Geneeskrachtige kruiden

Holistische geneeskunde betekent de patiënt behandelen op een manier die effectieve, veilige resultaten oplevert. Het betekent een combinatie van orthodoxe en alternatieve geneeskunde.

Het woord “holistisch” werd voor het eerst geïntroduceerd in 1926 door de Zuid-Afrikaanse filosoof en staatsman Jan Christian Smuts. Hij suggereerde dat de hele mens veel meer is dan (en heel anders dan) een verzameling fysieke of emotionele onderdelen. In die donkere dagen liepen er dokters ziekenhuisafdelingen op en neer, verwijzend naar de ‘lever’ in het laatste bed en het ‘geval van alvleesklierontsteking’ in het derde bed links. Waar praat ik over? Die zijn er nog steeds, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Maar wat ze ook beweren, er zijn vrijwel geen ‘holistische’ ziekenhuizen. En er zijn geen holistische genezers. Als u holistische geneeskunde wilt, dan moet u een holistische patiënt worden. Het probleem is dat een intuïtieve, holistische benadering indruist tegen alles waar het bureaucratische, legalistische, beperkte medische establishment zich prettig bij voelt. De medische wereld is tientallen jaren geleden gekocht door de geneesmiddelenindustrie. De moderne geneeskunde is erop gericht om problemen op te lossen met medicijnen, chirurgie of bestraling en erkent de invloed van stress of voeding niet. Ook ziet de medische wereld het belang van preventieve geneeskunde niet in.

De mythe dat medicijnentherapie de enige echte oplossing biedt, wordt nu kritiekloos en zonder aarzeling of gêne herhaald. Veel leden van het medisch establishment geloven dat medische vooruitgang grotendeels afhankelijk is van de farmaceutische industrie. Dit wordt niet beschouwd als een onderwerp voor debat, maar als een fundamentele bouwsteen; een feit van het medische leven.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat het medische establishment, dat in handen is van en gecontroleerd wordt door farmaceutische bedrijven, nog steeds met afschuw kijkt naar alle vormen van alternatieve geneeskunde. Pogingen om onderzoeksprogramma’s op te zetten naar de effectiviteit van acupunctuur, kruidengeneeskunde of homeopathie worden steevast afgedaan met een sneer of een neerbuigende afwijzing.

  Dr. Coleman: Hier is hoe ze u failliet zullen laten gaan

Het is een van de grote schandalen van de 21e eeuw dat de miljarden dollar kostende wereldwijde kankerindustrie, de internationale geneesmiddelenindustrie en het medische “beroep” (nu meer een handel dan een “beroep”) allemaal veel liever een alternatieve kankerbehandeling zouden onderdrukken dan toe te moeten geven dat orthodoxe remedies beter zouden kunnen zijn.

Artsen bewijzen lippendienst aan holistische geneeskunde, maar wat ze eigenlijk bedoelen is dat patiënten bereid moeten zijn om een grote verscheidenheid aan medicijnen en orthodoxe medische behandelingen uit te proberen. Specialisten in ziekenhuizen zijn afgedreven naar intellectueel parochialisme. De meesten specialiseren zich en specialiseren zich nog eens. Ze zijn absurd bekrompen en fanatiek; er is geen integratie, geen overzicht en geen gezond verstand.

De “holistische” (of, zoals het soms gespeld wordt, wholistische) geneeskunde is sinds enkele decennia in theoretische populariteit gegroeid. Veel alternatieve en sommige orthodoxe gezondheidswerkers beschrijven zichzelf als “holistische” beoefenaars. Maar de meesten zijn dat niet. De meeste journalisten nemen ten onrechte aan dat het woord een synoniem is voor “alternatieve” of “complementaire” geneeskunde. Maar ook dat is fout.

Het woord en het concept lagen min of meer in de vergetelheid tot de jaren 1970, toen de groei van de hoogtechnologische geneeskunde leidde tot een revolutie onder patiënten die vonden dat agressieve, interventionistische geneeskunde niet helemaal voldeed.

Plotseling was er een wijdverbreid, verstandig gevoel dat specialisatie en fragmentatie niet alles waren wat men ervan verwachtte.

