Het oude links had intellectuele overtuigingen die vals waren op interessante en theoretisch stimulerende manieren. Het nieuwe links eist het aanhangen van lugubere absurditeiten die zo absurd zijn dat alleen al zich vermaken erover misselijkmakende neurologische stoornissen veroorzaakt.” – Xenocosmography op “X”

Het meest verbazingwekkende deel van Amerika’s “Joe Biden” drie-plus-jaar sensatierit is dat de Partij van Chaos en Bedrog tot een paar dagen geleden kon doen alsof dit politieke fantoom zich kandidaat kon stellen voor herverkiezing. Nu worden insiders van het regime gedwongen om te bekennen dat ze het niet meer kunnen verbergen. Ze hebben deze week als “ongenoemde bronnen” uit de school geklapt in een groot artikel in de Wall Street Journal. De president is aan het afsterven voor het oog van de hele wereld. Zijn verstand is weg. Hij ziet er belachelijk uit als hij voor de camera’s schuifelt. Hij spreekt duidelijke absurditeiten en leugens uit. Zijn vrouw moet hem rondleiden als een hond aan de leiband. Iedereen kan het zien. Hij moet weg. ASAP.

De beschamende onbekwaamheid is al te zien sinds de 2020-campagne, maar zijn handlangers zijn er sindsdien in geslaagd om het halve land om de tuin te leiden, dankzij een nieuwsmedia die in de ban is van intelblob gaslighters en dankzij de vatbaarheid van de helft van het land voor massale vormingspsychose – door angst gedreven denkstoornis – die dekking gaf aan verraderlijke acteurs die hun hachje wilden redden, zelfs als ze daarvoor de VS moesten vernietigen. Wie waren deze acteurs? De Clintons en de coterie rond hen, doordrenkt van financiële misdaad en sekshandel; de Obama coterie van anti-blanke racisten en mislukte marxisten; de gestoorde Woke ras-en-gender oplichters die werken om de op verdienste gebaseerde sociale orde te verstoren (en ervoor betaald krijgen); de congres zwendelaars die leven van de farmaceutische en Pentagon buit; de bureaucratische top bureaucraten die een corrupte praetoriaanse garde werden voor alle bovenstaande spelers, nu wanhopig om verantwoording te ontlopen.

  Nieuwe informatie: Kinderpornografie op de computer van Hunter Biden

Alles wat ze sinds 2020 hebben gedaan stond in dienst van het verdoezelen van hun misdaden en elke frats heeft de schade aan ons land alleen maar vergroot. De Covid-19 frats werd uitgehaald om de mail-in ballot fraude met stembiljetten mogelijk te maken en zo te zorgen voor een permanente regering-by-blob, waarvan de Democratische Partij nu slechts een tentakel is. We weten nog niet of de mRNA-vaccinmodule van de frats een opzettelijke poging was om veel mensen te doden of een grove blunder van hebzuchtige medicijnfabrikanten, of een slechte combinatie – met hulp van het WEF of China.

Ze kunnen het zich niet veroorloven om hun greep op de macht te verliezen tijdens de verkiezingen van 2024 – ze kunnen vooral de controle over het Ministerie van Justitie, de FBI en het zogenaamde “nationale veiligheidsapparaat” niet verliezen. De open grens is slechts een poging om illegaal een grote hoeveelheid potentiële nieuwe kiezers te importeren en te werven om een verkiezingsoverwinning veilig te stellen. Meer dan twintig staten hebben “motor-kiezer wetten” die automatisch iedereen met een rijbewijs registreren. En deze ingeschrevenen hoeven niet eens hun stem uit te brengen. Hun namen kunnen gewoon systematisch worden “geoogst”, aan stemdocumenten worden gehecht en worden gebundeld om voor hen te worden ingediend. Miljoenen zijn sinds 2021 illegaal het land binnengekomen op directe uitnodiging van “Joe Biden.” Hier is niets verborgen aan – maar alles wat je ziet is de aangeleerde hulpeloosheid van echte Amerikaanse burgers die niet in staat zijn om het te stoppen.

