Politici vertellen niet de waarheid, waarschuwt Mike Yeadon, een voormalig vicepresident bij vaccinmaker Pfizer. “Het feit dat ze de waarheid niet vertellen, impliceert dat er iets anders aan de hand is. Er is iets heel ergs aan de hand”.

“Als je niet oppast, heb je binnenkort geen kans meer om er iets aan te doen. En zeg niet dat je niet gewaarschuwd was. Ik waarschuw mensen al zo lang als ik kan. Je kunt nu nog steeds je leven terugkrijgen”, zegt Dr. Yeadon, die ook diende als Pfizer’s hoofd wetenschappelijke adviseur.

“Je hebt geen muilkorf nodig. Ze werken niet. Vergeet de lockdowns. Ze helpen niet om de overdracht te vertragen, die grotendeels in ziekenhuizen en verpleeghuizen heeft plaatsgevonden. Je hoeft niet ingeënt te worden met onvoldoende geteste en enigszins gevaarlijke op genen gebaseerde proteïnen die spike-eiwitten produceren. En je hoeft niet te luisteren naar de corrupte wetenschappers die onze regering blijkbaar adviseren”, zegt hij.

“Als iedereen dit advies opvolgt, is het over een paar weken voorbij. Maar als het vaccinatiepaspoort komt, is er volgens mij geen weg meer terug en zul je er spijt van krijgen”, aldus Dr. Yeadon.

Onderstaande beelden werden zaterdag op Twitter gedeeld door journalist Patrick Henningsen, oprichter van nieuwssite 21st Century Wire:

LUISTEREN en DELEN. Het is nu tijd om tegen deze schandelijke en corrupte agenda in opstand te komen:

Backup:

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar fenomeen: Ongevaccineerden worden Ziek als ze in de buurt zijn van de COVID Gevaccineerden

Vorig artikelDe slachting van de goedgelovigen en de onwetenden
Volgend artikelSteeds meer wetenschappers zijn het eens dat COVID uit Wuhan lab kwam
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. ‘ Maar als het vaccinatiepaspoort komt, is er volgens mij geen weg meer terug…..

  Het Europees Parlement en de Europese Raad hebben een akkoord bereikt over de invoering van een digitaal coronapaspoort. Het EU Digital COVID Certificate, dat eerder nog het Digital Green Certificate werd genoemd, zou eind juni klaar moeten zijn en is voor personen die zijn gevaccineerd, getest of van een coronabesmetting zijn hersteld. Het zal zowel in een digitale als papieren versie beschikbaar komen en een qr-code bevatten die instanties kunnen scannen.
  https://www.security.nl/posting/704356/Europa+akkoord+over+invoering+van+digitaal+coronapaspoort

 2. Het is leuk dat dit soort mensen waarschuwen maar niemand van hen doet wat! Zij hebben de contacten, zij hebben macht die gewone mensen niet hebben. Zeker niet in Nederland tot voor kort, daarom wordt nu het Forum kapot gemaakt, dat is eindelijk, al is het veel te laat, een partij waar mensen die anders willen zich bij kunnen aansluiten en wat gebeurt er: juist allerlei politieke gelukzoekers zorgen dat wat groter aan het groeien was weer teruggeduwd wordt richting nul. Briljant, bedankt Van Haga! Daarom heb ik niet op je gestemd, als je voor de verkiezingen had duidelijk gemaakt wat je wilde had ik dat dus ook niet. Gates, Rutte, Kaag, Merkel, Obama, Biden en aanhang zullen mensen als jou heel dankbaar zijn. Verdeel en heers dat heb jij al voor hen gedaan, briljant en heel erg bedankt voor mij te belazeren en verder voor niets!

  • ‘Het is leuk dat dit soort mensen waarschuwen maar niemand van hen doet wat! Zij hebben de contacten, zij hebben macht die gewone mensen niet hebben.’

   Ten eerste is ‘de macht’ die ‘dit soort mensen’ hebben niet grenzeloos en heeft men zelfs minder macht dan u wilt denken. De uitspraak ‘niemand van hen doet wat?’ vind ik te kort door de bocht en degenererend en generaliserend bovendien. Ik weet niet exact wat er speelt achter de schermen. Wel weet ik dat Reinier Fuelmich en team bezig is om tribunalen voor te bereiden en Mike Yeadon zou weleens een van de getuigen kunnen zijn. Vervolgens roept hij ons, de mensen, op om (individuele) actie te ondernemen door de weigering in te zetten. Massaal en voordat het ’te laat is’. De vraag is: Hoeveel macht heeft het volk? Het kan twee kanten op en op dit moment gaan we de kant op van het totalitaire systeem waarin niemand nog zijn vader, moeder, zus, broer, neef, nicht, oom, tante, oma, opa, zoon, dochter, buurman, buurvrouw, stichting, vereniging, instituut kan en/of durft te vertrouwen.

