Dat is de vraag die werd gesteld door Rafael Cascón Porres, onderzoeker aan de Polytechnische Universiteit van Madrid (UPM). De Spaanse krant La Razón berichtte in een artikel van 6 december 2021 over deze verbijstering die verschillende deskundigen heeft getroffen, schrijft Freewestmedia.com.

In november waren er 2994 meer sterfgevallen dan in dezelfde periode vorig jaar, hoewel dit aantal nog voorlopig is. Volgens het ministerie van Volksgezondheid werden er in dezelfde maand in 2020 slechts ongeveer 640 sterfgevallen door Covid-19 geregistreerd.

Met andere woorden, in vergelijking met de twintig sterfgevallen per dag die aan Covid kunnen worden toegeschreven, zijn er bijna 100 meer sterfgevallen per dag (80 als men de sterfgevallen aftrekt die aan Covid kunnen worden toegeschreven) zonder dat de oorzaak bekend is, vertelde Cascón Porres aan de krant.

Het ergste, zo vervolgt hij, is niet dat er één dag is met meer dan 200 doden te veel (op 9 november waren er 243 meer doden dan het jaar daarvoor), maar dat dit sterfteoverschot al zo lang aanhoudt. In november bijvoorbeeld was er op “20 opeenvolgende dagen” sprake van oversterfte.

In de zomer was de oversterfte twee keer zo hoog als het aantal sterfgevallen dat met Covid werd geregistreerd, zonder dat daar toen een verklaring voor werd gezocht.

Maar nu is het verschil tussen de door de gezondheidsautoriteiten gemelde sterfgevallen door Covid en de sterfgevallen die zijn geregistreerd door de Europese overlijdensstatistieken EuroMOMO veel groter dan vóór de wereldwijde vaccinatiecampagne. Alle uit 26 EU-lidstaten gemelde sterfgevallen zijn in deze statistieken opgenomen, ongeacht de doodsoorzaak.

De reden hiervoor is onbekend, volgens La Razón. Dr. Juan González del Castillo, coördinator van de groep Infectieziekten van de Spaanse Vereniging voor Spoedeisende Geneeskunde (Semes), zei dat spoedeisende hulpafdelingen het buitensporige aantal sterfgevallen nooit hebben gedetecteerd – noch door Covid, noch door griep, noch door ongevallen.

“Op dit moment worden slechts zeer weinig gevallen van ernstige Covid geregistreerd. Er zijn de eerste gevallen van griep, maar die komen slechts zeer sporadisch voor. Ik kan de buitensporige sterfte die door MOMO wordt gemeld niet verklaren, we zien ze in ieder geval niet op de spoedeisende hulp.”

Cascón Porres gaf commentaar op de stijging van het aantal onverklaarde sterfgevallen:

“En dat is precies het probleem. Dit zijn sterfgevallen die plaatsvinden zonder dat ze gediagnosticeerd zijn, en misschien zijn ze daarom minder belangrijk: ze creëren niet een grotere druk in het ziekenhuis, maar mensen sterven wel degelijk.”

De UPM-onderzoeker merkte op dat het weinig zin heeft dat al deze gegevens alleen worden gebruikt om rapporten over oversterfte op te stellen, maar niet om naar de oorzaak te zoeken.

Amerikaanse internist geeft vaccins de schuld van hoge sterfte

Maar als het aan de Amerikaanse internist, cardioloog en epidemioloog Peter McCullough had gelegen, zouden de Corona-vaccins in februari uit de handel zijn genomen vanwege het onaanvaardbaar hoge sterftecijfer. Na bijna 500 miljoen doses in de VS is zowel het sterftecijfer door alle oorzaken als het sterftecijfer door Covid-19 gestegen.

  Vaccinatietribunaal en hetze tegen profvoetballer: Voorbeeld van Kimmich dient als intimidatie

In een gesprek met Bret Weinstein op de DarkHorse Podcast zei hij dat 50 procent van de sterfgevallen zich binnen 48 uur na vaccinatie voordoet en 80 procent binnen een week. Onderzoek in verpleeghuizen in Scandinavië heeft aangetoond dat ten minste 40 procent van de sterfgevallen direct in verband kan worden gebracht met de vaccins, aldus McCullough.

Over het algemeen werden dergelijke sterfgevallen niet toegeschreven aan Covid, maar dat is aan het veranderen. “We zien nu zelfs overlijdensadvertenties van mensen die sterven aan ziekten die door het vaccin zijn veroorzaakt,” voegde hij eraan toe.

