© Navy Medicine / Flickr (Public Domain Mark 1.0)

Een teamleidster van een noodhospitaal vertelt het nieuwsblog Corona-Transition wat er momenteel gaande is in de Zwitserse ziekenhuizen.

Maandenlang hebben de media en de politiek ons “vaccinatie” als wondermiddel verkocht. Alleen met mRNA-injecties kan de “pandemie” worden overwonnen. Ongevaccineerden worden nu beschouwd als een “gevaar”, er wordt gesproken over de “pandemie van de ongevaccineerden”, volgens het heersende narratief

Dit heeft echter weinig met de werkelijkheid te maken. Afgelopen weekend heeft Corona-Transition ziekenhuispersoneel gevraagd ons meer te vertellen over de huidige situatie in ziekenhuizen. In de tussentijd hebben wij veel informatie verzameld en met veel gezondheidswerkers gesproken.

De inzichten die we hebben opgedaan spreken voor zich. Verscheidene personeelsleden van verschillende ziekenhuizen hebben ons bevestigd dat de bijwerkingen van vaccinaties systematisch worden genegeerd. Personeelsleden die de bijwerkingen consequent registreren en bereid zijn deze nader te onderzoeken, worden intern gemarginaliseerd en tot zwijgen gebracht.

Omdat de kwestie zo explosief is tegen de achtergrond van de verlengde certificatieplicht en de enorme druk om te vaccineren, zal Corona-Transition de komende dagen een meerdelige serie publiceren over de situatie in de ziekenhuizen.

Het eerste deel van de serie van vandaag neemt ons mee naar een acuut ziekenhuis in Zwitserland, dat zich momenteel veelvuldig bezighoudt met gevaccineerde patiënten, van wie sommigen aan ernstige bijwerkingen lijden. Nina K.* werkt daar als teamleidster op een spoedeisende hulp afdeling. Zij wil haar echte naam niet op het internet lezen, omdat zij anders waarschijnlijk haar baan zou verliezen.

Bijwerkingen worden niet gemeld

Sinds het begin van de vaccinatiecampagne ziet zij steeds meer patiënten met bijwerkingen naar het ziekenhuis komen. Heel vaak gebeurt dit bij mensen die eerder in het vaccinatiecentrum van het ziekenhuis waren ingeënt. “Elke dag hebben we patiënten die direct na de vaccinatie een circulatiestilstand krijgen en dan op onze spoedafdeling moeten worden opgenomen,” vertelt Nina K. aan Corona-Transitie. Onlangs zijn ook herhaaldelijk jongere mensen naar het ziekenhuis gekomen met hartspierontsteking na de mRNA-“vaccinaties”.

Deze voorvallen worden echter niet gemeld. “We hebben geen instrument om de bijwerkingen te registreren”, zegt Nina K. De teamleidster is vooral bezorgd over het feit dat de behandelende artsen de bijwerkingen systematisch negeren. “Bij de vermoedelijke diagnose vermelden de artsen niet dat de patiënten eerder zijn gevaccineerd“, zegt Nina K. Zelf zegt zij dat zij in de rapporten altijd op zijn minst de aandacht vestigt op het feit dat de patiënt eerder is gevaccineerd.

Maar dat is niet genoeg. Onlangs werd het haar zelf verboden om enig verband te leggen met de mRNA-injecties. De teamleidster verwijst naar een recent incident. “Een 45-jarige vrouw kwam een paar dagen geleden in complete wanhoop naar het ziekenhuis. De vrouw kon nauwelijks op haar benen staan en was al ongeveer zes weken totaal zwak. Ik vroeg haar of ze al eerder ziek was geweest en wilde ook weten of ze was ingeënt. De vrouw bevestigde mij toen dat zij de tweede dosis zeven weken geleden had gekregen.”

Dit was niet naar de zin van de senior arts die bij het gesprek aanwezig was. “De dokter zei me onmiddellijk dat ik de patiënte er niet op mocht wijzen dat haar slechte toestand iets met de inenting te maken zou kunnen hebben. Ze zei me dat ik vanaf nu nooit meer de aandacht mag vestigen op mogelijke bijwerkingen van de mRNA-injecties wanneer ik met patiënten praat.” Een verklaring die Nina K. verontwaardigde: “Ik heb niet eens gezegd dat er een verband was met de vaccinatie. Ik wilde dit gewoon voor mezelf weten. Het is ook onze plicht om deze informatie te achterhalen en mogelijke bijwerkingen te onderzoeken.”

Wat Nina K. echter het meest schokte, was dat het ziekenhuis de patiënt onmiddellijk ontsloeg. “De dokters vertelden haar dat de reden voor haar slechte conditie psychologisch was.” Het ziekenhuis gaat heel anders om met mensen die symptomen van covid vertonen. “Als iemand positief test en zelfs maar milde symptomen heeft, wordt hij altijd in ons ziekenhuis behandeld. Ik zou me kunnen voorstellen dat ons ziekenhuis daar ook extra geld voor krijgt.”

