In vaccinatiebus "Impfin" om snel de "prik" te krijgen. En dat kan het begin zijn van een mogelijk ongeneeslijke lijdensweg - of een plotselinge dood. Afbeelding: Impfin, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

De VS zijn al heel lang dol op statistieken, dus ze registreren heel veel gegevens. Zelfs als die soms aantonen dat hun eigen beleid enorm schadelijk is voor de gezondheid. Officiële gegevens van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hebben onthuld dat het Corona-vaccin een verontrustende toename veroorzaakt van het aantal Amerikanen dat ziektes oploopt die veroorzaakt worden door schade aan het aangeboren immuunsysteem, schrijft Dr. Peter F. Mayer.

De nieuwe gegevens van de CDC laten zien dat grote aantallen volledig gevaccineerde Amerikanen kanker en het verworven immuundeficiëntiesyndroom (AIDS) hebben gekregen. De CDC-gegevens laten echter geen fenomeen zien dat uniek is voor de Verenigde Staten. Andere gegevens van de regeringen van Canada en het Verenigd Koninkrijk suggereren ook dat gevaccineerde bevolkingen in deze twee landen ook lijden aan deze verzwakking van het immuunsysteem.

Het is een veel voorkomende misvatting dat AIDS alleen wordt veroorzaakt door het HIV-virus, maar dit is niet waar. Dit feit en waarom AIDS optreedt als gevolg van C19 vaccinatie wordt hier uitgelegd in dit TKP artikel van 13 februari 2022.

AIDS – Manifestaties en optreden

Verworven (of secundaire) immunodeficiëntie is een van de belangrijkste oorzaken van infecties bij volwassenen. Deze immunodeficiënties brengen het immuunsysteem geheel of gedeeltelijk in gevaar, waardoor het lichaam een gemakkelijk doelwit wordt voor verschillende ziekten en infecties. Wanneer immunodeficiëntie het immuunsysteem aantast, kan het lichaam bacteriën en ziekten niet langer bestrijden.

Verschillende factoren in de omgeving kunnen secundaire immunodeficiëntieziekten veroorzaken. Sommige hiervan komen vaak voor:

 • Bestraling of chemotherapie, wat kan leiden tot een secundaire immunodeficiëntie stoornis genaamd neutropenie.
 • Infecties met het humaan immunodeficiëntievirus (HIV) kunnen leiden tot het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS).
 • Leukemie, een vorm van kanker die begint in de cellen van het beenmerg en kan leiden tot hypogammaglobulinemie – een vorm van secundaire immuundeficiëntie
 • Ondervoeding, die tot 50% van de bevolking in onderontwikkelde landen treft en mensen kwetsbaar maakt voor infecties aan de luchtwegen en diarreeziekten
  De oorlog tegen de realiteit

Gegevens die door de CDC zijn vrijgegeven suggereren sterk dat Covid prikken ook aan de lijst moeten worden toegevoegd. Al maandenlang suggereren officiële gegevens uit het Verenigd Koninkrijk en Canada dat gevaccineerde bevolkingsgroepen een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelen.

Het aantal gevallen per 100.000 inwoners naar vaccinatiestatus steeg in Engeland tussen week 51 van 2021 en week 12 van 2022. Volgens de gegevens waren de gevallen per 100.000 inwoners het hoogst in de drievoudig gevaccineerde bevolking tijdens deze drie maanden. De enige uitzonderingen waren 18-29-jarigen in het rapport alleen voor week 3 en jonger dan 18 jaar in alle drie de maanden.

De effectiviteit van vaccins is echter niet echt een maatstaf voor het vaccin, maar een maatstaf voor de prestaties van het immuunsysteem van een gevaccineerd persoon in vergelijking met de prestaties van het immuunsysteem van een ongevaccineerd persoon.

De gegevens van de Canadese overheid laten ook ongeveer hetzelfde zien.

Hoewel de Britse en Canadese gegevens alleen maar suggereren dat er hier een serieus probleem is, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat het zich vertaalt in AIDS-gerelateerde ziekten en aandoeningen.