Praktisch gezien betekende het gebruik van het woord “holistisch”, althans in theorie, dat in plaats van patiënten te beschouwen als zieke nieren of harten, professionals in de gezondheidszorg zouden proberen om aan de fysieke, mentale, emotionele en spirituele behoeften van hun patiënten te voldoen door zowel sociale als fysieke problemen aan te pakken en door natuurlijke geneeswijzen te gebruiken naast moderne, farmacologische of chirurgische technieken.

  Verraden door politici, verraden door journalisten, verraden door dokters

Kortom, het woord “holistisch” was bedoeld om een houding te beschrijven. Een houding die net zo goed gevolgd kan worden door een orthodox opgeleide arts als door een alternatieve behandelaar. Een huisarts in een druk gezondheidscentrum in de stad kan net zo goed ‘holistisch’ zijn in zijn benadering als een kruidendokter of acupuncturist die vanuit een achterkamertje werkt.

Het lijdt geen twijfel dat een werkelijk “holistische” benadering van medische zorg zeer goed nieuws is voor patiënten.

Als deze op de juiste manier wordt gevolgd, betekent dit dat elke ziekte kan worden behandeld met een ‘pick and mix’-benadering – waarbij de aspecten van orthodoxe en alternatieve geneeskunde worden gekozen waarvan de kans het grootst is dat ze effectief zijn en de minste kans op bijwerkingen hebben, en waarbij alle aspecten van het individu worden behandeld en volledig in aanmerking worden genomen.

Het is een feit dat het bij de meeste ziekten geen zin heeft om te behandelen wat er mis is met het lichaam, tenzij je ook behandelt wat er mis is met de geest en het lijkt me opmerkelijk dat een moderne arts het lichaam van een patiënt die lijdt aan hoge bloeddruk, prikkelbare darm of astma behandelt, maar de geest negeert, terwijl nu onomstotelijk vaststaat dat bij zoveel ziekten de lichamelijke symptomen worden veroorzaakt door geestelijke onrust van de een of andere soort.

Het is al even bizar en eigenlijk onwetenschappelijk als een osteopaat de rug van een patiënt behandelt en zijn geest negeert.

De voordelen van een werkelijk “holistische” benadering zijn kolossaal, niet alleen omdat “holistische” geneeskunde de kans biedt om het beste te gebruiken en het slechtste te vermijden, maar ook omdat verschillende soorten behandelingen samen een synergetisch effect kunnen hebben. Een echt “holistische” benadering kan een modern medicijn, een ontspanningstechniek en een soort massage gebruiken om één verzameling symptomen aan te pakken.

  Het is geen antisemitisme, jullie debiele, kwaadaardige klootzakken

Maar hoewel het woord “holistisch” in theorie een bewonderenswaardige verandering in houding impliceert, is er helaas weinig bewijs dat behandelaars echt begrijpen wat het woord betekent of hoe het in de praktijk moet worden toegepast.

Het zou mooi zijn om te denken dat iedereen een ‘holistische’ behandelaar zou kunnen vinden om voor hem of haar te zorgen. Maar houd uw adem niet in. U hebt ongeveer net zoveel kans om olie te vinden bij het graven van uw wintergroenten.

Het komt erop neer dat ik niet denk dat veel patiënten ooit een echt “holistische” behandeling zullen krijgen van hun behandelaars. De meeste opleidingen zijn van nature ontworpen om specialisten voort te brengen. Medische scholen leveren medicijnverstrekkers en snijders af. En er zijn niet veel professionals in de gezondheidszorg die tijd of zin hebben om andere beschikbare specialismen te bestuderen.

We moeten ook erkennen dat hier natuurlijk een enorme financiële ontmoediging mee gemoeid is. Hoeveel artsen zullen een betalende patiënt voorstellen dat hij een betere behandeling zou krijgen door een andere professional te bezoeken?

Dit alles is enorm deprimerend.

