Deense politica: “Immigratie van moslims heeft Denemarken veel meer schade berokkend dan dat het ons ten goede is gekomen”

3
© Hasse Ferrold / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Immigratie uit de derde wereld, en met name de immigratie van moslims, is zeer schadelijk geweest voor Denemarken. Dit is wat de voormalige Deense minister van migratie Inger Støjberg (Venstre) in een debatartikel schrijft.

Men kan net zo goed eerlijk zijn en zeggen zoals het is: De niet-westerse en dan vooral de moslimimmigratie heeft Denemarken veel meer schade berokkend dan dat het ons ten goede is gekomen.

Zo begint Støjberg aan een debatartikel dat onlangs in de Deense krant BT werd gepubliceerd.

Støjberg wijst erop dat er ook niet-westerse immigranten zijn die het goed doen in de Deense samenleving, “maar er zijn er te veel die dat niet doen”. Ze noemt escalerende geweldsdelicten, constante eisen voor speciale rechten, uitbuiting van uitkeringsstelsels, gebrek aan respect voor de Deense autoriteiten en onveiligheid op straat als voorbeelden van de keerzijde van de immigratie.

Inger Støjberg is sinds 2001 in het parlement voor Venstre en was tussen 2015 en 2019 de Deense minister van Migratie. Gedurende de vier jaar heeft ze zich bekend gemaakt als een hardline politica die het migratiebeleid aanzienlijk heeft aangescherpt. In 2017 werd ze opgemerkt voor een foto op Facebook waarop ze met een taart vierde dat Denemarken zijn vijftigste bezuiniging op het gebied van immigratie had doorgevoerd.

Støjberg blijft pleiten voor een aanscherping van het immigratiebeleid en wil onder meer alle criminele immigranten uitwijzen.

Alle ervaring leert dat resocialisatieprogramma’s een verspilling van energie zijn voor dit soort misdadigers. Dit zijn mensen die geen nut hebben en die we ongelooflijk makkelijk kunnen missen in Denemarken, schrijft ze.

Deense minister van integratie Inger Støjberg: Asielzoekers liegen en bedriegen

  Moslims buiten de Franse ambassade scanderen: "Allahoe akbar" - willen de vrijheid van meningsuiting beperken 
Vorig artikelBLM-aanhangers op oorlogspad: Meerdere gevechten in park in Amerika
Volgend artikelBlack Lives Matter activisten gooien uitwerpselen naar de politie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ach het is voornamelijk voor haar achterban, net zoals de vlees geworden VVD migratie criticus Bolkenstein, welke vlak voor de Tweede Kamerverkiezingen zich heel erg kritisch uitliet over de krankzinnige migratie, en vermoedelijk mede stembusfraude de VVD steeds weer de grootste partij werd, blijkbaar werkt deze retoriek.

  2. Moslim= Met Ons Samen Leven Is Moeilijk!
    Dit komt door de achterlijkheid van hun cultuur/islam dat nooit de verlichting wilt aanvaarden door hun superioriteitscomplex dat als een rode draad loopt door hun haatgeloof (p)Islam👎🙄

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in