Het is voorspelbaar dat de samenzweerders en hun woordvoerder-idioten nu allemaal in de rij staan om erop aan te dringen dat iedereen weer gezichtsmaskers gaat dragen. Zoals de meeste mensen met hersens, heb ik tijdens deze neppandemie helemaal geen masker gedragen. (Ik heb er wel een gedragen toen ik student medicijnen was in de jaren 1960 en huischirurg in de jaren 1970. En ik heb er één gedragen in de jaren ’80, toen ik asbest verwijderde uit een oud huis. Asbestvezels zijn vrij groot en worden gemakkelijk tegengehouden door een masker), schrijft Dr. Coleman.

Uit meer dan een dozijn wetenschappelijke artikelen blijkt duidelijk dat maskers niet doeltreffend zijn om de verplaatsing van besmettelijke organismen te voorkomen, en/of het zuurstofgehalte verlagen en de dragers blootstellen aan een verhoogd kooldioxidegehalte. Het beschikbare medische bewijsmateriaal bewijst dat maskers geen goed doen om de verspreiding van infecties te voorkomen, maar wel veel schade berokkenen aan degenen die ze dragen. Uit een studie in het tijdschrift Cancer Discovery is gebleken dat het inademen van schadelijke microben kan bijdragen tot longkanker in een gevorderd stadium.

Hier zijn tien uitstekende redenen waarom iedereen die een masker draagt een idioot is:

 1. Een studie onder 53 chirurgen, gepubliceerd in het tijdschrift Neurocirugia, concludeerde dat “uitgeademde kooldioxide in gezichtsmaskers kan worden opgesloten, waardoor de zuurstofvoorziening in het bloed daalt”. Talrijke andere studies hebben dit bevestigd. Een N95 masker kan de bloedoxygenatie met wel 20% verminderen en dat kan leiden tot bewustzijnsverlies.
 2. Het volgende citaat komt uit het New England Journal of Medicine: “In veel gevallen is de wens om op grote schaal maskers te dragen een reflexieve reactie op de ongerustheid over de pandemie”.
 3. Het verslag van de VIIe Internationale Conferentie over Pneumoconiose bevatte bijzonderheden over drie gevallen van longfibrose waarvan gedacht werd dat zij te wijten waren aan blootstelling aan synthetische textielvezels. In een later wetenschappelijk artikel werd ontdekt dat “op elk type masker losse deeltjes te zien waren”. Ingeademde vezels kunnen leiden tot astma, bronchitis, longontsteking en andere longziekten.
 4. In 2015 concludeerde een artikel in het British Medical Journal dat “de resultaten waarschuwen tegen het gebruik van stoffen maskers”. Uit de studie bleek dat “het vasthouden van vocht, het hergebruik van stoffen maskers en een slechte filtering kunnen leiden tot een verhoogd infectierisico”. De auteurs voegden eraan toe dat “stoffen maskers niet moeten worden aanbevolen voor gezondheidswerkers, vooral in situaties met een hoog risico, en dat de richtsnoeren moeten worden bijgewerkt.
 5. Virussen kunnen zich ophopen in de stof van een masker – waardoor de hoeveelheid virus die ingeademd wordt toeneemt.
 6. Een artikel getiteld “Postoperative wound infections and surgical face masks: a controlled study” werd in 1991 gepubliceerd in World Journal Surgery. Na een studie van 3.088 operaties meldde de auteur dat het gebruik van maskers bij chirurgische ingrepen de incidentie van infecties licht bleek te verhogen ten opzichte van het niet maskeren. De maskers van de chirurgen bleken geen bescherming te bieden aan de patiënten.
 7. Een masker op een baby zetten is gevaarlijk en kan het risico op verstikking verhogen. Bij oudere kinderen leidt het opzetten van maskers tot ernstige psychologische problemen op lange termijn. Kinderen zijn bijzonder kwetsbaar voor de hersenbeschadiging die het gevolg zal zijn van de zuurstofgebrek die door het dragen van een masker wordt veroorzaakt.
 8. Het is bekend dat maskers gezichtsuitslag, schimmelinfecties en bacteriële infecties kunnen veroorzaken. Artsen over de hele wereld hebben een verband gemeld tussen het dragen van maskers en bacteriële longontsteking.
 9. Een artikel gepubliceerd in “Ophthalmology and Therapy” waarschuwde voor een toename van het droge-ogensyndroom bij maskerdragers. Het dragen van maskers veroorzaakt ook mond- en tandproblemen.
 10. Verminderde zuurstofgehaltes, veroorzaakt door het dragen van maskers, leiden tot een toename van kanker en een toename van uitzaaiingen bij kankerpatiënten die in remissie zijn.
Dr. Mike Yeadon: DIT IS ECHT BELANGRIJK

Een verbazingwekkende 68% van de patiënten die maskers dragen, hebben gezondheidsproblemen gemeld die verband houden met hun maskerdragen. De meest voorkomende problemen zijn prikkelbaarheid, hoofdpijn, concentratieproblemen, ontevredenheid, tegenzin om naar school te gaan, malaise, verminderd leervermogen en slaperigheid en vermoeidheid.