  "Vertel mama niet wat ik je verteld heb": Internet gaat uit zijn dak over Joe Biden die kind lijkt te besnuffelen

En toch, zelfs die frats zou wel eens niet kunnen werken om de Partij van Chaos en Bedrog aan de macht te houden. Aangewezen kandidaat “Joe Biden” is duidelijk zo ver heen dat er zelfs niet meer gerekend kan worden op echte burgerkiezers die in de ban zijn van de massavorming. Zijn opiniepeilingen zien er rampzalig uit. Hij staat gepland om op 27 juni te debatteren met zijn tegenstander, de vogelvrije Donald Trump. Als zijn handlangers dat toestaan, zal het zijn als de ontmaskering scène in The Phantom of the Opera: hersenkrakende horror, van zee tot glanzende zee! Natuurlijk zal zo’n ernstige belediging van de tijdgeest de partijleiders dwingen tot wat ‘splainin’, en persoonlijk betwijfel ik of ze zich daar wel uit kunnen ‘splainen’. Is het jullie Democraten niet opgevallen?

De vermeende vervangers voor hem – Newsom, Hillary, Pritzker, Whitmer, Harris – zijn politieke creaturen die de kiezers minstens zo verafschuwen als “JB” is geworden. En de voor de hand liggende valkuil voor Michelle O is dat haar man eruit ziet als een wannabe Amerikaanse Caesar die op zoek is naar een vierde termijn. Wat hebben ze nog meer? Niets. Een volslagen onbekende gouverneur die ze over een paar maanden kunnen ophemelen? Fugeddabowdit. Ze moeten een van de loathsomes kiezen, de “L” nemen en er het beste van hopen, misschien een “get out of jail” “deal” sluiten met de topdealmaker Mr. Trump.

Of ze kunnen een andere machtige frats uithalen: hem vermoorden. Je kunt je voorstellen dat ze dat zullen proberen, nadat ze alle andere trucs hebben uitgeput. Als ze slagen en het niet meteen een burgeroorlog uitlokt, heeft de factie van Mr. Trump een behoorlijk diepe “bank” van capabele figuren die kunnen instappen en het opnemen tegen de Partij van Chaos, Hoaxes en nu Moord. Als de moordenaars de klus verprutsen, zou ik hen niet willen zijn op die vreselijke dag.

  Geert Wilders: Wat met Trump gebeurde, kan hier gebeuren, onderschat 'haat tegen rechtse politici' niet

De bottom-line voor nu: “Joe Biden” staat op het punt vaarwel te zeggen. Ze hebben hem de vraag al gesteld. Hij verzet zich. De enige coherente gedachte in zijn falende geest is dat hij de macht heeft om gratie te verlenen zolang hij president is. Het gaat niet zozeer om Hunter en die stomme wapenzaak in Wilmington, waar hij zich zeker onderuit zal wurmen. Het gaat meer om de broers Jim en Frank en al hun echtgenoten en nakomelingen die overboekingen ontvingen van Chinees geld, Oekraïens geld, Russisch geld, Kazaks geld, Roemeens geld…

Als het nodig is, kunnen de partij en haar blob meesters door de zure appel heen bijten en het 25ste Amendement op de oude fraude toepassen, en het snel en smerig doen, vrijwel van de ene op de andere dag. Waarschijnlijker is dat ze een of ander document uit de kluizen van de blob “lekken” dat de president onweerlegbaar beschuldigt van een van de reeds bekende omkopingspraktijken. Dat wil zeggen, ze zullen net doen alsof ze ontdekken dat “Joe Biden” niet alleen hopeloos seniel is, maar dat hij, zo blijkt, de hele tijd al corrupt is geweest! Wat een schok! We hebben het nooit vermoed tot nu! Zo’n schijnbaar goedbedoelende, vriendelijke, patriottische oude man! Hou je klaar. Het wordt een helse maand.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Duidelijk verdwaasde Joe Biden geeft zeldzaam tv-optredenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU-VERKIEZINGEN: Rechts Nederland kop aan kop met centrum-links in exit polls – Deense premier aangevallen tijdens campagne
Volgend artikelDe Deagel voorspelling voor 2025 liet zien wie de winnaars en verliezers van WO3 zouden worden: nu Joe Biden naar een gevecht snakt, willen we hem eraan herinneren aan welke kant Amerika valt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. De echt Joe Biden is reeds gaan hemelen, zijn familie heeft het gezegd zijn broer zou het roer overgenomen hebben natuurlijk geloven als die schapen in het westen dat, Joe Biden wordt gespeeld door een acteur genaamd Arthur Robberts en die speelt zijn rol grandioos als een oude seniele man die medelijden moet opwekken zodat deze grootste scam met de mantel der liefde wordt toegedekt, alle shit komt uit dat zionistisch christelijk Amerika, make belief…!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in