Meerdere video’s die zaterdag zijn getweet, laten gevechten zien die uitbreken tussen Black Lives Matter-supporters, Antifa en Trump-aanhangers. In één videoclip kan men zien dat mensen die wetshandhavers lijken te zijn, toekijken en niet tussenbeide komen om de orde te bewaren.

“BLM-activisten en Trump-supporters vechten in Beverly Hills”, tweette Ian Miles Cheong samen met een video van het incident.

Een tweede tweet toont Trump-aanhangers die beweren dat BLM en Antifa de straat waren overgestoken en zijn begonnen met vechten.

Een derde tweet laat een andere invalshoek zien op één van de gevechten.

Ene Cheong tweette een tweede video met meerdere gevechten tussen de relschoppers en Trump-aanhangers.

Ik werd verkracht en levend verbrand door een asielzoeker, waar is mijn opstand?

  Apple wordt gedwongen Telegram te verwijderen
Vorig artikelIllegale autorace in Duitsland: Syriër rijdt 6-jarig jongetje dood
Volgend artikelDeense politica: “Immigratie van moslims heeft Denemarken veel meer schade berokkend dan dat het ons ten goede is gekomen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in