Gewoonlijk wordt een vaccin na 50 sterfgevallen uit de handel genomen. VAERS heeft nu ongeveer 20.000 sterfgevallen gemeld na een vaccinatie, die volgens het Amerikaanse CDC niets met de vaccinatie te maken hebben. McCullough verwierp hun bewering: “Mensen wordt nu eigenlijk gevraagd hun leven op te geven. Het sterftecijfer is onaanvaardbaar hoog.” Hij zei dat het werkelijke sterftecijfer rond de 90.000 lag.

McCullough wees erop dat het aantal injectieafspraken in april begon te dalen toen informatie over fatale bijwerkingen naar buiten kwam. Artsen, ziekenhuizen en politieke besluitvormers moeten zich neutraal opstellen, drong de internist aan. “Als ik reclame had gemaakt voor de vaccins, zou ik de code van Neurenberg hebben geschonden”.

In het Verenigd Koninkrijk lijken de mainstream media, net als in Spanje, geen belangstelling te hebben in een andere onverklaarbare recente piek van plotselinge sterfgevallen in Stoke.

Zwitserse spoedeisende hulp wijst kritische patiënten af als ze niet gevaccineerd zijn

  Dr. Coleman: Alleen idioten dragen nog gezichtsmaskers

De afdeling spoedeisende hulp van een ziekenhuis in Bern heeft intussen ongevaccineerde patiënten geweigerd en in Queensland, Australië, worden ongevaccineerden een harttransplantatie geweigerd.

De Zwitserse regionale zender Tele-Bärn meldde dat de vrouwelijke patiënte complicaties had gekregen na een operatie.

“Er sijpelde al bloed uit haar wond”, vertelde de vriend van het slachtoffer aan de krant. Aan het eind van het telefoongesprek zei de opnamemedewerker van het ziekenhuis: “Wilt u gevaccineerd worden of sterven?”

Om de juistheid van haar verklaring te controleren, werd opnieuw contact opgenomen met het Salem ziekenhuis in Bern, ditmaal met een gesimuleerde verwonding. De patiënt kreeg aan de telefoon weer hetzelfde te horen: Ongevaccineerde patiënten worden in geen enkel noodgeval behandeld.

Toen de media contact opnamen, bleek de Hirslanden-groep, die het Salem-ziekenhuis exploiteert, niet op de hoogte te zijn van dit beleid en verklaarde dat de weigering van het personeel om ongevaccineerde spoedgevallen te behandelen “absoluut verwerpelijk” was.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Sterftecijfer onder jongeren in EU sterk gestegen – en niemand durft te vragen waaromVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWie zal voor deze verwoesting verantwoordelijk worden gehouden?
Volgend artikelDr. Tenpenny met een WAARSCHUWING: Wees mentaal en spiritueel voorbereid om MILJOENEN dode kinderen te zien!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • ik denk dat lieden die wel pretenderen medici te zijn maar mensen weigeren als ze niet zijn ingespoten een schot hagelslag recht in de bek verdienen. Als er toch meot worden gekozen en gestorven…dan is die keuze tweezijdig.

   Dat er de aankomende 20 jaar een sterfte overschot zou komen was al lang duidelijk, het is namelijk normaal dat mensen die geboren worden ook weer doodgaan….en die babyboom ( 1945 tot 1960/63) was een piek in bevolkingsaanwas, dus ook zonder ziekten gaaqn er nu steeds meer. Dan nog alle import hobbydieren welke een totaal ander levensverwachtingspatroon hebben…..vergelijken met voorgaande jaren is niet redelijk en realistisch, maar het dient een doel blijkbaar.

   Ik denk dat er geen oversterfte is maar natuurlijk verloop, en dat je daar bij moet tellen wie er dood gaan door inspuiting en de aanwakkering van ziekten, en hen die door gebrek aan medische hulp of preventief onderzoek sterven. En dan nog door verwaarlozing van medisch personeel, een factor die nooit genoemd mag worden, maar in vele zieken en verzorgings tehuizen is er veel gekort en dat gaat ten koste van onderhoud, kwaliteit en hygiene…en dus evens.

   De eindafrekeing kan ik maken: kabinet en regering hebben ongeveer alles gedaan wat niet logisch is of verstandig en daarmee de bevolking meer dan zwaar benadeeld. De winnaars zijn de aandeelhouders van de big pharma en de top van de zorgsector, de opkopers en de figuren die alles kapot willen om het dan “buildt back better” te doen….

