Ik waarschuw er al enige tijd voor dat de slechte dingen die zijn gebeurd, die nu gebeuren en die nog erger, veel erger zullen worden, al in de jaren zestig zijn gepland. Er is genoeg bewijs voor.

Kijk bijvoorbeeld eens naar wat Dr. Richard Day, een professor in de kindergeneeskunde, in 1969 op een conferentie te zeggen had, schrijft Dr. Coleman.

Ik weet niet of hij mensen wilde waarschuwen of zichzelf wilde ontlasten, maar zijn waarschuwingen en voorspellingen waren buitengewoon accuraat.

Hij waarschuwde dat in de toekomst de bejaarden zouden worden geëlimineerd door het voor hen moeilijker te maken toegang te krijgen tot medische zorg. Hij waarschuwde dat sociale chaos zou worden bevorderd, dat reizen zou worden beperkt, dat ziekenhuizen gevangenissen zouden worden, dat particuliere geneeskunde zou worden uitgebannen, dat het aantal hartaanvallen opzettelijk zou worden verhoogd, dat de wereldbevolking zou worden teruggedrongen, dat informatie zou worden gecontroleerd, dat nepwetenschap zou worden gebruikt om de mythe van de opwarming van de aarde te promoten, dat er overal camera’s zouden zijn, dat sport uniseks zou worden, dat ID-kaarten zouden worden geïmplanteerd, dat de voedselvoorziening zou worden gecontroleerd, dat het weer zou worden gecontroleerd en dat mensen zouden worden gecontroleerd.

Hij waarschuwde ook dat boeken verboden zouden worden en uit bibliotheken zouden worden verwijderd als ze als gevaarlijk werden beschouwd. Tot nu toe zijn vier van mijn boeken verboden – ze staan nu allemaal gratis als pdf op mijn websites – en een vijfde wordt bedreigd. Mijn websites worden onderdrukt en regelmatig gehackt en ik ben verbannen uit alle social media die ik ken.

Professor Day waarschuwde dat televisietoestellen in staat zouden zijn de mensen te bekijken die naar hen keken, dat kankermedicijnen zouden worden onderdrukt en dat nieuwe ziekten opzettelijk zouden worden geïntroduceerd. Ik denk dat de eerste van deze ziekten AIDS was – in de jaren 1980. Mijn kritiek op de manier waarop regeringen en de media de angst overdreven om valse terreur over AIDS te zaaien, leidde ertoe dat ik door de mainstream televisie en radio – vooral de BBC – werd geweerd, alleen maar omdat ik met feiten kwam die bewezen dat ze logen. Ze houden natuurlijk niet van feiten. In de jaren ’80 werden we gewaarschuwd dat iedereen tegen het jaar 2000 door AIDS zou zijn getroffen. Medische organisaties produceerden voortdurend ongefundeerde paniekverhalen. In 1988 zag een grote uitgeverij in Londen plotseling af van een grote publiciteitscampagne voor een boek van mij, toen men hen erop wees dat het korte hoofdstuk over AIDS niet in het plan van de regering paste.

Maar goed, dat was allemaal voorspeld in 1969. Professor Day wist duidelijk waar hij het over had, want alles waar hij voor waarschuwde is al werkelijkheid geworden.

Vandaag de dag concentreren de meeste mensen zich nog steeds op de mRNA-prikken. En dat is belangrijk, natuurlijk, want over de hele wereld wordt degenen die niet worden geprikt nu al medische zorg ontzegd. Overal worden sociale kredietsystemen ingevoerd – met de vaccinpassen als sleutel.

En er wordt al gesproken over verplichte inentingen bij kinderen. Het aantal kinderprikken is gedaald en de officiële verklaring is dat dit komt omdat ouders de NHS niet te zwaar willen belasten. Verplichte MMR prikken zijn onderweg. En dan zitten we allemaal in kleine flatjes in hoge gebouwen. Geen auto’s, geen reizen. En benzodiazepines in het water om ons rustig te houden.

