het belang voor het kind of omdat ze lekker los kunnen gaan op de autoriteit, die over de schreef is gegaan, en hun eigen autoriteitsprobleem kunnen botvieren. En met het gevolg, dat de kinderen onder Jeugdzorg gaan vallen.

 3. pedofielen zijn het ergste in deze maatschappij. Waarom zijn ze er?
  Samen met de LBTQ+ en nog een paar. Gewoon het einde van een beschaving.
  Is het vreselijk om dit te moeten vaststellen bij een vriend. Ja.

  • Ze regeren de meerderheid met de minderheid. Om dat in stand te houden, worden alle minderheden uitgelegd als iets waar de meerderheid rekening mee moet houden. LGBTQXYZ wordt gebruikt in een poging om pedofielen normaal te maken. Dat gaat natuurlijk nooit lukken en dat is ook de bedoeling, want wat wel gaat lukken is de hele samenleving ontwrichten… en dat is het plan. En terwijl wij elkaar bevechten, nemen de elites nog meer macht en slopen ze alles wat nog overeind blijft. Zij zien zich als Goden die ons van chaos naar orde en weer naar chaos brengen. Wij zijn maar vee in hun ogen. Decennia lang hebben ze ons gebruikt, maar technologie maakt ons overbodig. Daarom mag alles nu kapot, want ze willen een great reset en alle vee opruimen en opnieuw beginnen. Ze doen die resets al duizenden jaren, dit lijkt de eerste wereldwijde reset. Maar wie weer hoe lang ze dit al doen en op welke schaal.

   • Lastig dat woord pedofiel. Maar je moet de ene niet verwarren met de andere. Bush sr beticht van de satanische feestjes inclu kinderverkrachting en adenochrome.Verkrachters van kinderen. Mannen die verliefd worden op een kind. Overigens was Rebecca 3 jaar oud toen ze met Izaak trouwde en het huwelijk geconsumeerd werd zodra ze de lange reis voltooid had.

   • “LGBTQXYZ wordt gebruikt in een poging om pedofielen normaal te maken.”

    Ik mis echter de P, dus dat spreekt toch weer voor ze.

 4. Nederland is het homo en pedofielenparadijs van de wereld. Europa wordt geregeerd door homo’s en voorvechters van de homorechten. Einde vorige eeuw stond een legertje homo’s op de barricaden voor seks met kinderen, deze homo’s zijn allemaal in de politiek gedoken en hebben nu de macht. Gelukkig gaat een maatschappij bestuurd door homo’s en pedofielen altijd ten onder zoals in het verleden vaker gebeurde. Krijg maar eens ruzie met een homo dan zie je wat voor haatvolk dat is. Daarom alle homo’s en voorvechters uit de politiek, weg met dat haatvolk.

  • Homos stonden niet op de barricaden. Enkele misschien toen pedofielen, niet de serie kinderverkrachters, ook hun emancipatie opeisten. Laten we het eens hebben over de vele vrouwen die in oorlogen door heteromannen verkracht worden/werden. Of Marianne Vaatstra bijv.

 5. GELUKKIG IS HET VOOR HET KIND NU VOORBIJ , ZE KAN NU AAN HAAR HERSTEL WERKEN NA DIT GEBEUREN EN OOK DE ANDERE VAN HET GEZIN (ZAL NIET MEEVALLEN)

 6. De enige justitie dewelke noch ergens het woord verdient is de zelf justitie. Moordenaars, verkrachters, pedofielen worden allemaal met fluwelen handschoenen aangepakt terwijl mensen die op de straat gaan om voor hun rechten te betogen neergenuppelt worden door de stormtropen van de regering. De haat en verontwaardiging tegenover de “overheid” wordt met de dag groter.

  • Nou, van Jos Brech wordt toch 18 jaar van zijn tijd van leven in de vuilbak gegooid. Waarom ze over het algemeen ermee wegkomen is, dat het moeilijk te bewijzen is, omdat de dader met het slachtoffer alleen is.