   We zitten in een doorlopende staatsgreep die onder de vlag van pandemie word uitgevoerd, met een geplande economische instorting, waarn alles door een relaitef kleine groep word ingepikt, een beetje zoals na de val van de Sovjet unie…maar dan Euro style…

   Critici zullen worden opgepakt en uit het tekstbeeld verdwijnen, en als van iemand bekend is dat hij of zij is opgehaald en afgevoerd is er niet dat zal worden gedaan. Kan worden gedaan, de verdeeldheid is te groot.

   De enige manier om vrijheid echt te beschermen is totale transparantie, alle beestjes bij hun naam noemen en hun huis ook. Een pedofiel gedijt bij privacy wetgeving, kan zelfs meermaals toeslaan, worden gepakt en weer toeslaan, en weer. Privacy weet u….
   Politici en ambtenaren zijn publieke figuren, betaald met geld uit de gemeenschap. Om die reden alleen moeten al die lieden met naam en woning openbaar zijn. Opdat “privacy” niet een dekmantel in publieke functies word voor bedrog, diefstal en erger…herstel, stopt een dekmantel te zijn voor bovengenoemde wanprestaties en wanstaltigheden…

   “Ik weet waar jou huis woont” is de meest grote garantie op het naleven van de grondwet door politici en ambtenaren en de meest eerlijke bescherming van de burgers en hun rechten die we zullen hebben.

   Enkel in balans kan een democratie leven en groeien, in disbalans is een dictatuur met alle misdadigheid die zulk een “staatsvorm” nodig heeft om te bestaan slechts een kabinets formatie verwijderd….

   • Hoi Dutchesne,

    Mooie post! Eens overigens dat, ondanks ik tegen geweld ben, het niet meer dan terecht is om een zorgverlener die iemand weigert te helpen vanwege injectie status er toe te dwingen om hulp te verlenen. Iemand dood laten gaan daardoor is crimineel to the max.

    Transparantie ook eens, Wel de data van gewone mensen beschermen want we weten dat die ”leiders” daar anders misbruik van maken. Dat even als toevoeging.

    Groeten,
    Hugo

    • De data van gewone mensen is door alle overheidsperoneel toegangkelijk, politici hebben dat dus ook, net als journalisten, verzekerings en lening aanbieders, advocaten en prive detectives (via conneties met bovengenoemde).
     Er zullen nog wel meer mensen zijn die toegang hebben…

     Als de burgers de mogelijkheid hebben politici direct aan te spreken zal het gedrag van de politicus of politica anders worden, men heeft gesmeekt om verantwoording via een stembiljet, dus dan ook toegangkelijk zijn en aanspreekbaar, en eventueel ter verantwooridng kunnen worden geroepen zonder doofpot mogelijkheid. Ook zal corruptie duidelijk zichtbaar worden, zal het lobbyen door grote bedrijven met geld onder tafel niet langer verborgen blijven want iedereen heeft een stukje controle mogelijkheid.

     Eigenlijk zou je een referendum moeten houden want ik denk dat bijna iedere Nederlander behalve politici en ambetenaren dit een goed idee vinden.

     “Wie ons brood eet zal ons woord spreken”.

     In de Keltische cultuur was een leider gekozen en direct aanspreekbaar, en bij wanprestatie heel snel op de kasseien geknikkerd. De Zwitsers hebben dit ook nog, direct aanspreekbare politici. De Noren hebben een systeem waarbij ieders inkomen en adres zichtbaar is, wat zowel kwetsbaarheid als vertrouwen geeft, en een rem is op wangedrag. Immers, ik weet waar jou huis woont…