De media fraude ter ondersteuning van de prikken wordt steeds erger. Yahoo News had een kop die luidde: “Anti-vax Olympische gouden medaillewinnaar sterft aan covid op 51 jarige leeftijd”. Iedereen die het verhaal heeft gelezen, zal hebben ontdekt dat de man aan covid was overleden en een vaccinatie had gehad. Hij had al eerder anti-vax standpunten geuit, maar hij was geprikt en stierf aan covid.

  Dr. Coleman: Dezelfde mensen die nu over Rusland schreeuwen, zijn dezelfde zelfingenomen idioten die kleine kinderen dwongen met gif ingespoten te worden

Over de hele wereld neemt de druk toe. De Chinezen moeten voedselvoorraden aanleggen voor meer lockdowns als er nieuwe varianten van covid opduiken.

Maar ik maak me zorgen over wat er daarna komt. En hun plannen zijn nu allemaal vrij duidelijk.

Het is duidelijk dat de klimaatverandering, die al in de jaren ’60 werd gepland, de grootste bedreiging is waar we mee te maken hebben.

Covid-19 was het opwarmertje voor het grote werk – de global warming fraude. Dat was altijd al het excuus voor strenge nieuwe wetgeving, economische vernietiging, meer genocide, het einde van de medische zorg en de invoering van de digitale paspoorten. Nu komt het allemaal heel, heel snel. En de voorspelbare repressie komt er ook snel aan.

Degenen die de waarheid durven te vertellen over de prikken zijn nu het doelwit van terrorismebestrijders met het argument dat we de nationale gezondheidsveiligheid ondermijnen. Geweld of dreiging met geweld – zelfs als dat grappig bedoeld is – zal worden gebruikt als bewijs dat wij terroristen zijn. Precies hetzelfde gebeurde 30 jaar geleden met de anti-vivisectiecampagnes. Ik weet dat omdat ik er middenin zat. Mijn telefoons werden afgeluisterd en ik kon de deur niet uit zonder gevolgd te worden door een vent van de speciale afdeling met een videocamera. Mensen spotten ermee en niemand gelooft het totdat het hen overkomt.

Voordat hij werd gekozen, vertelde Boris Johnson de kiezers dat er een vreugdevuur van EU-regels zou komen. Daarom is hij aan de macht gekomen.

Een dag of wat geleden besloot hij stilletjes om dat niet te doen – gewoon weer een gebroken belofte van iemand met sterke banden met de EU – en in plaats daarvan meer gemene net-nul wetgeving in te voeren die de industrie zal vernietigen, iedereen die geen vriend of protégé van de Rothschilds is, zal verarmen en alles van waarde zal vernietigen.

Dat gaat dit jaar gebeuren.

Het gemiddelde gezin zal aan het eind van het jaar minstens 25% armer zijn. De energieprijzen zullen de pan uit rijzen. En als de energiekosten stijgen, stijgen ook de kosten van al het andere.

Er zijn dit jaar al vier grote olierampen geweest en tankers die in brand zijn gevlogen. En zoals ik weken geleden op mijn website al aangaf, is er een tanker voor de kust van Jemen die binnenkort problemen lijkt te krijgen. Olie-exploratie is vertraagd, natuurlijk, vanwege de krankzinnige opwarming van de aarde cultisten.

Vervolgens hoor ik dat de Wereldgezondheidsorganisatie wereldwijde wetten plant om problemen in de toekomst te beheersen. Ze gaan samenwerken met Schwab en het Wereld Economisch Forum. Al deze mensen zijn niet gekozen. Maar denk er eens over na: je kunt geen wereldwijde wetten hebben zonder een wereldwijde regering.