Enorme toename van AIDS-gevallen volgens gegevens VS

Een analyse van CDC-gegevens toont een alarmerende stijging van het aantal AIDS-gerelateerde ziekten. De CDC heeft een Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) waar bijwerkingen van vaccins kunnen worden gemeld. De volledige database kunt u hier vinden.

De database bevat meldingen van ongewenste bijwerkingen voor alle vaccins die in de VS beschikbaar zijn en die teruggaan tot 1950. Een zoekactie in de database naar veelvoorkomende AIDS-gerelateerde ziekten en infecties laat het verband zien. Het CDC heeft een nuttige pagina met een lijst van “opportunistische infecties die in verband worden gebracht met AIDS” die u hier kunt bekijken.

Hieronder volgt een lijst van wat officieel “AIDS-bepalende kankers” genoemd worden:

 • Kaposisarcoom
 • Agressief B-cel non-Hodgkin lymfoom (NHL)
 • Baarmoederhalskanker

Er is een ongelooflijk lange lijst van ziekten die in verband worden gebracht met AIDS, waaronder:

 • AIDS-bepalende kankers
 • Herpes infectie
 • Verworven immunodeficiëntie aandoeningen waaronder het Verworven Immunodeficiëntie Syndroom
 • Encefalopathie (hersenziekte geassocieerd met AIDS)
 • Bacteriële/schimmelinfecties geassocieerd met AIDS (candidiasis, coccidioidomycose, cryptokokkose)
 • Sepsis
 • Myocarditis en pericarditis
  Vrouw van dominee zegt dat sinds de uitrol van Covid injecties er begrafenis na begrafenis is geweest, het is tragisch

Myocarditis en pericarditis zijn niet officieel gekoppeld aan AIDS. Het zijn echter auto-immuunziekten die het gevolg zijn van een aanval van het immuunsysteem op het hart. En aangezien deze twee aandoeningen tot de enige bijwerkingen van het Covid-vaccin behoren die door geneesmiddelenautoriteiten zijn gepubliceerd, verdienen ze nader onderzoek.

Een zoektocht naar AIDS-definiërende kankers die gemeld zijn als bijwerkingen van het vaccin laat een plotselinge piek zien beginnend in 2021. CDC-gegevens laten een enorme toename zien van meldingen in 2021 en 2022, waarbij de overgrote meerderheid wordt toegeschreven aan Covid-vaccins.

Het gemiddelde aantal AIDS-geassocieerde kankers gemeld als vaccinbijwerkingen tussen 2000 en 2020 is 21,3.

Het totale aantal AIDS-geassocieerde kankers dat in 2021 als bijwerking werd gemeld, was 430.

Dit vertegenwoordigt een stijging van 1919%.

Het is echter belangrijk om op te merken dat niet alle bijwerkingen aan VAERS worden gemeld. Het CDC heeft zelfs toegegeven dat slechts 1 tot 10% van de bijwerkingen daadwerkelijk aan het systeem wordt gemeld. Een briljante analyse van Jessica Rose, Ph.D., schat het aantal niet gerapporteerde gevallen echter nauwkeurig op minstens 41,3%.

Het gemiddelde aantal AIDS-gevallen dat gemeld wordt als bijwerkingen van vaccins tussen 2000 en 2020 is 31.

Het totale aantal AIDS-gevallen dat in 2021 als bijwerking gemeld werd, was 386.

Dit is een duizelingwekkende toename van 1145%.

De gegevens laten ook het aantal herpesinfecties/complicaties zien dat aan VAERS is gemeld als bijwerking van alle vaccins, inclusief Covid-vaccins. Ze laten een verdere enorme stijging zien in 2021 en 2022.

Het gemiddelde aantal herpesinfecties gemeld als bijwerking van een vaccin tussen 2000 en 2020 is 926.

Het totale aantal herpesinfecties dat in 2021 als bijwerking werd gemeld, was 18.336.

Dit komt neer op een stijging van 1880%.

Uit een onderzoek van de gegevens blijkt dat het aantal gevallen van encefalopathie dat aan VAERS is gemeld als bijwerking van alle vaccins ook sterk is toegenomen.