     Wie kwaad wil zal dat altijd doen, maar de politiek en de ambtenarij kunnen relatief schoon blijven door transparantie.
     Er zijn (ik ken zou impliceren dat ik weet heb van misdrijven, zelfs al zijn ze niet bewijsbaar) (ex) overheids mensen die vanuit belangrijke posities een kapitaal hebben vergaard, miljoenen en dan nogmaals. DE beheerders van landschapstichtigen, woningcorperaties, waterschappen, de echte macht van Nedeland, daar gaat meer in de zakken dan waar dan ook, of vele manieren…meestal half gesubsidieerd of betaald via belasting heffing….Wat te denken van een curator, of iemand in soortgelijke positie, die bepaald wie wat krijgt en voor hoeveel. eerlijke loting of bieding…nee, manipulatie naar eigen doelstelling is de norm, zeker bij de overheid.
     Bij het leger word gestolen in alle rangen, maar hoe hoger hoe groter de buit. En buit heeft vele vormen. Musea die erfgoed verkopen of “ruilen”, de echte grote verzamelaars kopen bij de musea, nemen giften over en al naar gelang de directie is geld of zijn hoeren een betaalmiddel. Meestal politiek benoemde directieleden, “succesvolle” mensen uit villa wijken.
     Wie er echt voor zijn of haar geld werkt in dit land is nu bezig zich te orienteren om te emigreren, de hele “V.O.C. moraal” beu….

     Hugo, misschien contact opnemen via Rommel? Alsie wil? polsen of we ergens mee kunnen samenwerken?

     • Hoi Duchesne,

      Over dat rechtstreeks aanspreken van politici. Ben jij voorstander van radicale decentralisatie? Om maar een voorbeeld te noemen wat mij goed lijkt om terug te komen is energie voorziening. Nu hebben we te maken met een Europees systeem.

      50 jaar geleden hadden we een heel decentraal energie systeem. Veel robuuster als je het mij vraagt.

       • Hoi Duchesne,

        Mail is zo ongeveer net zo prive als zaken hier posten. Zeker als je hotmail of gmail ed gebruikt.

        Ik vind het prima om persoonlijk af te spreken. Ik woon in Rotterdam. Hopelijk dat dat in de buurt is.

        Groeten,
        Hugo

        • te ver weg helaas…mail is idd niet prive, maar meer de weg om kennis te maken.
         Wat ik jammer vind…lange stukken schrijven en ze posten in de reactie, om twee dagen later totaal te zijn verdwenen.
         Een artikel schrijven is leuk, maar ook daar is weer correctie en controle bij nodig van een ander, zeker bij mij met letters die wel eens missen of verkeerd staan….ik heb nu een groot deel politie verklaringen gelezen via een link die bij een artikel staat en ik ben tot de conclusie gekomen dat de politie zo verziekt is qua mentalitiet naar zowel de burger als eigen collega’s, dat ik durf te stellen dat onze democratie en ook onze grondwettelijke rechten kapot zijn. WE gaan een lange periode in van totale onderdrukking die extremer zal worden en uiteindelijk zal het doodschieten van burgers op straat voor wat dan ook een normale politie handeling worden. Ik adviseer niemand alle verklaringen te lezen, want je word er doodziek van.

        • Hoi Duchesne,

         Jammer dat het te ver weg is want jij lijkt me iemand waar ik graag kennis mee maak in deze moeilijke tijden.

         Herkenbaar dat het jammer is dat wat je doet zo weer verdwenen is. Aan de andere kant biedt weer nieuwe mogelijkheden.

         Als je ik de andere kant van de politie mag laten zien (schaamteloze zelf promotie) is dit sgastcollumnn welke ik heb getikt voor de goeden onder de politie. https://www.bluetruth.nl/gast-column/bromsnor/

         Alles in dat stuk is echt gebeurt. Tijdslijnen zijn iets anders en mijn pro politie is ook wat overdreven maar verder helemaal waar. Dat is waar een collumn voor is. Allicht dat je daar wat kan insturen want blijft heel lang zichtbaar staan.

         Verder heb ik de rare eigenschap sinds ik 13 ben om te willen weten hoe ”het systeem” echt werkt. Ik verwacht sinds ca 2000 niets anders dan dit (maar niet in deze vorm) want duidelijk dat het systeem niet houdbaar is.

         Dat is het al een kleine 600 jaar niet. Democratie is ook het slechtste systeem ever. Laat je niets anders vertellen. Zodra de meute doorheeft dat ze kunnen stemmen om nu meer te krijgen en fuck de toekomst doen ze dat.

         In dat opzicht snap ik de elite wel. Wat een domme massa is de meute. Ik heb ooit onderzoek gedaan naar generationele armoede en naar schuld hulpverlening. Bijna 40% van de onderzochten antwoorden niet sociaal wenselijk dus zeer waarschijnlijk meer maar toch zou 40% hun onverantwoorde keuze weer maken. Van de generationele armoede. Ach, werken voor de dommen aldus velen.

         Ook onderdeel van het gedrag van de meute is doelbewust de schuld bij een zondebok beleggen ook al zijn ze zelf verantwoordelijk.