Het is geen toeval dat elke leider in de wereld nu gehaat wordt. Trudeau verstopt zich ergens. Biden, Macron, Johnson, Morrison en de gek in Nieuw-Zeeland worden allemaal verafschuwd. We moeten onze nationale regeringen haten, zodat ze de wereld kunnen klaarstomen voor een wereldregering die wordt geleid door klimaatveranderingscultisten.

  Studie: Mensen die Johnson & Johnson COVID-19 vaccin kregen, hebben meer dan drie keer het risico op bloedklonters

De mainstream media, met name de BBC en The Guardian, die beide financiële banden hebben met Bill Gates – die door de WHO als een lidstaat wordt beschouwd – zullen het idee ongetwijfeld goedkeuren. Ik overdrijf niet als ik u waarschuw dat we snel op weg zijn naar wereldwijde slavernij.

Vergeet niet dat de lidstaten van de Verenigde Naties in 2019 – op 1 april nog wel – zijn overeengekomen om hun plannen voor bevolking en ontwikkeling uit te voeren.

De plannen omvatten massale controles van de bevolkingsgroei – met name gericht op Azië en Afrika. De ouderen en de zieken zullen aan nog meer genocidale plannen worden onderworpen.

Het wordt nu duidelijk hoe covid – de nieuwe griep – wordt gebruikt om vaccinpassen te promoten, waardoor we digitale paspoorten krijgen. Er wordt een hoop nieuwe wetgeving doorgedrukt om een communistische staat op te bouwen op de achtergrond van een ziekte waarvan ik heb bewezen dat ze minder mensen heeft gedood dan de griep zou hebben gedaan in een gemiddeld jaar.

In het Verenigd Koninkrijk zal de ‘Police, Crime, Sentencing and Courts Bill’ een einde maken aan ons recht om vreedzaam te protesteren en ons verder leiden naar een politiestaat. Als een dozijn vogelaars samenkomt om naar een pimpelmees te kijken, worden ze waarschijnlijk gearresteerd. Als padvinders gaan kamperen zal de politie ze oppakken en arresteren.

De Human Rights Act Reform Bill heet officieel een moderne Bill of Rights en bevat een verwijzing naar de Magna Carta. Maar dit is een wetsvoorstel waar Koning John van gehouden zou hebben. Ze doen het voorkomen als een wetsvoorstel voor vrijheid, maar dat is net zoiets als beweren dat de BBC evenwichtige, eerlijke nieuwsuitzendingen brengt. De regering zegt dat vrijheid van meningsuiting en academische vrijheid grondbeginselen zijn, maar regeringen overal hebben beide onderdrukt. De Britse regering voegt daaraan toe dat vrijheid van meningsuiting geen absoluut recht kan zijn wanneer het wordt afgewogen tegen de noodzaak de nationale veiligheid te beschermen. Dat is hun excuus om te liegen, om de waarheidssprekers te demoniseren en om feiten en waarheden te onderdrukken.

En vergeet de noodwet niet, die in maart 2020 werd ingevoerd, onmiddellijk nadat de Britse regering officieel te horen had gekregen dat covid-19 niet dodelijker was dan de griep. Het staat nog steeds op de achtergrond en geeft de regering buitengewone bevoegdheden. Het stelt hen in staat te doen wat ze maar willen. Het Parlement blijft het goedkeuren.

En dan is er NHSX – een speciale kleine organisatie die de NHS en NHS Digital aan elkaar koppelt. Het plan is om een technische architectuur (zoals zij het noemen) te introduceren om de hele National Health Service (NHS) te verbinden – over gezondheid en zorg. Er zullen apps komen die de vax-paspoorten rechtstreeks in digitale paspoorten omzetten. Privacy zal tot het verleden behoren. Nogmaals, dit wordt heel stilletjes gedaan door ongekozen bureaucraten. In de nieuwe NHS wil het medische establishment een vermindering van het aantal kankerscreening tests die worden gedaan en het aantal mensen dat wordt behandeld. Minder patiënten die gediagnosticeerd en behandeld worden zal, zo zeggen ze, helpen om de opwarming van de aarde te stoppen. Het laatste idiote idee van de regering is om een nieuwe oorlog tegen kanker te verklaren met een kankervaccin als wapen.