Maar het betekent niet dat “holistische” geneeskunde onbereikbaar is. Wat het wel betekent, is dat als u echt een ‘holistische’ behandeling wilt (en naar mijn mening zou u dat moeten willen), u zelf het heft in handen moet nemen als u of iemand in uw gezin een behandeling nodig heeft.

Bedenk uw eigen ‘pick and mix’ benadering.

Dat is echt de enige verstandige manier.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. COLEMAN DOSSIER

Dr. Coleman – Bodypower: Het geheim van zelfgenezingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoe lekken in de media over het Oekrainse offensief te interpreteren
Volgend artikelCorona-vaccinatiecampagne veroorzaakte 338-voudige toename van kankergevallen en AIDS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Er zou eens een groot onderzoek moeten komen naar de verrichtingen van artsen in loondienst van een ziekenhuis versus de verrichtingen die artsen verenigd in een maatschap werkend in een ziekenhuis.
  Een zo breed mogelijk onderzoek.
  Kun je lachen !
  Hollisme is voor de schoolboeken waarin staat dat de patient uitgangspunt van zorg is.
  In de praktijk moet de patient mee met het produktieproces.
  Trouwens in managementskringen wordt de patient klant genoemd : Hoe kunnen we de klant enthousiasmeren om naar ons ziekenhuis te komen zodat hij niet naar de concurrent gaat.

  • controlerende geneesdame, arts, vraagt 270 euro voor 3,5 minuten telefoongesprek = 4600 euro per uur. Beetje veel schofterig – Dat was een aantal jaren geleden.
   Bij de apotheek houdende huisarts stel ik een vraag aan het loket bij het afhalen van medicijnen die men niet kon beantwoorden en – hoera – een rekening van 28 euro als zijnde ERGOTHERAPIE.
   De ziekenkosten verzekering slikken alles en als je reclameerd dan wordt je met een kluitje het riet ingestuurd. Huisartsen bestaan niet meer, alleen pillenvoorschrijvers op de gok dat het wel zal helpen. Helpt het niet nieuw en duurder pilletje / poeiertje / drankje.
   Je wordt niet alleen door de politiek belazerd maar ook door de medische wereld, en alle bestuursorganen van overheidswege.
   GEEN MOREEL – GEEN MORAAL – GEEN GEWETEN

   • Alle systemen zijn pervers gemaakt door geld boven de mensen te stellen.

    Laatst stond er in een NOS bericht dat iemand mij doorstuurde dat het belangrijk was om in kaart te brengen wat de economische schade van cojona was geweest. Geen woord over mensen, het gaat ALLEEN maar om geld. Geld geld geld… ikke ikke ikke… mensen worden onmensen zodra geld ipv liefde (God) het belangrijkste ruilmiddel wordt. Voor geld beroven, plunderen, bedriegen en moorden we elkaar uit. Uit liefde zorgen we voor elkaar en alles wat leeft. Geld maakt mensen tot monsters.

    • Zodra ze weten dat toch alles betaald wordt, zijn het schofterig tegen hun klanten/patiënten. Wordt elk woord wat jij zegt al gedeclareerd. Dat viel mij op bij de tandarts, daar was ik al een poos niet geweest. Omdat de mijne ermee ophield en nooit naar de nieuwe was gegaan. Kennelijk stond ik nog genoteerd dat ik verzekert voor was. Bij de eerste keer daar werd ik direct bij binnenkomst al afgesnauwd, omdat ik zogenaamd te laat was. Ik had een afspraak om 9uur, dan kom ik 8:55 uur binnen. Wat is daar mis mee. Totdat ik hen duidelijk had gemaakt dat ik er niet meer voor verzekert was. Toen draaide ze als een blad aan de boom 180 graden en waren ze ineens behulpzaam en vriendelijk. Daarmee kun je zien dat ze zo gevoelig zijn voor geld.

  • @Dan. Holistisch maakt het niets uit welke arts je hebt. Ze denken voor 99% allemaal hetzelfde. Alles buiten de reguliere zorg is kwakzalverij. Financieel is er el een enorm verschil. Bij een maatschap staat vooral productie, dus zoveel mogelijk geld binnen harken, centraal.

