Het begon in de herfst van 1980. Ik was in Wenen en het weer was ijskoud. Buiten op straat sneed de wind door mijn dunne regenjas alsof hij er niet was. Ik liep met gebogen schouders en mijn handen diep in mijn jaszakken. Mijn vingers voelden gevoelloos aan. Ik had het zo koud dat ik nauwelijks kon denken; zelfs mijn hersenen voelden bevroren aan. Ik rilde onwillekeurig en oncontroleerbaar, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Het was schemerig. De lucht was donker met regen in het vooruitzicht en in de vroege avondschemering leken de felle lichten van het café bijzonder warm en veelbelovend. Ik ben dol op de cafés van Wenen en Parijs. Ze doen me denken aan het soort plekken waar Dr. Johnson een paar eeuwen geleden in Londen met vrienden had kunnen praten. Door de open gordijnen kon ik de donkere houten tafels en stoelen zien, de rekken met kranten netjes gevouwen rond houten stokken en de mollige Oostenrijkse serveerster die rondliep met grote koppen koffie met roomtopping.

Ik ging naar binnen, vond een tafeltje bij het raam en ging zitten. Binnen in het café was het gezellig en comfortabel. Ouderwetse radiatoren en een houtkachel knetterden gezellig en de lucht rook naar gemalen koffiebonen en rijke chocoladetaart. De serveerster kwam naar me toe en glimlachte. Ik gaf haar mijn bestelling, haalde mijn handen uit mijn zakken en probeerde ze tegen elkaar aan te wrijven. Ze waren wit van de kou en ik kon mijn vingers nauwelijks bewegen.

Ik sloot mijn handen, hield ze voor mijn gezicht en blies erop. Langzaam kwam het gevoel terug. Langzaam kwam de kleur terug. Behoedzaam spande en strekte ik mijn vingers; langzaam kreeg ik de beweging terug die ik verloren had. Terwijl ik toekeek hoe mijn bevroren vingers van kleur veranderden, werd ik me plotseling bewust van iets dat mijn leven zou veranderen. Ik werd me plotseling bewust van het opmerkelijke vermogen van het menselijk lichaam om zich aan te passen aan de omgeving. Buiten in de bitterkoude herfstlucht had het bloed mijn vingers verlaten om de hoeveelheid verloren warmte te verminderen en zo te proberen mijn interne lichaamstemperatuur op peil te houden. Mijn lichaam was bereid geweest om mijn vingers op te offeren om zichzelf te redden. Binnen, in de warmte van het café, was het bloed weer in mijn handen gestroomd. Toen de interne thermometer van mijn lichaam eenmaal had herkend dat de temperatuur in het café warm was, hoefde mijn lichaam niet langer te vechten om mij in leven te houden.

Ik was al tien jaar gekwalificeerd als arts en het grootste deel van die tijd had ik als huisarts gewerkt in een klein stadje in het midden van Engeland. In het begin had ik genoten van het werk dat ik deed, maar al een paar jaar begon ik me steeds meer zorgen te maken over het feit dat ik me te vaak met ziekten bemoeide, terwijl ik het idee had dat mijn patiënten waarschijnlijk vanzelf beter zouden worden als ik en zij maar bereid waren om te wachten.

  Wordt u geconsumeerd door angst?

Toen ik in dat café in Wenen zat, realiseerde ik me dat het menselijk lichaam veel meer uitgebreide, beschermende en zelfgenezende krachten heeft dan we denken. Ik realiseerde me dat wij allemaal, artsen en patiënten, de neiging hebben om te snel naar het medicijnkastje te grijpen als er iets misgaat. Ik herinnerde me een boek dat ik gelezen had toen ik geneeskunde studeerde. Het heette The Wisdom of the Body en was in 1932 geschreven door een fysioloog genaamd W. B. Cannon, die geloofde dat de vermogens van het lichaam om zichzelf te beschermen tegen verandering en bedreiging veelomvattend en verstrekkend zijn. En ik herinnerde me gesprekken die ik had gehad met een vriend, Tony Sharrock, die ervan overtuigd was dat artsen maar al te vaak het feit negeren dat het lichaam het bij ziekte het beste weet.