Als ze gewaarschuwd worden voor het komende gebrek aan privacy, zeggen miljoenen glunderend: “Ik heb niets te verbergen”. Maar ik vraag me af of ze dat nog steeds zullen zeggen als hun buren naar de foto’s van hun aambeien kunnen gluren die ze naar hun dokter hebben gestuurd. En hoe blij zullen ze zijn dat hun buren precies kunnen zien hoeveel ze op de bank hebben staan? Dat is wat digitale paspoorten betekenen.

  "Onze soort wordt genetisch gemodificeerd": De opmars van de mensheid naar de ondergang? Analyse van het microbioom en het viroom

Ondertussen gaat de opwarming van de aarde fraude snel verder.

De BBC, die de opwarming van de aarde beschouwt als gepubliceerd in de Evangeliën, meldt dat een klein leger vrijwilligers de zogenaamde ontkenners van Wikipedia weghoudt.

Tot zover de vrijheid van meningsuiting en debat – alweer. Deze mensen onderdrukken standpunten waarmee zij het niet eens zijn en de BBC behandelt hen als toegewijde helden, natuurlijk. Zelfs een medeoprichter zegt dat hij Fakopaedia niet meer vertrouwt. Ik denk dat het de gevaarlijkste site is in de geschiedenis van het internet.

Al deze dingen gebeuren over de hele wereld. Ze drukken wetgeving erdoor over de ruggen van de herdoopte griep en leiden ons af met die ellendige koninklijke familie onzin en andere stommiteiten.

De sleutel om dit alles te stoppen is simpel.

Gebruik geen smartphone. Neem een goedkope telefoon voor alleen bellen. Download nooit een app op een telefoon of computer. Zonder apps kunnen ze ons niet controleren.

Als genoeg van de deugdsignalerende, masker dragende, prikkende medewerkers apps downloaden, dan komen we in grote problemen.

Het goede nieuws is echter dat in het Verenigd Koninkrijk ten minste een derde van de bevolking nog steeds niet de eerste vaccinatie heeft gehad. Ik vermoed dat dat cijfer over de hele wereld goed is. Regeringen hebben gelogen over het aantal vaccinaties.

Zorg ervoor dat je je niet bij de zombies voegt. En zorg ervoor dat je familie, vrienden en buren standvastig blijven. We kunnen dit winnen. En we moeten wel, anders stevenen we rechtstreeks op slavernij af, aan het eind van het jaar.

Tenslotte, ook al voelt het soms zo, vergeet niet dat u niet alleen bent. Meer en meer mensen worden wakker en als ze eenmaal wakker zijn, gaan ze niet meer terug slapen. – Wat betekent dat ons aantal dagelijks groeit.

Als we deze oorlog willen winnen dan moeten we hard vechten en met vastberadenheid en passie en de waarheid – en humor die de vijand haat en niet begrijpt. Vergeet niet dat dit in de eerste plaats een propaganda- en mediaoorlog is en dat we moeten proberen naar buiten te reiken om mensen op te voeden die niet in staat zijn voor zichzelf te denken. We moeten de strijd aangaan over de eenvoudige zaken, zoals de zinloosheid en het gevaar van de grappen.

Deze oorlog zal niet worden gewonnen in parlementen of rechtbanken, maar in de harten en geesten van de mensen, u en ik, die weten dat dit een verderfelijke propagandaoorlog is. Wij zijn verraden door de meeste politici, journalisten, advocaten, rechters en artsen, maar hoewel zij het geld hebben, hebben wij het geloof, de liefde, de waarheid en de wil om te winnen.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en bestrijd de leugens.