   • @ Mdlr augustus 27, 2023 at 20:14,
    Inderdaad de huidige zorg is totaal vercommercialiseerd, je wordt dan ook als een stuk vee behandeld. Alles moet er snel doorheen en voordat je het beseft sta je weer buiten met een receptje. Werkt die niet of wat dan ook, kun je er weer heen. Dat doe ik al jaren niet meer, want als je goed luistert naar je eigen lichaam. Vertelt het lichaam zelf wat er is. Je moet dan niet van de pijn onderdrukkende aspirines of ibuprofen gaan slikken. Want dan zal de kwaal steeds erger worden, zonder dat je het zelf beseft. We hebben internet en daar kun je zelf zoeken wat het kan zijn en/of waardoor het komt. Zodat je het op een natuurlijke manier zelf op kunt lossen. Die oude huis,tuin en keuken middeltjes werken nog steeds prima.

 2. Een mooi stukje. Ik ben het ook helemaal met hem eens. Mijn vader was bij ons thuis de dokter en we gingen ook bijna nooit naar de (ook homeopathische) huisarts. Behalve dan voor de recepten en uitgebreider inzicht.
  Wij hadden ook standaard een gevulde medicijnkast met allerlei flesjes d3 en d6 korreltjes; brionia, belladonna, nux vomica (vaak gebruikt bij misselijkheid), urtica enzovoorts. Dat had geen uiterste houdbaarheidsdatum en werkte altijd en kost zeer weinig. Wel van VSM en niet van Vogel.

  Nu heb ik meestal alleen wat basisdingen maar ik ben ook nooit echt ziek. En waarom geen de Vogel: als christen wil ik geen hocus pocus ingestraalde tovermiddeltjes. Helaas wordt Homeopathie vaak ingelijfd bij en geclaimd door allerlei occulte newage stromingen. Ik houd het graag nuchter.

  Mijn ouders hebben mij hiermee opgevoed. Die chemische troep van de allopathie is meestal alleen symptoombestrijding zonder naar de oorzaak te kijken. En als je ergens last van hebt, waar komt dat dan vandaan? Hoofd- en maagpijn zijn vaak stress en zenuwen. Maar een glaasje melk helpt dan ook om de zuurgraad te bufferen. En een aspirine mag (een halfje) als je maar op tijd naar bed gaat en niet te lang slaapt zodat je uitgedroogd raakt. Gebruik je gezond (!) verstand en kijk kritisch naar je gedrag. En verander het ook zo nodig.

  Wat tekenend is voor de huidige medische zorg (ipv geneeskunde) is het gebruikte symbool voor artsen. Vroeger was het de aesculaap: een enkele slang als teken van genezing. De bron hiervan is terug te leiden tot Mozes in de woestijn, (1400 v Chr) lang voor de eerste Grieken, zie Joh 3 en num 21:9
  “Toen maakte Mozes een koperen slang en zette hem op de staak. En het gebeurde als de slang iemand beet dat hij naar de koperen slang keek en in leven bleef.”

  $$$
  Tegenwoordig zie je vooral de caduceus: een dubbele slang, soms met vleugels. Dit is de staf van Mercurius, de god van financieel gewin, commercie, communicatie en waarzeggerij, geluk, bedrog en dieven. Hij is ook de gids van de zielen naar de onderwereld. Zijn staf wekt de slapenden (woke) en doet de wakkeren inslapen.
  Is het niet een prachtig symbool voor de huidige ‘big pharma’?

  Kijk ook deze documentaire:
  https://youtu.be/9O5DyiI561A?si=izThho_2aBsFhtDq
  Het verhaal van Jan Rotsmakker door Igor van Kaam. Ik ben het niet in alles met hem eens maar dat hoeft ook niet. Wat hij vertelt is goed om te weten!

  Als laatste: vroeger was arts worden een roeping. Een beroep. God riep je om mensen te helen en je voor hun welzijn in te zetten. Sinds het steeds meer ontworteld raken van onze christelijke traditie, ook al was het soms een beklemmend keurslijf, gaat de persoonlijke ontwikkeling steeds meer een rol spelen en is arts worden vooral een manier om veel geld te verdienen. Helemaal als ik denk aan die gebruinde gladde plastisch chirurgen die het maar al te graag gebruiken om ongestraft mooie vrouwen te betasten. Laat staan die creeps met blauwe haren die kinderen verminken en castreren.