Uw lichaam bevat veel automatische zelfgenezings- en verdedigingsmechanismen. Als u zich snijdt, zal er een paar seconden bloed stromen om vuil weg te wassen. Dan vormen speciale eiwitten snel een beschermend net om bloedcellen op te vangen en een stolsel te vormen om de wond af te sluiten. De beschadigde cellen geven speciale stoffen af aan uw weefsels om het gebied rood, gezwollen en heet te maken. De hitte doodt de overgebleven infectie en de zwelling werkt als een natuurlijke spalk – die het gewonde gebied beschermt. Witte cellen worden naar de plaats van de verwonding gebracht om eventuele bacteriën op te slokken. En tot slot bouwt zich littekenweefsel op over de plaats van de verwonding.

Als u veel bloed verliest, zult u flauwvallen. Dit is een opzettelijke techniek om ervoor te zorgen dat uw hersenen goed gevoed worden. Als u staat, moet uw bloed omhoog reizen om uw hersenen te bereiken. Als u flauwvalt, gaat u automatisch liggen zodat het bloed gemakkelijker bij uw hersenen kan komen – uw belangrijkste orgaan.

Wanneer u een infectie heeft, gaat uw lichaamstemperatuur omhoog. Dit is geen toeval. Uw temperatuur gaat omhoog om de bacteriën die de infectie veroorzaken te doden.

Als u iets eet dat gif, vergif of infectueuze organismen bevat, zal uw maag dit uitscheiden. U zult overgeven. Als de gevaarlijke stof of het gevaarlijke organisme langs uw maag komt, krijgt u diarree. Zowel braken als diarree zijn vitale mechanismen om infecties zo snel mogelijk uit uw lichaam te verwijderen.

  Dr. Vernon Coleman: Wordt uw land geleid door een Psychopaat?

Uw lichaam is ook uitgerust met een eetlustcontrolecentrum dat ontworpen is om uw gewicht stabiel te houden. De meeste mensen negeren het of overrulen het, maar het is er wel.

Toen ik in het café in Wenen zat, pakte ik mijn notitieboekje en potlood en schreef meteen de opzet op van een boek waarvan ik wist dat ik het wilde schrijven. Ik noemde het Bodypower. Ik wilde proberen om zowel artsen als patiënten te leren dat het menselijk lichaam verregaande krachten heeft die we veel te vaak negeren. Ik wilde proberen patiënten te overtuigen om naar hun eigen lichaam te leren luisteren en ik wilde zowel patiënten als artsen laten zien dat we allemaal de opmerkelijke genezende krachten van het menselijk lichaam onderschatten.

Een paar dagen later kwam ik vol opwinding thuis en vond ik een uitgever.

De filosofie die ik in Bodypower beschreef, veranderde mijn leven en heeft alles beïnvloed wat ik sinds 1980 over geneeskunde heb geschreven. Het heeft ook honderden medische schrijvers, duizenden artsen en miljoenen patiënten beïnvloed. De Bodypower filosofie wordt nu algemeen erkend en geaccepteerd.

Ons lichaam is gevoelig, delicaat en opmerkelijk kwetsbaar. Het feit dat we erin slagen om te gedijen in een wereld die vaak vijandig en onsympathiek is, is een eerbetoon aan een enorm aantal automatische mechanismen – mechanismen die speciaal ontworpen zijn om ons in staat te stellen om een oneindige verscheidenheid aan omgevingsgevaren te overleven, om onszelf te herstellen en weer gezond te maken wanneer ziekte en invaliditeit dreigen en om van onze ervaringen te leren zodat we ons vermogen om te overleven kunnen verbeteren.

Vandaag de dag beginnen we pas de omvang van onze onwetendheid over het menselijk lichaam te begrijpen. Langzaam wordt het duidelijk dat als een wetenschapper beweert dat er een eenvoudige verklaring is voor een complex fenomeen, hij het waarschijnlijk bij het verkeerde eind heeft. Onze kennis over het menselijk lichaam breidt zich zo snel uit dat het bijna zeker waar is dat alles wat een student leert over de fysiologie van het menselijk lichaam achterhaald zal zijn tegen de tijd dat hij zijn school, hogeschool of universiteit verlaat.

We merken nu dat de traditionele scheidslijn tussen de bewuste en onbewuste geest niet langer nauwkeurig getrokken kan worden. We weten dat berichten binnen de hersenen worden doorgegeven door elektrische activiteit en door een complex netwerk van chemische boodschappers die veel verbijsterender zijn dan onze voorgangers zich ooit konden voorstellen.

