VS: verkorte gevangenisstraffen als beloning voor gevaccineerde gedetineerden

3

In Massachussetts krijgen gedetineerden het Covidvaccin op een heel speciale manier voorgeschoteld: voor degenen die braaf beide doses nemen, voorlichtingsmateriaal bekijken en een formulier invullen, kunnen hun straffen worden verkort.

Dit is mogelijk door een wet die zegt dat gedetineerden strafvermindering kunnen krijgen door “goed gedrag” als ze aan bepaalde programma’s en activiteiten deelnemen. Departement van Correctie commissaris Carol A. Mici schrijft hierover: “Ik heb besloten dat het ontvangen van de inenting van grote waarde is voor de rehabilitatie en zal daarom de kwijtschelding aanbieden”, meldt CNN.

Echt veel levert dit voor de delinquenten niet op: wie aan de vereiste stappen voldoet, kan een kwijtschelding van iets meer dan een week krijgen. Niettemin kan men zich afvragen dat de zogenaamd mensenreddende vaccinatie blijkbaar alleen door dergelijke aanbiedingen aan de man kan worden gebracht. Virginia, bijvoorbeeld, vertrouwt ook op vaccinatiebeloningen: gevangenen hier krijgen bijvoorbeeld telefoontijd en snacks als ze zich laten vaccineren.

Gedetineerde bekent 2 kinderverkrachters te hebben vermoord in de gevangenis: “Ik dacht dat ik iedereen een plezier zou doen”

  We zijn in oorlog
Vorig artikelDe ongewenste feiten – Hier is een grafiek die ze niet willen dat u die ziet
Volgend artikelTrump overweegt eigen social media platform te lanceren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in