In maart 2020 waarschuwde Dr. Chris Whitty, medisch adviseur van de regering in Engeland, dat de regering gezonde personen niet aanraadt maskers te dragen. In de VS beschreef Dr. Anthony Fauci het dragen van maskers als deugdsignalering. Een in 2020 door de CDC in Amerika gepubliceerde studie concludeerde dat gezichtsmaskers niet hielpen om griep te voorkomen.

De enige reden om mensen te dwingen maskers te dragen is om hen te intimideren, te controleren en te doden. Het is goed eraan te herinneren dat de CIA het dragen van maskers als een vorm van foltering gebruikte. Over de hele wereld hebben politici financieel geprofiteerd van het promoten van maskers. In het Verenigd Koninkrijk heeft de National Audit Office vastgesteld dat bedrijven die aanbevolen waren door parlementsleden, edellieden en ministeriële kabinetten voorrang kregen toen de regering persoonlijke beschermingsmiddelen trachtte te verkrijgen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

30 REACTIES

 1. Ik heb op sommige momenten masker moeten dragen bij “uhum” professionals, Ziekenhuis bij artsen Huisartsen, en in Duitsland met boodschappen doen, maar zo min mogelijk en een keer in de winkel onder de neus bij de kassa er weer op, achter de kassa er weer af.

  In NL was het makkelijker daar mocht je dragen wat je wilde, dank zij de Duitse ME, die het maar wat lastig vonden om door zo monddweil te ademen, dus deden ze maar een net voor hun mond en neus.
  Wel die droeg ik ook met bling bling(stras) aan de buiten kant, geen adem problemen meer en ik kon schijnheilig mee doen.
  Maar ik ben er faliekant tegen.
  Mijn Man had er een tijdelijk geheugen uitval door (8uur lang en 2 maanden migraines), met deze glinsterende bek netten(werk) had hij er geen last meer van.
  Blijf rebels en creatief.

 2. Het wil er bij de meeste mensen maar niet in dat deze maskers eigenlijk zijn bedoeld om bij het verlenen van medische zorg speeksel en eventueel bloed spetters tegen te houden.
  Ze zijn echt niet bedoeld om de overdracht van (niet bestaande) virussen in de lucht tegen te gaan.
  Dit is een van de zeer duidelijke bewijzen dat we beetgenomen worden.

  • (Ze zijn echt niet bedoeld om de overdracht van (niet bestaande) virussen in de lucht tegen te gaan.)

   Mondmaskers zijn bedoeld om mensen monddood te maken.
   Angst is het krachtigste wapen. Want wie in angst leeft, zal in angst sterven.
   FIJN WEEKEND.

   • Dat weet ik ook wel Discobol, ik heb eigenlijk geen idee wat angst is?
    Dus geen last van.
    Veel medemensen helaas wel…
    Fijn weekend.

 3. Ik heb op mijn werk ook nog een collega die ermee blijft werken omdat zijn vrouw erg zwak en ongezond is, niemand kan hem overtuigen om het af te doen, hij helpt zijn vrouw met haar gezondheid, zou hem geen imbeciel wensen te noemen, ik respecteer gewoon zijn mening, merk wel dat hij anders benaderd word door velen, zelf doe ik niet anders dan anders tegen hem, het lijkt mij wel heel moeilijk, zelf moest ik gedurende die corona heel lang lopen met dat masker op, vreselijk was dit.

 4. Dat gevoel als ik iemand vandaag de dag nog zie lopen met een masker komt bij mij ook op, daar zal het IQ ver onder modaal van zijn.
  De maskerplicht in het OV en op de pont heeft me ertoe gebracht om in deze periode weer auto te gaan rijden, was zo groen bezig juist door met de fiets naar mijn werk te gaan.
  In de supermarkt heb ik ook zonder masker gelopen als het enigszins kon, als ik hem wel op deed dan onder de neus. Ze noemen het mondkapje en geen neuskapje….

  • (Het is voornamelijk bedoeld om een ander niet aan te steken)

   Wat een onzin Berend. Ik zou er 3 opzetten als ik jou was. Angst is een slechte raadgever.