We weten dat de hersenen pijnstillende hormonen bevatten en, hoewel we niet begrijpen waarom, weten we dat ze beïnvloed kunnen worden door magnetische stormen.

  Ze hebben oma vermoord, nu gaan ze de kinderen vermoorden

Te midden van alle verwarring en onwetendheid is er één ding dat we met zekerheid kunnen zeggen: het vermogen van het menselijk lichaam om zichzelf te genezen, van ervaringen te profiteren, zichzelf te verbeteren, zichzelf te beschermen en zich tegen allerlei bedreigingen te wapenen, is veel groter dan we ons ooit hebben kunnen voorstellen.

Toen Bodypower voor het eerst werd gepubliceerd, was de reactie van sommige delen van de medische wereld koel. Artsen hebben decennialang geleerd dat ze moeten ingrijpen in de natuur om ziekten te verslaan. De medische beroepsgroep is samen met de geneesmiddelenindustrie sterker geworden; duizenden artsen hebben geleerd dat de eerste reactie van een arts op een ziekte altijd moet zijn dat hij naar zijn receptenblok grijpt. Maar dat is veranderd. In de medische tijdschriften staan nu steeds vaker artikelen van artsen die uitleggen hoe ze ontdekt hebben dat het niet altijd nodig is om in te grijpen als een patiënt ziek wordt; dat het lichaam vaak voor zichzelf kan zorgen; dat de afweermechanismen en zelfgenezingsmechanismen van het lichaam veel geavanceerder zijn dan ze geleerd hadden en dat de kracht van de menselijke geest veel groter is dan iemand in het verleden had durven suggereren.

In 1983 leek de filosofie achter Bodypower voor veel mensen nieuw en enigszins beangstigend. Sommigen vonden het bedreigend, een enkeling suggereerde zelfs dat het ketterij was om te suggereren dat er in 90 procent van alle ziekten geen professionele genezer nodig was, zoals ik had gesuggereerd, dat het lichaam prima voor zichzelf kon zorgen.

Vandaag de dag hoop ik dat de filosofie die in Bodypower wordt beschreven algemeen geaccepteerd is. Het heeft de opmars van het moderne interventionisme niet tot staan gebracht, maar het heeft er misschien wel voor gezorgd dat sommigen die de opmars leiden, een pas op de plaats hebben gemaakt. Uit de brieven die ik heb ontvangen, weet ik dat het velen heeft aangemoedigd om gebruik te maken van de eigen genezingsprocessen van hun lichaam en om ziekte te beschouwen als iets dat overwonnen moet worden in samenwerking met de hulp van genezers (orthodox of alternatief) in plaats van als iets dat volledig overgelaten moet worden aan de professionals.

Denk eraan: uw lichaam weet het vaker het beste dan u voor mogelijk houdt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. COLEMAN DOSSIER

Dr. Coleman: De Covid-prikken hebben miljoenen zombies gecreëerdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische orgieën met Lancet in Zaporizhzhya: Afslachting van 60 Bradley en 20 Leopard 2A4/2A6
Volgend artikelOekraïne is een complete ramp – Verliezen de neocons weer?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Ik ben het niet zo vaak met Dr. Coleman eens, maar nu zeker wel. Zonder hulp van Big Pharma zijn we veel beter af en dus gezonder naar mijn mening. Doktoren en ook patiënten gaan heel vaak voor de weg van de minste weerstand. Gooi er maar een pil in of geef maar een prik dan zijn we er zo snel mogelijk vanaf. Bij veel welvaartziekten worden medicijnen voorgeschreven terwijl een iets gezondere leefstijl beter en zonder bijwerkingen is. Ik ben 60 en in Nederland slikken van mijn leeftijdsgenoten 80% medicijnen (85% als je pijnstillers mee rekent) Ik ben zelf Big Pharma vrij, dus nooit gevaccineerd en nooit pillen geslikt en ik ben gelukkig zo gezond als een vis. Als je in balans leeft (soms te veel, soms te weinig, meestal precies genoeg) kom je een eind zonder chemische troep in je lijf, of meestal zelfs verder 😉

   • ja helaas gaat het weer snel vergeten worden, mooi verhaal trouwens..maar wie leest, weet..voor enkele onder ons is dit al een half decennia geweten..maar voor velen het onthouden waard..een goede en grote bibliotheek is zéér aan te raden trouwens..