   • Jos Brech de zondebok. Van het hele verhaal klopt helemaal niets. Weer in de buurt van een Scouting gebouw. WElke elite was erbij betrokken Zelfs de koning van Zweden wordt ervan beticht zich bezig te houden met dat soort praktijken. Bush sr, Tom Cruise etc. etc.

    • De bewijsvoering zit prima in elkaar: DNA van hem in het broekje van Nicky gevonden van een meneer, die midden in de nacht zin heeft om een eindje te gaan fietsen van Simpelveld naar Landgraaf, waar toevallig een kamp aanwezig is en waar Brech op 70 meter afstand het dode lichaam in het struikgewas ziet liggen. En een ontlastende verklaring, die in een ‘kluis’ ligt, waar we vervolgens nooit meer iets van vernemen. Niemand heeft hem Nicky zien vermoorden, maar het indirect bewijs is zeer sterk.

     “WElke elite was erbij betrokken Zelfs de koning van Zweden”

     Volgens mij kwam die niet naar Landgraaf fietsen in 1998, maar waarschijnlijk ben je verbanden aan het leggen, die er niet zijn.

 7. Kordaat optreden van de vader , doodstraf is enige oplossing voor monsters. Hier zetten ze doodleuk met instemming van de rechtbank en gemeentes zonder aankondiging seriekinderverkrachters bij mensen met kinderen in de wijk in dan andere gemeente. In mijn stad een grote pedo die ook heel lugubere shit filmde en spil bleek in groot netwerk. Wij als wijk hebben burgemeester toen verrot gescholden bij bijeenkomst en zijn huis bestormd waar zijn medeplichtige vrouw nog zat die van “zijn studio” op zolder af wist…Bijna lynch partij, ze auto en de ramen woning gingen eraan..Zal nu inmiddels wel ondergebracht zijn in andere stad bij ontwetende mensen lekker dicht bij speeltuin waar deze zieke honden gewoon door gaan. Typisch Nederland….

  • Deze veroordeelde serie verkrachter die ik aanhaalde was ook actief lid bij scouting by the way…Zijn ze gek op dat soort clubjes.

 8. Excellent. But does it come as a sursprise to Bhakdi and Cole, or to anyone for that matter, when you look at the ingredients of the poisonjab and realize what they target? It’s spelled out here, in simple human language:

  https://zonderreden.substack.com/p/the-vax-and-its-real-purpose

  The poisonjab is the product of many years of concerted effort to harness the central processing center of the brain: the pineal gland plus the other functional components that it interacts with in order to support many processes in the human system, including the immune system and various neurological processes. Most important is its role in fertility. That said, the pineal gland is the most well preserved brain structure across geologic time, in all wamblooded creatures. It is also the only brain structure that is well provided by blood. In other words, the poisonjab ingredients can cross the blood-brain barrier and provide the pineal gland with the S-antigens that are produced by the mRNA (commonly known as the “spike protein.”)

  It goes without saying that well integrated mRNA is now permanently producing these S-antigens, causing decay to the human system by means of the attack on the central processing hub. But that is exactly the intent of the mRNA program. It has nothing to do with a “virus,” “anti-semitism,” “satanism,” or whatever, but with permanently altering the human system, against nature, by a small group of individuals who have several programs running, including the geoengineering of the Earth and its protective capsules. You can easily identify these men and women who push these programs.

  What is interesting is to look at the vile intent of the poisonjab and WHY the DNA altering substance is forcibly injected in mankind. There is a reason for this. But there is not enough room to type all that here. See zonderreden.substack.com for more.

 9. Hebben jullie je überhaupt eens erin verdiept, hoe pedofilie ontstaat, of je gerealiseerd, dat de afwijking ook je dierbare kan treffen? Moet die dan ook maar levend begraven worden of zijn geslachtsdeel missen, doordat een lynchmenigte dat goeddunkt?