Dank u voor het kijken naar een oude man in een stoel.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. COLEMAN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman legt uit waarom de meeste Covid-19 gevaccineerden vroegtijdig zullen sterven

Vorig artikelSchertsvertoning is voorbij: Data uit New South Wales, Israël bevestigen dat volledig gevaccineerden en geboosterden de overgrote meerderheid van de sterfgevallen en ernstige gevallen van het zogenaamde COVID-19 zijn
Volgend artikelJohns Hopkins Universiteit bevestigt dat u zonder het te weten kunt worden gevaccineerd met een PCR-uitstrijkje test
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. regels…..
  (federale overheid/De Corporatoe/De centrale bankiers) is prive onderneming.
  regels zijn vrijwillig als je ze acsepteerd vermeend geldig.

  je acsepteerd de regels van voetbal als je met je clubje het veld op stapt voor een potje voetbal.
  dit doe je vrijwillig.
  als er een meppartij ontstaat ga je je kleden en zeg je , fonk off ik doe niet meer mee.
  funk die gele of rooie kaart.
  zondagsfluiter.
  ik ben weg.

  regels zijn er om je te misleiden wetten tegen jezelf te breken.

  4 Enige overtredingen van de grondwet.
  1-laster en smaad
  2-fraude en coruptie
  3-diestal
  4-geweld.

  de rest is regels die je verleiden met comfort
  de wetten tegen jezelf te breken.

  aangezien iedereen de achternaam en geboortedatum van de dode vermeende wetgeving hanteert
  (achternaam/ter wereld komen geboortedag van het vermeende produckt)
  FRAUDEERD IEDEREEN.

  dit is waarom de nep bijbel stelt.
  schuldig geboren…..
  schuldig aan het breken van wetten
  TEGEN JEZELF!!

  je eigen dader & slachtoffer.

  verzet is de enige manier.

  regels die zijn gemaakt om je te schaden.
  boetes bv.
  zijn ongeldige regels.
  reageer hier niet op.
  reageren is meespelen.
  meespelen is regels
  regels is verliezen.

  wie geloofd nog in sep blatters WK voetbal?
  of in een echte wereld kampioen?

  elke bedrijf heeft 1 regel.
  winst maken.
  handel = oorlog.

  ik ben geen handelswaar.

 2. “If you’re not scared by now, nothing can scare you” – Yuri Bezmenov over ideological subversion, tijdens een lang interview met Edward G. Griffin in 1983.

 3. “Vertrouw niet op mensen met macht, vertrouw niet op de mens, die niet redden kan. Zijn geest gaat uit, hij keert terug naar de grond. Op die dag vergaan zijn gedachten.” – Psalm 146:3, 4

  Geloof wordt een schaars maar waardevol goed. Ga niet strijdend ten onder voor een wereld die in rook opgaat. Geen mens kan je redden als het moment daar is. Succes. 🙂

 4. Vertrouw ook geen politieke partijen.
  Politieke partijen zijn in het leven geroepen om de bevolking onder controle te houden en hun stem te misbruiken.

 5. Een rondje Ceaucescu en Eega door de EU politiek en alles kan nieuw leven krijgen….enkele dozijnen de grond in brengt voor hele volkeren nieuw leven in voorspoed. En mijn inschatting is dat we politici in Europa zullen zien vluchten met de koffer vol met geld en hun stiekeme dubbele paspoort dat ze hebben geregeld met elkaar. Maar ik denk dat deze bol die we aarde noemen slechts tijdelijk veilig is, ze gaan boeten in het kwadrtaat en tot de tweede genetische verdunning voor hun verraad, staat in de kaarten.

  Haal de beloning weg bij de misdadigers in de politiek en de misdaad zal nooit een navolging krijgen….

  …aan het wandelen sturen met wachtgeld of vet pensieoen voor wanprestatie zou niet mogelijk moeten zijn.
  Publieke functie: publieke verantwoordelijkheid afleggen aan het publiek, niet aan je mede graaiers….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in