   Hieronder een link naar een andere persoon welke zich hard maakt om schade aan al wat leeft te beperken dan wel uit te schakelen. Ook deze persoon heeft geen grenzeloze macht en wordt genegeerd door de reguliere media zodat vooral de massa’s geen weet hebben van zijn bestaan en zijn werken.
   https://childrenshealthdefense.org/defender/rfk-jr-the-defender-podcast-attorney-hunter-lundy-lawsuit-cell-phones-brain-cancer/

    • Als jij echt denkt dat dit zin heeft? Je bevecht fascisten niet via democratische regels die zij zelf stellen aan die democratie. Je hebt iets anders nodig. Opstand misschien? En daarbij zouden dus dit soort bekende mensen kunnen helpen om wereldwijd mensen voor hun rechten te laten opstaan tegen de fascisten. Neem mij niet kwalijk maar ik geloof na decennia niet meer in discussie en discussie en discussie terwijl de fascisten gewoon extra hard en snel doorgaan en het sleepnet rondom ons zich meer en meer sluit. Kijk naar Merkel in plaats van terug te keren op haar waanzin heeft mede zij het akkoord van Marrakesh bedacht dat het begin van het eind is voor alle Europese landen, geen land heeft zelf nog iets over immigrate te zeggen. Dus?

     • Voor de rest nog een kleine aanvulling: het is prima dat dit soort bekende mensen oproepen om dat vergif niet in je lijf te laten spuiten maar wat moet ik als aow’er? Ik heb geen eigen vermogen om op te teren, ik moet wel zwichten als ik anders geen geld meer krijg. Dus leuk gezegd ‘dat doe het niet’ naar in de praktijk niet zo makkelijk uit te voeren, geen geld betekent op zeer korte termijn geen woning, geen eten en dus creperen op straat. Dus heb ik een keuze? Die zou ik misschien hebben als ik weet dat ik echt gesteund wordt maar die steun is er niet! Noch voor wie dan ook. Daar zit het probleem, ga de politiek in nieuwe Kennedy en start een partij , misschien samen met Trump?
      En hier? Hier bevechten de ‘realisten’ elkaar, whoepie, briljant, Rutte kan tevreden toekijken

     • Ja, ik ben het met je eens. Geen speld tussen te krijgen. Misschien is het de drive om minstens één persoon wakker te schudden? En voor wat betreft je laatste vraag: ‘Dus?’ Ik denk dat het wachten op medestanders en/of het organiseren daarvan ook geen reet helpt. Dus? Rambo-Style. Degenen met inherente capaciteiten, anders … heeft ook dat geen zin. Overigens is mijn perceptie dat satan niet te stoppen is totdat deze gestopt wordt volgens het plan van God. Vaker dan vaak zijn discussies dan ook inderdaad volkomen zinloos.

      Hoe dan ook ben ik blij met een blog als Frontnieuws, die er wat mij betreft met kop en schouders bovenuit steekt voor wat betreft essentiële nieuwsvoorziening, inclusief bronmaterialen en waar o.a. het inbrengen van kopij wordt gewaardeerd.

      Sharing = Caring.

      Dan toch wil ik nog even terugkomen op de volgende door jou gedane uitspraak:

      ‘Het is leuk dat dit soort mensen waarschuwen maar niemand van hen doet wat! Zij hebben de contacten, zij hebben macht die gewone mensen niet hebben.’

      Wat precies heb je met deze stellingname voor ogen? Dat deze mensen …:

      ‘Je bevecht fascisten niet via democratische regels die zij zelf stellen aan die democratie. Je hebt iets anders nodig. Opstand misschien?
      En daarbij zouden dus dit soort bekende mensen kunnen helpen om wereldwijd mensen voor hun rechten te laten opstaan tegen de fascisten.- (Vraag van mij: is dit een stelling of ben je een vraagteken vergeten te plaatsen?) ‘Neem mij niet kwalijk maar ik geloof na decennia niet meer in discussie..’

      Opstand?
      Het volk?

      • En wat je dan allemaal wel of niet van plan of aan plannen bedacht heb, dat moet je dan vooral via internet gaan bespreken en overleggen met andere.
       Vooral als de het nou toch wel bekend moet zijn dat ze alles in de gaten houden wat daar op gebeurt.
       Wel eens van een sleepwet gehoord?
       Dat zal vast een succes worden dan en veel deelnemers over de grens trekken om hier aan mee te doen.
       Dus veel verder dan wat wilde fantasieën zal het wel weer niet worden. Zo als ik ze al jaren overal lees.
       Maar we zijn het wel van een plan, ooit, als de kans daar is.

      • Nou ik schreef het al een nieuwe partij: Kennedy samen met Trump zou een begin kunnen zijn in de VS dat kan overslaan naar Europa. Maar hebben we daar de tijd nog voor? Als ik die demon Gates zie staan glunderen, denk ‘nee dus dat hebben we niet meer!’ En zoals ik bij EJ Bron al schreef is het einde oefening vrees ik voor alle Europese landen of er moet een wonder plaatsvinden, maar ik geloof niet in wonderen.

 3. Vanavond gaat Jensen het over 9 11 hebben. Ik ben benieuwd of hij Israhel als hoofdschuldige durft te noemen en hij het gaat hebben over de rol van de joodse dual nationalities (Israëlische Amerikanen), neo-cons, de 5 dansende Israëliërs, Odigo, Ptech, Danny Jowenko, penac, clean break, mossad, Nethanyahu, Larry Silverstein en Michael Chertoff. Doel wereldheerschappij door de Judea cult !
  https://www.brighteon.com/1606580d-27c4-4b2b-aae8-b7704e772882

 4. een gezonde gorilla neemt ook geen spuitje voor als hij straks mogelijkerwijze besmet kan raken met iets waarvan nog niet eens bewezen is dat men er dood aan kan gaan?? 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in