  • Een dierbare crimineel, blijft een crimineel, een dierbare die het leven van jonge mensen heeft verwoest en dat waarschijnlijk nog vaker gaat doen dient inderdaad gestopt te worden, by any means if necessary, hoe geliefd deze phuck ook is bij zijn naasten.

   Criminele daden bewezen: Passende straf, zodat een potentiële lynchmenigte tevreden is en niet zal ontstaan.

   • Je zult er toch anders over denken, als die vreselijke pedofiel je kind is. Pedofilie begint overigens ook in de kindsheid.

    Een crimineel is iemand, die van misdaad zijn ‘ beroep’ heeft gemaakt en er geldelijk voordeel van heeft. Dan hebben we het over Holleeder of Taghi.

    • Nyet. Als die vreselijke pedofiel mijn kind zou zijn en ik zou te weten komen dat hij/zij minderjarige kinderen misbruikte verloste ik hem persoonlijk uit zijn ellende, als je begrijpt wat ik bedoel.

     De verwondingen en nasleep van door verkrachters of pedofielen veroorzaakte ellende is veelal veel groter dan die van criminelen die er met persoonlijk bezit vandoor zijn gegaan, hoe hoog de waarde ook maar was.

     Overigens, de door jou genoemde criminelen halen het niet bij de onherstelbare schade aan ons allen toegebracht door de WEF criminelen en hun trekpoppen. Ik zou graag de guillotine van stal zien komen voor de massa landverraders onder ons, en dat wereldwijd.

     • “De verwondingen en nasleep van door verkrachters of pedofielen veroorzaakte ellende is veelal veel groter dan die van criminelen die er met persoonlijk bezit vandoor zijn gegaan, hoe hoog de waarde ook maar was.”

      Voor een groot deel door de maatschappelijke reactie. Als een kind zegt: “Het was niet leuk, maar ik heb het een plekje kunnen geven,” dan kan dat uiteraard niet, want dan komt ‘die vieze pedo’ ermee weg en heeft de rechter het een Stockholmsyndroom aangepraat, wat overigens met een bankoverval te maken heeft.

  • Ja ik zou mijn naaste zonder blikken of blozen kunnen kieren geen enkel probleem zal er niet minder om slapen integendeel. Een zieke hond verlos je ook uit zijn lijden. Pure onschuld (kinderen) dienen beschermd te worden met alle mogelijke en zwaarste middelen.

   • En wat is ‘kieren’?

    “Pure onschuld (kinderen) dienen beschermd te worden met alle mogelijke en zwaarste middelen.”

    Pedofilie begint in die periode. Dus in feite vermoord je het kind, dat in zijn ontwikkeling gestoord is en in het lichaam van die volwassene nog steeds dat kind is.

    Vandaar: laat het aan deskundigen over met de goede opleiding en vooropleiding, in welke laatste leren een goed beargumenteerde gedachtegang op te zetten.

    • Kieren betekend liquideren, je weet wel iemand wegsturen volgens de dikke van Dale. Haha…Nee zijn geen professionals voor nodig…Ja professional hitmans…Deze mensen zijn zo fucking ziek en gevaarlijk en tevens niet te helpen dus elimineren die handel uit maatschappij. Ik zou zelfs met licentie tot doden geen probleem hebben om de beul te zijn van deze geraffineerde vieze onderkruipsels. Ik help de maayschappij graag naar een kindvriendelijke veilige omgeving.

     • Gelukkig had je een leraar Nederlands, die een rood vraagteken bij ‘kieren’ zette in je opstel en een gepast schooladvies en werken de mechanismen om dergelijke mensen niet op verantwoordelijke posities te krijgen, uitstekend. Er gaat veel mis bij politie en jeugdzorg, maar om te zeggen, dat ze geheel de plank misslaan, nee. Mijn vraag was overigens retorisch, als je dat iets zegt.

