Wolfgang Schäuble is een fan van de NWO, foto via Anonymousnews

Wolfgang Schäuble (CDU) heeft openlijk toegegeven dat de Coronacrisis door de machthebbers zal worden misbruikt om de natiestaten af te schaffen en de dictatuur verder te bevorderen.

De AfD heeft gewaarschuwd dat de Duitse regering de Coronacrisis zou kunnen gebruiken om de bevoegdheden van de EU uit te breiden ten koste van de nationale staten. Aanleiding is een interview met Wolfgang Schäuble (CDU), waarin de president van de Bondsdag Corona omschreef als een geweldige kans voor Europa, meldt Anonymousnews.

“Wolfgang Schäuble wil blijkbaar afstand doen van de nationale soevereiniteit in financiële aangelegenheden ten gunste van een bureaucratische, vrijheidsvijandige EU-superstaat. Hij wil Duitsland zijn soevereine handelingsbevoegdheid ontnemen en aan de realiteitsvervreemde, betuttelfanatieke Brusselse bureaucratische kaste overdragen”, zei AfD-chef Jörg Meuthen afgelopen maandag.

Schäuble: De weerstand tegen een financiële unie neemt af

“Hij heeft regelmatig vermeld dat de zogeheten elites rond Merkel, Schäuble, von der Leyen, Macron, Timmermans, Lagarde etc. een Verenigde Staten van Europa willen en de onvermijdelijke afschaffing van de Europese natiestaten die daarmee gepaard gaat. Met zijn laatste uitspraken bevestigde Schäuble precies deze waarschuwing”, verklaarde Meuhten, die voor de AfD in het Europees Parlement zit.

De voorzitter van de Bondsdag had in een interview met de Neuen Westfälischen gezegd:

“De Corona-crisis is een grote kans. De weerstand tegen verandering zal in de crisis kleiner zijn. We kunnen nu de economische en financiële unie tot stand brengen die we politiek gezien nog niet hebben bereikt – op basis van de overtuiging dat degene die het besluit neemt, ook de verantwoordelijkheid op zich zal nemen”.

Schäuble: “Grote crisissen zijn grote kansen”

In deze richting heeft men zich met het gezamenlijke hulppakket ter waarde van 750 miljard bewogen. Hij is ervan overtuigd dat de bevolking dit besluit nu eerder zal accepteren.

“Ik wil de pandemie niet bagatelliseren als ik zeg dat grote crisissen grote kansen bieden”.

Meuthen waarschuwt dat politici zoals Schäuble koste wat het kost de afschaffing van natiestaten willen.

“En omdat ze deze waanzin in normale tijden nooit tegen het verzet van de burgers konden doorvoeren, proberen ze nu de onzekerheid van de mensen in de Coronacrisis te gebruiken om hun anti-vrijheidsplan uit te voeren. Dit maakt het des te belangrijker om te strijden voor het behoud van de vrijheid en om standvastig op te treden tegen de afschaffers van onze natiestaten”.

Links wordt radicaler: Antifa bereidt moordaanslagen op politieke tegenstanders voor

9 REACTIES

 1. Het heimelijk trachten af te schaffen van soevereine natiestaten is de facto hoogverraad. Namelijk het uitleveren van het landsbestuur aan een vreemde (EU) overheid zonder volksraadpleging.

 2. AfD als nieuws bron.
  Dat zegt al genoeg.
  We gaan kapot aan racisme.
  De nachtmerrie begint zou het ooit zover komen dat de oranje buffel in de USA een tweede term krijgt.
  Gevolg: wereldoorlog en we zijn allemaal dood.

  • Voorlopig veroorzaakt links meer ellende dan rechts, met Hillary hadden we al oorlog gehad
   En ja Trump mag van mij nog een jaar of 4 blijven de andere kant is geen optie.

  • Racisme bestaat alleen in jouw hoofd en alle landen in Afrika.
   Trump is met afstand de beste presidient die de USA ooit gehad heeft. Zeker na de totale mislukking van de moslim Brakke Boema.
   Brakke Boema en de hysterische koe Hillary hebben geprobeerd WOIII te starten, niet gelukt. Trump heeft alleen maar oorlogenbeindigd.
   LInks is een morele gewelddadieg kanker die radicaal uitgeroeid moet worden.

   • Hahaha, dat is een goeie. De vrouwenhater Trump de beste president….. De president die voor TV zei geslachtsverkeer te willen hebben met zijn dochter. De enige die het begrotings tekort heeft doen oplopen tot een nieuw record, meer uit China geimporteerd heeft dan de echte beste president ooit: barack Obama, 185’000 van zijn eigen mensen liet dood gaan aan COVID omdat het ‘magisch zou verdwijnen’, behandeld kon worden met bleekwater en hydroxychloroquine, en continue de verhalen dat Amerika de beste is in de wereldwijde omgang met COVID. Geen zin zonder leugen uit de buffels mond. Dan het starten van een rassen oorlog in de USA zoals al land noet meer gezien en het terugtrekken uit alle mogelijke defensie verdragen zodat de koude oorlog weer begonnen is. Amerika zou een oorlog met China nooit winnen omdat het systeem kapot is. Hitler was altijd Trumps idool, zei hij eens, inderdaad het kleine snorretle en de vette kuif ontbreekt. The fascistische theorie die hij voor staat: het uitroeien van iedereen die tegen extreem rechts en white supremacy is, doet niet onder voor Hitler. Het gevaar komt van rechts, de neo-nazi’s en de fascisten van de AfD en Wilders. Allemaal failures. Gelukkig komen nu Biden en harris om puin te ruimen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here