  • De Bach therapie dus afgewisseld met dr Vogel onzin.
   Je moet er in geloven.
   Zelf vind ik het allemaal een partij onzin om mensen geld uit hun zak te kloppen met nooit bewezen feiten.
   Neem dan een goede borrel als je beetje zwak ziek of misselijk bent, dat werkt altijd.

 3. Er zijn vele artsen, onder hen weinig die ook geneesheer mogen heten. De trieste balans van een leven met vele ziekenhuis bezoeken en ervaringen is dat het gros een diploma/’bul heeft en een absurd salaris, maar dat het levens redden eigenlijk enkel in acute verwondingen plaatsvind en bijna niet in acute ziekten.

  Dat gezegd hebbende, het was vroeger slachter maar het had nu veel beter kunnen zijn, wanneer de gezondheid van de burger voorrang had boven het winstmodel van geprivatiseerde zorg. Wanneer het geld in defensie zou zijn gebruikt om te genezen, kennis op te doen en deze toe te passen…gezond worden door gezondheids zorg vraagt zowel een andere kijk op ziekte als een andere manier om zorg te verlenen.

  Het begint met de wens te willen helpen…

  • @ Duchesne augustus 27, 2023 at 18:53,
   Wij mensen worden nooit ziek, we worden continu vergiftigd. Op allerlei manieren, De farmaceutische medicijnen, het fabrieksvoedsel, bespoten groentes en fruit, ons drinkwater uit de kraan, met chemtrails waardoor ook je moestuin aan getast wordt. Met diverse elektromagnetische stralingen. van je elektrische apparaten tot je wifi, mobieltje en die van je buurt 250 meter rondom jouw. Ledlicht, die flikkeren ongeveer 1 miljoen keer per sec. dat is het 6G. Dat weten nog weinig mensen. Vandaar dat het glasvezelnet uit gerold is in het land. Alle lawaai in en om je woon buurt en de stress van je leven constant. Er is eigenlijk nooit stil en rustig meer. Jouw boog staat continu gespannen om met je tijd mee te kunnen, dat gaat je eens opbreken.

   • Ik vrees dat je voor bijna 100% gelijk hebt….DDT sloopt mensen die generaties na het laatste gebruik worden geboren….elektromagnetisme is funest voor dieren zoals duiven en insecten, wij die wat groter zijn worden langzamer gesloopt…

    De moestuin was dit jaar ellende, met veel groente rottend aan de takken en een witte laag over druiven en bladeren….de courgette wil niet groeien….wel overal bloemen maar geen bij die langs kwam…zou zomaar 5G kunnen zijn dat de boel uitroeid….de afgelopen jaren zijn de bijen en wespen heel passief…bijna wezenloos…ik herinner me dat ze vroeger snel waren en verdedigend…mensen idem…wezenloos achter het stuur alsof ze niet meer leven maar slechts handelingen uitvoeren die het brein heeft aangeleerd…VVD stemmers neem ik aan…

    Ledlicht in de zaklamp vind ik wel positief, die kapotte gloeilampjes iedere keer was niet echt handig…schadelijk….geen idee…6G….zou zomaar kunnen…ik wist het niet in elk geval…

 4. Aantal fraudedossiers in de zorg is verdubbeld: ‘Sommigen maken tonnen winst, krankzinnig’
  Om de nog altijd voortwoekerende zorgfraude aan te pakken, wil het kabinet meer samenwerken met verzekeraars, inspectie en zorgautoriteit. Dat zegt minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid, D66) na vragen van de Tweede Kamer over zorgfraude in de Haagse regio.

  https://www.ad.nl/politiek/aantal-fraudedossiers-in-de-zorg-is-verdubbeld-sommigen-maken-tonnen-winst-krankzinnig~aca9d264/#:~:text=Hoewel%20het%20totaalbedrag%20aan%20zorgfraude

  • @AdriaanW. Ik werk al circa 30 jaar als verpleegkundige in de zorg. Kuipers is een griezel. Hij heeft destijds als arts zijn zakken flink gevuld. Nu heeft uitsproken hij het over fraude in de zorg. Vergeet niet dat deze dwaas op bevel van zijn globalistische bazen van plan is de zorg nog meer uit te knijpen en jou nog meer wil laten betalen. Verder staat hij te popelen binnenkort de covidkaart te trekken met alle gevolgen vandien.