 10. “Men hoorde het meisje, nu negen, smeken: “Oleg, het is genoeg, ik kan er niet meer tegen. Ik wil naar huis.”

  Pedojagers denken er ook alleen maar aan hun eigen wrokgevoelens te koelen op een vermeend dader, maar staan er niet bij stil, dat het kind er wel eens heel veel last van kan hebben, dat haar vader tot dit soort daden is overgegaan.

  • Heb je daar ervaring mee, Vile-ledd? Ik ken enkele misbruikten die hun leven behoorlijk naar de kloten hebben zien gaan door sexueel misbruik en oh zo graag wraak zouden nemen, liefst persoonlijk, maar als een lynchmob dit voor ze zou doen zouden ze zich daar goed mee kunnen verenigen. Hoe geweldadiger, hoe beter.

   • “Heb je daar ervaring mee, Vile-ledd?”

    Nee, gewoon erover lezen en zodoende leren van de ervaringen van anderen. Van papier wel te verstaan van mensen, die volzinnen op papier krijgen.

    “Ik ken enkele misbruikten die hun leven behoorlijk naar de kloten hebben zien gaan door sexueel misbruik.”

    O.a. door de reactie van de omgeving. Door moordgedachten uit te spreken, laat
    staan te volvoeren, in de omgeving van het kind, doe je het laatste geen goed.

    “maar als een lynchmob dit voor ze zou doen zouden ze zich daar goed mee kunnen verenigen.”

    Zeker; stukken beter dan die vervelende jeugdzorg.

    Maar laat ik je een ding verklappen: er zullen altijd pedofielen zijn en ze zullen zich niet ‘drie keer bedenken’, wanneer lynchmobs toegestaan zijn. Ze worden gedreven door hun neigingen en zijn op heterdaad niet met de gevolgen bezig. Ik zie meer in vroegsignalering, bijvoorbeeld wanneer een achtstegroeper in de pauze veel met een derdegroeper omgaat.

    • Die vroegsignalering ben ik het mee eens, maar in de huidige, door pedos gerunde maatschappij gaat dit niet tot stand komen. Het is onlangs wel duidelijk geworden dat zelfs het NL ministerie van justitie onder de plak zit van dit soort lieden, en dat menig wetsvoorstel pedofilie alleen maar legaler en makkelijker zal maken. De Russische aanpak beschreven in dit artikel zal vermoedelijk vaker plaats gaan vinden.

     Jaren geleden gebeurde er al iets dergelijks in de VS toen de dader in de rechtbank succes dreigde te hebben met zijn leugens en ontkenningen. De moeder van het slachtoffer stak daar persoonlijk een stokje voor: https://en.wikipedia.org/wiki/Ellie_Nesler

     • “Die vroegsignalering ben ik het mee eens, maar in de huidige, door pedos gerunde maatschappij gaat dit niet tot stand komen.”

      Daar is geen enkel bewijs van. Jos Brech is gewoon veroordeeld door de ‘pedomaatschappij’.

      “De Russische aanpak beschreven in dit artikel zal vermoedelijk vaker plaats gaan vinden.”

      De Russische rechter heeft de moordenaar ook gewoon veroordeeld.

      • Jij wilt alleen maar lezen wat je uitkomt.

       Wow! Jos Brech? AL NA 20 JAAR gearresteerd. Lul. Wat was die zak? Boyscout of zoiets? Dus niet iemand die de NL maatschappij ‘helpt’ runnen.

       Ik zat eigenlijk te denken aan een zekere Demmink en overige leden van regering en ministeries, tot de K-lijke familie aan toe die elkaar allemaal de hand boven het hoofd houden.

       “De Russische aanpak beschreven in dit artikel zal vermoedelijk vaker plaats gaan vinden.”

       De aanpak van de vader, wat ook mijn aanpak zou zijn, niet die van de rechter.

       Begrijpend lezen, Vile.

       • “Wow! Jos Brech? AL NA 20 JAAR gearresteerd.”