  Iedereen heeft dit gemist... Gevaccineerde mensen hebben tot negen keer meer kans op een ziekenhuisopname dan ongevaccineerde mensen.

Encefalopathie is het resultaat van schade aan de hersenen en staat ook bekend als AIDS-dementiecomplex.

Het gemiddelde aantal gevallen van encefalopathie dat tussen 2000 en 2020 als bijwerking van een vaccin is gemeld, is 39,6.

Het totale aantal gevallen van encefalopathie dat in 2021 als bijwerking werd gemeld, was 745.

Dit is een stijging van 1781%.

Het aantal candidiasis-, coccidioidomycose- en cryptokokkose-infecties dat in 2021 aan VAERS werd gemeld, steeg met 2447% ten opzichte van het vorige gemiddelde.

Het gemiddelde aantal gevallen van mogelijk fatale sepsis dat tussen 2000 en 2020 is gemeld als bijwerking van een vaccin is 75.

Het totale aantal gevallen van sepsis dat in 2021 als bijwerking werd gemeld, was 1593, een stijging van 2024%.

Het gemiddelde aantal gevallen van myocarditis en pericarditis dat tussen 2000 en 2020 is gemeld als bijwerking van een vaccin is 46.

Het totale aantal verworven immuunziekten dat in 2021 als bijwerking werd gemeld, was 15.555.

Dit is een stijging van 33.715%.

Eenenvijftig procent van alle AIDS-gerelateerde bijwerkingen die sinds 2000 zijn gemeld, werden in 2021 gemeld.

Hoewel de gegevens voor 2022 nog niet volledig zijn, blijkt dat voor dat jaar tot nu toe nog eens 16% is gemeld.

Uit analyse van officiële gegevens van verschillende regeringen blijkt dat degenen die volledig gevaccineerd zijn, AIDS-gerelateerde ziekten hebben.

AIDS-gerelateerde ziekten en infecties die aan VAERS zijn gemeld, zijn in 2021 na de invoering van de Covid-vaccinatie tussen 1145% en 33.715% gestegen.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom (VAIDS): “We moeten verwachten dat deze immuunerosie zich op grotere schaal zal voordoen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe waarheid over holistische geneeskunde
Volgend artikelThey’re Baaaaaack!!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Ze gaan de bevolking een nieuwe experimentele lading door de strot of beter gezegd door de huid te duwen.
  Het gevaarlijkst zijn niet het handvol criminelen die dit voorstellen maar hun miljoenen zombie volgelingen, die mekaar weer zullen verdringen om zich te laten inspuiten en dat ook weer zullen gaan eisen van anderen.

  Biden plans to ask Congress for funding to develop new COVID vaccine, may require shot for all
  https://www.foxnews.com/health/biden-plans-ask-congress-funding-develop-covid-vaccine-require-shot

 2. Grafeen COVID Kill Shots

  ´Grafeen maakte deel uit van het eerste menselijke genoomproject dat in 2001 werd gestart. mRNA-gentherapie Nanotech gebruikt grafeenoxide als vector, draait op CRISPR-technologie en is ontwikkeld door Pfizer, Moderna en BioNTech, als behandeling voor zieke kankerpatiënten. Vanwege de cytotoxiciteit (celdood) in gezonde cellen en het feit dat alle dieren stierven in de dierproeven, werd grafeenoxide nanotechnologie nooit goedgekeurd voor gebruik op mensen! Waarom wordt deze technologie nu gebruikt bij gezonde mensen en bij kinderen, die geen risico lopen op COVID?´

  ´Grafeenoxide is zorgvuldig ontworpen als een “vaccinadjuvans voor immunotherapie” en polyethyleenglycol (PEG), een ander zeer giftig gif, wordt gebruikt als coatingpolymeren. PEG’s worden veel gebruikt als additieven in farmaceutische producten, cosmetica en voedingsmiddelen. Maar PEG’s komen met potentieel levensbedreigende overgevoeligheidsreacties, waaronder anafylaxie.

