Wolfgang Schäuble is een fan van de NWO, foto via Anonymousnews

Wolfgang Schäuble (CDU) heeft openlijk toegegeven dat de Coronacrisis door de machthebbers zal worden misbruikt om de natiestaten af te schaffen en de dictatuur verder te bevorderen.

De AfD heeft gewaarschuwd dat de Duitse regering de Coronacrisis zou kunnen gebruiken om de bevoegdheden van de EU uit te breiden ten koste van de nationale staten. Aanleiding is een interview met Wolfgang Schäuble (CDU), waarin de president van de Bondsdag Corona omschreef als een geweldige kans voor Europa, meldt Anonymousnews.

“Wolfgang Schäuble wil blijkbaar afstand doen van de nationale soevereiniteit in financiële aangelegenheden ten gunste van een bureaucratische, vrijheidsvijandige EU-superstaat. Hij wil Duitsland zijn soevereine handelingsbevoegdheid ontnemen en aan de realiteitsvervreemde, betuttelfanatieke Brusselse bureaucratische kaste overdragen”, zei AfD-chef Jörg Meuthen afgelopen maandag.

Schäuble: De weerstand tegen een financiële unie neemt af

“Hij heeft regelmatig vermeld dat de zogeheten elites rond Merkel, Schäuble, von der Leyen, Macron, Timmermans, Lagarde etc. een Verenigde Staten van Europa willen en de onvermijdelijke afschaffing van de Europese natiestaten die daarmee gepaard gaat. Met zijn laatste uitspraken bevestigde Schäuble precies deze waarschuwing”, verklaarde Meuhten, die voor de AfD in het Europees Parlement zit.

De voorzitter van de Bondsdag had in een interview met de Neuen Westfälischen gezegd:

“De Corona-crisis is een grote kans. De weerstand tegen verandering zal in de crisis kleiner zijn. We kunnen nu de economische en financiële unie tot stand brengen die we politiek gezien nog niet hebben bereikt – op basis van de overtuiging dat degene die het besluit neemt, ook de verantwoordelijkheid op zich zal nemen”.

Schäuble: “Grote crisissen zijn grote kansen”

  Waar zijn onze mensenrechten gebleven?

In deze richting heeft men zich met het gezamenlijke hulppakket ter waarde van 750 miljard bewogen. Hij is ervan overtuigd dat de bevolking dit besluit nu eerder zal accepteren.

“Ik wil de pandemie niet bagatelliseren als ik zeg dat grote crisissen grote kansen bieden”.

Meuthen waarschuwt dat politici zoals Schäuble koste wat het kost de afschaffing van natiestaten willen.

“En omdat ze deze waanzin in normale tijden nooit tegen het verzet van de burgers konden doorvoeren, proberen ze nu de onzekerheid van de mensen in de Coronacrisis te gebruiken om hun anti-vrijheidsplan uit te voeren. Dit maakt het des te belangrijker om te strijden voor het behoud van de vrijheid en om standvastig op te treden tegen de afschaffers van onze natiestaten”.

Links wordt radicaler: Antifa bereidt moordaanslagen op politieke tegenstanders voor

Vorig artikelDeense politici voetballen met de koran op het Grote Plein in Malmö, Zweden – gearresteerd door de politie
Volgend artikelZwarte schreeuwde “Black lives matter” en stak vervolgens blanke man neer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Het heimelijk trachten af te schaffen van soevereine natiestaten is de facto hoogverraad. Namelijk het uitleveren van het landsbestuur aan een vreemde (EU) overheid zonder volksraadpleging.

 2. AfD als nieuws bron.
  Dat zegt al genoeg.
  We gaan kapot aan racisme.
  De nachtmerrie begint zou het ooit zover komen dat de oranje buffel in de USA een tweede term krijgt.
  Gevolg: wereldoorlog en we zijn allemaal dood.

  • Voorlopig veroorzaakt links meer ellende dan rechts, met Hillary hadden we al oorlog gehad
   En ja Trump mag van mij nog een jaar of 4 blijven de andere kant is geen optie.

  • Racisme bestaat alleen in jouw hoofd en alle landen in Afrika.
   Trump is met afstand de beste presidient die de USA ooit gehad heeft. Zeker na de totale mislukking van de moslim Brakke Boema.
   Brakke Boema en de hysterische koe Hillary hebben geprobeerd WOIII te starten, niet gelukt. Trump heeft alleen maar oorlogenbeindigd.
   LInks is een morele gewelddadieg kanker die radicaal uitgeroeid moet worden.