        Justitie verneemt graag van je, hoe ze hem al in 1998 hadden moeten pakken.

        Eert maar een technich lezen leren, je leet conequent over de s heen in mijn peudoniem.

  • Daar gaat zeker van alles mis, maar om dan te kiezen voor lynchmobbers, dan heb ik de keuze toch gauw gemaakt. En uiteindelijk komen de kinderen van deze figuren alsnog bij jeugdzorg, dus wat win je met eigenrichting?

    • Het is te simplistisch gedacht. Het heeft ook nog wat andere implicaties, namelijk dat Nederland de mensenrechten niet meer eerbiedigt, met sancties te maken krijgt, dat jij niet zomaar meer kunt reizen, zelfs niet naar België of Duitsland, omdat andere landen Nederlanders als visumplichtig zullen aanwijzen.

     • Dat is totale nonsens. Nederland is zojuist door een VN mensenrechten rapporteur beschuldigd van het met voeten treden van mensenrechten en martelen van arrestanten, etc.

      Heb jij de straf daarvoor al zien langskomen? Welke visas, en voor wie? Niets, en Nederland gaat er gewoon mee door.

      Nee, juist onschuldige burgers die zich alleen maar niet lek willen laten prikken met een experimenteel gifmengsel, dìe krijgen te maken met visa-achtige zaken zoals passen en QR codes. Dat niet kunnen reizen heb ik maling aan, want dat komt toch wel omdat precies dat al jaren in de planning zit.

      Het hele stelsel moet op de schop, en criminelen dienen te worden aangepakt op een manier de menselijkheid waardig is, maar wel degelijk naar hun handelen of gebrek daaraan aangepakt. Het huidige stelsel doet niets van dat.

      Ik ken iemand die privé meer dan een half dozijn rechtszaken gevoerd heeft, telkenmale met het recht 100% aan zijn zijde en inclusief een waterdicht dossier, en (expert-) getuigen.

      Wat denk je? Alle zaken verloren op een na, die slechts half werd toegewezen. In verschillende procedures keerden de getuigen zich tegen mijn kennis die ze ingeroepen had, doodleuk tussen de zittingen in, en bleken omgekocht, en de door deze getuigen geschreven en ondertekende getuigenverklaringen werden daarbij volledig over het hoofd gezien.

      De belangrijkste zaak werd verloren met de volgende motivering: “Als we U gelijk zouden geven, zou Uw werkgever dit onrecht bij teveel werknemers moeten rechttrekken”.

      Nederland eerbiedigt geen enkel logisch te verdedigen mensenrecht meer, maar slechts nog absurditeiten.

      • Een lange reactie op ’totale nonsens’, kennelijk toch niet zo nonsens.

       De rapporteur is beschuldigd of Nederland. In het laatste geval schrijf je het met de uitgang -t (præsens indicatief derde persoon enkelvoud). Ik noem het niet als flauwe bijkomstigheid, maar om te laten zien, dat aan de kennis van de goegemeente, die zo graag aan het lynchen slaat, al daaraan schort.

       “Heb jij de straf daarvoor al zien langskomen?”

       Ik ken het feit niet en de VN straft niet rechtstreeks. Eerst moet het bewuste land beterschap beloven en laten zien. Ik zie graag de link tegemoet.

       “Nee, juist onschuldige burgers die zich alleen maar niet lek willen laten prikken met een experimenteel gifmengsel, dìe krijgen te maken met visa-achtige zaken zoals passen en QR codes.”

       Maar daar zijn we ook tegen opgestaan. Vervolgens lopen er figuren rond, die tegen alles demonstreren, wat ze dwarszit. Voor de mainstreammedia maak je het dan makkelijker om demonstranten weg te zetten als een zooitje ongeregeld, die je in de complothoeken moet zoeken.