  • Helemaal mee eens. Wij hebben een therapie- vorm gevonden gebaseerd op licht. BIOPHOTONENtherapie.
   Het lichaam wordt zelf aangezet om te gaan genezen.
   Poliepen, spike eiwit, lyme, van vanalles zijn wij al genezen.
   Pas zijn we met hond en pup ook geweest. Na oxytocine en een keizersnee was hond helemaal kapot!
   Volgende dag was ze weer normaal!

   • Goedemorgen Pepper,

    gaat u hiervoor naar een therapeut, of heeft u zelf zo’n lamp?

    Graag had ik geweten dewelke (lamp) precies, zodat ik ook deze vorm van genezing kan uitproberen. Geeft u mij een bruikbare tip of seintje?

    Waarvoor dank!

  • Ja hij weet dat niet en daarom geloof jij Rutten en de Jonge want zij zijn beter op de hoogte als Coleman Rutte die wat geschiedenis en de Hugo 3 klas lager school heeft uit geoefend geen enkelen motie van virus hebben die geloofd jij wel, dom dom.

 2. Wat fijn dat deze natuurlijke manier om te genezen, te helen, weer eens onder de aandacht wordt gebracht.
  Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, maar ook vele wegen die naar gezondheid leiden. Kies altijd de weg, het pad, waar je je het beste bij voelt. Je intuitie, je innerlijk weten, wijst je vanzelf de weg, als je daarop wilt en kunt vertrouwen. Van het toedienen van (grove) gifstoffen is nog nooit iemand beter geworden.
  In deze nieuwsbrief wordt het ook nog eens fijntjes uitgelegd: https://www.succesboeken.nl/mailings/wk2331-4aug/wk2331.pdf
  Heb het goed, alleen of met elkaar!

  • Dank je wel voor de interessante link! Ik zou graag het boek Bodypower in het Nederlands willen lezen. Ik heb ernaar gezocht, maar nog niet gevonden. Wel heb ik een email naar succesboeken hierover gestuurd.

 3. Die man blijft sneu. Ik, ik, ik…..er zijn vele niet artsen (ook onder ons) voor wie hier niks nieuws staat. Dat fossiel probeert wsl zijn boek te promoten.

 4. Zolang je redelijk gezond bent en ook jong dan gaat dit, wat Coleman schrijft, wel op.
  Dus normaal gesproken kun je hier voor 100% in mee gaan.
  Natuurlijk heeft het lichaam formidabele vermogens om te genezen en zich aan te pas.
  De meeste mensen realiseren zich dit niet.
  De Indiase natuur geneeskunde Ayurveda heeft een genezings score van 85%, echter als men helemaal niets doet dan kom je bijna op dezelfde score.
  Het wordt wat anders als je op latere leeftijd, ondanks een gezonde levensstijl, kanker ontwikkelt of een versleten heup krijgt.
  Dan heb je niet zo bar veel aan dit modieuze gepraat.

  • We waren tegelijk aan het reageren. “Dan heb je niet zo bar veel aan dit modieuze gepraat”. Met dit statement ben ik het niet eens Ruud.
   Ook bij kanker en versleten heupen ed zijn er mogelijkheden om te verbeteren. Een van de belangrijkste dingen is om het geloof in genezing te behouden. En daarnaast die dingen doen, ook juiste voedingsmiddelen, die je helpen om te verbeteren.
   Eerder in deze topic heb ik een link geplaatst, kijk daar eens rond. Of bij mmv.nl.
   Wonderen zijn echt de wereld niet uit, maar soms moet je ze wel een handje helpen.

   • @ Klien augustus 4, 2023 at 18:25,
    De grootste oorzaken van kanker is stress, angst en overvloedig gebruik van suikers.
    Op latere leeftijd heb je meer kans op kanker, omdat je na mate je ouder wordt je bloed dikker wordt. Wordt je bloed te dik en te stroperig om in de aller kleinste haarvaatjes te komen, dan ontstaan daar dan verstoppingen van je bloed. Dit probleem probeert jouw lichaam zelf op te lossen door bijpassen te maken, zodat de achterliggende organen of spierweefsels e.d. toch te kunnen voor zien van aanvoer van zuurstof, vitamines en mineralen die vervoert worden via het bloed.

