Vrijdag viel een met mes bewapende asielzoeker Rasmus Paludan aan, partijleider van de Deense immigratie- en islamkritische partij Stramkurs. De politie trok zijn wapens en vuurde op de messentrekker die weigerde op te geven. Paludan zegt tegen Samhällsnytt dat de islam niet kan functioneren in een beschaafde samenleving.

Medio mei meldde Frontnieuw dat Rasmus Paludan met zijn cameraman en productiemedewerker naar een moskee ging om te kijken of de moslims het verbod op bijeenkomst respecteren en daar door een moslim werd aangevallen. De Deense veiligheidsdienst PET greep in en wist de aanvaller te overmeesteren.

Nu bij een bezoek aan Århus ging Paludan met zijn gezelschap het Gellrupspark binnen, waar onder andere de koran werd verbrand, wat volkomen legaal is in Denemarken.

 

Trok mes tegen politicus

Maar dat was iets dat een 52-jarige asielzoeker niet kon accepteren. Later in het park benaderde hij Paludan met een getrokken mes. Volgens de getuigenis moet hij slechts vier meter van de politicus verwijderd zijn geweest. De twee video’s hieronder laten zien hoe de man met het mes door de politie wordt geconfronteerd en in het been wordt geschoten.

 

Paludan: “De islam werkt niet in een beschaafd land”

Op vrijdagavond nam Samhälsnytt contact op met Rasmus Paludan, die zegt dat de dader een moslim is en dat hij met een vinger naar de hemel wees. Een manier om te laten zien dat er geen God is behalve Allah. In de andere hand hield de moslim een mes vast.

De Deense veiligheidsdienst PET, die de persoonlijke beveiliging van Paludan verzorgt, heeft de politicus geëvacueerd terwijl de politie de moslim onschadelijk maakte door in zijn been te schieten. Volgens Paludan laat de situatie zien dat de islam niet in beschaafde landen past.

Een ander voorbeeld van het feit dat de islam niet kan functioneren in een beschaafd land, merkt Paludan op.

Hieronder staat een videoboodschap die Paludan na afloop op Facebook plaatste:

  Denemarken factcheckt bangmakerij over Covid-19, wil vaccinatieprogramma stopzetten

Migrant: “Jullie Denen zijn beesten, jullie zullen uitgeroeid worden”

Vorig artikelDeugmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zin
Volgend artikelArts spreekt klare taal: Migranten brengen epidemieën en infecties naar Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Het wachten is op de eerste anti-parasieten-demonstratie.
    Eigenlijk is zo’n demonstratie niet te verwachten binnen de EUSSR en met de huidige “leiders” in vele landen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in