       “Het hele stelsel moet op de schop, en criminelen dienen te worden aangepakt op een manier de menselijkheid waardig is, maar wel degelijk naar hun handelen of gebrek daaraan aangepakt.”

       Nederland straft al streng binnen Europa. Een Amerikaans systeem met draconische straffen of gevangenisstraffen voor lichte vergrijpen werkt evenmin. Daarnaast loop je het risico, dat het als verdienmodel gaat werken.

       “Wat denk je? Alle zaken verloren op een na, die slechts half werd toegewezen.”

       Dat gebeurt; het huidige systeem is niet perfect. Terug naar de discussie of eigen rechter spelen een oplossing is: dan zou het betekenen, dat je het bij de werkgever zelf met geweld gaat halen. Een beter rechtsysteem is een oplossing; eigenrichting niet. Eigen rechters maken domme fouten, die professionele opsporingsdiensten niet maken, bijvoorbeeld: “52°30 0 N, 5°45 0 E, we hebben de dader gevonden!” Je hebt een goede beroepsopleiding en goede algemene ontwikkeling nodig.

       “Nederland eerbiedigt geen enkel logisch te verdedigen mensenrecht meer, maar slechts nog absurditeiten.”

       Ik neem aan, dat je zelf martelmethoden kunt bedenken, die hier zeker niet toegepast worden.

   • Signaal afgeven, als iemand aan mij kinderen had gezeten zou ik diegene persoonlijk vermoorden, komt geen linkse prietprater of therapie aan te pas…In HvB worden deze viespeuken altijd snel gedetecteerd en mishandeld of relinkje afgetyft..Lekker voor ze…

     • En hoe weet jij dat wat je op school geleerd hebt waar is? Of dat het nieuws van 8 uur wel klopt, ondanks dat je er niet bij bent geweest?
      Dooddoeners. Je kunt iets onderzoeken, en als je er niet zeker van bent of er iets naars gebeurd is ga je op zoek naar uitsluiting.

      Je plaatst een microcamera, app en/of andere apparatuur om er achter te komen of de potentiële dader wel of niet doet waar je hem van verdenkt. Eenvoudig genoeg.

      • “En hoe weet jij dat wat je op school geleerd hebt waar is?”

       Omdat ik in de praktijk zie, dat het klopt. ‘Carrefour dangéreux’ uit ‘Vive le français’ staat daadwerkelijk op borden in Wallonië en Frankrijk.

       “Of dat het nieuws van 8 uur wel klopt, ondanks dat je er niet bij bent geweest?”

       Omdat we het anders wel lezen op alternatieve sites, bijvoorbeeld dat het met soep gooien op ‘De Zonnebloemen’ van Van Gogh in scène gezet is. Je kunt dat niet vergelijken met deze misdaad, omdat daar niemand bij is geweest.

       “Je kunt iets onderzoeken, en als je er niet zeker van bent of er iets naars gebeurd is ga je op zoek naar uitsluiting.”

       Nee, dan houdt het op. Dat heet de onschuldpresumptie.

       “Je plaatst een microcamera, app en/of andere apparatuur om er achter te komen of de potentiële dader wel of niet doet waar je hem van verdenkt.”

       Ja, of je monitort de hele bevolking, waar men nu mee bezig is. Je bezoek deze site; dus je bent vrijheidsstrijder of in ieder geval daar sterk bij betrokken. Dan gaat het niet aan, dit soort zware staatszekerheidsmethodes te promoten. De wereld is niet perfect. Misdaad bestond in de Sovjet-Unie en in de meest vrije samenlevingen. Die roei je niet uit. Wie veiligheid boven vrijheid verkiest, krijgt geen van beide. We zullen ermee moeten leren, dat er altijd pedofielen zullen zijn.

   • Nee deze kinderen gaan door dat vieze zooitje (veelal) zelf pedo rechters nog vaak terug ook naar hun vieze pedovader …Dat is Nederland…Die kleine stumperds lijden dan aan Stockholmdyndroom…
    Dat is de waarheid..

