Negenjarig kind tegen Corona ingeënt zonder toestemming van ouders – onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht

10
© @prostooleh Freepik

Toen een vader naar een vaccinatiecentrum in Bobingen in Duitsland kwam voor de Biontech-vaccinatie, speelde de dokter een beetje met zijn dochtertje en deed alsof hij haar vaccineerde. Maar dan, tot afgrijzen van de vader, vaccineerde hij haar. Het kind werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht, de vader heeft tegen de arts een klacht ingediend, bericht reitschuster.de.

Het is een nauwelijks te bevatten bericht, en ik dacht eerst aan “nepnieuws”, toen een lezer mij de overeenkomstige opname van de Augsburger lokale radio RT1 stuurde. Totdat de politie het incident aan mij bevestigde. Op de zender doet een vader verslag van een ongelooflijk voorval: in Bobingen bij Augsburg heeft een arts zijn negenjarige dochter ingeënt, aldus de man, Michael uit Oberottmarshausen. Hij zegt dat hij zelf naar het vaccinatiecentrum in Bobingen ging om zijn tweede dosis Biontech-vaccin te ontvangen.

“We gingen allebei in de stoel zitten. De dokter begroette ons allebei, vroeg hoe heet je, hoe oud ben je – Emma, negen. Ze zei: ‘Ik ben niet bang voor prikken. Hij rommelde wat met mijn dochter, arm een beetje omhoog, spoot het erin. Veegde het af. Dat gaat zo met de prik. En we dachten echt, dit is een Joke, zelfs de doktersassistente. Hij duwt dat erin, en injecteert haar met het Biontech vaccin”, zegt hij.

Biontech is niet goedgekeurd voor kinderen jonger dan 12 jaar. Hij was als verlamd en wist niet eens wat hij moest zeggen, zegt de vader in het radio-interview, waarvan ik een opname heb: “De doktersassistente sprong op en schreeuwde tegen hem, wat hij had gedaan, wist hij wel wat hij deed?” Zij had het hoofd van het inentingscentrum opgehaald, er was onmiddellijk een ambulance gekomen en de negenjarige Emma werd in het ziekenhuis opgenomen. “Daar stond de dokter dan nog aan de kant en aaide Emma, ging recht voor Emma op zijn knieën en huilde bitter, en verontschuldigde zich duizendmaal. Ik had het gevoel dat hij nogal emotioneel leed”.

  Duitse tv-ster weigert vaccinatie, wordt ontslagen

Op de vraag hoe hij zich als vader voelde, zei Michael RT1: “Je bent gewoon bang. Je bent bang dat je je kleine engeltje kwijtraakt, je lieveling”. Hij worstelt voor woorden als hij antwoordt, strijdt met emotie, zijn woorden zijn soms moeilijk te verstaan: “Ze heeft een volwassen dosis gekregen, niemand weet echt wat dit betekent, er zijn nog geen studies, niets, totale paniek, de hele familie was aan het bidden”.

De dochter was 24 uur onder observatie geweest, ze had geen koorts, was in topvorm: “Er is helemaal niets mis met haar”. Op de vraag van de journalist of zij nu ook een tweede vaccinatie zou krijgen, zei de vader dat dat niet mogelijk was. De dokter werd op staande voet van zijn functie ontheven. Dat was juist, zei hij zelf, hij moest voor zijn fout boeten: “Ik heb het verkloot daar”. Het deed hem zelf echt pijn, vertelt de vader aan RT1: “Onder deze omstandigheden, waaronder je daar moet werken, zijn de mensen gewoon overwerkt, in de inentingscentra, de medische assistenten, de beveiliging, iedereen die daar moet werken, dat was niet normaal. Het is eigenlijk gewoon stukwerk in, uit, in, uit, in elk hokje, negen hokjes, of meer zelfs. Ik kan het hem niet echt kwalijk nemen, het is duidelijk dat die mensen overwerkt zijn”.