    Maar de zogenaamde medische wetenschap zien deze natuurlijke bijpassen als tumoren aan en als deze bijpassen groter zijn dan 0,3 mm. Dan spreekt de medische wetenschap over kwaadaardige tumoren. Die ze er dan uit willen snijden of als het op een onmogelijke bereikbare plek zit. Om dat dan met chemokuren die oude bloedprop te vernietigen met hoogfrequente stralingen. Waarmee ze die oude bloedprop als ware opblazen en als al die kleine fragmentjes verspreiden dan door jouw gehele bloedvaten stelsel. Als ze gaan controleren kijken ze alleen waar ze de bloedprop hebben laten ontploffen en als die dan weg is. Dan zou je dan genezen zijn van je kanker. Maar al die fragmentjes in je bloedstelsel zullen naar verloop weer nieuwe verstoppingen zorgen ergens anders in je kleine haarvaatjes. Meestal duurt dat een paar jaar en dan krijgt de kanker patiënt te horen dat de kanker heeft uitgezaaid en je dan wordt opgegeven als ongeneselijk ziek. Dus die chemokuren helpen jouw natuurlijke lichamelijke oplossing om zeep en verergeren het probleem, maar daar verdienen ze het meest aan.

    Dus als je ouder wordt kun je ook op een veel goedkopere manier je bloed dunner maken met 1 à 2 glazen wijn of een biertje per dag voor het slapen gaan. Want alleen als je slaapt wordt jouw lichaam als ware natuur getrouw geheeld. Want alcohol maakt je bloed dunner. Maar je zult ook zo min mogelijk fabrieksvoedsel en suikers eten (in veel producten is suiker in verwerkt, zoals in kant en klare soepen, sausen, ingeblikt voedsel, in brood, in gebak/koekjes, chocola e.d. Ook niet die zogenaamde synthetische suikers die geen calorieën bevatten. Maar meer verse groentes, ongebrande en gezouten noten zoals de paranoot of de pecannoot of de walnoot en rauwe, zoals salades en vers fruit. Waar vitamine C en ijzer in zit in de noten zit precies de juiste verhoudingen die we nodig hebben aan vitamines en mineralen en spoorelementen. Maar zorg er ook voor dat je voldoende magnesium binnen krijgt. Zodat je genoeg zuurstof en door magnesium je bloedvaten soepel houdt.

    Vitamine D van de zon is ook erg belangrijk, want versleten kraakbeen tussen je gewrichten ontstaat door te weinig vitamine D, waardoor je geen Calcium op kunt nemen uit je voedsel. Loop/wandel in je eigen tempo ook elke dag een rondje van 5 Km. Dit bevordert niet alleen jouw bloedsomloop, maar ook je gehele verteringsstelsel. Van hoe meer we blijven zitten voor de computer of TV en hoe meer we passief gaan leven, hoe sneller we er ouder uitgaan zien en hoe meer ons lichaam achteruit gaat hollen.

    Er is zoveel te vinden op internet over wat vitamines en mineralen en spoorelementen doen in je lichaam en waar je op moet letten en moet vermijden. Dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet. Zo ook wat elektromagnetische velden van je mobieltje, wifi doen met je lichaam.

    • Dank voor je reactie Qvic, is me bijna allemaal bekend. Alleen dat bloedpropjes voor kanker worden aangezien had ik nog niet eerder gehoord.
     In dit topic https://www.frontnieuws.com/turbokanker-bij-artsen-top-borstkankerchirurg-en-top-20-oncoloog-influencers/
     gaf ik een voorbeeld uit mijn omgeving.
     Ik herhaal het hier: Klien augustus 5, 2023 at 00:21″Er zijn hele therapieën op gebaseerd. In mijn omgeving is een goed voorbeeld hoe iemand is verbeterd na verwijdering van parasieten en zware metalen uit het lichaam. Daarnaast nog wat meer gedaan aan voeding. Reguliere therapie in 2020 afgewezen. Verwachting was uitzaaiingen, in 2023 NIET aanwezig! Urologen verbaasd over gemaakte keuze, maar accepteerden het wel. Gevolg voor hen wel een lager inkomen door geen dure reguliere behandelingen”

      • Allerlei symptomen worden door de medici totaal verkeerd geinterpreteerd.
       Voorbeeldje: Bij hoog doseren vitamine d3 wordt er veel magnesium verbruikt en kan men door een tekort daaraan ernstige en zelfs levensbedreigende symptomen krijgen. Vrijwel ALLE artsen stellen in dat geval de diagnose van hypercalcemie en raden je aan de in hun ogen “dodelijke” vitamine d te laten staan, terwijl al dat nodig was is het drinken van een glas water met Nigari oftewel magnesium-chloride, en alles is na enkele minuten weer in orde.