     • Heel klein vals tegenargumentje. Als zo’n ouder geruisloos uit hun leven verdwijnt, er liefdevolle opvang is en er daarna geen enkele handtastelijkheden meer plaats vinden zal hun leven alleen maar enorm verbeterd zijn.

      Ophouden met dat pedos verdedigen, je lijkt wel Rutte en zijn cabal.

      • Het belang van het kind staat voorop en niet het belang van een kleine groep wraakzuchtigen, waarvan ik me afvraag of ze daadwerkelijk voor het kind opkomen of dat ze een vermeend net rond ‘Rutte en zijn cabal’ willen doen sluiten. Dat laatste woord is ook maar nablaterij.

 11. Volgens mij kom je mij liever niet tegen in het Hvb met zulke uitspraken, ja klopt kinderen van daders zijn in 98% gevallen loyaal dus??..Wat is dat voor wan argument een opgelopen stoornis zoals Stockholmdyndroom als argument gebruiken om de daders hiervan niet te lynchen? Deze beschadigde kinderen mogen nooit meer bij zulke ouders komen en dat gebeurt wel in NLD en gaan vaak zelf ook zulke praktijken uitvoeren op andere kinderen later dus “Dubbel Lynchen” is rechtvaardigheid zou ik zeggen. Kwaad pak je hard aan en bij de bron.

  • Het lijkt me (understatement), dat het belang van het kind voorop staat en niet de wrokgevoelens van een derde.

   ““Dubbel Lynchen” is rechtvaardigheid zou ik zeggen”

   Precies, omdat dat tot dit soort excessen lijdt. In hun zucht naar een wereld zonder misdaden, die niet kan bestaan, lynchen we het kind ook maar even. Dat zijn Stalinpraktijken; die vertrouwde ook niemand meer.

 12. Ik heb het niet over kinderen lynchen maar over pedofielen, pedo knuffelaar. Jij zou op speciale afdeling zitten waar we niet bij je kunnen komen met je obseffief goedgepraat…Ergens bang voor soms? Er lynchmob wellicht?

 13. Stalin is in Rusland en verschillende ex Radiantskiy Soyuz staten nog steeds erg populair. Dat is omdat ze daar weten dat hij naast de (vaak noodzakelijke) slechte dingen ook zeer goede dingen gedaan heeft. Vrijwel niets in het leven is zwart of wit.

  • En in die ‘ex Radiantskiy Soyuz staten’ – de hemel moge weten wat dat is – heeft ze kennelijk nog niet het nieuws bereikt, dat Stalin overleden is.

 14. Nederland kent geen recht meer; hooguit nog de schaduw van wet.

  Stel dat beiden gearresteerd zouden zijn; dan zou er het volgende gebeuren.
  De vader zou minimaal 20 jaar rijgen en na 14 jaar vrijkomen.
  Hij zou in een standaard bajes terecht komen, met afgrijselijk vreten.

  De dader zou psychopaat genoemd worden en een Ter beschikking stelling krijgen.
  Er is consensus dat nog nooit een psychopaat is genezen of verbeterd.

  Desondanks wordt er per psychopaat een terapeut ingezet.
  De psychopaat wordt ingesloten in een psychopaten inrichting, met minimum bewaking; zelfs kinder porno mag.
  Zijn woonsituatie: grote woonkamer, eigen douce en toilet, eigen keuken.
  Luxer eten dan ik ooit had.
  Kleding naar keuze, met complimenten van Justitie
  Boeken CD”s opkostenvan justitie.
  Eerste klas medische zorg.
  Vaak sex met de vrouwelijke terapeuten.

  En dan natuurlijk de vrije weekenden, en eventueel zeilvakanties.
  Ze moeten toch de kans krijgen een moord/kinderverkrachting te plegen?

  Nee de Russische oplossing is een schoolvoorbeeld van RECHT iets wat in west europa allang niet meer bestaat.Helaas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in