         Kijk naar al die lui die een beleggingshypotheek hadden. Eerst je uitlachen omdat wat zij hadden zoveel beter rendeerde. Totdat het klapte, huilie huilie en gereld door de verstandigen. Idem aflossingsvrij.

         Echt zo weinig mensen nemen nog verantwoording voor hun eigen daden als het slecht gaat maar wel als het goed gaat.

         Nu ook weer met corona. Die Brults brult er lekker op los met een BMI van zeker meer dan 30, en dus zeer kwetsbaar. Geen enkele eigen verantwoording nemen maar niet geinjecteerden de schuld geven.

         In dat opzicht is het niet slecht dat eea wat opgeschud wordt. Ik denk dat het eerder de geinjecteerden zijn die gaan sneuvelen zodra ze doorhebben welke verkeerde keuzes ze weer gemaakt hebben.

         Wat ik echt niet snap is dat zoveel mensen hun eigen slavernij financieren.

         Tot slot, ik zal eens een burner email aanmaken want ben (nog) niet bereid mijn persoonlijke gegevens te delen.

         ps, weet wel, dat als je al ziek wordt van die BPOC getuigenissen ik veel gruwelijkere zaken weet en vrees een beetje voor het volgende effect. Populair gesteld via Nietsche; ”if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you.” De echte quote is ”when you spend long enough battling demons you eventually start to look and think like one”

         Hartelijke groeten,
         Hugo

 1. Wat een immense rot is er in de medische wereld (maatschappij) geslopen.
  Dienstbaar zijn is in het nieuwe normaal een verboden item geworden. Wat zou er toch gebeuren als ze zelf eens aan de beurt zijn.
  Mede door de ontmenselijking middels de “maatregelen” ontstaat deze mentaliteit.

  • Hoi verontruste,

   Het vervelende is dat als de immense rot (dat je terecht noemt) omslaat in geweld. Ik heb de Franse revolutie redelijk goed bekeken. Uiteraard heb ik de historische archieven waar aan gerefereerd wordt niet kunnen checken. Al was het maar dat mijn (oud) Frans daar niet toereikend voor is.

   heel grofweg volgde het het volgende pad. Frankrijk onder (oa) Marie Antoinette was totaal niet meer in ”touch” met wat er onder de gewone Franse bevolking leefde. Toen de bevolking echt honger had ging het van kwaad tot erger. De elite van toen, net zoals nu, weigerde in te leveren net zoals de bevolking, erger nog, ze wilde MEER. Daar komt de beroemde stelling vandaan, ”let them eat cake” Iets wat ze zo goed als zeker niet gezegd heeft maar vat het wel heel goed samen. Wat wel het issue was was dat ze tegenstanders in van dat bewind in de basitllle gooide en vreselijk behandelde.

   De bewakers van de bastille waren ook gewone mensen en kozen de kant van het volk, daarom viel het zo gemakkelijk en overleefde de meesten het (er waren er nog een paar loyaal en die lieten het leven). Prima basis om aan de heropbouw te beginnen zou je zeggen.

   Helaas, toen starte de reign of terror onder Robbert(s?) Pierre. Je hoefde, in Parijs, maar iemand aan te wijzen (bijvoorbeeld als je schulden aan die persoon had) als heuler met het vorige regime en hop, je hoofd ging er af. Uiteindelijk eindigde dat. Een van de laatste, sommigen stellen zelfs het laatste hoofd dat er af ging was van Robbert(s).

   Eindelijk einde aan de terreur van de staat daar tegen de bevolking? Wel nee, Frankrijk bleef in de masa psychose en koos er voor om het geweld niet meer intern (als in Frankrijk) te doen maar in het buitenland. Enter Napoleon. De financiering van Napoleon is niet heel transparant maar is duidelijk dat de Rothshields en vele andere machtige financiele belangen beide financierden. Ik heb niet kunnen achterhalen of ze ook eerdere, door Napoleon verslagen, landen financierden.

   Ik haal er doelbewust niet WO2 bij want dit voorbeeld laat zien dat de tactieken van haat al veel ouder zijn. Inclusief financiering er van. Echter, het is zo moelijk om onafhankelijk en duidelijk bewijs voor te vinden.