   • Mdlr augustus 27, 2023 at 20:08

    Mee eens beste Mdlr de zorg wordt stapje voor stapje beoogd kapot gemaakt in 2020 verlieten 77.000 gezondheidswerkers de zorg, het globalistische WEF regime Rutte 3 stond te juichen van ingehouden plezier, noem het maar op de Bulgarenfraude, Persoonsgebonden budget de ene fraude na de anderen om de zorg kapot te maken, hoort gewoon bij de Great Reset n.m.m.

 5. Na ruim 30 jaar geleden te zijn bespuugd en belaagd omwille van een politieke en maatschappelijke visie moet ik met triestheid stellen dat ik destijds gelijk had en dat de kansen om van dit land een geweldig en vooral prettig land om te leven te maken niet zijn benut door de politieke kaste. De mogelijkheden zijn bewust kapot gemaakt.

  Dat is een onherstelbare schade voor komende generaties.

 6. Tegenwoordig kom ik het niet meer tegen, wan ik lees geen koeranten meer…….
  Maaaarrrrrrr

  Uit onderzoek bleek de laatste 50 jaar steeds hetzelfde…….driekwart van de medicijnenstudentjes gaat voor het geld en de status.

  Die driekwart krijgt een laptopje van de farmaceutische hoerenkast…… even een symptoompje inklappen……en jawel jawel…….er rolt een medicijntje uit.

  Toen ik die natuurgeneeskundige praktijk nog runde, kreeg ik mensen binnen die meer dan 20 medicijnen kregen……..en dat dan drie maal daags…….
  Het grootste deel was tegen de bijwerkingen van de bijwerkingen en etc…….meestal kon ik er zo 17 a18 uitgooien…….wat orthomoleculaire of fytotherapeutische preparatuur toevoegen……. een paar grondige voetreflexzonetherapie behandelingen……… ontgiften op de in het lijf opgeslagen rotzooi ……..en zo haalde ik ze allemaal uit van die maar lelijk ongeneeslijke aandoeningen .

  Auto-immuunziektes bestaan niet. Verzinsels uit het lab van de farmacie om de onkunde, onwil en onwetendheid te camoufleren.

  Ben er mee gestopt omdat er geen droog brood mee te verdienen was. Het gros kwam uitgekleed en gesloopt binnen…….mijn praktijk de afvoerput van de gifmengers en prutsers met een bul en een ego te groot voor de staldeur .

  Een kwart is een goedwillende arts, die vervolgens klem gezet wordt in de mores van de hoerenkast van dat farmaschorum.
  Mijn huisarts werd als kwakzalver te kakken gezet omdat hij homeopathie gebruikte. Alles deden ze er aan om die man onderuit te krijgen…….met behulp van de kwijlende Hoernalisten er bij…….wat allemaal niet werkte.

  Zijn patiënten liepen terecht met hem weg. Toe hij met pensioen ging bleven zijn patiënten komen……dan maar zelf betalen. Hij heeft het nog steeds druk .

  Dat is een arts. Een èchte. Je moet ze zoeken. Ze zijn er …….en werken meestal in stilte .

  Toen onder invloed van die kuttekop van de Vereniging Van Dikkoppen….
  ..hoe heette dat kreng ook alweer…..er alles aan gedaan werd om de homeopathie te verbieden, en de fabrikanten van goedwerkende preparatuur werden gedwongen (met een kutwetje uit de koker van voornoemde rotsnol, ) om wetenschappelijk te onderbouwen per middel waarom het deed wat het deed……ging de firma Heel kapot.