RT1 meldt dat ze vroegen naar het incident in het vaccinatiecentrum. Zij hadden een antwoord van een advocaat gekregen; RT1 mocht dit echter niet doorgeven. Een woordvoerder van het hoofdbureau van politie van Augsburg Noord bevestigde het incident aan mij; er was een aanklacht wegens nalatigheid tegen de dokter ingediend.

  De Ochtend Erna

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kijk hoe Bill Gates zich ongemakkelijk voelt als hij wordt ondervraagd over de bijwerkingen van het vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGeen afstandsregels, geen mondkapjes, en geen vaccinpaspoort in de VS – 34 van de 50 deelstaten hebben alle Coronabeperkingen afgeschaft
Volgend artikelVS: COVID-19 sterfte onder volledig gevaccineerde mensen verdrievoudigd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Ik denk dat als ik een kind had gehad en dit overkwam het ik ook zo zou reageren. Maar geloof ook dat die mensen overwerkt zijn en daardoor soms geheel de weg kwijt. Het is ook van de zotte dat dit slopende lopende bandwerk elke dag opnieuw gedaan moet worden. Terwijl niet eens het nut bewezen is.

  • Buiten deze onmenselijke toestanden is er toch nog een kritische journalist. Die mijnheer Reitschuster durft tenminste vragen te stellen en te berichten.
   Voor deze man heb ik respect. Hij rapporteert overigens zo al de hele kloterige c-periode, op http://www.reitschuster.de.

 2. Die verlamming had bij mij hooguit een halve seconde geduurd voor ik hem naar z’n strot gevlogen had! Ik ben normaliter niet van fysiek geweld, maar dit is je reinste horror… Blijf van de kinderen af!

 3. Die l*l had eerder moeten nadenken en ver weg moeten blijven van die genocidespuiten. Zielig voor het kind, maar die vader was al een gevaar voor z’n kind én de samenleving.

 4. Ja, zelf je willen laten vaccineren, ook nog je kind meenemen is al waanzinnig. Voor de farmaceutische industrie zijn we een makkelijke prooi. We accepteren vaccinaties al vanaf de geboorte en zelfs tijdens de zwangerschap en schrikken nu ineens dat vaccinaties schadelijk en niet goed zijn. Dan nog medelijden met de mensen die overwerkt zijn, hoe luguber is het allemaal? Niets aan de hand met het kind, hoe kan je dat nou al weten, De vader mag wel gif, maar als het kind het ingespoten krijgt is iedereen in paniek en durft een journalist nog te ‘vragen’ (insinueren) of het kind een tweede prik kan krijgen. Iedereen die zich met vaccinaties bezig houdt en meedoet met die waanzin, is doorgedraaid, niet meer zichzelf en niet in staat om nog logisch na te denken.

 5. Had die behandelaar die even in een jolige bui even voor de grap een 9 jarige met gif inspuit, niet gewoon teveel gezopen?
  Is de man daar eigenlijk wel op gecontroleerd?
  Dit zijn geen grapjes meer met als smoes, wat doe ik nou, ik zat even niet op te letten.
  Verder vind ik het maar een lul van een vader die al dat gekloot met zijn dochter zonder er wat van te zeggern toelaat.
  Afblijven met je poten van mijn kind, daar zijn we hier niet voor gekomen.
  Dat die man zich laat bewerken moet ie zelf weten maar hij had wel wat beter kunnen opletten i.p.v. een beetje stom meelachen
  toen de man ze dochter even wat wel even voor zou doen.
  Volgens mij had die gif spuiter gezopen om de dag daar door te komen.

  • Ik heb wel eens gehoord dat als iemand wodka gezopen heeft, dat je dat niet kan ruiken.
   ik weet het niet, ik sta nooit zo dicht op iemand en ik zuip geen sterke drank, op een scheutje vieux na in mijn koffie.

  • Als je gezond wilt blijven dan kan je beter alle ziekenhuizen mijden als de pest.
   Gelukkig is het nooit nodig geweest dat ik daar ooit ben opgenomen, ik ben ook nooit ziek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in