Rechts: Paladun, partijleider van de immigratie- en islamkritische partij Stram Kurs in Denemarken

Op vrijdagnamiddag heeft Paladun, partijleider van de immigratie- en islamkritische partij Stram Kurs in Denemarken, onthuld dat hij tijdens het bezoek aan Malmö het heilige boek van de islam, de koran, in varkensbloed en urine van door de moslims beschouwde ongelovigen gaat onderdompelen. Dit om het verzet tegen de islam te tonen maar ook om te zorgen dat moslims niet moeten denken dat ze met geweld kunnen beslissen welke denkbeelden wij in een democratie mogen bekritiseren.

Het Zweedse nieuwsblog Samhällsnytt meldt dat men de gang van zaken van de demonstratie tegen de islam op het Fridhemsplein op vrijdag 28 augustus om 13.00 uur gaat verslaggeven. De organisatoren hadden eerst een aanvraag ingediend om de bijeenkomst buiten een moskee in het migrantengebied van Rosengård te houden, maar dit was iets wat de politie niet kon toestaan, omdat de Zweedse regering zichzelf niet in staat acht de veiligheid in dit gebied te handhaven.

Paludan heeft op Facebook in detail geïnformeerd hoe de koranverbranding van volgende week zal verlopen. Zijn partij noemt het meestal de bereiding van “Bacon á la Koran”, omdat ze in sommige gevallen spek tussen de boekpagina’s plaatsen. Maar in Zweden zorgen ze er nu ook voor dat de koran een bad in varkensbloed en urine van ongelovigen krijgt.

Wil laten zien dat gewelddadige mensen niet hun wil kunnen opleggen

Iemand vraagt op Twitter wat Paludan wil bereiken met zijn actie. De partijleider beantwoordt de vraag door zijn afkeer van de islam, de koran en mensen die geloven dat ze met geweld kunnen beslissen welke ideeën bekritiseerd mogen worden te benadrukken.

  Denemarken: Immigranten die geen godsdienstkritiek accepteren worden aangemaand het land te verlaten

De persoon informeert Paludan dat hij gehaat zal worden door twee miljard mensen. Dit is echter niets waar Paludan zegt zich zorgen over te maken. In plaats daarvan beschouwt hij het als “een eer”.

Moslim immigranten verklaren een Deense stad tot een sharia zone – kroegbezoekers wordt verboden alcohol te drinken

Vorig artikel“Antifa voor Biden” vrachtwagens rijden rond de Democraten-conventie waar Biden zijn aanvaardingsspeech geeft
Volgend artikelBosnische burgerwacht stuurt asielzoekers terug
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in