   • Hahaha, dat is een goeie. De vrouwenhater Trump de beste president….. De president die voor TV zei geslachtsverkeer te willen hebben met zijn dochter. De enige die het begrotings tekort heeft doen oplopen tot een nieuw record, meer uit China geimporteerd heeft dan de echte beste president ooit: barack Obama, 185’000 van zijn eigen mensen liet dood gaan aan COVID omdat het ‘magisch zou verdwijnen’, behandeld kon worden met bleekwater en hydroxychloroquine, en continue de verhalen dat Amerika de beste is in de wereldwijde omgang met COVID. Geen zin zonder leugen uit de buffels mond. Dan het starten van een rassen oorlog in de USA zoals al land noet meer gezien en het terugtrekken uit alle mogelijke defensie verdragen zodat de koude oorlog weer begonnen is. Amerika zou een oorlog met China nooit winnen omdat het systeem kapot is. Hitler was altijd Trumps idool, zei hij eens, inderdaad het kleine snorretle en de vette kuif ontbreekt. The fascistische theorie die hij voor staat: het uitroeien van iedereen die tegen extreem rechts en white supremacy is, doet niet onder voor Hitler. Het gevaar komt van rechts, de neo-nazi’s en de fascisten van de AfD en Wilders. Allemaal failures. Gelukkig komen nu Biden en harris om puin te ruimen.

    • @Johan Biden puin ruimen???? Die linkse soort maken het juist nog erger door constant mensen met een huidskleur in een slachttofferrol te duwen om toch maar linkse politieke munt te slaan omdat ze ook al veel langer niet meer moeten rekenen op de stem van het eigen volk

    • Je vergeet dat Brakke Boema mede verantwoordelijk is voor deze shit. Het feit dat ze zo krampachtig hebben geprobeerd om Trump te vervangen voor deze seniele marionet zegt mij genoeg. Zolang echter de cabal aan de touwtjes blijft trekken zijn we met geen enkele regering goed af. Ze moeten eerst de cabal, laten we maar voorzichtig zeggen: “aan banden leggen”, voordat we weer kunnen opbouwen. Dan krijg je werkelijk “building back better”.

    • Van welke planeet kom jij?
     Obama is de president die de meeste bommen ooit heeft laten gooien.
     Meer dan vader en zoon Bush tesamen.
     Juist zijn eigen mede afro Amerikaanse volk heeft hij laten barsten.
     Hij heeft de sanctie tegen Cuba erg verzwaard, terwijl hij tegen de wereld vertelde dat hij ze ging versoepelen.
     De enige goede president is idd Trump, daarom hebben ze hem met fraude weggewerkt.
     Trump moet terug komen om zo de wereldvrede te bewaken.

  • Ik vermoed dat je nog nooit een toespraak van een AFD-lid in de Bondsdag gehoord hebt. Zij komen met feiten en hebben het beste met het land voor. In tegenstelling tot met name de linkse hoek bevinden zich een heleboel gestudeerde, intelligente mensen in deze partij. Ze worden gedemoniseerd waar het maar kan door de MSM, nog erger dan het in ons land gebeurt. Dit land wordt onder Merkel en links grondig de vernieling in gejaagd, de enige partij die tegenwind geeft is de AFD, maar dat zijn dan opeens nazi’s en anti-democraten en… vul maar in.

   • Ja, hetzelfde zou je van Adolf gezegd hebben als je naar zijn voordrachten in 1937 geluisterd had. ‘Feiten’ zou je hebben gezegd. Zonder enig bewijs. Veel geluk. Ben je al gevaccineerd of denk je dat Bill Gates daar chips in stopt die door 5G antennes geactiveerd worden ?

 3. Jullie hadden beter de school kunnen afmaken. Nu zijn jullie kalende mannen die nog bij moeder op een zolderkamertje wonen, nooit success bij de meisjes hadden en het enige vermaak dat je hebt is teenage porno op je computer. En mensen zoals ik maar belasting betalen voor jullie uitkering. Rechts extremistische parasieten als kakkerlakken.

  • Wat hebben communisten toch een wonderlijke fantasie, kan dat door al die vaccinaties komen, of zijn ze op de basis school al helemaal geïndoctrineerd.
   Sommige geloven zelfs dat de Chinezen in een paradijs wonen

 4. Hetgeen Adolf in zijn boek schreef was tevens hetgeen hij van plan was.
  Het boek van onze nieuwe Adolf (Claus) The great Reset voorspeld eveneens niet veel goeds.
  Of je nu links of rechts bent … allemaal de klos.

 5. Het politieke circus wordt geheel gerund door het kapitaal.
  De poppetjes hierin zijn de marionetten die dansen op de maat van de centen.
  Vrijheid en democratie zijn de magische woorden voor het geloof in politiek …. Echt geloof je nog steeds in deze bullshit.

  Het zijn precies deze verlijdelijke woorden die de werkelijke machthebbers altijd misbruiken.

  Vrijheid is in het gareel .
  Democratie is meehuilen met de wolven.
  De echte machthebbers ( criminelen )
  Follow the money.

  PS , ook Trump was een vreselijke corrupte machthebber maar ook een pionnetje net als de meeste aan de politieke top.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in