“Antifa voor Biden” vrachtwagens rijden rond de Democraten-conventie waar Biden zijn aanvaardingsspeech geeft

3

Een vrachtwagen die met luide en trotse “Antifa For Biden” boodschappen was opgesmukt, reed rond de DNC-conventie in het centrum van Wisconsin in Milwaukee in de aanloop naar de formele aanvaardingsspeech van Joe Biden op donderdag.

Een andere vrachtwagen werd gespot  in Wilmington, Delaware, de stad waarin de Democratische presidentiële kandidaat Joe Biden’s beruchte kelder is gevestigd.

De vrachtwagens vertoonde ook “Creepy Joe Biden” beelden van Joe Biden die achter een jong meisje hangt en haar gezicht aanraakt.

Gebruikers van social media reageerden uitgelaten op de schijnbare trol-actie en gaven hun felicitaties en zegeningen aan de patriotten die deze stunt hadden uitgevoerd.

Backup:

 

Trump vuurt waarschuwingsschot op Obama: Ik hoop dat je het leuk vond om me te onderzoeken. Nu is het mijn beurt

  Cultureel marxisme - een vergif voor het onderwijssysteem in de Verenigde Staten
Vorig artikelOrban – West-Europa is niet langer een voorbeeld: “Wij verdedigen onze grenzen en we geven ons land over aan onze eigen kinderen, niet aan immigranten”
Volgend artikelDeense partijleider van Stram Kurs gaat de koran onderdompelen in varkensbloed en urine in Malmö
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in