   Groeten,
   Hugo

   • “Helaas, toen starte de reign of terror onder Robbert(s?) Pierre. Je hoefde, in Parijs, maar iemand aan te wijzen (bijvoorbeeld als je schulden aan die persoon had) als heuler met het vorige regime en hop, je hoofd ging er af. Uiteindelijk eindigde dat. Een van de laatste, sommigen stellen zelfs het laatste hoofd dat er af ging was van Robbert(s).”

    Het boek “de Graaf van Monte Christo” speelt zich in dit tijdvak af en beschrijft hoe eenvoudig iemand alles kan verliezen in een dictatuur.

    Miocht iemand interesse hebben in een van de beste boeken ooit over hoe massa psychose iemands leven toaal kan wegnemen, lees “The Island”van Victoria Hislop.
    Het gaat over een lerares op Kreta in de jaren 30 die lepra krijgt….
    Dit boek zal iedereen aanspreken, omdat het waar gebeurd is (de hoofdfiguur is fictief, misschien..) en omdat je vandaag nog steeds letterlijk door het boek kunt lopen. Het dorpje staat er nog bij zoals in 1957 toen het verlaten werd…enkel opgeruimd en onderhouden. Als je menselijkheid twijfels heeft…

    The Island van Victoria Hislop, dit is geen reclame maar een aanrader voor iedereen, hoe je ook in het leven staat en hoe oud of jong je ook bent. Een historische roman die je denken zal raken.
    In mijn optiek een stukje geschiedschrijving zonder weerga, alleen Anthony Beevor kan hiernaast staan.

    Dus als je voor iemad een kerstcadeau zoekt of voor jezlef, dat isie ! ( ik heb geen aandelen ofzo)

 2. Not. Robespierre is als de gebruikelijke zondebok aangewezen door de lui achter de schermen die al heel gauw de zgn revolutie gekaapt hadden. Deze lieden worden, ook heden nog, “les Girondins” genoemd. Ook wat die tijd betreft zijn de geschiedenisboeken door de winnaars ge- of herschreven en leren we op school niet wat er in werkelijkheid gebeurd is.

  Voor alle duidelijkheid, deze Girondins waren de machtige rijken uit Frankrijk maar de naam betreft oorspronkelijk alleen de rijken uit de Bordeaux streek (rivier Gironde). Deze deden al jaren succesvol zaken met onder andere Engeland en Nederland en hadden door hun business veel te maken met de Rothschild banken.

  Is het cirkeltje weer rond…

  • Rothschild is een van de grote wijnhuizen in de Medoc.
   De vertakking op machtige posities is enorm en feitelijk is dot soort rijken de echte macht in Europa, de bepalende factor.
   Het enige dat ze vrezen is een machtsovername van de burgers waarbij alle bezit word genationaliseerd, maar omdat ze ook de grodnstoffen bezitten is die nationalisatie weer van hun afhankelijk, dus wat ze verliezen halen ze weer terug via een andere weg…

   Wat ze echt vrezen is dat hun privacy op straat ligt, dat hun famillie vertakkingen overal zichtbaar zijn. Transparantie is het wapen waarmee de burger zijn vrijheid kan beschermen en waarborgen.
   Om dan 10 dictators terecht te wijzen zijn slechts 5 burgers nodig, 5 die terecht wijzen en de rest zal de boodschap begrijpen.

   Transparantie is het beste wapen, behoeft geen leger want wij burgers die vrijheid willen zijn het leger. Wie van ons de soldaat is maakt niet meer uit, we kunnenhet allemaal zijn, op ieder moment.
   De kapper, de Cateraar, de wc juffrouw, de tuinman, de chauffeur, de tandarts, de kok of serveerster in het Michelin restaurant….ga zo maar door.
   Een leger van miljarden wachtend in de schaduw waarvan je enkel weet dat het er is en ten alle tijden kan reageren. Overal.
   Daar is geen strijd tegen mogelijk.
   Dan is met rust laten van de burgers en hun leven en niet meer overheersen de enige optie om te overleven voor de “elite”.

   Transparantie, alles open en voor iedereen zichtbaar. En dan is vrijheid een zekerheid.

  • Hoi Cas (2)

   Niet lullig bedoelt hoor maar elke keer als ikk wat historisch relevant is probeer samen te vatten in een paar alineas om mensen te motiveren dat te onderzoeken want paralellen met nu kom je er met wat afkraak bewoording en verwijzing naar ”mensen achter de schermen”.

   Kom, vertel eens over dat wat jij wel weet en wij wat van kunnen leren. Anders, hou eens op. Dank je.

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in