   Mondmaskers zijn bedoeld om mensen monddood te maken.
   Angst is het krachtigste wapen. Want wie in angst leeft, zal in angst sterven.
   FIJN WEEKEND.

  • Laten ze daar nou net niet ‘geschikt’ voor zijn, dat kwartje wil helaas bij veel mensen maar niet vallen, en kan de overheid vrolijk doorgaan met het verkondigen van onzin.

 5. (((Frontnieuws))) heeft het weer eens totaal niet begrepen.
  Erg jammer om het Arische zonnewiel op een mondmaster neer te zetten. Wat een kul

  • @Henk,
   Zie mijn eigen reactie hierboven, straks beginnen weer over omvolking te praten, Nazipraat, daar wens ik niks mee van doen te hebben, blijf onafhankelijk denken, doe ik ook !!!

  • Vergif
   Nazi vergif
   Omvolking vergif
   Fascistisch vergif
   Antisemtisch vergif
   Rascistisch vergif

   Omvolking is gewoon een ding.
   Ook zonder een influx in onnatuurlijke bevolkinggroei (immigratie-overschot).
   Wanneer op allerlei manieren beperking van de natuurlijke bevolkingstoename wordt bevorderd voor een bepaald deel van de bevolking.
   En, voor een ander deel van de bevolking spelen zulke beperkingen niet of nauwelijks, misschien ook omdat voor sommige inwoners heel andere omstandigheden (vrij specifiek en in wezen rascistisch) geen aanleiding geven tot enige beperking of juist een bevolkingstoename bevordert.
   Dus.
   Krimp tegenover groei.
   Omvolking.
   Niet van gister.
   Niet geleidelijk.
   Niet eens heimelijk.
   Op een oneerlijk speelveld.

   Met dank aan een verstoorde deugbehoefte, dat gifdenken, -praten en -zwijgen.

   Aanpakken van Racisme

   De American Psychoanalitical Association lanceert lopende gesprekken en acties om bewust en onbewust racisme aan te pakken.

   Over het hebben van witheid
   abstract:
   Witheid is een aandoening die men eerst verwerft en dan heeft – een kwaadaardige, parasitaire aandoening waarvoor ‘blanke’ mensen een bepaalde vatbaarheid hebben. De conditie is fundamenteel en genereert karakteristieke manieren om in je lichaam, in je geest en in je wereld te zijn. Parasitaire witheid maakt de eetlust van zijn gastheren vraatzuchtig, onverzadigbaar en pervers. Deze misvormde eetlust is vooral gericht op niet-blanke mensen. Eenmaal vastgesteld, zijn deze eetlust bijna onmogelijk te elimineren. Een effectieve behandeling bestaat uit een combinatie van psychische en sociaalhistorische interventies. Dergelijke interventies kunnen redelijkerwijs alleen gericht zijn op het hervormen van de geïnfiltreerde verlangens van Whiteness – om hun intensiteit te verminderen, hun doelen te herverdelen en af ​​​​en toe die doelen te richten op herstelwerk. Wanneer ze worden herinnerd en weergegeven, kunnen de verwoestingen die door de chronische aandoening worden aangericht, ofwel als waarschuwing (“nooit meer”) of als verleiding (“geweldig weer”) fungeren. Herdenking alleen is daarom geen garantie tegen regressie. Een blijvende genezing is er nog niet.

   Over het hebben van witheid
   Donald Mos
   Artikel voor het eerst online gepubliceerd: 27 mei 2021; Uitgave gepubliceerd: 1 april 2021

   hang vooral in dat deugdenken
   burgers tonen weinig begrip – als het werkt, meer van hetzelfde

  • Misschien wordt het tijd voor henk om te gaan snappen dat frontnieuws een knipselkrant is die alleen artikelen vertaald en compleet met bijgevoegde illustraties doorplaatst.

  • henk heeft gewoon gelijk, makkelijk een betere foto ter ondersteuning van de vertaling
   (dit was eigen inbreng), al is een beetje discussie niet verkeerd

   ‘Het huidige gebruik ervan door bepaalde extremistische groepen bevordert haat.’
   Zure wijn – armoede.
   Vrees en haat voor meer bewustzijn.
   Of je als groep meer of minder begrijpt van de Tweede Wereldoorlog maakt niet uit.
   De kans dat onderdrukte oorspronkelijke ideeen en overtuigingen aan het deugddenken ontsnapt en zich verspreidt of de deugposities aan het wankelen brengt is te gevaarlijk. Dat kan natuurlijk niet.
   Gifdenken, -praten en -zwijgen wordt oa uitgedragen door opinie-handhavers van het perceptie-management-complex, desnoods begestaan door verschillende wetshandhavers.

   hang vooral in dat deugdenken
   burgers tonen weinig begrip – als het werkt, meer van hetzelfde

 6. Ik ben mijn werk en mijn vriendin kwijtgeraakt door ruzie om kapjes en spuiten. Als er nog een ronde coronafascisme komt maak ik mijzelf van kant. Het kan me niet meer schelen wie er gelijk heeft

  • @optimaforma,
   Kom op he, niet opgeven, gewoon jouw eigen gang gaan, er is plaats voor allemaal, hoe je ook denkt of wat je ook voelt, een medemenselijke humanistische en antifascistische groet naar U van mij !!!