  Dit is geen groot merk, maar ze vermelden wel “Carbon graphene loaded nano particles and micro-particles” in hun Sars-Cov2 patent uitvinding.

  Hier is een lijst van peer-reviewed medische studies over grafeenoxide toxiciteit en hoe het het bloed stolt.´

  https://jdfor2024.com/wp-content/uploads/2021/07/AppendixGrapheneOxide.pdf
  https://patents.google.com/patent/WO2021199078A2/en

  https://lionessofjudah.substack.com/p/graphene-covid-kill-shots-let-the

 3. Off topic, maar wel interessant.
  Max heeft Zantvoort gewonnen.
  Een poosje terug werd hier gesuggereerd dat Max zich door de elite heeft laten omkopen om zo die leidende figuur te kunnen worden omdat hij als wagennummer 33 had. Ik heb me er verder in verdiept en het blijkt dat Max het getal 3 ziet als een geluksgetal zoals het ook gebruikt wordt door veel katholieken. Maar nr 3 was bezet dus koos hij voor 33, dubbel geluk dus.
  Maar nu rijd hij met nr1 omdat hij leider is en reeds wereldkampioen. Hamilton had ook nr 1 kunnen kiezen maar heeft er steeds vanaf gezien. Max maakt hier dus nu wel gebruik van.
  Max heeft in Maaseik (B) op school gezeten en een nicht van mij is daar lerares.
  Jongens, probeer niet steeds overal een complot in te zien want dat is per saldo schadelijk voor complot ontrafelaars zoals ik mezelf zie. Zo worden we straks ook niet meer geloofd door de twijfelaars.

  • “Jongens, probeer niet steeds overal een complot in te zien want dat is per saldo schadelijk voor complot ontrafelaars zoals ik mezelf zie. Zo worden we straks ook niet meer geloofd door de twijfelaars.”

   En zo is het.

   Bovendien zit er een gevaar in voor de complotzoeker die compleet verdwaalt in zijn eigen schijnwerkelijkheid. Kijk nou de film 23 met Jim Carey.

   Je moet eerst het goede zoeken. Zorgen dat je goed gefundeerd bent in het goede en een goede basiskennis en logica hebt. Dan pas kun je goed onderzoek doen naar de machinaties van het kwaad.

   De film ‘The exorcist’ is geen sprookje maar een zeer goed geresearcht verhaal gebaseerd op getuigenverklaringen. Zo ook de film ‘The exorcism of Emily Rose’ die heel goed toont (of niet juist omdat het onzichtbaar is) waar je tegenaan loopt als je je onvoorbereid in een geestelijke strijd gaat mengen.

   Wordt niet zoals de priester in ‘The exorcist’ die bij de eerste gelegenheid uit het raam geflikkerd wordt. Katholieke priesters zijn de dienaars van het kwaad, kennen de Goede Meester niet maar zijn wel altijd druk met de zonden van anderen. Jezus zegt:”Zoek eerst het koninkrijk van God…” Dan zul je ook zien hoe zielig (letterlijk ziel gebonden) en onmachtig de andere kant is.

   Leer eerst die Kracht kennen voordat je je verliest in de strijd. Zorg voor je geestelijke wapenrusting. Efeze 6.

   En ondermijn je medestrijders niet door onbezonnen acties.

   • Blijf vooral geloven in brood en spelen. De hele wereld staat letterlijk in de fik, de mensheid dreigt te worden uitgeroeid, maar laten we ons druk maken om de demi-goden die ons worden gegeven om ons af te leiden van de wezenlijke problemen in de wereld. Weetje wie zich ook alleen maar druk maken om ‘leuke dingen’ en ‘celebrities’ en ‘sporthelden’… de gehersenspoelde zombies die ons de hel in slepen. Het is oorlog, laat Formule1 lekker een jaartje liggen. Mijn hemel, met voetbal gaat het precies zo. Onze manier van leven wordt verwoest en de hooligans zijn nergens te vinden, maar als hun voetbalelftal moet spelen staan ze als bravehearts op de tribune hun longen uit hun lijf te schreeuwen.

