In november jongstleden hebben negen dagen van onophoudelijke massaprotesten en een publieke verontwaardiging van artsen en wetenschappers een totalitaire wet kunnen verhinderen die gedwongen vaccinaties door de politie en een afbraak van alle bedrijven en organisaties mogelijk zou hebben gemaakt. In een informatie black-out, zweeg de mainstream pers wereldwijd erover. In een nieuwe poging moet een wet, gecoördineerd tussen Zweden en Denemarken, het alle ongevaccineerden onmogelijk maken te reizen, familie te bezoeken en boodschappen te doen, waardoor indirect wordt afgedwongen wat te veel weerstand zou hebben opgeroepen indien openlijk geweld zou zijn gebruikt: verplichte vaccinaties. Hiertegen verdedigen de vrijheidslievende afstammelingen van de Vikingen zich luidkeels bij duizenden.

Dag en nacht maakten de burgers lawaai met potten en pannen tegen de epidemiewet, in wier oorspronkelijke tekst het woord dwang 92 maal voorkomt en het woord macht 82 maal. Zelfs in de plenaire vergadering van de Folketing, het Deense parlement in Christiansborg in Kopenhagen, waren de slogans tijdens de debatten niet te missen, bericht Günther Müller.

Dwangwet zonder parlementaire goedkeuring

De dwangwet had het allemaal in zich. Gezondheidsonderzoeken, gedwongen opnamen, isolatie en gedwongen vaccinaties met fysiek geweld door de politie, opheffing van de onschendbaarheid van de woning en van het recht van vergadering konden willekeurig worden bevolen door de staat of de nationale gezondheidsdienst. Bovendien zou er sprake zijn geweest van massale inmenging in de economie, bedrijfseigendommen en plaatselijke lockdowns; ook zouden bedrijven verplicht kunnen zijn geweest informatie door te geven over de verblijfplaats van werknemers. De epidemiewet zou eenzijdig door de uitvoerende macht, d.w.z. de minister van Volksgezondheid, zijn uitgevaardigd, zonder parlementaire goedkeuring.

  Nigel Farage maakt politieke comeback met Reform UK

Weken van aanhoudend protest leidden tot successen

Na meer dan een week van aanhoudende protesten bezweken de regerende sociaal-democraten. Ook alle andere partijen, de Deense Medische Vereniging en wetenschappers hadden zich uitgesproken tegen dergelijke verregaande bevoegdheden van de staat tegenover de burgers.

De globale mainstream media zweeg hierover, kennelijk om te voorkomen dat dit voorbeeld navolging zou vinden. Eerst werd er melding van gemaakt op social-mediakanalen, vervolgens op blogs.

Minister-president als haatobject

Voor velen is de sociaal-democratische premier een uitgesproken haatobject, in januari werd een pop van Mette Frederikson verbrand, een soortgelijk incident gebeurde een paar dagen geleden een tweede keer, dit keer deed de Frederikson-pop denken aan dictator Kim Jong-un.

De premier is ook bekritiseerd omdat zij zonder enige wettelijke of wetenschappelijke basis opdracht heeft gegeven tot het doden van alle nertsen in de pelsdierfokkerijen. Van overheidszijde werd gezegd dat een virusmutatie bij de dieren een toekomstige vaccinatie ondoeltreffend zou maken. Een complete tak van de economie werd zwaar beschadigd: Denemarken is ’s werelds grootste producent van nertsenbont, dat voornamelijk naar Taiwan en China wordt uitgevoerd. Zelfs de pelzen van de dieren werden vernietigd en er kwamen woedende protesten van de getroffen telers die vreesden voor hun inkomen. Nu de maatregelen zijn stopgezet, moeten schadevergoedingen aan de telers worden betaald, nadat steeds meer wetenschappers de opportuniteit van de maatregelen in twijfel trokken en kritiek uitten op het ontbreken van een rechtsgrondslag.

Nieuwe poging om vaccinatie via de achterdeur af te dwingen

  Bill Gates zegt dat lockdowns moeten doorgaan tot in 2022

Nu probeert de geplaagde sociaal-democratische regering opnieuw tegen de wil van het volk een indirecte vaccinatieplicht erdoor te drukken, en de andere partijen zijn daarbij ingebonden. Het oude ontwerp van de gezondheidswet is grotendeels gedemonteerd. Er wordt beweerd dat de Denen bijzonder vaccinatie bereidwillig zijn. Zeker is dat na maanden van intensieve discussie veel mensen in het land van gedachten zijn veranderd, zoals in het verleden ook het geval is geweest met andere omstreden vaccinaties.

Samen met Zweden zijn er plannen om een elektronische identiteitskaart te gebruiken om burgers te dwingen zich te laten vaccineren. Maar de Deense protestbeweging is terug met avondmarsen met fakkels. Een geplande wet in Zweden laat zien waartoe de vaccinatiekaarten zullen leiden: ongevaccineerden zal de toegang worden ontzegd tot restaurants, vliegreizen of het bezoeken van familieleden.

Moslim immigranten verklaren een Deense stad tot een sharia zone – kroegbezoekers wordt verboden alcohol te drinken

Vorig artikelAutopsie hamer: slechts 1 procent van de onderzochte “Covid-doden” stierf uitsluitend aan Corona
Volgend artikelNu beweert ook gerenommeerde universiteitsprofessor: “Corona komt uit laboratorium”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Een vrouwelijke ( gefrustreerde, eigenvolkhatende ) socialist als premier, hoe erg kan het eigenlijk worden.
    Alle socialisten ter wereld, kunnen alleen maar vooruit met hun genocide tegen de blanke bevolking, een tweede kans krijgen ze niet meer.
    Mannen , verdedig je gezin!

  2. Even mysterieus als het ‘verschrikkelijke’ coronavirus ‘toevallig’ in het jaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen opgedoken is, zal het nu terug verdwijnen dank zij allerlei ‘wondervaccins’, die in spoedtempo in mekaar geflanst werden en nauwelijks getest zijn.

    Als we één les kunnen leren uit heel deze fake coronacrisis, is het wel dat ze aangetoond heeft hoe naïef en gemakkelijk manipuleerbaar 90% van de ‘sheeple’ bevolking nog altijd is.

    De deep state elite en hun trawanten in de mainstream media kunnen verder op beide oren slapen en toosten op het succes van hun volksmanipulatie en het afzetten van president Donald Trump.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in