  • Het is inmiddels te laat om nog een strijd aan te gaan. Ik zeg niets meer, als mensen zo graag lange termijn zelfmoord willen plegen dan mogen ze van me. Gisteren nog bijna een discussie met mijn vader gehad over C19 en vlak daarna ook nog bijna een over Oekraïne. Ik zeg “okay” en verder niets meer.

 7. Ik heb nooit een smoeldoek gedragen of ook maar willen dragen. Het in Nederland gebruikte verkleinwoord gebruik ik sowieso niet, want dat is bagatelliserend, een leugen dus, het is immers geen kapje, maar een enorm masker dat je gezicht vrijwel onherkenbaar maakt.
  Het dragen van een smoeldoek is ook een onprettig gezicht, niet alleen letterlijk -als gezicht- voor de drager, die eigenlijk geen gezicht meer heeft, maar ook voor degene die er tegenaan moet kijken.
  Ik moest dus mijn vliegreizen naar mijn geliefden in mijn geboorteland Nederland afbreken vanwege mijn weigering om een gesloten muilkorf te dragen. Met een echte muilkorf, ontworpen voor bijtgrage dieren, is ademen geen probleem, vandaar mijn toevoeging ‘gesloten’: je ademhaling wordt erdoor verstoord. Ik laat me natuurlijk door niemand in de wereld verplichten om op dezelfde, waanzinnige manier, waarvoor je nog moet betalen ook, slechte lucht te moeten gaan inademen die de angstige halve garen blijkbaar voor zichzelf hebben uitgedokterd.
  Toen ik mijn dokter, zwaar gemuilkorfd vroeg dat geval af te doen omdat ik hem niet kon verstaan op 3 meter afstand, keek hij mij verbaasd aan. Hij dacht dat ik gek was, terwijl hij er zelf als een complete idioot uitzag, met niet alleen een smoeldoek, maar eroverheen een soort vizier dat ik als motorrijder altijd aan m’n helm had zitten; maar hij had een exemplaar dat zijn hele hoofd omvatte.
  De man was dus onverstaanbaar terwijl hij bleef weigeren mijn herhaaldelijk uitgesproken advies op te volgen.

   • Misschien niet eens meer denken, maar ik zal het één keer vriendelijk toelichten.
    1. Zo’n doorzichtig vizier zorgt voor een wat galmend geluid van degene die er in spreekt. Dat kan erg lastig zijn voor…
    2. Een patiënt die een arts raadpleegt ivm een probleem vanwege slechthorendheid, waar nog bijkomt dat…
    3. De patiënt in dit geval ook deels gebruik maakt van liplezen, wat natuurlijk onmogelijk is geworden dankzij de idioten die gesloten muilkorven dragen.
    Meer tijd ga ik niet aan je besteden Bereld.

 8. Helemaal mee eens dat Alleen imbecielen maskers dragen!
  Hier kan je Stickers kopen met dat soort teksten.
  https://www.veilig.nu/product/stikkerpakket-mondkapjes-zijn-ziekmakend-50-stuks/
  Voer de aktiecode VRIJWILLIG in in de winkelwagen en je krijgt een dikke korting op deze stickers. Je betaalt dan €8,49 voor 50 Stickers incl verzendkosten.
  Er staan teksten op zoals
  -Mondkapjes zijn Ziekmakend
  -COVID=GRIEP
  -Alleen dioten dragen mondkapjes
  -Voel u zich al genaaid? of komt dat pas bij BOOSTER 6?
  -Facksinazi
  Ik heb ze zelf al in het verleden hier en daar op geplakt want ik ben het daar volledig mee eens .

 9. Maar dat zijn maar enkele voorbeelden
  Er wordt gezegd dat de hele bevolking monddood gemaakt wordt
  Maar ja een mondkapje opzetten voor een ander is ook niet leuk
  Maar dan is nu precies het probleem
  Iets doen voor een ander

 10. Die ‘ander’ mag van mij een mondkapje opzetten om zichzelf tegen niet bestaand onheil te ‘beschermen’ maar laat mij lekker met rust….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here