    Off topic… hahaha… ik heb gezegd dat Max met nr 33 voor de vrijmetselaars rijdt en kennelijk heeft dat jou zo enorm diep geraakt dat je het nu een week/weken later off topic nog ff wil aanhalen. Mijn hemel wat een niveau. Heel mooi dat je het nog even ophaalt, dat is echt heel waardevol. Jij denkt dat wereldkampioenen niet onder invloed zijn van de elites… hahaha… dan heb je afgelopen jaren echt niks geleerd. Iedere politicus en sporter met grote invloed is een puppet. Max is niet meteen één of andere grote speler. Max is gewoon een poppetje waarmee ze ons bezighouden. En op dit moment wil men de Nederlanders af en toe in een roes kunnen brengen. Het is gewoon zoals vroeger in Rome… brood en spelen. Die gladiators wonnen wel echt en ze waren getalenteerd, maar ze werden gebruikt als demi-goden om het volk mee te besturen. Kijk nou alleen al dat jij dit kennelijk een week hebt onthouden en nu begin je er off topic over en ik reageer en we krijgen er onenigheid over… PRECIES WAT ZE WILLEN.

    Maargoed… geniet lekker van je held, adoreer hem, binnenkort breken er tijden aan dat je beseft dat je je tijd beter anders had kunnen besteden dan aan brood en spelen.

    En ik ben niet boos, ik reageer gewoon om het te duiden. Kennelijk was jij geïrriteerd dat ik zei wat ik zei, daarom moet je dit even off topic oproeren. Zonde van de energie, maar geniet van je brood en spelen tot ze dat afschaffen omdat hun doel van totalitarisme is bereikt. Sporten die zo groot zijn als de Formule 1 zijn gewoon een middel van de elites. Of dacht jij dat al die teams nog draaien obv pure liefde en enthousiasme voor een beetje racen…??? Komop, formule 1 is een high stakes spel geworden van de super rijken, dat heeft niks meer te maken met een onschuldig potje racen. Doe niet zo naïef, de belangen in de formule 1 zijn GIGANTISCH.

    • Ik wil echt benadrukken dat ik geen strijd of onenigheid zoek. Ik spreek me gewoon uit. Celebrities en topsporters zijn gewoon demi goden die de elites gebruiken om de massa af te leiden of dmv bepaalde boodschappen de massa te beïnvloeden.

     Ik bedoel kijk naar Arnold Schwarzenegger die de vaccins promootte. Max deed het omgekeerde, maar ook niet echt, want hij deed even niet mee aan de mondkapjes, maar hij sprak zich er ook niet tegen uit. Max deed niet mee met BLM, maar hij sprak zich er ook niet tegen uit.

     Ik zeg niet dat Max een grote speler is, maar de grote spelers rondom Max zijn wel ratten en die gebruiken jongens als Max… soms zelfs zonder dat jongens als Max het doorhebben. De formule 1 is echt niet meer zoals de formule 1 30jr geleden nog was. Het is een geoliede high tech machine waar inmiddels de superrijken vuistdiep in zitten. Het zou me niks verbazen als de paddocks en de vip ruimtes vol zitten allerlei WEF bazen… sterker nog, ik weet zeker dat de WEF bazen als vips op die circuits achter de schermen rondlopen. Brood en spelen en met name de allerbeste gladiatoren worden gebruikt om het volk mee te besturen. Ik heb destijds ook al gezegd om de tattoos van Lewis Hamilton eens op te zoeken… die gozer is vol getatoeëerd met vrijmetselaar symbolen. Grote filmsterren en grote sporters worden nou eenmaal gebruikt om de massa mee te besturen. Dit ontkennen getuigd van grote naïviteit omdat je gewoon niet wil geloven dat jou demi-god ook zo’n poppetje is. Je wordt wereldkampioen en dan komen de deals. Óf je wil wereldkampioen worden en dan komen de deals. Max is een mega talent, en het grote geld zal alles doen om hem in te lijven… zo werkt het gewoon op het hoogste niveau. Dat heeft niks met complottheorieën te maken, zo werkt het grote geld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in