Swiss Army - Pz Bat 29 © Kecko (CC BY 2.0)

Het Zwitserse nationale leger waarschuwt de Europese landen al meer dan acht jaar voor ernstige onrust in Europa. Toen oud-bevelvoerder van het Zwitserse leger André Blattmann in 2015 in een artikel een waarschuwing uitsprak, werd hij niet serieus genomen door politici. Zijn waarschuwingen waren overdreven, zo werd destijds gezegd.

Op 7 oktober 2012 berichtte het Duitse financiële dagblad Wirtschaftsnachrichten:

“Het Zwitserse leger verwacht een dramatische escalatie van de situatie in de EU-crisislanden met gevolgen voor de veiligheid van Zwitserland (…) De defensieafdeling DDPS deelt de mening van Maurer. De eurocrisis verergert het potentieel voor geweld. In Spanje, Griekenland en Italië dreigt massale werkloosheid en de radicalisering van de bevolking (…) Omdat Zwitserland vreest dat mogelijke onrust zich naar zijn grondgebied kan uitbreiden, bewapent het zich: 100.000 soldaten, een militair budget van 5 miljard en de Gripen-jager zijn gepland voor de verdediging van de Zwitsers. De 2000 hoogste officieren hebben al voorzorgsmaatregelen genomen tegen mogelijke onrust, demonstraties en stromen vluchtelingen uit naburige Europese landen met de ‘Stabilo Due’-manoeuvre. Bevelhebber van het leger André Blattmann is van plan de vier delen van het land aan de grenzen te beveiligen met vier militaire politiebataljons met in totaal 1600 man”.

Op 28 december 2015 melde de Duitse Wirtschaftsnachrichten:

“De Zwitserse legerleider André Blattmann waarschuwt in de krant Schweiz am Sonntag voor sociale onrust in Europa. Hij ziet een toenemende agressiviteit in het publieke discours en een explosieve gevaarsituatie. Blattmann schrijft dat het gevaar groot is: de terreurdreiging neemt toe, hybride oorlogen bedreigen de vrede in de wereld. Er is ook een economische crisis. Blattmann ziet ook een gevaar in de grote bewegingen van vluchtelingen en migranten. Blattmann: ‘Sociale onrust is niet uit te sluiten, het woordgebruik in het publieke discours wordt ‘gevaarlijk agressief’: het mengsel wordt steeds onsmakelijker. Blattmann ziet de basis van de Zwitserse welvaart ‘opnieuw in twijfel worden getrokken’. Hij herinnert zich de situatie rond de twee wereldoorlogen in de vorige eeuw en adviseert Zwitserland zich te wapenen. Zwitserse politici reageerden met onbegrip op de bijdrage van de legerleider en beschouwen zijn waarschuwingen als overdreven”.

Zwitserland: Asielzoekers die in hun thuisland vakantie vieren worden met onmiddellijke ingang gedeporteerd

  Verdere sterfgevallen kort na de Coronavaccinatie in Zwitserland en Israël
Vorig artikelItaliaanse verpleegkundigen weigeren niet-aansprakelijkheid disclaimer van Pfizer te ondertekenen
Volgend artikelCorona na de injectie: is de vaccinatie net zo riskant als het virus zelf?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Blattman had en heeft gelijk met wat de EU van plan is met het omvolken van Europa tot Afrikaans Unie. Er zal zeker groot onrust ontstaan. Dd bewoners het nog niet. Maar daar zal verandering in komen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in