Corona na de injectie: is de vaccinatie net zo riskant als het virus zelf?

3

De ongevallen rond Pfizer/Biontech’s veelgeprezen Coronavaccinatie stapelen zich op, ook al is de mainstream media driftig bezig het te ontkennen en een grotendeels soepel succes suggereren. Besmetting met Corona lijkt bijzonder vaak voor te komen als gevolg van de vaccinatie – wat de vraag doet rijzen of de vaccinatie uiteindelijk niet net zo riskant is als het virus zelf.

Als dit laatste het geval zou zijn, zou er echter geen behoefte zijn aan vaccinatie: dan zou men alle burgers evenzeer actief met Corona geïnfecteerd kunnen laten raken; als het aantal complicaties en ernstige ziekten als gevolg van de vaccinatie ongeveer op hetzelfde niveau ligt als het ernstige verloop van Corona, dan is “natuurlijke blootstelling” beter dan een experimenteel mRNA-vaccin.

Dat dit misschien wel zo is, wordt gesuggereerd door meerdere verontrustende gevallen uit Noord-Amerika. In een verpleeghuis in Quebec, Canada, hebben medio december 66 van de 230 bewoners en 20 verpleegkundigen het Coronavirus opgelopen na de eerste injectie van de twee geplande doses van het vaccin te hebben ontvangen. En in de Amerikaanse staat Californië heeft een verpleger Corona opgelopen en werd ernstig ziek – ondanks dat hij gevaccineerd was met een Pfizer-vaccin. Volgens Jouwatch had de 45-jarige het serum op 18 december in San Diego toegediend gekregen; op kerstavond kreeg hij rillingen, pijnlijke ledematen en zwaktevlagen.

Niet verrassende scenario’s

Opmerkelijk is echter wat Dr. Christian Ramers, een specialist op het gebied van besmettelijke ziekten in het Family Health Center in San Diego, over de zaak deelde in een interview met ABC News: hij was “niet erg verrast” over de positieve Corona resultaten en noemde dergelijke scenario’s “zeker niet onverwacht”. Uit klinische vaccinstudies is bekend dat het “ongeveer tien tot veertien dagen duurt vooraleer er bescherming komt uit het vaccin”, citeert de Berliner Zeitung de wetenschapper.

  Oostenrijkse politie mag nu ook in privéwoningen controleren

Hoewel de sterfgevallen of allergische reacties die zich tot nu toe ook hebben voorgedaan nog steeds kunnen worden beschouwd als zeldzame maar normale uitzonderlijke gevolgen die bij alle vaccinaties kunnen optreden, zijn dergelijke reacties, die in het geheel niet verschillen van de schadelijke gevolgen van de ziekte zelf die door de vaccinatie zou moeten worden bestreden, een nieuwigheid.

De vraag rijst waarom deze vrij veel voorkomende bijwerking niet werd gevonden in de testserie van Biontech/Pfizer. Bijna 40.000 proefpersonen hadden daar slechts milde bijwerkingen. Aangezien vertegenwoordigers van de hoogrisicogroepen, die nu vrolijk met het preparaat worden ingeënt, totaal niet aan deze testcycli hebben deelgenomen, zou dit een verklaring kunnen zijn.

Moslim immigranten verklaren een Deense stad tot een sharia zone – kroegbezoekers wordt verboden alcohol te drinken

Vorig artikelDe Zwitserse krijgsmacht waarschuwt sinds 2012 voor ernstige onrust en conflicten in Europa
Volgend artikelMeer dan de helft van de werknemers in de gezondheidszorg in ziekenhuizen in Californië weigert vaccinaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. De elite heeft bedacht om de mensheid te verzwakken en te controleren voor meer macht middels georganiseerde economische malaise, de gehele foodchain te toxificeren en voorzien van malnutritie met gmo’s en pesticides, dehumanisatieve muilkorfbullshit, Lik me kut lockdowns, killergentherapievaccins, universeel inkomen voor iedereen die deelneemt aan toxische covidpass voor deelname aan leven buiten de deur, Teststraten voor zgn testen op covid maar bedoelt is voor DNA registratie voor ID2020, custom made genocide vaccins voor andersdenkende, vanaf 2021 Hydrogel chippen van mensen voor ID2020, continue massale nationale media angstpropaganda, interneringskampen voor genocide vaccinweigeraars, afschaffing cashgeld middels invoering 1 digitale wereldmunt zodat elke transactie gemonitord kan worden. Overal camerasurveillance met facial recognition, social credit system gekoppeld aan je gas, water, licht, internet en bankrekening of EV om je elk moment af te kunnen sluiten. Bill’s geothermoengineering door zonblokkering ga zo maar door whatever. Ze kunnen van alles willen maar als je je menselijke kant bent kwijtgeraakt, ben je gedoemd om te mislukken. Gedreven door hoogmoedswaanzin denkt de elite het allemaal wel klaar te spelen. Wederom is er door de burgers niks geleerd van WO2 en moet de geschiedenis weer herhalen dat men dit in 2028 dit niet wil.

  2. Dan krijgen de Babylonische talmoet aanhangers uiteindelijk toch hun zin, de profetie komt uit, het uitverkoren volk zal de wereld beheersen! Desnoods viabeen andere sterkere mogenheid! vroeger, de VS nu China! Zo hebben ze altijd naar hun einddoel toe gewerkt, de complete beheersing van de wereld en de rest is ongelovig engoyim, ofwel het vee! Zoek het maar na, het klopt, we moeten nu in opstand komen, anders zijnwe laat en worden slaven van hun , de Babylonische talmoet aanhangers en. zionisten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in