       Zo zijn er vele voorbeelden te noemen.

  • Super dat dr.Coleman zijn boek promoot gezonde geneeswijzen en onszelf helend vermogen zijn een vermogen waard. Dat is waar de hele gezondheid is op gebaseerd. En heb je slechte heup of iets anders kun je eenvoudig met betere energetische doorstroming oplossen.vergelijk het met de regelmatige onderhoudsbeurt van je fiets of auto. Ben zelf 78 jaar vaccinvrij en bigpharma vrij.

   • Dat is voor mij een doel om naar toe te leven, 60 jaar bigpharma vrij kan ik al afvinken! Je bent een voorbeeld voor velen in ieder geval voor mij! 😀

 5. De groep ziekten en kwalen die zich aan het ras hebben vastgehecht, werken voornamelijk via het etherische lichaam en vinden hun weg naar manifestatie via de etherische lichamen van alle vormen. Ze zijn het talrijkst, vanwege het feit dat de mensheid deze nog niet massaal kan verwerken. De benadering moet via individuen plaatsvinden, en mensen moeten hun astrale of emotionele lichaam zuiveren van de omstandigheden die hen vatbaar maken voor ziekte, als individuen. Op dit moment is het ras astraal gepolariseerd. De emotionele aard is almachtig in de massa. Dit leidt tot een relatief negatief etherisch lichaam dat is afgestemd op de gehele etherische substantie van de planeet.

  • Er zijn 7 stralen die via de 7 chakra’s het fysieke lichaam informeren. De 7 chakra’s zijn gerelateerd aan de 7 klieren.
   Er bestaat echter ook zoiets als fysieke glamour die de oorzaak is van bijna alle andere problemen, de identificatie met het fysieke lichaam. In de Bhagavad Gita ligt misschien de kern van het onderscheid dat in de moderne esoterische psychologie wordt gebruikt. Arjuna is de leerling die ten strijde moet trekken tegen familie die op het verkeerde pad is gekomen. Zijn leermeester, goeroe, is Krishna. Arjuna zit op de bok van een strijdwagen en ment de paarden die de kar voorttrekken. Achterin de wagen zit Krishna die niets zegt, hij geeft maar een enkele aanwijzing. Krishna is de ziel, Arjuna is de persoonlijkheid, de wagen is het lichaam, de paarden die hij moet beteugelen zijn de zintuigen.

 6. Groot respect voor iemand die nog een benul heeft van ethiek en leven. Ik kende zo iemand op het hoogste niveau, medisch en beroepsmatig in dit land, die ook in ontwikkelingslanden had gewerkt, die zei dat enkel simpel vertrouwen in de arts vaak al genoeg is, en dat inheemse natuurlijke medicijnen de rest deden.

  • Ja John, de instelling van de mind, al dan niet bewust en het aanspreken van het zelfhelend vermogen van de mens, is voldoende om het genezingsproces in gang te zetten. Sommigen noemen het placebo, alsof de eigen geneeskracht minderwaardig zou zijn. Maar zonder die kracht is er geen genezing mogelijk.

   • Klien; instelling van de mind kan inderdaad voor verassende resultaten zorgen. Ik had eens kiespijn en kon op die dag niet naar de tandarts. Via mijn warme hand die ik op mijn wang legde en meditatie verdween de pijn in enkele uren en kwam nooit meer terug. Mijn bezoek aan de tandarts was al niet meer nodig. Ook had ik eens een zere bult op mijn hand. Hoe ik daaraan kwam weet ik niet maar wel hoe ik er snel vanaf kwam. Ijs-klontjes uit de diepvriezer er op gelegd. Het deed eerst pijn, daarna zakte de pijn langzaam weg. Na enkele uren werd de bult minder en verdween de pijn voor 100%. Twee dagen nadien was de bult helemaal verdwenen.

 7. Weten jullie wel wie er beter van wordt van zij gifspuiten, ja artsen of hoe ik hun noem medicijnen mannen, en de elite die dat gift verkopen of aandeel in hebben sufferds.

 8. De ” Germaanse geneeswijze” ..is het antwoord… Spontane genezing is simpel verklaarbaar….maar wordt door de mainstream media verketterd.. omdat er geen verdienmodel aan zit ..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in