  Die had fantastische homeopatische kwaliteit in ruim 1300 test-ampullen…..en kreeg niet de ruimte en de tijd voor een volledige onderbouw van zijn preparatuur. Ik werkte er standaard mee. Fantastisch goed materiaal.

  Allemaal weg…..!!!

  Verboten…….!!!!!

  Toen ben ik gestopt. Zo kun je niet werken. Dan maar geen mensen meer helpen hé?

  De tyfus voor die hoerenkast…..en ja……ik ben grof………maar gua grofheid nog niet voor een honderdste van de mentaliteit van dat kankerverwekkende rottuig uit die hoerenkast van die farma’s .

  En nee……ik heb er geen antwoord op…….want dan dan moet ik grof genoeg worden om naar een wapen te grijpen…….en ik háát geweld. Bovendien zou ik dat laatste hier niet uitgebreid bespreken.

  Maar weet, dat ik iedere actie waarin dat tuig wordt aangepakt, zal toejuichen. De hel verdient geen respect……geen medelijden…….zelfs geen mededogen meer .

  Ik heb deze allesverziekende hoerenkast niet gebouwd……dit schorum niet geschapen ……dit vergif strooiende menselijk vuil niet ontworpen.

  En in mijn haat, die geen rust kent…..zal ik richten.

  • helder….”Toen ben ik gestopt. Zo kun je niet werken. Dan maar geen mensen meer helpen hé?” …..maar dus hebben “zij” gewonnen….met geweld….

   • Klopt…….niks aan toe te voegen.

    Bovendien doe ik geen loze beloftes aan mensen die mijn hulp nodig hebben.

    Zonder gereedschap bouw je geen huizen.

    • Het is niet voor niets dat Big Pharma z´n giftige pijlen richt op Greenmedinfo, de grootste databank aangaande Natuurlijke Geneeswijzen en preventieve zorg. In de U.S.A. is het afhankelijk van de Staat of diens bewoners wel/niet zich mogen bezighouden met het delen van deze kennis binnen een praktijk voor natuurlijke genezing. De Rockefellers trekken aan de touwtjes..
     https://pharmadeathclock.com/

  • @Inhetmeer
   🌐 ‘Welcome To The Machine.
   😄
   Ken je bij toeval het album Sweet smoke just a poke ?
   Maar je hebt volkomen gelijk met je draadje .
   Hoop dat je rust vindt, dit is niet bijgooghem bedoeld hoor.
   Je zult veel herkenning vinden.
   Mijn probleem nu is dat gezien het leven wat ik achter de rug heb steeds minder affiniteit “sympathie gekenmerkt door gemeenschap van belang : VERWANTSCHAP” heb tegen over mensen .
   Ik doe mijn ding zo goed mogelijk in afstemming met evt sociale omgang, vriendelijk blijven !
   Ben duidelijk een geval ver heen🤣
   Er is onmiskenbaar veel veranderd in omgeving.
   Gisteravond sta “we buiten” Moppie en ik en er passeren op en meter aftand een aantal vleermuizen .
   Heb ik meteen een goed gevoel . Niet zoals in de excorsist je kop 360 graden draaien , maar je blik verleggen naar wat aangenamer gevoelsleven . Je schouders optrekken doe ik ook wel hoor met de gedachte fuck them all . Grappig zag een foldertje met aanbieding zak afsluiters , dacht verrek die heb ik niet nodig meer hier is de zak al afgesloten 🤣
   Groeten Inhetmeer

 7. ´Volgens WBUR,24 Massachusetts heeft 170 miljoen dollar gereserveerd om te beginnen met de PFAS-opruiming. De federale overheid kondigde ook aan dat de staat $ 38 miljoen zal ontvangen om de opruiming van opkomende verontreinigingen in het drinkwater, waaronder PFAS, aan te pakken. Hoe het geld van de 3M-schikking zal worden verdeeld, is echter nog onduidelijk.´

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/08/29/pfas-3m-payout.aspx
  https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2023/August/PDF/pfas-3m-payout-pdf.pdf

  Bill Gates – Gates of Hell – is een Rockefeller.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in