Tests alleen voor de ongevaccineerden

Nina K. is ook bezorgd dat de tests zeer willekeurig worden toegepast. “Normaal worden alleen de ongevaccineerden getest.” Dit is zeer problematisch. “Onlangs hadden we een dubbel gevaccineerde patiënt met covid symptomen. Maar de hoofdarts wilde haar eerst niet testen. Als reden werd opgegeven dat het onwaarschijnlijk was dat de patiënt nog Covid kon krijgen. Als je gaat testen, dan moet iedereen getest worden,” zegt Nina K. “Want zoals nu bekend is, kunnen zelfs gevaccineerden ziek worden en anderen besmetten.”

Nina K. zelf is niet gevaccineerd. “Ik laat me niet vaccineren omdat ik elke dag geconfronteerd word met de negatieve gevolgen van mRNA-injecties. Het is te gevaarlijk voor mij.” Naast haar is ongeveer de helft van het personeel ook niet gevaccineerd, zegt ze. Als het ziekenhuis verplichte vaccinatie zou invoeren, zouden zij en andere personeelsleden ontslag nemen. “Ik zou daar zeker niet meer in meegaan,” zegt Nina K. En ze vervolgt: “Ik denk dat de ziekenhuisdirectie dat weet en dat ze daarom nog geen verplichte vaccinatie hebben ingevoerd.”

In gesprek met Corona-Transition vestigde Nina K. er ook de aandacht op hoe willekeurig de registratie van zogenaamde Coronapatiënten is. “Door middel van het informatie- en betrokkenheidssysteem (IES) moet ik de gezondheidsautoriteiten voortdurend het aantal Coronapatiënten in ons acuut ziekenhuis meedelen. Deze gegevens worden regelmatig gepubliceerd door de gecoördineerde medische dienst (KSD) en het FOPH en dienen op hun beurt het beleid om passende maatregelen te nemen”.

Maar het probleem is: “Deze gegevens zijn enorm vertekend. Keer op keer testen patiënten met de meest uiteenlopende verwondingen of ziekten positief. Deze komen vervolgens in de statistieken terecht als Covid-patiënten, hoewel ze totaal andere gezondheidsproblemen hebben en helemaal geen symptomen vertonen.”

*De echte naam van de teamleidster is bekend bij de Corona-Transition redactie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De vaccin spike-eiwitten verspreiden meer ziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe grote ontmaskering
Volgend artikelCorona “vaccinatie” – de geprogrammeerde zelfvernietiging van het lichaam – Hoe mRNA “vaccinatie” het immuunsysteem zijn eigen lichaam laat aanvallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Wat is Circulatoire collaps?
    Hartstilstand = Bij een hartstilstand of hartverlamming stopt het hart plotseling met kloppen Dit wordt ook wel asystolie genoemd. Als gevolg hiervan komt ook de bloedsomloop tot stilstand (circulatoire collaps).

  2. De zoveelste deuk in de kneus dat we de medische wereld noemen. Wat we arts noemen zijn alleen nog medicijnmannen, uitzonderingen daargelaten (dat is zo langzamerhand een minderheid).
    Toch wel triest eigenlijk.
    Maar ja, die verdienen het grote geld terwijl voor die die het werk werkelijk doen geen geld beschikbaar is.

  3. Het is in feite zover gesteld dat de werknemer die zig dood werkt maar niet de rijkdom krijgt waar ie voor werkt !!! dat dat ingepikt wordt door de werkgever die er tonnen aan verdiend en de werknemer ervoor gebruikt met lafheid .Mee gaan met de grootste schurken in 167 landen de regeringslijers het Volk voor liegt in de genocide die voor de gevaccineerde in de val lokt voor een bestaande virus : influza uit de jaren 1951 .167 landen die meewerken in 2007 met de geldstroom.vd elitaire privaat banken. Onze belastingen : ..die wij als werkende moeten betalen omdat de elite en overheid een geldlening van 1,5 miljoen in goudwaarde vd elitaire privaat banken geleend hebben en geen belasting erover betalen ..nee dat moeten wij als werkend volk doen ..en dat is illegaal !!!! Wat zij de 3000 rijkere der rijken in petto bedacht hebben om.ons als volk te gebruiken op de Beurs met je BSN- NR .

  4. Je moet ook niet denken dat je in dit huidige smerige systeem met werken iets op kan bouwen … je werkt voor HEN … de parasitaire Cabal met behulp van hun lakeien in de poliziek … “You will own nothing and you will be happy” is weldra je deel en nog bedankt voor je domme gesloof … werken is voor het schuldslaven Goyim … dat werkt voor HEN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in